TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az majd csak 88% körül jön, jeges pálya 3 kör DB7-tel.
azon a sebességen amin jön (2 k), még 1 óra kéne, de most új hostokat keres, perpill leállt
Koxminator : lejött a crack(?) ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Milyen kupában?
Most én is ellene meg a Stomper ellen megyek azzal a lenti autóval.A két ovál pályásat megnyertem de most normál versenypálya van ami qrva nehéz.
Most én is ellene meg a Stomper ellen megyek azzal a lenti autóval.A két ovál pályásat megnyertem de most normál versenypálya van ami qrva nehéz.
Kiváncsi leszek billentyûvel ki hányatszorra tudja majd Five-O lenyomni. Nekem 6-szorra sikerült joypaddal 6 mp elõnnyel. Ez volt a legdurvább verseny.
asszem ez azon is tud keresni, elég jó progi, múltkor találtam a torrentreactor.net-en
Hmm nekem meg valami Emule van.. de nem használom.DC++ meg megbízhatatlan lassú stb...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
shareaza 2-vel töltöm..olyan progi, ami egyszerre keres torrentet, kazaa meg mittoménmégmilyen fájlmegosztókról
#2367 honnan töltöd? PLS!!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Hello!!
Én megvettem eredetiben és szerintem k><ra megérte.
Nagyon jó game. Minden autó szimulátor fanak ajánlom, hogy ne várjon a warezre hanem vegye meg!!
Más:
Tudna valaki magyar szervert mondani ahol lehet multiba játszani???Jelszóval együtt??
Köszi
Én megvettem eredetiben és szerintem k><ra megérte.
Nagyon jó game. Minden autó szimulátor fanak ajánlom, hogy ne várjon a warezre hanem vegye meg!!
Más:
Tudna valaki magyar szervert mondani ahol lehet multiba játszani???Jelszóval együtt??
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Ok Kösz.
á, még töltöm, nagyon lassan jön, de amint megvan és kipróbáltam, azonnal szólok 😊)
Re.: Koxminator
Mi történt? Mûködik?
Mi történt? Mûködik?
ezt talán nem ide kéne írni....
Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
na én közben töltök le valamit shareaza-val, no DVD crack, a mérete pedig 29,21 Mbyte..ezt még nem láttam korábban sehol, megnézem ha lejött, hátha..bár õszintén szólva csodálkoznék ha jó lenne
Saleen S7
Ez milyen autó?Cart, Indy v. F3000?
Most vagyok a V8-Cup után és volt 1 videó ahol a manager csajunk ad egy sallert az egyik versenyzõnek😄 És a muki ettõl kifekszik az aszfalton 😄 Nagyon LOL!
(Bocs, hogy lelövöm a poént)
Off:Láttátok már a Gillette Mach 3 Turbo Champion reklámot?
Azt mondják benne, hogy tûzpiros mint a Ferrari.Szerintetek az milyen autó?
Aki még nem látta itt van a ROLAND04 Toca 2 video
kéne nekem is, meg MCSE 😄
Látom érted.

ja 😄
ten155-nek szólt. Õ tudja hogy miért. 2173. üzenet.
mi mcp? kinek? 😊
MCP???????
igen
igen
sõt, Ausztráliában pedig V8 Supercars a neve 😊

ten155 miért nem írsz semmit???
beégtél?????? Csak egy kicsit mi????
Miért van ilyen nagy arcod????
Hol dolgozol ha nem titok????? vagy otthon vagy rendszergazda ?????
beégtél?????? Csak egy kicsit mi????
Miért van ilyen nagy arcod????
Hol dolgozol ha nem titok????? vagy otthon vagy rendszergazda ?????
No Problemo 

