7285
-
#3318 talán azért mert a qurva életbe NINCS CRACK..olyan nehéz ezt felfogni...azok csak fake crackek de ha picit visszaolvasol nem huzol fel engem -
#3317 Leszettem vagy 5 cracket hozzá bazzeg oszt nem műkődik ááááááááááááá -
HellBurner #3316 20.000 alatt milyen force feedback kormányt érdemes megvenni? -
#3315 hogyan is kellene egy autonak viselkednie MINIMUM -
#3314 Ezt jól megaszontad és sztem igazad van:) -
#3313 Nézd ez is egy vélemény, s gondolom sokan egyet is értenek vele. Én nem :)
Azt hogy újjab rókabőr, szinte bármelyik mai játékról el lehetne mondani. Ehhez hozzá kell szokni...
A történet tényleg egysíkú, de nem igazán tudom, hogy egy autós játékban miként is lehet normális történetet írni, sőt tovább megyek! Nem hinném hogy sokakat az érdekel az autó versenyzős játékoknál, hogy mi a hátsó sztori, szerintem sokkal töbet számít az ami az aszfalton történik.
Doboz grafika?! Ez jó! :) Lehetséges, de nem igazán láttam jobb grafikáju autós játékot eddig. Szerintem nagyon jó az autók modellezése, texturázása, van gyűrődés (ez nem csak optikai), a kaszni megfelelően tükröződik. Az út is nagyon szép, főleg 8X aniso melett, érdemes így játszani... Igaz az eső kivitelezése nem a legjobb, abban még mindig az F1 GP4 az etalon!
Ez eddig csak mellékes nézzük az irányítást és azt a bizonyos arcade érzést!
Valóban van benne árkád érzés, de ez talán nem vezetés közben jön elő, inkább a körítésben. Hogy mik is azok?
- Nincs időmérő a karrier módban, ez vitathatlanul óriási hiba. Legalább is nekem nem jött be a random indulás (főleg a középmezőnyből).
- A garázs is kimaradt, tehát nincs szerelgethetőség, precíz beállítások, stb...
Ebből a szempontból acade valóban! Azonban vannak vitathatlan érdemei a játéknak a fizika és az irányíthatóság terén! A játék vezetés közben már közel sem egy arcade játék irányítását, vezetési élményét hozza! Szerintem nagyon jó fizikával áldották meg a játékot, amely kerekenként számólja a tapadást, s ezt érzed is dinamikus vezetés közben. Kanyarokban egy óvatlan soför hátsókerék hajtású autóknál csúnyán meglepődhet. A leszorító erő érdekesen meg tudja tréfálni az embert pl. egy bukkanó, vagy emelkedő utáni kanyarnál, de ez szerintem természtes is. A különböző versenyosztályok vezetési élménye merőben más, de még egy adott bajnokság különböző csapatainak autói is érezhető különbséget mutatnak. A sebesség érzet szerintem tökéletes. A gépi inteligencia is jól sikerült, helyezkednek az ellenfelek, megpróbálják zárni a szögeket, ha kell ezért le is térnek az ideális ívről, s ha van rád módjuk keményen belemennek előzésekbe (nem lelöknek a pályáról, csupán helyezkednek, s akár több kanyaron át hol te, hol az ellen lesz előrébb...)
A pályák kidolgozása kaphat egy minusz pontot. Vannak pályák ahol levághatunk kanyarokat, azaz nagy sebességgel átvághatjuk őket. Ez a valós életben is lehetséges, s meg is teszik a versenyzők néha-néha, de ott előbb utóbb bünti jár érte itt nem 8igaz ez inkább a szabályok érdelkes értelmezését mutatja)! Azonban sok olyan pálya van ahol ezt nem tudod megtenni, azaz a kanyarlevágást, mert erősen megcsúszik az autó, vagy meg is pördűl...
