7285
  • Koxminator
    :DDDDDDDD
  • Alexease
    3 gep + software-ek?!?! Nektek sem a kajan kell sporolni:)

Termeszetesen az a lehetoseg is fen all, hogy teljesen becsuletes, atlag fizetesbol van minden evek alatt osszesporolva.
  • KG21
    csak nem egy lottónyerteshez van szerencsénk?
  • kiss27
    Hello én felraktam a Virtual PC-t és kb. 3 napig szívtam vele de nem indul a játék ugyhogy erről a módszerről lebeszélnélek. Hát sajnos ennyi.
  • Ruffi
    Nekünk???Figyi én simán meg tudnám venni a játékot de én nem szoktam játékot venni, mer mindig megunom az összeset!
    Talán 9-10 eredeti játékom van....
    Azontul nekem minden eredeti, nem mint sok mindenkinek itt!
    Jogtiszta xp prof, home, office, minden virusirto ami van itthon jogtiszta(nortn antivirus 2004, mcafee 7.0, mcafee 7.0 prof) meg a nero-m is eredeti, jogtiszta!MIndhárom gépre külön meg van vége minden szal, eza nektek erös volt!
  • Alexease
    Jovohonapban majd megyek net-re rendszeresen en is - talan.
  • BC
    már teljesen reménytelenül, de azért szólok, hátha vki tud jönni, most megyek netre játszani, ha vki tudna....

ÉS NEM AZOK VÁLASZÁT VÁROM, AKIK SZERINT EZ HENCEGÉS ÉS EGYEBEK, AZOK MARADJANAK MAGUKNAK............
  • BC
    ezazmáár. szerintem is törik már bőven...
  • BC
    te mondcsak, ez melyik módjában próbáltad, mert teljesen más a sima simulation módja és a pro-simulation módja, (bár ezzel néhány nagyeszű nem ért egyet)
    pedig teljesen más realitású a 2.
  • valdez
    füvön lazán lehet fékezni és előzni is p. donongton első kanyart lazán ki lehet szélesíteni. után kettővel a gyors jobbosnál is. hockenhemringen abban a kanyar ahol hakkinennek durrdefektje volt, ott is ki lehet szélesíteni és a visszafordítóra a füvön fékezni. soroljam még?
  • Amse
    Nincs is pangás!:D Csak egy kicsit.
    Mindenki azt írja, hogy szarnak erre a gamere és majd ha jön egy Half Life 2 v Doom 3 akkor majd azt feltörik.
    Nem 1xűbb ennek nekiülni és ha ez megvan és jönnek a nagy játékok akkor azzal pikk pakk meglesznek.Szerintem ezt csinálják.Nem iszem hogy feladják ennek a játéknak a törését.
  • BC
    mi ez a pangás már?
  • BC
    kakit. valszeg dolgoznak már rajta, csak még nem sikerült, vagy már sikerült, csak nemakarják odaadni neketek
  • Ruffi
    Akkor már korábban jelentkezett volna!
  • copass
    ez a FADE védelem már megvolt az toca-rd1-ben is!
    simán átverték!:-D
    ezt is átfogják ugorni előbb utóbb!
    idő kérdése az egész csak!:-D
  • HellBurner
    Nagynehezen sikerűlt elindítanom de 17%-nál a spanyol rally egyik pályája közben lefagy a játék. Ez is a védelem miatt van vagy szar a gépem?
  • Szabyka
    Egy részletes Virtual Pc-s megoldást tudna valaki írni ?
  • davos80
    Nekem van két gépem, csakhogy 486-os az 1ik, és nemigen megy föl a 160 megára 4,7 giga.
  • Ruffi
    Mit bénáznak a "warezosok"?
    Annyi h van két géped!Egyik gépre felteszed a játékot átviszed a másik gépbe a image filet, hálozati megosztás másik gépen bemountolod megosztod a könyvtárat, játékgépröl eléred a inditofájlokat elinditod és kész....
    két gép kell hozzá ennyi
  • Koxminator
    én megpróbáltam 1 gépen, Virtual PC 2004-gyel,a leírtaknak megfelelően, de a 3 serial közül 1iket sem fogadta el
  • BC
    lol már. még egy hülye :DD ezt direkt csináltad? de tényleg :DDD uuuuristen. hát ezen már csak röhögni tuok :DD
  • toMpEr
    Meg aprilisban jelent meg.
  • Sheltem
    Skacok ez a game már megjelent? Mert haver ftpjén látok egy 4.5gb os iso filet...kicsit nagy bétának :) Szal ?
  • BC
    na figyelj észlény. kormánya válogatja...
    ha jó kormánybeállítást akarsz, menj be a vezérlő dolgok beállításához. gondolom az lehet a bajod, hogy pl. egyik irányba nem tudod beállítani neki a parancsot, hogy pl. középállástól ha balra tekered, akkor menjen balra. nekem is ez volt. az volt a megoldásom, hogy elkezdtem vele barmolkodni, mert kicsit idegeslettem, hogy ilyen fost má, itt a gém, és nem megy a kormány. aztán kiderült, hogy elfordítottam jobbra negyedig, aztán nyomtam entert hogy a beállítást el lehessen végezni, és ugy fordítottam teljesen balra. csak meg kellett találni hogy honanntól kell fordítani, mert ha túl távolról, azaz majdnem a jobb véglettől fordítottam, akkor már ugy vette, hogy a teljes jobboldal a közép, és ha középen van az fél balrakormányzás. (az amikor hosszu nyil van ott a izébizé. nemtom leirni, biztos ismered)

