7285
-
Sir IvanHoe #3358 Van krak?
-
#3357 OFF
nah jovan koss belem. szoltam en hozzad egy rossz szot is? akkor mi a bajod?
ON -
#3356 ott a pont!!! ebben 1et ertunk -
#3355 en nem flame-bol irtam. valaki belinkelt egy videot az lfs-rol es odairta h igy kene viselkedni egy autonak minimum. enmeg arra valaszoltam h nekem is teccik. ennyi. es erre sokan nekem esenek. -
#3354 A TRD2 meglepoen jol sikerult AUTOS JATEK. Nem arkad es nem is szimulator. Igazi "mindenkinek" program, kis kompromisszumokkal;) "Gyanusan" jo fizikai alapokon nyugszik, sok parameterrel, de "leegyszerusitve" – meg a PRO Mod is - a "nagy atlagnak" (ennel az eladott mennyiseg a lenyeg:D). -
#3353 A autofizikat akar az ember, akkor keresse a Papy enginekben (GPL, Nascar), a netKar-ban, a Racer-ben, a LFS-ben, a VGP2-ben (:D) es az Invictus-os jatekokban (ezek persze nem szimulatorok, de kotrrekt fizika van bennuk).
Az F1C es modjai (pl. ETCC, GTR, SCC stb.) azert furcsak, mert nincs az engine-ben fizika, eleg regi megoldas. De jok benne a szimulaciok, sok-sok parameterrel, es e mellett latvanyosak es hangulatosak. De aki a valos fizika alapjan szamolt szimulaciohoz, FFB-hez szokott, annak eleg furcsa lehet (nekem is;D). Pl. atulve meg egy legalapabb "fizikasba" (pl. netKar) egy nagysagrenddel mas – ertsd jobb, erzhetobb, korrektebb stb. – erzes;) -
#3352 Jo az LFS, jo benne a fizika, de meg messze nincs kesz. Az hogy meg lehet venni, az egy jo business a keszitoknek, es egy fix, biztos, korrekt beta teszter csapatot ad:) Az hogy mi nincs benne vagy mi nincs kesz: gagyi auto hangok, keves hang efekt, nincs tores, nincs gumi kopas, nincs piteles, kezdetleges menuk, egyszeru AI (bar elsosorban online), "dobozos grafika" stb. Ez nem azt jelenti hogy nem jo, vagy nem tetszik, csak azt hogy nincs kesz. Amugy en is megvettem, es nem bantam meg! -
#3351 Megtanulhatnál már rendesen írni... "h" - elég dedós...
Írd ki azt a kibaszott "hogy"-ot!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3350 hát bakter :)
te kezdted ezt az egész flame szagú dumát lökni...
"live for speed istenkiral! annal jobb fizikaval autos jatek meg nemigen volt. amelett a race driver 2 egy arcade jatek." #3337 hsz.
szted ez mi??
mivel ezzel a játék topicjához infót nem tettél közkincsé...sztem le is lehetne zárni.
ON: -
#3349 azt irod h nincs benne valosagos auto tehat nem volt mirol lemodellezni a fizikat. figyelj attol h a jetekhoz nem vettek meg a licenceket nem biztos h nem modelleztek a valosagosrol a fizikat! nah mind1 -
#3348 nem azt mondtam h tokeletes a jatek hanem h kesz van(meg lehet venni). es nem mondtam h jobb jatek a TRD2-nel csak azt h jo a fizikaja. ha flamelni akarsz akkor azt ne velem!!! az lehet h a GPL en NR2003 nak van olyan jo vagy jobb fizikaja. a GPL regi nagy kedvendem! -
Toya #3347 ETCC-vel én sem tudok menni rendesen, de ennek oka nem a térkép hiánya.
Egyszerűen nem tudom megszokni az F1C és a modok fizikáját, de hát aki ezt szokta az valszeg jól megy vele.
Képzeld el te is mit esnél kelnél a LFS ligában :D -
Toya #3346 Óriási tévedésben vagy ha azt gondolod, hogy ez a program készen van.
Majd az S3 után lesz kész amikor minden belekerült, még elég sok helyen el lehet ám rontani, gondolj például a gumikopásra (ami ugye most nincs), a törésekkel (ami szintén nincs).
Majd az S3 után lehet jó autóverseny programnak nevezni, de addig maximum szépen fejlődő programnak, aminek a világon a legtöbb béta tesztere van.
Szerintem a Grand Prix Legends rendelkezik a legjobb fizikával jelenleg és a NR2003, talán nem is véletlen hogy ennek elérése a cél a LFS Team számára is. -
#3345 Na láttom még mindig nincs CRACK! -
#3344 Emberek!