Kösz megjött a cleaner.
Kösz megjött a cleaner.
roland mail ment
Na ezt elbasztam!! Ezt elismerem. Privátot akartam küldeni.
air: a tied szerintem német nyelvû, mert a német verzió neve kezdõdik DTM-mel, ha jól tudom..bár sosem lehet tudni
Az iso neve: recadriver2.iso
Mérete: 4 707 319 808 bájt
Crack-t nem kell felrakni hanem az eredetit kell használni.
Mérete: 4 707 319 808 bájt
Crack-t nem kell felrakni hanem az eredetit kell használni.
Válaszolok hiba-nak elõször.
az enyém, amit bittorrentrõl szedtem:
Toca Race Driver 2 DVDR.ISO és 4,707,319,808 byte hosszú
a swee7w vel kezdõdõ seriallal telepítettem, de ezt a másik 2õt is elraktároztam késõbbre
amúgy meg a megagames fórumon valami okos azt írta, hogy állítólag már van mûködõ crack, csak még nem teljesen jól mûxik...
de ugye sok hasonló hír van, kiváncsi leszek, ez túl fog-e lépni a kamu kategórián, mindenesetre érdemes még mindig várni, azt mondom 😊
Toca Race Driver 2 DVDR.ISO és 4,707,319,808 byte hosszú
a swee7w vel kezdõdõ seriallal telepítettem, de ezt a másik 2õt is elraktároztam késõbbre
amúgy meg a megagames fórumon valami okos azt írta, hogy állítólag már van mûködõ crack, csak még nem teljesen jól mûxik...
de ugye sok hasonló hír van, kiváncsi leszek, ez túl fog-e lépni a kamu kategórián, mindenesetre érdemes még mindig várni, azt mondom 😊
Re.: hiba
Neked válaszolok a privátban!
Én mindenkinek segíteni akartam de ha mások nem hisznek neked és csak leugatnak, nem biztos hogy te is segítenél nekik nem??? De ha biztosak benne hogy nem müködik miért kérdeznek???
Neked válaszolok a privátban!
Én mindenkinek segíteni akartam de ha mások nem hisznek neked és csak leugatnak, nem biztos hogy te is segítenél nekik nem??? De ha biztosak benne hogy nem müködik miért kérdeznek???
Hello!
Engem is erdekelne az image merete, mert hoztak nekem egyet penteken, amivel kiprobaltam az itt leirt modszert, de nekem nem mukodik.
Az enyemnek ez a neve: DTM_Race_Driver_II.iso es 4'612'739'072 byte.
Es ezeket a kulcsokat mondta hozza a srac aki hozta:
QPNT7W-E7F839-VS27AL-5WBRMU
A9A94W-XR66M2-7DG3FF-BBKDNL
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
de egyiket sem fogadja el. Bar en nem halozatrol mountoltam, mert nincs 2 gepem, hanem helyi vincsirol. Az lehet gond??
Engem is erdekelne az image merete, mert hoztak nekem egyet penteken, amivel kiprobaltam az itt leirt modszert, de nekem nem mukodik.
Az enyemnek ez a neve: DTM_Race_Driver_II.iso es 4'612'739'072 byte.
Es ezeket a kulcsokat mondta hozza a srac aki hozta:
QPNT7W-E7F839-VS27AL-5WBRMU
A9A94W-XR66M2-7DG3FF-BBKDNL
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
de egyiket sem fogadja el. Bar en nem halozatrol mountoltam, mert nincs 2 gepem, hanem helyi vincsirol. Az lehet gond??
Re.: ten155
Nem igazán szoptam be mert egy windows újra rakás (10 perc) és a mentés is megvan. De jobb lenne ha nem kellene mert ha másnak is ilyen elõfordul nem biztos hogy neki ilyen könnyû lenne újra rakni a windows-t.
Nem igazán szoptam be mert egy windows újra rakás (10 perc) és a mentés is megvan. De jobb lenne ha nem kellene mert ha másnak is ilyen elõfordul nem biztos hogy neki ilyen könnyû lenne újra rakni a windows-t.
Akkor nyald ki, kocsog!!
Orulok, hogy beszoptad es neked sem megy mar...
Ugyhogy elhuzhatsz a rakra, nem kell tovabb hulyitened a nepet!!!
Orulok, hogy beszoptad es neked sem megy mar...
Ugyhogy elhuzhatsz a rakra, nem kell tovabb hulyitened a nepet!!!
Szerinted megérdemled a választ????
Szerinted megérdemled a választ????
Hétvégén teszteltem egy kicsit kipróbáltam néhány dolgot
pl.:felraktam a 1.2-es pacth-t és azóta nem müködik találnom kellene egy Starforce 3 regedit clean-t.
pl.:felraktam a 1.2-es pacth-t és azóta nem müködik találnom kellene egy Starforce 3 regedit clean-t.
Csak!
Most üres a ftp. Próbálkozhattok a letöltéssel.
Mivan? 😊
Hat oda van orva 😊
Nem de en vagyok az akinek amugy mukodott amit irtal, de azota win reinstall miatt mar nem megy.
Hat oda van orva 😊
Nem de en vagyok az akinek amugy mukodott amit irtal, de azota win reinstall miatt mar nem megy.
Miért érdekel???
Miért érdekel???