7285
  • Amse
    Lehet!De szvsz mástol is függ még, mert játszottam u.azokkal az emberekkel több versenyt is és mindíg máshogy pontozott.
  • Bercy #3237
    nem lehet h attol is fugg h milyen eros ellenfeleket gyoztel le.
  • Amse
    Tudom, hogy nem sok ember van aki játszik neten, de azért felteszem a kérdésem.Mitől függ az, hogy hány pontot kap valaki vagy, hogy hányat vonnak le tőle?Mert volt olyan, hogy 2. lettem, de én kaptam a legtöbb pontot.Mindíg máshogy pontoz.Nem vágom mitől függ.
  • Amse
    :D LOL!
  • Epson
    BC te magadnak tetszelgo f**sz
    Fogadni mernek hogy neked nincs kutyad azert ugatsz helyette. Nem veszed eszre hogy baromian unja mar itt mindenki az okostojas fejedet /en kulonosen/. Vettem a faradsagot es visszaolvastam a topot. Te magadtol vagy ennyire idiota vagy magadtol vagy ennyire idiota? Te mindenkinel okosabbnak kepzeled magad. Mindenkit le tudsz uagatni. Ki nem szerja le hogy nyerted a jatekot. Fogd a lemezed es dugd fol magadna /termeszeteseb előtte tokjaba beletedd/. Azert mert masok nem veszik meg mar le lehet hulyezni barmozni idiotazni oket. Az idiota vedd mar eszre te vagy. Menj el nyaralni de vissza se gyere!!!
  • Stranger
    Végre mától újra van netem hát le is szedtem a demót. Tudom hogy már régen megnézhettem volna, de valahogy kimaradt. Első benyomások alapján egyből a Sport Car GT ugrott be, sztem nagyon hasonlít rá az irányítás. Kreálhatnának már tényleg hozzá egy normális krekket
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor sejtem hány éves lehetsz...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • toMpEr
    Pff meg egy memoriat se tudsz a gepbe belerakni? :)
  • BC
    aha. rallye az fos. az nagyon szar lett, többi királyság szerintem is. netre NE A GAMESPYT HASZNÁLD!!!!! AZ FOS!!!

simán a gém simulator modes, ott van a free race, ..., és online dolog, és ott egy account kell, ahhoz egy jelszó, és ha benne vagy, már tudsz is keresni, vagy kreálni, amit akarsz. : )

sajna holnaptól nem lesz ez a gépem, el lesz vííve memóriát bővíteni, ami mondjuk mátr nagyon ráfér, de akkor is rossz, hogy most nem lesz. aztán meg Velencére megyünk, szal én nem leszek. kb. 1 hónap mulvs tudok ismét neten, vagy akárhogy is ToCA zni. : (
    lehet még ADSL vel kisebbik gépről fel tudok jönni, na de az esélytelen hogy ToCA akár fel is települjön rá : )
    szal ez van.

ÉS NO GÉMSZPÍÍÍ mert az kaki!! ; )
  • serious
    Ém megvettem a jáékot egész jo,változatos csak a rally nem tetszik benne. A grafikája király. Mennék a netre is játszani, de ha belépek a gamespy-re nincs ott semmi.
  • mukika
    100% hogy FAKE!
  • Sil3nt
    hidd már el hogy FAKE.....de tudod mit.. tölsd le felőlem és nézd meg
  • toMpEr
    IGEN, AZ!
  • Johnny23
    "toca.race.driver.2.(no-cdcrack).deviance.rar (1.65MB)

...ez FAKE sztetek?.....csak azért kérdezem Így,mert még nem szedtem le teljesen magát a gamét
  • Sil3nt
    az FAKE CRACK ...... banner alatt az igazság.........
  • Johnny23
    már nem azért,de dc-n találtam egy 1.5MB -os ill. egy 7MB -os DVD- Cracket is a gaméhoz,ha esetleg vkit érdekelne
  • sumi
    aha!!??Azt hogyan sikerült,ha nem vagyok indiszkrét.....
  • Bandy
    nya nekem is megy már a game zsir :)
  • sumi
    Hali.Talán én is kapok.....Tehát.Sztem ott még nem sokan tartanak,hogy 2 gépet ki tudjanak álitani 1 játék kedvéért.Ez nekem kimarad.Majd jön másik,azt kész...
  • HellBurner
    Első körben nekem sem idult el, sem 2 gépen sem 1-egyen. De ezek után sikerült:

