7285
-
#3278 én úgy ahogy írtam úgy ment...
persz már alapból hálózatról mountolva installáltam .. -
#3277 loál :DD
te mész a FAToddal a francba .. használj NTFS-t :P -
#3276 nekem meg FAT32 van azon meg 4gb-nál nagyobb file -t nem tud kezelni,úgyhogy,már a képfile kicsomagnál ALMÁS az egész !!!!!!!!!!
elmehetnek ezek a ferde francba -
#3275 én kötőjellel írtam és nem indult el.mondjuk nekem a lemezre panaszkodott. :(
lehet, hogy meg kéne próbálnom megint!? -
#3274 VMware talán ... -
#3273 hát én egybe ezt be copyztam és elfogadta -
#3272 egybe kell írni a serialt?????? -
#3271 kösz, biztosan nem tetszik a progi a gépemnek. Tudsz ajánlani esetleg valami más Virtual PC változatot? -
#3270 ezt biztos ide kellett írni ? :o -
#3269 hmm megnézem akkor azzal -
#3268 Valószínű hogy akkor a demóban volt gamespy,és az csak azzal ment online!De lehet hogy neked van igazad és akkor kivették a full-ból,mert az KAKI!
Sajnos a full-t azt nem láttam még mert kicsit drága az nekem tudod.
De te majd megmondod hogy mi a lényeg?! ugye?!
biztos tisztelnek veszettül a boltban,ha már így megbíznak benned!
"Figyi má!ez az a LÁMA aki nem tud egy ram-ot se kicserélni!Hozza be a gépét már megint!"
Ha nekem beszarik vmi a gépemben,és én berhelem, mégis van rá gari, kicserélik (és nem húzgálom a gépemet minden kis szarság miatt a BÓTBA),mert tisztelnek és tudják hogy értek hozzá!PONT
A TISZTELET az a dolog,ami itt neked nem fogod megadatni!
A garanciát meg neked találták ki te kis atomfizikus!
hogy ne nyúkájjá bele a gépbe! -
#3267 Microsoft Virtual PC 2004 trial verzióját -
Koxminator #3266 mondjuk workgroupban van mindkét gép... -
Koxminator #3265 én Win2003 szerverre raktam fel a virtual pc 2004-et, a második oprendszer 2000es lett, de nekem nem ment... -
#3264 melyiket használod ? -
#3263 kipróbáltam más oprendszerekkel, de mindenhogy csonttáfagy a gépem, amikor a startra nyomok -
#3262 hát az probléma ..
viszont nem muszály XP-t tenni a virt. gépre
-
#3261 Virtual pc nekem olyan, hogy a megkreált gépet ha startolni próbálom, lefagy az XP ilyen kék képernyővel -
#3260 hm .. akkor kipróbálom Virtual PC-vel is .. mert 1ik havernak is kéne . -
#3259 de nekem nincs lanom:( -
#3258 Hogy Te mekkora állat vagy. Sajnálom a Szüleidet, és tiszteletem nekik, hogy eddig is felneveltek...
A továbbiakban BC -> ignore.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3257 tam tam tam taram :D
szal simán megy a DEVIANCE verzió SWEE7WMAW89AGFPYVY578JMJ
ezzel a keyyel .. LANon Mountolva Minden Emu bekapcsolva 3.46-os daemon toolsal -
#3256 pff lol -
#3255 Nem netto! Én a CD Galaxisbol rendeltem 9990-ért! -
#3254 BC ...bár bekóstoltak többen, de akkor sem kellene így beszélned mindenkivel, valszeg fogsz még te kérdezni attól akinek így kiabálsz..tehát sztem ne tedd.
garancia...hííjjj. -
BC #3253 (csak hogy az NETTO !!!!) -
Takigabi #3252 Elég Lol ember vagy :P -
BC #3251 ja és ahogy látom te sem néztél utána a dolgoknak. NEM GAMESPY ACCOUNT ÉCLÉNY!!!!! ott a gémben aza fos. ott tudsz csinálni szar akkountot. gamespyt meg ha a fél világnak csak a negyede is használná, ugy szarná össze magát és tünne el, mintha soha nem is létezett volna
gamespy akkora kaki az összes reklámmal mint 3 másik hasonló program.
te se vagy jobb senkinél... -
BC #3250 HÜLYE VAGY BAZDMEG!!! tudod ha MAGUNK RAKJUK BELE, ÉRVÉNYÉT VESZTI A GARANCIA, ÉS HA SZARRÁ MEGY FÚJHATJUK!!!!!!!!!!!
TALÁN GONDOLKODJ MIELŐTT IRSZ VMIT!!!!!!!!!! -
#3249 Annyi!:D -
#3248 TESCO - 9990 Ft
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-
#3247 14kba kerul uh? -
#3246 Szerintem is megéra ha tetszett a demó.Én azért vettem meg, mert az a Jaguár az olyan volt mint egy álom.
Én nem bántam meg.Bár tény, hogy a tereprally, a rally meg a jégverseny az nem jó bár a legutóbbit eddig mindíg kikertültem.Szóval nem muszály azt választani. -
#3245 9.990 és annyira jó sztem... -
#3244 hogy a szarba lehet "így"elcseszni vmit !!!! Ha jól tudom idáig még egy játék sem volt ennyire levédve !!
Azért az meg kizárt,hogy annyira jó legyen a game,hogy azt 14k -ért megvegyem!
MÉG MINDÍG NINCS 1ROHADT MŰKÖDŐ CRACK ?????????????? -
#3243 BC!
"account kell, ahhoz egy jelszó" és ezt honnan szerzed te ZSENI?!
mert ugye a GAMESPY szerinted FOS!
elárulom hogy a GAMESPY account és pass. kell hozzá!
(de hát ahhoz ugye regisztránod kell magad,de ez már neked magas)
a GAMESPY-t egy világ használja,de te azért lesz..od!
FIGYELJ!
HA VALAMIHEZ NEM ÉRTESZ,AKKOR LEGALÁBB ANNYI "GERINC" LEGYEN BENNED, HOGY NEM ADOD TOVÁBB A HÜLYESÉGEIEDET MÁSNAK!
AZ ILYEN ELKÉNYEZTETT FA..OK VÁGTÁK GALYRA A SCENE-T!
húzd ki magad LAMER! -
#3242 thx, megnéztem az kaki oldal, cd galaxis jobb! :)) -
#3241 A törést azt lehet, hogy beleszámolja, de szerintem apróságokat nem(mint a drift)
Mukika:Az automex forgalmazza szerintem az oldalán meg lehet rendelni. -
#3240 nem tudtok valami netes címet, ahol megrendlem mondjuk, és kiküldik házhoz a játékot? -
#3239 aham. akkor az is lehet h a vezetesi stilust is pontozza(kimesz a fure az minusz, koccanas is minusz, szepen josz ki egy driftbol az plusz)
de meg kene nezni a jatek kezikonyveben vagy neten vhol