TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy valaki akinek van tárhelye,szoljon hadd lökjem át neki és akkor ki lehetne rakni a cimet ,hogy mindenki le tudja szedni ha kell...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Mi az mail cimed?2 mega a prg,nemtom át lehet e mailon lökni...
Testvérem akkor neked sikerült az élet!
Hajlando vagy +osztani vélem? Vagy ez hülye kérdés volt?
Hajlando vagy +osztani vélem? Vagy ez hülye kérdés volt?
Hehe nekem már van Fraps 2.1.0-a(pe regisztrált) bár semmivel nem tud többet :P
Video készités maffya modra:
1.lépés Fraps.v2.0.0.Win2kXP-AGAiN-ot elinditod és bejelölöd hova tegye a rögzitett avit.
2.Elinditod a játékot és a frapsba leirt gommbal tudud inditani,majd leállitani a felvételt.
3.Fogsz és feltelepitesz 1 full Dr.Divix-et amivel szépen ügyesen át lehet konvertálni olyan méretüre és olyan minöségüre a filmet amilyenre akarod.De csak avi formátumba.Ha te mpeg-be akarod konvertálni akkor neked ez kell Pegasys_TMPGEnc_XPress_v3.0.4.24_Incl_LicGen-PARADOX pár napja jelent + és nagyon ügyesen lehet vele vágn,feliratot szerkeszteni konvertálni mpeg-be.
Nagyjából ennyi.
1.lépés Fraps.v2.0.0.Win2kXP-AGAiN-ot elinditod és bejelölöd hova tegye a rögzitett avit.
2.Elinditod a játékot és a frapsba leirt gommbal tudud inditani,majd leállitani a felvételt.
3.Fogsz és feltelepitesz 1 full Dr.Divix-et amivel szépen ügyesen át lehet konvertálni olyan méretüre és olyan minöségüre a filmet amilyenre akarod.De csak avi formátumba.Ha te mpeg-be akarod konvertálni akkor neked ez kell Pegasys_TMPGEnc_XPress_v3.0.4.24_Incl_LicGen-PARADOX pár napja jelent + és nagyon ügyesen lehet vele vágn,feliratot szerkeszteni konvertálni mpeg-be.
Nagyjából ennyi.
hiba: mail ment
hiba: ha leszeded és újrainstallálod, elképzelhetõ hogy marad bent egy sf3hoz tartozó bejegyzés, erre viszont van egy ilyen Starforce regcleaner, ha adsz emilt, átküldöm zippelve.
Fraps,igaz nagyon nagyot csinál,de ha azt átalakitod akkor jo lesz.
Sajna nem találtam megfelelõ progit a ingame video készítéséhez. Ha valaki tud valami jót szóljon és megcsinálom.
Eleve nem ertem, hogy lehet hogy elsore megy utana meg soha tobbet, vmit talan beir a registribe.
Aha. Szoval akik rendszeresen ilyesmivel foglalkoznak azoknak nem megy, bezzeg nehany amator kakamatyinak pedig igen. Errol lenne szo??
Warez csapatokat hol erdekli, hogy x-nek megy y-nak meg nem?? Ha nekik megy, akkor kiadjak, azt annyi...
Akkor meg egy hulye kerdes.
Nagyokosok!! Ha ez igy valoban mukodik, akkor miert nem adja ki valamelyik warez csapat egy kover .nfo-val mellekelve?? Mondvan itt a jo image, az .nfo-ban leirjuk, hogy mit kell csinalni, es ha megy, orulj neki, ha meg nem, hat akkor igy jartal...
Nagyokosok!! Ha ez igy valoban mukodik, akkor miert nem adja ki valamelyik warez csapat egy kover .nfo-val mellekelve?? Mondvan itt a jo image, az .nfo-ban leirjuk, hogy mit kell csinalni, es ha megy, orulj neki, ha meg nem, hat akkor igy jartal...
jah nekem mukodik de csak 1x untana reinstall + reset kell :)) de amig ki nem lepek tudok gamelni :)
Mondjatok el hogy rogzitem a videot madj en megprobalkozok vele. De csak este. Vagy ha le van irva link is jo :)
Én nem vágom hogy megy e vagy nem megy e úgy ahogy roland04 írja de nincs ember aki ennyit hazudjon:)Szóval gondolkozzatok el azon hogy nem csak õ írja azt hogy mûködik és külföldi fórumokon is van szó errõl szóval lehet hogy megy így csak nem mindenkinek.Nem védem csak minek fikázzátok itt egymást?Nyugi van emberek!!!:)PEACE!