-Két gép
    -Új windows xp (semmi service pack) *
    -Adatkábel le
    -Laptopra Iso (dev-trd2.iso méret:4 707 319 808)
    -Könyvtár megosztás
    -Daemon tools>>hálózaton keresztül mount
    -Full install *
    -All Emulation on
    -Start (a cd ellenörzés elindul de 2mp után indul a game, nincs hibaüzenet)

A *-al jelölt dolgokat nem csináltam meg amikor még nem indult
  • mukika
    :DDD nekem ekkora szerencsém nem lesz... :(

mind1 legfeljebb 2 héten belül megveszem és kész. megéri. :)))) kipróbáltam a demot és áááááááááááááááááááááááá!!!! salz tuti megveszem ha nem lesz jó....
  • 3P
    Hali!
    Sajnos 2 okból sem működik.
    1. Mindig ellenőrzi induláskor... :(
    2. A boltban (a doboz csomagolása szerint is) csak bontatlan dobozt vesznek vissza! Magyarul, ha kibontod akkor már cseszheted...
  • Solid Snake
    Kultur topic! Rulez
  • Szabyka
  • BC
    TE ÖKÖR!! OLVASSÁL VISSZA!JÓÓÓÓÓ??????
  • bon
    Valaki próbáltam már ez a fajta toca 2-őt: TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt? tényleg mükődik vagy ez is kamu. Mert az nforce-on nem szerepel ez a változat. Tehát szerintem ez is átverés.
  • xmark2
    vki próbálta már úgy hogy kiírja és letörli a Dameon tools-t,mert lehet hogy pont ezeket keresi az ellenőrző program????
  • BC
    aha. ja. nézd meg ezt is #2407
    csak azért utalok rá, mert aztán a nagyokosak mint a (nemmondokneveket mert mégrosszabb lesz), szoval ezt olvasd el. : )
  • BC
    LOL! nem. mindig ellenőrzi! : )))))
  • xmark2
    hello mindenkinek!
    cak azt akarom kérdezni hogy az az ellenőrző progi csak a telepítés útán egyszer végzi el a dolgát vagy mindig amikor el akarja vki indítani a RD2-t???
    Ez azért lenne fontos mert ha megvenném a boltban(pl.Tesco) feltelepíteném végigmenne az ellenőrzés a program letisztázná magában hogy eredeti azután már lehet használni a másolt DVD-t is.Ezután visszavinném a boltba hogy nem vagyok megelégedve a programmal és megkérem hogy az áráért hagyj vegyek vmi mást(pl.kaját...)
    Hazamegyek megvolt a bevásárlás a RD2 árából a RD2 is működik és kész...
    Ááá mondjuk ez egy kicsit gonosz lenne de ez is egy megoldás hogyan lehet elindítani ezt a játékot.
  • BC
    Mert a ToCA Race Driver 2 jó
  • mukika
    báhhhhh
  • BC
    DTM DTM DTM
  • BC
    (szfvári MM)
  • BC
    10 000 volt akcióban a Media Markt ban amikor megjelent
    de az akció volt. és ráadásul csak a MM 4. szülinapjának keretén belüli akció volt
  • BC
    dekirááááály. na végre vki, aki normálisan gondolkodik, és még netre is tud jönni játszani : ))))))
  • mukika
    jaj nekem sehogy se megy... :(

mennyi a boltban??? :)
  • Takigabi
    Microsoft Virtual PC vel sikerült valakinek ?
  • nezolder
    Na én +vettem, már 14%-nál tartok és nagyon tetszik! Aki akar azzal majd játszhatunk neten is! Ugye BC? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az egy lámer volt, aki kiírta... az nem más volt, mint egy Cheat Generator az első részéhez... :)))

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®