TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉÉÉN. hahóó. ittvagyok. multiban. kellene nyomni. VEGYÉTEK MEG! :D magyarokkal akarok játszani.
msn, vagy vmid nincs, ahol rendesen tudnánk beszéni...
Multiban valaki??

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

uHs Gerzson
Hiba te honnan szereszted meg 7500 FT-ért mert az engem is érdekelne.
Ha lenne játékom akkor játszhatnánk BC :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

van vkinek msn messengerje? mert ott rögtön látná ha írok...
jó lenne...
lol. Elvis.... óó elvisóóó :D
senkit nem érdekel, hogy interneten versenyezzünk? mi magyarok. mert lagos francia csíterekkel kicsit nem olyan jó :)
hiba
Na megvettem a progit, csak 7500 Ft volt! :D

Viszont tegnap qlkurodott a vidkari hutese uhogy most a gep se mukodik amig nem lesz uj pumpa :(

uHs Gerzson
Király akkor az itteni MM-ben még nem volt verseny. Leggalább majd megnyerem én, és majd nekem is :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem próbálta valaki GameXcopy nevû programot?
3P
Alexease'
Hagyd rájuk, az emebri naívságnak, hiszékenségnek nincs határa. Elvist is még sokan látni vélik...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alexease
Latom meg mindig a warez kavaras megy:(((
Nem hiszem el, hogy nem lehet megerteni, hogy amig az nforce-on nem lesz fent, addig nem is lesz korrekt, mukodo crack.
BC : Gratula!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

az jó. ez itt a székesfehérvári MM ban volt :)
na nézzétek mikor irtam ezt az üzenetet. MOST csinálok szervert, neve BCfromHUNGARY, és a ToCA keresõje megtalálja.
gyertek ha tudtok...
uHs Gerzson
BC melyik média marktban volt a verseny? Mert én tavaly az Árkádban lévö média marktban rebdeztek versenyt és akkor én Colin 3-at nyertem :)

senkii? nemá :(
nemtudok másolni, nincs DVD íróm :) csak CD írom, na meg DVD olvasóm, mivelhogy DVD n van.
Ja és nem mázlista vagyok, mert nem szerencse volt csak hogy megnyertem :)
Szóval mikor jöttök? Mikor csinál vki szervert, vagy csináljak én? 384 es netem van, ha nincsenek nagy pingü játékosok nem lagol, de kicsit szokása akadni. De ha más nem csinál....
Szal mikor tudtok jönni? szervezzünk már össze egy jó DTM bajnokságot...
Mikiller
Hi!
Találtam
Game X Copy-t, és vmiCrack-et
Próba szerencse

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sajna máshon nem találtam meg.
torrentes cuccom nekem is van, de sajna a torrent innet nem muxik.
Linket nem tudok adni de a torrent irányító fájlt igen
Itt van:
http://roland04.freeweb.hu/321 Studios Game X Copy.torrent
na valaki adjon egy 321 Studios Game X copy DLURL-t, meg holnapig ki tudom probalni, hogy tenyleg okes-e, de reggel elviszik a kicsikemet, pedig mar ugy a szivemhez nott...
Mázlista, Na akkor hajrá csinálj egy mûködõ másolatot. :)))))
HALI!

Nem kell megvenni. EGyszerûbb. MediaMarkt 4 éves, és rendezett bajnokságot. ToCA RD 2 vel nyomultunk. Annyi az egész hogy le kellett nyomni a lámákat. Mondjuk elég fura volt mert elõtte még nem is láttam a gémet, szal... de megnyertem és kaptam ezt, az RD2 t, meg CMR rallye 4 et meg Painkiller t. Szal megvan eredetiben és tök ingyen
Internetes nick em a gémbe, BCfromHUNGARY. szoktam szervert is csinálni, kif. örülnék ha vki jelezné hogy mikor tud jönni gémelni
Maffya
Ez ujjab sf3.A beolvasásnál egyedül a clone cd jelzett azthiszem szektor hibát de azt folyamatosanjelezte.A GameXCopy csodálatosan +csinálta a beolvasástol kezdve hibát nem jelzett de mutolva nem megy sehogy se.

Én is nagyon várom hogy legyen valami más megoldás arra hogy játhassak vele mert ez a megoldás amit használok kicsit körülményes, ezért próbálok mindet ki hátha rájövök hogy hogyan is mûködik egy géprõl.
A Starforce 3-t már feltörték mivel a Gangland-hez már van mûködõ crack és a hozzátartozó infoban az van hogy a Ganglang is Starforce 3-as. (Vagy lehet hogy a Toca 2-ben már újjabb Starfoce 3-as van , valamilyen újjabb alverzió.)

Mi volt a gond a beolvasással?? Már olvasni sem tudtad?? Crc hibákid voltak?? Vagy kiírni nem tudtad???
Maffya
Eddig se bunkoztam azt hiszem,csak probáltam a tények és a realitás alapján meggyözni hogy vagy +vett játékkal nyomulsz vagy valami más trükk van a dologba.De ettöl függetlenül kiváncsi lennék hogy ha valakinek sikerülne leleplezni a SF3+ Fake "rémálmot"!!!