Most felraktam erre a gépre és megy is nemsokára kész lesz a videó is és csak csorgassátok a nyálatokat. Csak még van egy gondom nem tudom majd felrak. Ha látni akarjtok adjatok egy címet és oda feltöltöm.
Lehet hogy meg kéne venni:)Én már nem bírok várni hogy mikor lesz feltörve!!Hajamat tépem mert kell ez a game!Pénzem van rá csak sajnálom.Megéri megvenni a tescoba?
Volt idö ( ugy kb 10 évvel ezelött ) amikor még szerettem a mesét MA MÁR NEM !
Hiba ! ha nem probáltam volna ki legalább 10 féleképpen akkor nem álitanám . Söt itt van az original lemez is meg az iso amit leszedtünk egy hete akár mivel mutolom akármit lehuzok vagy rádugok akár daemon toolsal vagy nélküle Alcohol mutolással SE MEGY magyarul a gyengébbek kedvéért HUZZATOK A JÓ BÜDÖSBE VAGY ' MÁSIK TOPIKBA ÉS OTT HÜLYITSÉTEK KETTEN EGYMÁST !!!!
Hiba ! ha nem probáltam volna ki legalább 10 féleképpen akkor nem álitanám . Söt itt van az original lemez is meg az iso amit leszedtünk egy hete akár mivel mutolom akármit lehuzok vagy rádugok akár daemon toolsal vagy nélküle Alcohol mutolással SE MEGY magyarul a gyengébbek kedvéért HUZZATOK A JÓ BÜDÖSBE VAGY ' MÁSIK TOPIKBA ÉS OTT HÜLYITSÉTEK KETTEN EGYMÁST !!!!
Nem 4-en 7-en.
Lehet hogy ott is én vagyok mind a kettõ?????????
Erdekes, hogy a torrentreaktoros topikban is csak 2 ember hulyiti a tobbi 40-et... Ott is csak 2 okos van akinek megy...
NE BASZTASSATOK MAR
AMIT LEIRT NEKEM IS MUKODOTT, TUDTAM VELE JATSZANI IGAZ VALAMIERT CSAK 1X UTANA REINSTALL KELLETT HA MEGINT AKARTAM :) DE A LENYEGY HOGY LEGALABB 1X NALAM ELINDULT AZ ALATLA LEIRT MODON.
ES IGEN VAN ITTHON HALOZAT HA KELL 4 GEPPEL... :>
--
mielott valamirol olyan szentul meg vagytok gyozodve talan probaljatok ki ne csak okoskodjatok
AMIT LEIRT NEKEM IS MUKODOTT, TUDTAM VELE JATSZANI IGAZ VALAMIERT CSAK 1X UTANA REINSTALL KELLETT HA MEGINT AKARTAM :) DE A LENYEGY HOGY LEGALABB 1X NALAM ELINDULT AZ ALATLA LEIRT MODON.
ES IGEN VAN ITTHON HALOZAT HA KELL 4 GEPPEL... :>
--
mielott valamirol olyan szentul meg vagytok gyozodve talan probaljatok ki ne csak okoskodjatok

Mi a baj csak nem le akarod szedni az iso-t AMI SZERINTETEK ÚGYSEM MÛKÖDIK
Ha annyira okosak vagytok akkor miért erõlködsz, csak az idõt töltöd vele nem???? PANCSER!!!!!!!!!!
Ha annyira okosak vagytok akkor miért erõlködsz, csak az idõt töltöd vele nem???? PANCSER!!!!!!!!!!

van egy Marbit nevü program annak a keresöje tartalmazza hogy ott is kereshetsz én ezzel szoktam leszedni.
Hééé Álljatok már le Ha hülyiteni akar minket akkor hagy csinálja sajna nemtom kipróbálni hogy hogy mûködne hogy nem mert nincsen meg a játék De jó lenne ha valaki elmondaná hogy honnan lehet leszedni vagyhogy errõl http://www.torrentreactor.net/ az oldarlól hogy a P**** lehet leszedni. elõre is THX.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Nekem is megy !!! Gyerekek tényleg igaz ha lehuzom a kábelt akkor is ha visszadugom akkor is nem is kell hozzá crack ugyis........csak elötte el kellet ugorjak a tesco-ba megvenni.!!!