7285
-
#3038 Neked is szabad :o)
Ellenben engedd meg, hogy itt köszönjem meg azokata a játék magyarításokat, amiket készítettél és az oldaladról elérhetővé tettél a számomra. Garatulálok és további sok sikert kívánok hozzá. -
#3037 Látod azt szabad. Én nem haragszom érte, de azért sem ha valakinek nem megy a warezről letöltött játék és kérdez, azért sem , ha valaki megvette jogtisztán és vidáman játszik vele. -
#3036 Én is...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
K.András #3035 Akkor sajnálom,nem fogsz játszani,nem analfabétáztál volna le akkor esetleg megmutatnám de igy??? -
Loco #3034 No, jöttem kacarászni...:-) -
#3033 Na akkor most képzeld el. Bemész a PC üzletbe és érdeklődsz.
- Csókolom! Tessék mondani, Toca Race Drive 2. meg jelent már.
- Hát persze.
- Önöknél jelenleg lehet kapni.
- Lehet.
- Akkor tessék már meg mondani, hány fanatizmusba kerül ? (Az is jó, ha százas skálán kell értékelni).
Eltudod ezt képzelni?
Kész röhej, pedig nem lenne baj, ha így működne.
Ellenben jelenleg a vásárláshoz elsősorban fizetőeszközre (ez pedig a pénz) van szükség, bármennyire is fanatista az ember. -
Koxminator #3032 jó munkához idő kell..márpedig tényleg ez a védelem eddig a csúcs, el kell ismerni -
#3031 lehet de ilyen meg nem volt hogy lassan 3 honapja semmi, es meg csak most jon a nyari szunido :) -
Koxminator #3030 ezt nem tudhatjuk..sőt azt sem, hogy meddig fog tartani feltörni..mert előbb-utóbb úgyis eljön az az idő..és akkor lesz majd "It is Time! :-I" :DD -
#3029 de ezzel jon sok game majd, sot ennek tovabbfeljesztesevel :) pl a kovetkezo nfs resz -
Toya #3028 Bocs ha félre értettem, de én nem írom le hogy hülye aki megvette ha nem úgy gondolom.
Ha a kevésre gondolok akkor tuti nem biggyesztem oda még a hülye jelzőt utána :\
Amúgy nem az az idegesítő benne és nem is az ellen szól aki szól, hogy megy a téma a warezről, hanem az ellen hogy három hozzászólásonként van egy-egy új fake crackról szó és egy-egy újabb törésről.
Aki meg lassan két hónapja folyamatosan itt várja a warezt és mindennap újabb és újabb töréseket tölt le az valszeg már elég fanatikus ahhoz hogy akár meg is vehesse a játékot.
Őszintén remélem azért nem használják majd sok helyen ezt a védelmet, mert így itthon nagyon kevesen engedhetik majd meg maguknak a játékot :( -
Skyline #3027 Pffff...Látom egyeseknek nehéz a sorok között olvasni de segítek:)
A hangsúly nem azon van hogy hülye aki megvette a hangsúly azon van hogy KEVESEN veszik meg és KEVÉS embernélmüxik ezért KEVÉS ember tud ide írni a játékról és ezért nem arról szól ez a fórum amiről kéne...:)
-
Toya #3026 "Azért mert kevés olyan hülye van aki kiad 10-15ezer forintot magyarországon..."
Ismét villog az IQ a fórumban :D -
Koxminator #3025 tényleg nem értem, minek kell egymás torkát harapni..valaki megveszi-megvette mert van pénze rá..akinek nincs az meg vagy később veszi meg, vagy várja a cracket, nem tudom minek kell itt őrjöngeni..de asszem azért még senki nem lett elküldve az anyjába, mert megvette, és képeket, videókat linkelget ide be..engem pl. kifejezetten nem zavar, sőt, hiszen erről is szól ez a topik...miért nem lehet normálisan, emberien? olyan nehéz dolog? ha az akkor nagy LOL van -
Skyline #3024 és..nem én..:) -
Skyline #3023 HJa és azoknak akik sírnak hogy miért nem a játékról van szó:
Azért mert kevés olyan hülye van aki kiad 10-15ezer forintot magyarországon egy játékért amiből mondjuk 5ezer forint ha a fejlesztőkhöz kerül...
2-3 ember nem fog fenntartani egy komplett topicot...Én akinél meg elindult vagy megvette vagy nem járide vagy nincs mit mondania én se tok erről semmitse mondani csak azt hogy pár óra játék után simán kimerem mondani hogy azért a fizikától függetlenül ami bennevan ez még messze nem szimuláció... -
Koxminator #3022 hmm :D -
Skyline #3021 Kedves BC nemazért hogy kötekedjek és bocs mindenkitől megint az OFFTOPIC-ért DE!!
A Need For Speed SOHASEM szólt AGYONTUNINGOLT SPORTKOCSIK SZÁGULDÁSÁRÓL!
A Need For Speed alapötlete totálisan SZÉRIA SPORTKOCSIK száguldásáról szólt és ezt kezdték el változtatgatni a High Stakes-től kezdve ahol már lehetett a kocsit "tuningolni" de még mindig pár autón kívül a tipikus sportkocsik voltak előtérben.
