TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ne kezdjetek mar megint a "masolast", warezt! Mar kitargyaltuk sokszor, hogy nem lehet masolni, nem lehet feltorni stb.
hiba
Alcohol 120% van benne egy csomo vedelmi opcio iras is

Maffya
Milyen program van amivel Clonozni (biztonsági mentést lehet DVD lemezröl késziteni ? Olyasmire gondolok mint a clone cd?Csak dvd és bármit ir nem csak filmet hanem adatot?

3P
Dehogynem, csak zavar, hogy nem lehet saját országom fia, sõt még játékon belül sem tutom kiválasztani nemzetiségnek Magyarországot, pedig a Csehek és Lengyelek is ott figyelnek... :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alexease
Valssz egy orszagot es jol van;) Nem mindegy? :)
3P
Hát lehet, hogy vak vagyok, de én nem látok senol other-t :)
Ti hogy regisztráltátok?

3P
Még egy kérdés a demo a simulation volt, vagy pro-simulation?

bodesz
kár :(
de miért akadtál el nem volt other vagy mást nem tudnál be rakni oda?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease
Magyarorszag nincs benne.
3P
Tisztelettel jelentem, beléptem a TOCA Race Driver 2-es mezõnybe. Végre meg van nekem is eredetiben... :D :D :D

Ti regisztráltátok online? Én próbáltam, de a területi kérdésnél el is akadtam, kis hazánk nem volt bent a választási lehetõségek között...

Alexease
Vegig is nyomtad?!?! Gratula! :) Ilyen "rovid" volt, vagy nyomtad non-stop? :)))
Mikkor lesz a HSW-n mega-test cikk? :)))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nálunk a teszter 92%-ot adott rá...Szerintem nem értékelte rosszul.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hiba
Legujabb alcohol? abban van elvileg safedisk 3

Sajnos nem nagyon, ok akkor holnap nyomunk.

Maffya
Holnap jövök és olyat nyomulunk mint még soha eddig !!! Ok,?
YencY ! jol tudsz angolul?

MAFFIA HUN akkor valamikor összefuthatnánk a neten.

Maffya
Megvettem ÉLETEM ELSÖ SZÁMITÓGÉPES JÁTÉKÁT!!!
Elsõ tapasztalat Ég és a föld az 1 rész és ez közt iszonyúúú
NAGYON SIRÁLY.!!!Clone dvd tehewtetlen
Copy X Game se tudja müködésre birni.
Ja és nem Swee... kod jár hozzá hanem A8..

Én 29%-nál tartok. Az a probléma, hogy nagyon lineáris nem lehet másik csapatot választani mint az elsõ részben ha már megnyerted az adott bajnokságot. A kamion meg a két rally az tényleg felejthetõ.

Valaki egy mentést légíszi???

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

3P
Mármint egy rendes eredetirõl?

3P
Te fogod csinálni?

Nem a 90-re értettem, hanem aki 70-80% adott rá.

arty
ne higyjunk az ertekeleseknek ?? azaz nem erdemli meg a 90+ %-ot? ;)

amig nem lesz krekk kotelezo jelleggel gyertek mercedes multira! :)

Forza.

Maffya
Este lesz egy proba Clone cd. Majd jövök 7 körül

toMpEr
A demoban is volt pontrendszer a championshipen belul,nem?

hiba
elozo reszben az tetszett amikor a kocsi elkezdett gyorsulni tok jo hangja volt :)

Nekem ez az elsõ eredeti game, de nem bántam meg. Ne higgyetek az értékeléseknek probáljátok ki, pláne ha tetszett az elõzõ rész akkor ez mégjobban fog.

Szerintem megéri meg venni.

Überfasza, pont rendszerre megy az online game, nemúgy mint a demoban hogy ha nyersz akkor örülhetsz magadnak.

hiba
most mennyibe kerulhet az elozo verzio?

Na én is megvettem azt hiszem 80 warez játékra eshet egy eredeti, az elsõvel is sokat multiztam evvel is sokat fogok!!

hiba
Na akkor ez egy sikeres vedelem :)
Mar 3 an megvettek?

Van valakinek kódja vagy mentése, meg akarom nézni az összes elérhrtõ autót és versenyt.
Tegnap rászántam magam, hogy megvegyem (eladtam a régebbi mobilom), pedig márt 3 éve nem vettem játékot(ez megcsalás volt), de megérte!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

csak dvd-n lehet megvenni.
rallyban ketfele verda van, mitsubishi evo vii asszem meg a subaru.
amugy a rallycross meg a rallynal is szarabb valami idetlen landroverekkel kell veretni esoben
Hiába muhaházol azért Mercedes World racing jelentõsen jobb fizikával és szimulációval rendelkezett..:)
AZ szimulátornak nevezhetõ.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

oh..kösz

Maffya
Sajnos csak Dvd-n jött ki.Ha vársz szerintem 1 kicsit amig még kijön 1-2 autos játék már lemegy az ára.

valakinek nincs kedve beszurni egy két képet a rallys szakaszokrol? nagyon kiváncsi vagyok, milyen verdák vannak a rallyban :)
lehet hogy én is megveszem, már 1 honapja olvasom a topicot bakker, crack sehol :(
jah, és csak dvd-n lehet megvenni?

grebber
Kijöhetne ez is hogy a gitár álljon belé a rák meg pengesse.

Next PC upgrade: 2022

Köszi, sikerült megcsinálni, de idõközben rájöttem hogy nincs értelme leszednem, várnom kell, vagy lesz rendes törés hozzá vagy ez a játék ugrott sajnos..bár remélem idõvel lesz megfelelõ törés hozzá..talán. Addigis maradnak az eddigi játékok.
arty
namivan?

Forza.

Maffya
Magát a Mercedes Word Racinget honnan lehet leszedni ? Van linked vagy torrented? Ha leszedtem nyomulhatunk.

A letöltéshez kell egy progi http://bittornado.com/ -t ajánlom, de van még egy másik is: http://krypt.dyndns.org:81/torrent/index.phtml?action=download. Amit letöltöttél az csak egy vezérlõ fájl ami a programhoz kell. Proxyn keresztül egyik sem müködik.
Mercedes World Racingnak hahahahahahahaha ugyanmár
toMpEr
En nem szenvedek, lehet megnezem majd.

arty
Tomper és a többiek: minek szenvedtek ezzel? A Mercedes World Racingnak jött ki peccse, multiplayer támogatás, stb, lazán alázza ezt a játékot. Amig nem jön ki ehez crk multizhatnánk.... Nincs kedvetek áttopikolodni ? :)

Én tegnap probálgattam, és naggyon jo a multi ..

Forza.

GvD
Az ISO-t? Onnan szedte 1-2 dolgot már de nekem sem indult el még egyszer sem a Toca! :(
A torrentreactor.net-rõl nemtudom letölteni mert kihoz egy 40k-s file-t és enyi. Gondolom már nem él az a lehetõség, vagy én basztam el valamit?
GvD
aha...onnan szedtem :(