7285
-
#3238 Lehet!De szvsz mástol is függ még, mert játszottam u.azokkal az emberekkel több versenyt is és mindíg máshogy pontozott. -
#3237 nem lehet h attol is fugg h milyen eros ellenfeleket gyoztel le. -
#3236 Tudom, hogy nem sok ember van aki játszik neten, de azért felteszem a kérdésem.Mitől függ az, hogy hány pontot kap valaki vagy, hogy hányat vonnak le tőle?Mert volt olyan, hogy 2. lettem, de én kaptam a legtöbb pontot.Mindíg máshogy pontoz.Nem vágom mitől függ. -
#3235 :D LOL! -
Epson #3234 BC te magadnak tetszelgo f**sz
Fogadni mernek hogy neked nincs kutyad azert ugatsz helyette. Nem veszed eszre hogy baromian unja mar itt mindenki az okostojas fejedet /en kulonosen/. Vettem a faradsagot es visszaolvastam a topot. Te magadtol vagy ennyire idiota vagy magadtol vagy ennyire idiota? Te mindenkinel okosabbnak kepzeled magad. Mindenkit le tudsz uagatni. Ki nem szerja le hogy nyerted a jatekot. Fogd a lemezed es dugd fol magadna /termeszeteseb előtte tokjaba beletedd/. Azert mert masok nem veszik meg mar le lehet hulyezni barmozni idiotazni oket. Az idiota vedd mar eszre te vagy. Menj el nyaralni de vissza se gyere!!! -
#3233 Végre mától újra van netem hát le is szedtem a demót. Tudom hogy már régen megnézhettem volna, de valahogy kimaradt. Első benyomások alapján egyből a Sport Car GT ugrott be, sztem nagyon hasonlít rá az irányítás. Kreálhatnának már tényleg hozzá egy normális krekket -
#3232 Akkor sejtem hány éves lehetsz...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3231 Pff meg egy memoriat se tudsz a gepbe belerakni? :) -
BC #3230 aha. rallye az fos. az nagyon szar lett, többi királyság szerintem is. netre NE A GAMESPYT HASZNÁLD!!!!! AZ FOS!!!
simán a gém simulator modes, ott van a free race, ..., és online dolog, és ott egy account kell, ahhoz egy jelszó, és ha benne vagy, már tudsz is keresni, vagy kreálni, amit akarsz. : )
sajna holnaptól nem lesz ez a gépem, el lesz vííve memóriát bővíteni, ami mondjuk mátr nagyon ráfér, de akkor is rossz, hogy most nem lesz. aztán meg Velencére megyünk, szal én nem leszek. kb. 1 hónap mulvs tudok ismét neten, vagy akárhogy is ToCA zni. : (
lehet még ADSL vel kisebbik gépről fel tudok jönni, na de az esélytelen hogy ToCA akár fel is települjön rá : )
szal ez van.
ÉS NO GÉMSZPÍÍÍ mert az kaki!! ; ) -
#3229 Ém megvettem a jáékot egész jo,változatos csak a rally nem tetszik benne. A grafikája király. Mennék a netre is játszani, de ha belépek a gamespy-re nincs ott semmi.
