7285
  • hiba
    TOBB CRACK MINT KOLBÁSZ

• Bercy #3197
    tobb crack is jelent meg hozza. csak nem muxenek....
  • hiba
    Aha.

• Szabyka
    Hmm ...
    most beszéltem egy sraccal a Dc-n aszongya' tegnap megjelent a crack hozza a pcdome forumon olvasta ...
    Hát ...
  • Zetorg
    ok
    megakarom venni, de most nincs rá pénzem és gondoltam, addig kipróbálom így :D
  • hiba
    ja ezaz, ha eszerint nem megy akkor megveheted :)
  • Zetorg
    ez volt berakva ide?
  • Zetorg
    Elsőnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!

1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)

2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
    3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba

4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)

5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre

6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot

7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!

8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)

9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra

10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ

11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be

12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
    Bounce Warez

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és főleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem működik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
  • Zetorg
    úgy csináltam mindent ahogy le van írva
    futtattak meg???
  • hiba
    kovesd a pontos utasitasokat :) a mounolas hogyanjaban van a lenyeg vagy nem :) itt volt idezve lepesrol lepesre. ha nem megy akkor te is a futtattak meg kategoriaba leptel
  • hiba
    a regi tocabnan pl a te kocsid lassabban ment mint a tobbiek, vagy rajt utan mindenki falnak ment :) vagy elkedztek osze vissza porogni az autok - de a legdurvabb az volt hogy miutan 5 versenyt letudtal, kileptel es nem mentett...szal mindig lehetett elorol kezdeni csak onnantol kezdve soha nem mentett...
  • Zetorg
    leszedtem a deviance dvdt-t, de sehogy nem indul el :(
    próbáltam két gépről, virtual pc-vel, de nem megy

valakinek van vmi tippje, hogy mit lehetne még megpróbálni?
  • hiba
    volt vmi ilyesmi irva hogyha tudsz is vele jattszani csak egy ideig engedi
  • HellBurner
    Akkor megint: Van valaki akia 7-vip-s toca race driver 2 használja és túljutott 17%-on? Mert nekem a spanyol rally második pályáján lefagy. Most toltom a dragon verziót hátha azzal jó lesz. Miért pont ott fagy ki?
    (2.6 Barton, 9600xt+catalyst 4.6, windows xp (nincs service pack))
  • toMpEr
    Hat pl, csak balra kanyarodik az auto, szoval eszre fogod venni, de ha mar el tudod inditani a sajat gepedrol mountolva, mar az is nagyon jo :)
  • [HUN]PAStheLoD
    na lepakoltam a Deviance DVD-t netről , ha tényleg über védelem van benne amint ezt itt olvastam akkor kihagyom (eddig se voltam nagy RD fan :P) de azért kérdezném hogy lehet észrevenni amikor "rontja a mennettulajdonságokat" ..?
  • BC
    néézétek meg ezt #71
    nem véletlen
  • BC
    jaj te egy lánygész vagy komolyan : )))) csinálj egy topikot : ))
  • BC
    "A TOCA Race Driver 2 számtalan újdonsággal kecsegtet a négykerekű járművek szerelmeseinek, kezdve az alaposan feljavított vizualitásokkal egészen az elmaradhatatlan pályák és benzinfalók létszámának növeléséig. A legígéretesebbnek azonban a Terminal névre keresztelt, a valós életnek megfelelő törést szimuláló motor látszik: a kerekektől kezdve a motor architektúráján át egészen a kasztniig lemodellezett fizikai tulajdonságok gondoskodnak a felhőtlen vezetési élményről, melynek egy apróbb - ámde derencsétlenre sikeredett - borulás is véget vethet."

nem véletlenül irták ezeket anno. ! ! !
  • Loco
    Nevezzük át a fórumot BC élete fórummá.;D

Ékszer ez a gyerek.

Aztán oszthatnánk fejezetekre is:
    :D

BC nem érti miért nem vesz mindenki RD2-t.
    BC megnyeri a RD2-t.
    BC kalandjai a makrókkal.
    BC kalandjai a frapssal.
    BC vár minket neten.