Az NFSU azért lett sikeres mivel fogták ezt a széira sportkocsi alapötletet és megváltoztatták feltuningolt széria kocsik Halálos Iramban szerü játékmenetté....
Ez sok NFS rajongónak nem tetszett sokaknak meg tetszett köztük nekem is mert sokkal jobban csipázom a tuning gépeket mint a széria sportkocsikat.Ettől még a játék mondjuk full arcade volt ami szintén van akinek tetszett van akinek nem.
A Race Driver 2 továbbra SEM SZIMULÁTOR SEM SIMA SEM PRO MÓDBAN csak egy ARCADE JÁTÉK egy adag fizikával megtoldva szórakoztató van akinek bejön van akinek nem szarnak nem szar. De ezt a szimulátor téveszmét jólenne elfelejteni mert jön a sok hlyegyerek azt látja hogy itt pár okoska agyondicséri hogy mekkora szimuláció és őkis elkezdenek idesírni hogy hogyan lehet elindítani a warezváltozatokat.
-
#3020 öröm látni, a sok kis frusztrált lhamavagyokdewarezolok gyerek miféle gondolatokat képes kiizzadni magábol, ha véletlenül egy játkot nem tud kirpobálni :D
különdíjam azé, aki kitalálta, hogy akik megvették a játékot nyissanak maguknak saját topikot :DDDDD
kár, hogy csak az anya hasában lehet abortálni a magzatot, amikorra felnőtt, akkor már nem :) -
#3019 a #2632 meg tök u.az mint a többi leírás, tehát ha az 1 ill. 2 gépes megoldás ezexerint u.az, akkor meg megint nem értem mit kellett egyből leugatni, egy "ugyanaz a kettő" 3 szavas reakcó helyett.... -
#3018 :D:D:D:D:D Sikerült leírnod kb 3x is u.azt, úgy hogy tökéletesen figyelmen kívül hagyod azt amiket közben magyaráztam... a rosszindulatú köcsög részekre persze reagálsz, jellemző.... ezzel komolyan nemtudok mit kezdeni.... egy dolgot tegyél meg akkor plz,: mutatsd már meg, hogy melyik hozzászólásban van külön részletezve 1 ill. 2 gépes módszer ! MERT ILYEN NEMVOLT !!! A standard " kötsd le a meghajtókat..." stb kezdetű kismillió leíráspedig erre egyértelmű választ nem ad !! -
OPM #3017 van a játékból cd verzió is valahol? -
#3016 minek van ez a fórum , a gémről már régóta nem volt szó csak össze-vissza dumáltok a nagy semmiről -
#3015 Végül is nem. -
#3014 KI mondta h te önzö vagy???Mondtam is egy szóval h te oda tartozol??? -
Toya #3013 Hát tény ami tény, lassan tényleg semmi keresnivalója nincs ennek a fórumnak a Játékosok fórumába.
A játékról ugye szó nincs benne már, megy egymás szidása és a hogyan indítsunk el egy olyan warezt amit még az NForce sem jegyez vita :D -
#3012 Dettó -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3011 jha jó a forum:) nekem is teccik de a gám azóta se megy:) -
Loco #3010 Egyszerűen érdemes olvasni a fórumot, komolyan mondom, tíz perce folyamatosan röhögök:)
Tényleg köszönöm, respect nektek, istenek vagytok!
BC: azt élvezem a legjobban, ahogy kiosztod az észt mindenkinek, hogy vegye meg a játékot!Mélységesen egyetértek!
DE:Az a legnagyobb benne, hogy te se vetted meg, hanem nyerted, mint kegyesen tudattad a többiekkel:)
Ezek aranyos momentumok;-)
Szó se róla, én is konvergálok afelé, hogy beruházok, ha meglesz a szigorlat:)
Mégegyszer köszönöm az ékszer hozzászólásokat(tisztelet a kivételnek!), ha lehangolt vagyok, idejárok nevetni!
Respect! -
#3009 de 1 gépen nem tok megosztani nem megy...... vagy hogyan lehet? -
#3008 #2632 -
#3007 sonjak 1 gépes mócer melyik??????????? -
K.András #3006 Vazze,le van irva a megoldás,te visszaolvastál állitolag 1000 hozzászolást mégsem tudod a választ, és engem analfabétázol le?
LOL!!!
Egyébként én nem kivánok neked tumort sehova,föleg nem egy netes vita vagy félreértés miatt de annyit hozzáteszek,az ilyen rosszindulatu embereket meg fogja verni a sors. -
#3005 nyugodalmast -
#3004 Na megyek aludni, joccakat mindenkinek! -
#3003 lehet, hogy igazad van -
#3002 Bar az IQ-teszt viselkedesi normakat nem tartalmaz, ahoz valami mas szelekcios megoldast kellene talalni a forumba regisztralok szamara:)))))))) -
#3001 Tökéletesen igazad van -
#3000 Ha egy IQ tesztet kellene kitolteni a forum regisztraciohoz, valszeg igencsak megcsappanna a letszam:)))))))) -
#2999 Egy analfabéta prola idióta gyökér vagy a nick-emet kívánom neked a szervezeted 1000 pontjára !!!!