szal nekem ez volt, ha erre gondoltál, előfordulhat, remélem segít, ha segített szívesen...
  • BC
    hát ezaz. egyik játék se élethű : ) láttam már eurosporton is ilyen versenyeket, és szeretem is ezeket nézni, meg Forma-1 et is.
    azt hiányolom mindegyik játékból, hogy a kavicságy NEM fogja meg a gépeket. NEM tud beleragadni, hogy ne tudjon kijönni. egy kis hátramenet, egy kis előre, egy kis ügyeskedés, és kint van.
  • IMYke2.0.0.0
    Az vagyok, igen. ssolitude pedig tőlem másolta, egyik fórumra írtam be.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • BC
    sajan mostanában a lagolós szervereken tényleg tönek a kocsik, és a hülyék, a teljes laggmentes szerverekre meg beállítják, hogy átlehessen menni a másik kocsin. na az marhára zavaró tud lenni amikor átjönnek rajtam : )
  • BC
    "Bezzeg a dicső RD 2-es DTM kocsik, azok tudnak füvön is tapadni!! az a tuti!! az valóság!!" na ez sem igaz,. hol tapadsz te meg vele füvön???? mutass róla egy videót. vagy pedig cheatelsz...
  • BC
    "mer ha nem akkor gyíkak vagyunk." Már megbocsáss "édesecsém". ÉN ILYET NEM MONDTAM EGY SZÓVAL SE!!!
  • BC
    de vannak.

nürburgringen tényleg hiányzik, de máshol vannak, van ahol egészen belül, de vannak. pl eurospeedway. bőven ottvannak a "büntetések" csak nem a legszélén a fűnek, ami tök hülyeség, ha ott lenne (Doningtonnál pont jól vannak, ebből a szempontból az a legjobb) , mert vki kicsit elvéti, és leér a fűre, azzal ugyis lassul, és időt veszít, fölösleges még megpörgetni is. meg kell hagyni az esélyt, hogy ha vki elfékezi magát tudjon korrigálni a füvön, nem kell rögtön megpördíteni!!!
  • fitutufi
    [HVIP]_i2k a neved? , bocs az előbb elbasztam , de nem is te irtad be hanem [OP]ssolitude!
  • fitutufi
    [HUN]_i2k a felhasználóneved? lépjél vissza a dc-re!
  • K.András
    Ezt nem a starforce csinálja hanem a FADE!
  • fitutufi
    eltaláltad
  • IMYke2.0.0.0
    igen, ott is vagyok - Matrixról nyomattad be a szöveget...

• fitutufi
    aki ismeri az ElixirFTP With 940 Giga HDD And 1 Gbit Bandwidth az privizzen nekem plííz nagyon megköszönném mondana infot róla és ftp címet meg stb ... előre is köcce
  • fitutufi
  • rezsofiz
  • fitutufi
    dc-ről?
  • IMYke2.0.0.0
    Azért odaírhattad volna, hogy tőlem idézel... [#ejnye