Szóval az arcade érzés inkább a körítésből fakad mintsem az irányításból. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy GP legend, vagy LFS, akár GP4, de nem is áll tőlük oly távol túlzottan, azaz messze nem egy NFSU!
Tehát röviden jó fizikával ellátott árkádosított elmelekkel tarkított játék. S szerintem ragyogóan le tud kötni, ha egy kis versenygésre vágysz az izzó aszfalton! :) -
#3312 nem, ott leet megrendeni a jatekot :D -
#3311 hát én 2x játszottam vele összvissz 1 órát .. de hogy állandóan kicsúszok .. ha meg nem akkor belémjönnek .. startolni billenytyűzettel szinte lehetetlen .. -
#3310 ja én kis bunkó .. kösz ez kedves volt ... -
#3309 mér ott van jó krekk ? :DDDDDDDDDD -
#3308 van csak szar :P -
#3307 leírtam -
K.András #3306 Jo hallani, hogy van még ujságnál ember aki képes ezt az értékén kezelni... -
badoer #3305 este olvastam a gamer idei 6 számat.hát a cikk iroja elégé lehuza a játékot.73% ad a jatéknak.azt irja hogy egy ujjab rokabőr.én személyszerint nem adok az ujsagok véleményére.a jatékrol pedig azert nem mondok véleményt mert nem ismerem.az ujsag szerint?+jo iranyitas.rengeteg lehetoseg.jo belott nehezsegi szint.-egysiku torténet.tulsagos arkad erzes és doboz grafika. -
#3304 ...elmész te a francba te kis bunkó -
#3303 lehet vasárnap meglátogatom az oldalt :D -
#3302 Akkor talan a www.cdgalaxis.hu oldalon lesz megoldas:PPP -
#3301 nekem az se segített :D -
#3300 Tuti modszer: format c: /u :) -
Koxminator #3299 ehh :))) -
K.András #3298 Á geci el sem hiszem,annyira szánalmas ami itt megy. -
#3297 Ez durva, nem így kellett volna... Eléggé szembántó.
Bár, a LÁMÁKNAK még ez is kevés:
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3296 -
blazini #3295 Most komolyan senkinek sincs pár perce, hogy leírja mit kell csinálni??? -
blazini #3294 Ha mindet bekapcsolom akkor sem jó ha kikapcsolom akkor sem jó!!! -
#3293 D-Tools 3.46 .. All Emulations Enabled
-
#3292 de kölcsönadtam az xp cm-d ... -
blazini #3291 Most már csak azt írja ki, hogy nem találja a lemezt!
Más emut kell fölraknom vagy mi? -
#3290 áz :D -
#3289 cirka 38 perc :)
#3288 na most ezze la VmWare virtuális géppel szopok .. de torokosan :D mer mindenképp XP-t kell rá tenni h. legyen NTFS .. és hát az meg soká tart -
#3287 jah .. miféle doboz ? :D -
blazini #3286 Dobozban? -
#3285 jó akkor lentebb olvastad azt is hogy tedd fel a 3.46-os Daemon Tools-t és egy LAN on lévő másik gépről mountold be .. ill húzingáld ki a cd/Dvd meghajtóidat .. elvileg így mennie kell :|
-
#3284 Ne azt a kulcsot ird be, hanem azt ami a dobozba volt! -
blazini #3282 Hi!
Valaki segítsen már!
Leszedtem a játékot és kér egy kulcsot, lentebb találtam egyet és azt írtam be, de nem fogadja el és azt írja ki hogy helyezzem be egy másik meghajtóba a játékot!
Gondolom másnak is volt már ilyen!
VALAKI HELP!!!
KÖSZI!!! -
#3281 nem :/
de optikai mekhajtókat húzd ki .. -
wilky #3280 ha kiírod simán az tuti nem jó,
mi? -
#3279 én is hálózatról telepítettem, de nem ment :(
meg tagnap éjszaka telepítettem windowst, hogy azzal hátha, de nem :(