TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Nagyjából igen, de mégsem... 😊

USA-ban: TOCA Race Driver 2
Németeknél: The Ultimate Racing Simulator: DTM Race Driver 2 (Deutsche Turenwagen Meisterschaft)
Ausztráliában: Holden Race Driver 2

Szóval érdekes egy játék, ahány hely, annyi név...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

SASboy
Értem. köszi.

nice legs. what time to open?

IMYke2.0.0.0
Ausztráliában és USA-ban DTM, EU-ban TOCA a sorozat neve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SASboy
Amúgy ennek az a neve, hogy DTM? Vagy már keverem?

AdaKiller
nekem simán megy

Steam Nick: adakiller

3P
Ez soha nem akart lenni HC szim, bár a prosim mód meglepõen jó fizikával rendelkezik. Ez marad egy nagyon jó szimulátoros vonásokat mutató autós játék. sokan pont ezért szeretjük... 😊

Tomo15
FIgyelj😊Ez azért nem az a kategória...
dodgecharger
máer emlitettem asszem lejjebb, hogy a Reloaded verzióval.
De a GTR-hez vagy az rFactorhoz képest,hát -.-

See Your Local Dodge Dealer

SASboy
Csak azért kérdezte, mert sokan írták, hogy nem megy nekik, de akkor leszedem.

[HUN]FaTaL
nem értem egyesek mit szenvednek az indítással, leszedtem a RELOADED verziót felraktam patcheltem crackeltem és kész

http://goo.gl/gd6Zi5

SASboy
Te a reloaded-es gammel játszol?

Tomo15
Nekem tetszik! nem egy szim, de jól játszható sok az autó és a pálya+jó vele a neten játszani
3P
Izlések és pofonok...

dodgecharger
amugy maga a game nem nagy szám, erre jutottam kb 6-7 óra folyamatos játék után..(sok licencelt auto meg pálya van benne, azonkivül nagyon mást nem tudok kiemelni..)

Az baj!
Duddits
<#nyes><#hehe>

arty
az ember azt hitte, a sok láma az sf3 miatt sziv a játékkal, de egy egyszerû pecs+krekk is nehéz a játék célközönségének 😄

uraim,

gratulálok!

Forza.

3P
Sajnos más nincs...

Duddits
Richard90! Ne szerencsétlenkedj már! Linkeltem a crack-et is, patchet is, minden! Csak olvasnod is kéne.

dodgecharger
megy simán, csak lekell szedni a mini image-t

én most töröltem le, simán felment a patch, megcrackeltem, elindult, jó volt, de sajnos néha megállt a kép 2-3 mp-re akármit csináltam.
szóval elég volt, várom a Race Driver 3-at, ez most kimarad az életembõl, amúgy is leját már az ideje😊

Reloaded verzió sp2-es xp

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Nekem simán megy!Bár néha lefagy

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

magus
lenne egy ket kerdesem:/

1. nem tudom mit kellene beallitani (van amiko meg se jeleniti az opciokat a jatek...), de ha kormannyal jatszanam, es mondjuk az ut masik felere szeretnek lehuzodni, vagy egy picit jobbra mozditom a kormanyt, azonnal kifarol a segge, fuggetlenul h mennyivel megyek, vagy nyomom e a gazt, vagy csak gurulok, egyszeruen kivagodik, mintha kezifekkel farolnek vagy nemtom. ezt billentyuzettel nem produkalta. mit kene allitanom?

2. amikor kormannyal nyomtam, akkor mikor gyorsulnek ki egy kanyarbol, akkor a jatek megall kb 5 mp-re, elgondolkodik, es csak utana folytatodik. de ezt is csak a kormanynal muvelte.

vmi otlet, pls?

3P4

Sajnos nem nyert, alapból már ki volt pipálva az általad említett "Alkalmazás szerint" kocka. 5.8-as catalystot használok. Más ötlet nincs-e véletlenül?
valaki elküldené a cracket???
mert nekem régebbrõl van meg a játék és azon nem volt semmi crack

quakerman
Simán megy a RELOADED verzió!

Quake 4 The best FPS game!

Most hogy a Program files-be telepitetem, igy simán müködik, a patch is, és a játék is.
na akkor mégis csak igazam lett
a c:program files-be raktad????
szerinted a d-be elfogadná???

Amint feltettem ujra a toca-t, a program files-be, egybõl elindult a patch.
törtnél melyik patch kell??? az amerikai vagy az európai??? mind a kettõnél ugyanazt a hibaüzenetet írja ki

3P
A Warez verziót illetõen nem tudok nyilatkozni, de az eredetinek totál mindegy, hova telepítem fel, lehet patchelni 1.2-re s hiba nélkül fut.

lehet
mert én a d-re telepítettem nem a c-re

lehet
mert én a d-re telepítettem nem a c-re

dodgecharger
látom sokaknak van vele gondja😞

Amugy az F: meghajtomra telepitetem, az is gond lehet???
fullon telepitetem a gamet, a wanadoorol szedtem le.... semmi ötletem nincs, hogy mi a gond???!!!
mert lehet hogy nekem nem az van mert a gamnecopy-n összekevertek valamit

nekem is ez a hibaüzenet
hova telepítetted a játékot pontosan?????
milyen a cracked?
el tudnád küldeni?

Hali mindenkinek.
Egy kis problémám akadt a játékkal, leszedtem a reloaded verziót, simán feltelepitettem, el akarom inditani a 1.2 update-t és kiir egy kis hibaütiz: error 34. ha meg megcrackelem, simán elindult a játék.... adig eljutok benne, hogy végigviszem a mustang gt-t, és utána leáll a game, és kiirja, hogy a winfoss hibát érzékelt ezért leállt😞😞 valaki tudja, mi lehet a gond????
melyik patch kell hozzá?????
lehet hogy csak a c-re lehet telepíteni???
metén a d-re raktam a játékot

quakerman
Mindjárt megnézem én is most jött le nekem is!

Remélem simán fog menni.

Quake 4 The best FPS game!

de a patch sem megy fel!!!!
+a crack olyan hogy meg kell adni hova van rakva a game.....
szóval valami hülye hibát ír ki patchelésnél

Tomo15
Persze
dodgecharger
RELOADED verzióval lehet tolni neten?

Tomo15
Utánna Crackeld<#eljen>nálam is az volt...Egyépként nem szoktatok online menni? mert lehetne nyomni egy két versenyt😊!
dodgecharger
van hozzá egy update is, ami a crack-hez tartozik.

pls valaki írja le hogyan kell megcsinálni???
mert én felülírtam az eredeti exe-t és mindig kiírja hogy nincs benne a lemez.
ha de elõtte mielõtt megkrekkeltem volna fel akartam rakni a patchet csak nem sikerült. mindog valami hülye hibát írt ki

nem rakja fel a patchet!!!!!
talán azétz mert nem a C:\Program Files\ .... nem abba a mappába telepítettem????

3P
Kiváncsiságból én is megnéztem ezt az új "törést". Hát nálam rögtön dob egy szabálytalan mûveletet (így járt a haverom is) és elhalálozik, így nem az igazi ez a törés sem. Folytatom inkább a rendes DVD-rõl... 😊

ps. Elugrottam a CD Galaxis-hoz s meglepettem vettem észre, hogy már nincs náluk TOCA 2 DVD, ezek szerint hamar elkapkodták 2500 Ft-ért..