Mi ez a kedves hangnem???? Mi történt veled???
Maffya
Roland 04 !Nem tüntem el én itt vagyok .Ha figyelmesen visszaolvasol akkor tudhatod hogy a GamexCopy-val én már akkor megprobáltam amikor megvettem a játékot és sehogyan se müködött.Még lehuzott kábelekkeel Alcohol120%-al mutolva vagy Demonnal mutolva SZOVAL SEHOGY.

Csá mindenki!!
Hova tûnt Tee155, Maffya??? Beégtek egy kicsit és már írnak..

Találtam egy érdekes hozzászólást a torrenten.
Az írta hogy csinált egy eredeti DVD-t másolatot
321 Studios Game X copy nevû programmal és neki mûködött crack nélkül. Akinek van lehetõsége próbálja megcsinálni hátha mûködik.
Nero 6.3.... biztos nem mûködik, mert nem tud átírni semmilyen védelmet (legalábbis szerintem, ebben nem vagyok biztos de nekem még nem sikerült. Én a BlindWrirte-ot használom).
A gyerek nem írta le hogy milyen Dvd írója van.
Amse
én leszarom, hogy kinek megy kinek nem.Én nem irigykedem.Megvettem és ez nekem jó mert én tudok játszani.Ha roland04 -meg így is tud annak meg örülök.
Én azt nem értem, hogy miért baj az ha megveszi valaki ezt a game-et?Valaki már írta, hogy most milyen gizda aki megveszi, de nem vágom, hogy ez miért gizda?Ainek van rá pénze és nem sajnálja az vegye meg mert még nem lehet letölteni és ki tudja mikor lehet.Ez nem gizdaság.

Amse
Na megnéztem mit tud ez a progi!
Nagyon 1xû használni.
1.Elindítod aztán belépsz a játékba.
2.Indítassz 1 versenyt.
3.Nyomd meg a *-ag ot és a NUM padon tudod állítani a kamerát.8as elõre, 2es hátra, 4es balra, 6os jobbra, +/- fel/le.A V-vel tudtok elõre beálított kamerákat váltani.
4.A replay-nél u.ezeket tudod alkalmazni csak ott kocsit is tusz váltani az õ-ú-vel.
=re ennyit derítettem ki de lehet hogy tud még mást is.Majd ha rájövök még valamire akkor írok.

Sziasztok!igy visszaolvasgatva és megnézve roland képeit az jutott eszembe hogy nem lehet hogy azért fikázzátok le ennyire és azért mondjátok hogy LOL mert nektek meg kellett venni és irigyek vagytok rá hogy neki meg nem?MErt nekem ilyesmi szaga is van a dolognak!De amugy lehet hogy LOL,nem tudom,de szerintem érdemes lenne megprobálni!Viszont azon gondlokodtam hogy hogya nem tudják eleve ezt a védelmet feltörni meg másolni meg semmi akkor hogy csinálhattak egy DVD ISO-t?Akkor már elve az is LOL nem?Na mind1 az a lényeg hogy szivás van az ingyen warez kedvelõinek
Amse
:(

Alexease
Nem tudom, nem probaltam, nincs meg a jatek:)
Amse
És röviden, hogy is mûködik ez a progi?

Alexease
Breki33
lesz ez még ólcsóbb
Amse
Milyen kamera tuningolo?Az mit foglal magába?És honnan lehet leszedni?

Alexease
Ha meg lesz, akkor tuti csinalok valami normalisabb videokat is:PPP Bar a visszajatszas eleg gagyi es egyszeru, de majd megoldom:)) Bar, van mar mukodo kamera tuningolo, vagyis lehet majd trukkozni;))
Amse
JAAA:D.LOL.De jöhetnek invideok is:D

Alexease
:))))))))) Azt jol elirtam:))))
"... megtoltom INFOVAL a topic-ot."
Sorry.
Amse
Az "indoval" mit takar?Invideoval?Vagy mijaz?

Alexease
Amire megtudom venni a jatekot, mindenki megunja vagy belefarad mar a warez varasba:))
De nem baj, majd jovohonaptol retro jelleggel megtoltom indoval a topic-ot:PPPPP
Amse
Mi van?Nagyon pang ez a fórum.Jó lenne ha kijönne vmi crack, mert akkor beindulna a topic.Ja meg akkor játszani is tudnának az emberek:)Az se utolsó szempont.

Meg különben is, vegye már meg tõlem valaki ezt a szart, csak 7500-ért adom...
3P
Szerintem addig felesleges mindenféle krekket letõlteni, amíg az nforce-n nem jelenik meg, hogy sikeresen fel lett törve. Valószínüleg ott úgy is azonnal megjelenik, és picit elöbb informáltak a többségnél...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

sajna nincs, csak annyi volt benne, hogy nem crack valójában, hanem valami HKS csapat féle tesztelési fájlok :)

szóval a komolytalan kategória, le is töröltem
Lehet hogy az a crack nem a te iso-dhoz való. Milyen az iso-d? Nincs a crackhoz egy info fájl amiben benne van milyen isoval mûködik?
Amse
Tök jó, hogy van egy tucat nem mûködõ crack :D

na lejött...ahogy sejtettem, ez is a nem mûködõ crack-ek kategóriáját gyarapítja...