Megvan! legyen BCblog.:)
  • BC
    "Háromszázhússzal, ha beleszállunk az előttünk lévőbe, akkor a karosszéria meghajlik, fizikai számítások sokasága gondoskodik a valós törésekről, a műanyag elemekben halmozódó feszültség mértéke pedig folyamatosan fokozódik. Nyugodtan száguldozunk tovább, ám a szél zaja másképp duruzsol fülünkbe, majd valami elpattan. A műanyagből energia tör a felszínre és beteges reccsenéssel szakít ketté egy karosszériaelemet, ami pofánvág egy újabb lemezdarabot. A éles lemezdarab belelóg a gumiabroncsba és szó szerint lehámozza a felniről. Az autó fölött elveszítjuk az uralmat, a felni szikraesővel borítja be a karosszériát, a járgány kifarol, nekicsapódunk az oldalfalnak. Egy hosszú másodpercig csönd lesz úrrá a fülkében. A csendet fülsiketítő fékcsikorgás töri meg, megmarkoljuk a kormánykereket és várjuk az ütközést, ami továbbrepíti az autót a gumiágyás közé."

na ezt még nem tapasztaltam : DDD
    ezt a #33 ból idéztem
  • BC
    ezaaaz ezaz ezaz. ennek igaza volt
  • BC
    oh. megtaláltam. de csak win2000 vagy XP jóó : DDDD ez az én szerencsém : DDD
  • BC
    aha ja. találtam egy nagyobb verziószámut, ami kevesebb píz : DDD
  • BC
    mennyi kuki. cookie. : ) baromsok van.

na de ez nem free
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • IMYke2.0.0.0
    Van free verziója is, ugyanott... kisebb verziószámmal, ha jól emléxem.

• Ruffi
    VIRUSkereresö:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Uhhhhh ez nagyon erös volt
  • BC
    de ez free? mert ott az van hogy 60$ : )
  • BC
  • BC
    ááá. felfogtam. thx
  • IMYke2.0.0.0
    Keress rá... www.wm.hu
    Ha nem ismered, akkor legalább ne égesd magad ilyen félresikerült beszólással!

• BC
    őőő. bocs de az mi? víruskereső vagy mi a kukim?
  • BC
    tök jók. színesebbé teszik a tpoicot : D
  • BC
    Mert a ToCA Race Driver 2 jó
  • IMYke2.0.0.0
    Fraps 2.0.1 - Keress!

• BC
    DTM
  • BC
    annak nagyon örülnék : ) . csak lehet épp nem leszünk itthon. : ( juli közepén érkezünk kb haza asszem, nemtom ezt.

most nem neten gémeltem, amugy majd fogok ott is, csak single ben. végre sikerült megcsinálni a Street Series t, és nagy nehezen a Koenig Speedfest is sikerült. Fel nagy örömre, DTM következik : ) aza király. : ) de az már nem am les teljesítve.

nem tudtok vmi módot, hogy lehet képet "lopni" a játékból? print screen nem hatásos, nem lehet utána beilleszteni, hatástalan, gémben pedig nem találtam screenshot ok készítését szolgáló akármit.
    pls ha vki tud segiteni, esetleg egy progi, amit ha futtatok, akkor adott billentyű lenyomására beállított mappába menti a képet...
    thx
  • BC
    csak akkor meg nemtom mit sajnálkozol itt hogy nem törik fel a gémet, meg effélék, ha ugyis megvennéd, vagy ha meg nem veszed meg mert megunod, mert annyira jó dolgod van, hogy csak ugy 2 nap alatt megunod a gémeket, akkor magadra vessél, de akkor nincs keresni valód itt, ha nemis akarod megvenni, és a warez sem érdekel, mert annyira elit vagy, ahogy irtad. [ lottózseni. : DD]

(megadhatnád a köv keti nyerőszámokat ;-)

• IMYke2.0.0.0