7285
  • K.András
    Ez nem a van hozzá crack kategoria ez már a hogyan kell crackelni kategoria,ua...
  • Tumor
    TEHÁT ? tán ez még nem a "vanhozzá crack" kérdés kategória,szal ha valaki vágja, egy választ megköszönnék
  • BC
    megyek kajálni, utána jövök RD2 zni, netre. vki ha tudna....
  • BC
    ja. ezaz. aki mégegyszer megkérdezi : )
  • K.András
    vazze ,le lett 8 ezerszer irva,nincsen müködö crack,ezek után minek válaszoljanak olyan kérdésre amire 8 ezerszer válaszoltak???Probáld ki ha megy berakod,müködö crack,de megkérdezni h müxik e hát LOL nézd meg.
  • BC
    DE MÁR LEIRTUK 500 SZOR HOGY
    NNEEMM NEM NEM NEM NEM NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENNYIRE NEHÉZ FELFOGNI????? NEM NEKED, DE MÁSNAK MÁR IGEN, UGYANERRE!!!!!!!!!!!

FELFOGTAD????????????????????

(má bocs, de ez tulzásrészetekről, hogy ennyire értetlenek vagytok)
  • Clava
    Nem vagyok hülye mert mindig olvasom a fórumot és azt is tom hogy tegnap is volt bent ez egy párszor de ha jóltundom értelmes választ senki sem adott rá!!! elég lett volna csak annyi hogy IGEN vagy NEM! olyan qrva nehéz ennyit leírni?:??????????
  • IMYke2.0.0.0
    [off] Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik / tetszett! [on]

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • BC
    "Nem vagyok bolond,a hangok is megmondták!
    :D" looool :DDD
  • BC
    "Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosok pedig tele vannak kételyekkel
    Ne vedd túl komolyan az életet úgy se kerülsz ki belőle élve"
    :D ez tök jó : )
  • bodesz
    jóvan ők is tudják de azt hiszik hogy még nincs átírva a topic címe vagy mi az :D :) LOL extra LOL
  • BC
    jó eza topic, teljesen. igy igaz. kicsit azt sejteti, hogy lehet hogy van crack, csak már mnegvette vki, és arra akarja ösztönözni a többit, hogy ő is vegye meg. pedig szó szerint igaz...
  • bzoley
    Köszi a Manhunt fordítást, minőségi munka!
  • BC
  • BC
    ezzel tökéletesen egyet értek, ez sajna igy van. de sajnos NEM fogják fel....
  • bzoley
    Talán azért, mert ez a "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!! VEDD MEG!!" cím egy kicsit másképp is értelmezhető, megjegyzem nekem is szúrja a szemem kicsit. Elég lett volna annyi, hogy"még nincs működő crack" Ettől függetlenül, ha nem lenne ott, akkor sem egy ilyen kérdéssel kezdeném, hanem előbb egy kicsit olvasnék.
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom, ez csak tegnap 2x előkerült...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Clava
    Hé most láttam egy másik verziót azt írták hogy elméletileg ez működik nem tudtok róla v.mit?
    TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt/
  • Ruffi
    Sokaknak nem jo a látása....
    Amugy kijött má müködö crack?:))
  • 3P
    Ez valami hihetetlen, hogy már a játék megjelenése óta ez megy...
    Mindig beesik valaki aki, még 2-3 hozzászólást sem olvas vissza, csak kérdez... :(
    Mivel már untuk, hogy ezzel megy el a topik, hogy kismilliószor a warezt kérdezik, ezért kértük, hogy legyen a topic címben is benne ez:
    "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

Van valami ötletetek, hogy ezt hogy tudjuk még feltűnőbbé tenni, hogy ne legyen ennyi ostoba kérdés, hogy nem indul el ezzal, vagy azzal a krekkel, vagy nem ok hozzá a kód?

Tudom kismilliószor leírtuk, de igazán örülnék, ha inkább a játékról szólna végre a topic...
  • Sonajk @:o)
    Örülök neki :o)
  • bzoley
    Ez tetszett:
    Szerintem nem tudja itt ezt senki. Ilyen problémával itt még senki nem találkozott. Mindenkinél tökéletesen fut a játék.

Figyelj egy kicsit! Nem kellene visszolvasnod??? Bár te tudod.
  • CSOCSO
    probald meg emulalni es safediskelni
  • Laciiiiiii
    Szevasztok!!Vn egy kis problémám.A netröl töltöttem le a játékot el akarom inditani és valami "lemez azonositási hiba" van.Valami kulcsot kér!!Nemtudja valaki hogy mi ez ????Köszikeee (ha van hozzá cdkey akkor irjátok le léci)
  • Tumor
    na akkor borzolom a kedélyeket én is kérdésemmel :) : valaki korábban említett külön 1 gépes és 2 gépes módszert... az 1 gépes mindössze annyiba térel a 2-től hogy ott nem a másik gépen lesz az iso ? vagy azzal a *\&>#@+!% virtuálpc-vel kell matyizni ?
  • Ryland3r
    már megtaláltam de mindegy
    olvasd a fórumot és megtalálod a választ kérdéseidre !!!
  • copass
    hát ez nem igaz!
    na én mentem!
    úgy látszik vannak emberkék akik nem értik amit mond!
  • Ryland3r
    várj van 2 gépem.. most mit cisnáljak a 2 meghajtoval kossem ki?
  • K.András
    Lesz 24h verseny,bár nem Le mans-ban hanem a spa 24h-s lesz benne,és állitolag 3 soför és egy menedszer osztozhat egy auton :D
    Na de hagyjuk GTR-t mert van saját topikja.

ON
  • copass
    Ryland3r!

ha elolvasnád ezt a kib...ott fórumot,akkor leesne hogy még nincs hozzá működő törés, csak egy jobbkézzelvakaromabalfülemetverzió!
    vedd meg az eredetit!
  • Ryland3r
    de mások már jáccanak vele..
  • K.András
    Azért nem találja mert védelemmel van ellátva,nincsen feltörve igy ha nem eredeti akkor nem fog müködni,meg ne kérdezd van e crack vagy mikor lesz mert tökön ruglak :D
  • copass
    Akarom Mondani - Le Mans 24h!
  • copass
    igazad van, egy Le Mans 25h-t eltudok képzelni!
    Na az állat lenne!:-D
  • Ryland3r
    megtaltam de beirom ezt SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    .. és nem találja alemezt.. enyi
  • K.András
    Igen,de valszeg nem mindenki szereti GT-t igy esetleg jol jöhet majd hozzá egy ETCC vagy akármi,márcsak a változatosság kedvéért is,az tuti ha kijön gtr egy jo ideig nem lesz szükség hozzá modok-ra de idövel szvsz nem árt majd a játéknak :D
  • copass
    #2860-ik sor!
    EKKORA LAMERT!
  • Ryland3r
    valami cd kulcsot kér