TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USA-ban: TOCA Race Driver 2
Németeknél: The Ultimate Racing Simulator: DTM Race Driver 2 (Deutsche Turenwagen Meisterschaft)
Ausztráliában: Holden Race Driver 2
Szóval érdekes egy játék, ahány hely, annyi név...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De a GTR-hez vagy az rFactorhoz képest,hát -.-
See Your Local Dodge Dealer
nice legs. what time to open?
http://goo.gl/gd6Zi5
See Your Local Dodge Dealer
uraim,
gratulálok!
Forza.
szóval elég volt, várom a Race Driver 3-at, ez most kimarad az életembõl, amúgy is leját már az ideje😊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
1. nem tudom mit kellene beallitani (van amiko meg se jeleniti az opciokat a jatek...), de ha kormannyal jatszanam, es mondjuk az ut masik felere szeretnek lehuzodni, vagy egy picit jobbra mozditom a kormanyt, azonnal kifarol a segge, fuggetlenul h mennyivel megyek, vagy nyomom e a gazt, vagy csak gurulok, egyszeruen kivagodik, mintha kezifekkel farolnek vagy nemtom. ezt billentyuzettel nem produkalta. mit kene allitanom?
2. amikor kormannyal nyomtam, akkor mikor gyorsulnek ki egy kanyarbol, akkor a jatek megall kb 5 mp-re, elgondolkodik, es csak utana folytatodik. de ezt is csak a kormanynal muvelte.
vmi otlet, pls?
Sajnos nem nyert, alapból már ki volt pipálva az általad említett "Alkalmazás szerint" kocka. 5.8-as catalystot használok. Más ötlet nincs-e véletlenül?
mert nekem régebbrõl van meg a játék és azon nem volt semmi crack
a c:program files-be raktad????
szerinted a d-be elfogadná???
mert én a d-re telepítettem nem a c-re
mert én a d-re telepítettem nem a c-re
hova telepítetted a játékot pontosan?????
milyen a cracked?
el tudnád küldeni?
Egy kis problémám akadt a játékkal, leszedtem a reloaded verziót, simán feltelepitettem, el akarom inditani a 1.2 update-t és kiir egy kis hibaütiz: error 34. ha meg megcrackelem, simán elindult a játék.... adig eljutok benne, hogy végigviszem a mustang gt-t, és utána leáll a game, és kiirja, hogy a winfoss hibát érzékelt ezért leállt😞😞 valaki tudja, mi lehet a gond????
lehet hogy csak a c-re lehet telepíteni???
metén a d-re raktam a játékot
Remélem simán fog menni.
Quake 4 The best FPS game!
+a crack olyan hogy meg kell adni hova van rakva a game.....
szóval valami hülye hibát ír ki patchelésnél
mert én felülírtam az eredeti exe-t és mindig kiírja hogy nincs benne a lemez.
ha de elõtte mielõtt megkrekkeltem volna fel akartam rakni a patchet csak nem sikerült. mindog valami hülye hibát írt ki
talán azétz mert nem a C:\Program Files\ .... nem abba a mappába telepítettem????
ps. Elugrottam a CD Galaxis-hoz s meglepettem vettem észre, hogy már nincs náluk TOCA 2 DVD, ezek szerint hamar elkapkodták 2500 Ft-ért..