-
#3228 100% hogy FAKE! -
#3227 hidd már el hogy FAKE.....de tudod mit.. tölsd le felőlem és nézd meg -
#3226 IGEN, AZ! -
#3225 "toca.race.driver.2.(no-cdcrack).deviance.rar (1.65MB)
...ez FAKE sztetek?.....csak azért kérdezem Így,mert még nem szedtem le teljesen magát a gamét -
#3224 az FAKE CRACK ...... banner alatt az igazság......... -
#3223 már nem azért,de dc-n találtam egy 1.5MB -os ill. egy 7MB -os DVD- Cracket is a gaméhoz,ha esetleg vkit érdekelne -
#3222 aha!!??Azt hogyan sikerült,ha nem vagyok indiszkrét..... -
Bandy #3221 nya nekem is megy már a game zsir :) -
#3220 Hali.Talán én is kapok.....Tehát.Sztem ott még nem sokan tartanak,hogy 2 gépet ki tudjanak álitani 1 játék kedvéért.Ez nekem kimarad.Majd jön másik,azt kész... -
HellBurner #3219 Első körben nekem sem idult el, sem 2 gépen sem 1-egyen. De ezek után sikerült:
-Két gép
-Új windows xp (semmi service pack) *
-Adatkábel le
-Laptopra Iso (dev-trd2.iso méret:4 707 319 808)
-Könyvtár megosztás
-Daemon tools>>hálózaton keresztül mount
-Full install *
-All Emulation on
-Start (a cd ellenörzés elindul de 2mp után indul a game, nincs hibaüzenet)
A *-al jelölt dolgokat nem csináltam meg amikor még nem indult -
#3218 :DDD nekem ekkora szerencsém nem lesz... :(
mind1 legfeljebb 2 héten belül megveszem és kész. megéri. :)))) kipróbáltam a demot és áááááááááááááááááááááááá!!!! salz tuti megveszem ha nem lesz jó.... -
#3217 Hali!
Sajnos 2 okból sem működik.
1. Mindig ellenőrzi induláskor... :(
2. A boltban (a doboz csomagolása szerint is) csak bontatlan dobozt vesznek vissza! Magyarul, ha kibontod akkor már cseszheted... -
#3216 Kultur topic! Rulez -
Szabyka #3215 -
BC #3214 TE ÖKÖR!! OLVASSÁL VISSZA!JÓÓÓÓÓ?????? -
#3213 Valaki próbáltam már ez a fajta toca 2-őt: TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt? tényleg mükődik vagy ez is kamu. Mert az nforce-on nem szerepel ez a változat. Tehát szerintem ez is átverés. -
xmark2 #3212 vki próbálta már úgy hogy kiírja és letörli a Dameon tools-t,mert lehet hogy pont ezeket keresi az ellenőrző program???? -
BC #3211 aha. ja. nézd meg ezt is #2407
csak azért utalok rá, mert aztán a nagyokosak mint a (nemmondokneveket mert mégrosszabb lesz), szoval ezt olvasd el. : )
-
BC #3210 LOL! nem. mindig ellenőrzi! : ))))) -
xmark2 #3209 hello mindenkinek!
cak azt akarom kérdezni hogy az az ellenőrző progi csak a telepítés útán egyszer végzi el a dolgát vagy mindig amikor el akarja vki indítani a RD2-t???
Ez azért lenne fontos mert ha megvenném a boltban(pl.Tesco) feltelepíteném végigmenne az ellenőrzés a program letisztázná magában hogy eredeti azután már lehet használni a másolt DVD-t is.Ezután visszavinném a boltba hogy nem vagyok megelégedve a programmal és megkérem hogy az áráért hagyj vegyek vmi mást(pl.kaját...)
Hazamegyek megvolt a bevásárlás a RD2 árából a RD2 is működik és kész...
Ááá mondjuk ez egy kicsit gonosz lenne de ez is egy megoldás hogyan lehet elindítani ezt a játékot. -
BC #3208 -
#3207 báhhhhh
-
BC #3206 -
BC #3205 (szfvári MM) -
BC #3204 10 000 volt akcióban a Media Markt ban amikor megjelent
de az akció volt. és ráadásul csak a MM 4. szülinapjának keretén belüli akció volt -
BC #3203 dekirááááály. na végre vki, aki normálisan gondolkodik, és még netre is tud jönni játszani : )))))) -
#3202 jaj nekem sehogy se megy... :(
mennyi a boltban??? :) -
Takigabi #3201 Microsoft Virtual PC vel sikerült valakinek ? -
nezolder #3200 Na én +vettem, már 14%-nál tartok és nagyon tetszik! Aki akar azzal majd játszhatunk neten is! Ugye BC? :D -
#3199 Az egy lámer volt, aki kiírta... az nem más volt, mint egy Cheat Generator az első részéhez... :)))
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®