Van már crack vagy még mindig nincs müködő? (azt a meghajtokból drót kivevés meghasonló nem igazán izgat) -
#3343 Tegnap jött a ligánkba egy LFS-ben zseni srác, de csak csetlett-botlott az ETCC autókkal. Hiányolta a térképet ( a való életben sincs pályarajz), azt mondta, hogy rossz az autók mozgása (hát igen, kicsit talán nehezbb vezetni), aztán fél óra után elég is volt neki belőle. Megunta, nem tudta vezetni még az elsőkerékmeghajtású autókat sem. -
#3342 Rendben van, jó az LFS, de nagy különbség van aközött, hogy neked mi tetszik és az objektív dolgok között. Ilyen objektivitás, hogy az LFS-ben egy darab valóságos autó sincs tudtommal, tehát a fizika esetleges, vagyis nem volt miről (értsd: való élet) lemodellezni a fizikát, a mozgást. Tényleg jó a mozgás, de nekem nem jött be. Én ezt leírom így, de nem mondom azt, hogy annál jobb fizika nemigen volt, mert igenis volt: Nascar Racing 2003 és modjai, F1 Ch és modjai. -
#3341 nem azt irtam h a legjobb a vilagon. azt h annal jobb fizika NEMIGEN volt!!!! es a jatek kesz van. lassan a 2 fogjak kiadni(eleg lassan :D)
felreertes ne essek en nem fikaztam a TRD2-ot sot nekem teccik. en az NFSU val is jatszottam tehat nem zavar ha egy jatek arcade. csak lereagaltam arty hozzaszolosat. -
#3340 mondom a címem privibe és vedd meg nekem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Cony #3339 Szinvonalas a fórum epilógusa. No comment -
Toya #3338 Na, na, na.
Most egy olyan programról jelented ki, hogy a legjobb a világon ami jelenleg még félig sincs kész.
Tudod ezt akkor mondhatod majd rá ha minden belekerül. Jelenleg még a dolgok felét sem kellett lemodellezniük és csak most jönnek majd az érdekesebb dolgok majd.
Valóban jó program, de szerintem az agyondicséréssel várjuk meg ameddig minden belekerül a játékba.
Abban azonban igazad van, hogy a TRD2 egy arcade játék, de a játszó réteg is nagyban eltér. -
#3337 live for speed istenkiral! annal jobb fizikaval autos jatek meg nemigen volt. amelett a race driver 2 egy arcade jatek. -
#3336 Lehet, hogy veszek 1 olyan kormány én is.Kéne, mert nincs.Vlakinek van olyan?Valami vélemény róla?Ha jó akkor elugrok holnap vmi Electro World-be megvenni. -
#3335 Most nyomtam 1 kis game-et online-ban és visszatornáztam a pontjaimat amit elvesztettem eddig a sok derbis k*cs*g miatt.De megyek most vissza elveszteni :D.Na jóéjt! -
#3334 ez van benne az nfo fájlban:-). amúgy télleg mqxik -
#3333 20 perc alatt??? -
#3332 báhhh -
xmark2 #3331 ezt próbáljátok meg akinek két gép van 80% hogy menni fog mert már próbáltam már egy-két gépen:(részlet a PcDome fórumról)
Dino: tudom most megszegem a szabályokat de csak segíteni szeretnék...
Idézek: ( nem garantált hogy működik! )
Elsőnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Jó játékot kíván a
Game Library
Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és főleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.
update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem működik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
Nekem a két gépes működik csak egy kicsit problémás így játszani...
Szerencsét,és jó játékot mindenkinek!
-
#3330 elolvastam, de közbe jöhetett volna ki crack -
#3329 Nah, még egy okos. Értelmes hozzászólnivalód nincs is?! -
#3328 Itt egy kép a kormányról!
De nem muszály visszaolvasni, csak nézdd meg a logo alatti feliraton.Nincs!Még:D -
#3327 és szevasz NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!
-
#3326 hát vazze ami itt folyik!!!
olvass már vissza te.... -
#3325 na valaki talált már hozzá működő cracket? -
#3324 Logitech Formula Force Gp-t!Nem mai darab, de jó.Az előző havi gamestar 88%-ot kapott a Logitech Momo Racing ami a legjobb meg 90%-ot.1épként 13600.- a Hertába. http://www.herta.hu -
#3323 Érti mert amig egy progi 1 és 0-ból ál adig feltörni fel lehet!!!!!!!!!!! Ennél komolyabb védelmeket is feltőrnek.
De ha a Doom 3 vagy a HL2 lenne már rég feltőrték volna!!!! -
#3322 Te érted amit írtál?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3321 Te hallod olyan hogy nincs olyan nem létezik Számitástechnika terén ok !! -
HellBurner #3320 20.000 alatt milyen force feedback kormányt érdemes megvenni?
-
#3319 meg egyébként picit följebb kéne nézni, és oda van írva kurva nagy betűkkel, hogy
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
de hogy ilyen gyökerek legyenek, ez meleg. már bocs, de ez tényleg hihetetlen.