TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nice legs. what time to open?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- nem kell a C-re (alapértelmezett) telepíteni, mehet bárhová!
- az 1.2-es Patch-et a Játék könyvtárából kell indítani!
- az *.iso-nak be kell mountolva lennie!
Mûködik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
qakerman-nak is ezt kellett volna írnia a lámázás helyett ...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az RD2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért...
Plz help valamit.
Ezt míért írja ki? Segítsen valaki.
a ford élvezhetõ, meg van pár, de a dtm szvsz borzalom 😊
Forza.
Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy a játék a kilép amikor a kezdõ pályát megcsinálom és a videónak vége. Mi lehet a probléma?
Köszi a felvilágosítást. Nekem is nagyon tetszik a játék <#eljen>#eljen>
Én meg megpróbálok neked válaszolni, lévén hogy nagyon sokszor végig tóltam, s talán kijelnthetem, hogy az utóbbi idõk kedvnc autós játéka nálam... 😊
Tehát a kérdésedre a válasz. Az adott évadban már nem kinálja fel többet, de a teljes championship több évadból áll (egyre nehezedõ évadok), s van több versenytípus, ami sokszor elõ fordul, föleg a favorizáltabbak (DTM, Formula Ford, Holden Cup, stb...), de van 1-2 ami csak egyszer fordul elõ, fõleg a prémium jellegûek. Pl. Szerencsére az az átkozott rally-s rész is csak egy alkalommal van (hogy azt én mennyire utálom ebben), de sajnos az kikerülhetetlen.
Egyébként a karrier teljes végig játszása közel sem fed fel mindent a játékból, mert az adott bajnokságok karrier alatt elég csonkák, így kimarad jonéhány pálya, s emiatt még ha 1-1 pálya több bajnokság alatt elõ jön, akkor is lesz olyan ami a karrier alatt egyáltalán nem jön ki. Ezen kivül van olyan bajnokság ami karrier alatt nincs is, sõt van un bonusz bajnokság amihez majd meg lesz határozva, hogy mit kell teljesíteni. A játék egyébként talán leggyengébb része a karrier szerintem, mert pl. nincs idõmérõ, nincs koncsi buherálás, csak verseny, persze van akinek ez jön be...
ps. A nehézsére visszatérve az utolsó 1-2 évad már komoly kihívás tehát igen jó tud lenni az a 0 érték, kellõ kihívást visz a játékba 😉
A következõ sort írd át:
CareerDiff=0
A 0 érték a folyamatosan nehezedõ (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erõsen romlik a kihívás...
Igy állíthato a carrierben is a nehézség
Most meló helyen vagyok így nem tudom pontosan megadni a file nevét (cfg, vagy ini emlékeim szerint). Abban van egy carrier mod nehézségét befolyásoló tényezõ. Az alapból 0-ás értéken áll, ami azt jelenti, hogy fokozatosan nehezedik. Azt át lehet írni és a szám nagyságától függ a nehézség.
Bocs de tényleg fejbõl nem megy 17:00 felé többet tudok mondani, azaz hogy hol és mit írj át, bár ez itt a forumban is sokszor elõ elõ jött. Emlékeim szerint 1-2 hónapon belül is, ha sürgõs lenne...
Igen, folyamatosan nehezedik. Kis csalással éppenséggel van rá megoldás...
Ezt viszont nem értem 😊
"Elõször nyitott tetejû csempionsippel mentem ma behoztam újra már f1."
Ha megnyersz egy bajnokságot, vagy eléred a bajnokság elején kitûzött célt akkor mehetsz tovább másik bajnokságba, van úgy, hogy választhatsz, de van úgy hogy nem.
<#conf>#conf> Kis csalással éppenséggel van rá megoldás...
Mi lenne az a kis csalás, mert nem boldogulok...
Köszi
majd gondolom a stock car lesz a nehéz, az 1-ben legalábbis az volt.
Most a DTM-nél járok:>
See Your Local Dodge Dealer
Ezt viszont nem értem 😊
"Elõször nyitott tetejû csempionsippel mentem ma behoztam újra már f1."
Ha megnyersz egy bajnokságot, vagy eléred a bajnokság elején kitûzött célt akkor mehetsz tovább másik bajnokságba, van úgy, hogy választhatsz, de van úgy hogy nem.
\\__/) (O.o) ( } { )
See Your Local Dodge Dealer
mind1, próba cseresznye, próbáld ki mind2-õt
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
(driver gondolom, talán segít)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nekem megy a játék, csak a kocsik "láthatatlanok" :8 Ha belsõ nézetbõl nyomom, akkor látszódnak a kocsik, ha kívülrõl nyomom, akkor nem. Ez miért van?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Akinél meg nem megy, azok nem "gyengébbek", csak pechesebbek.
TOCA.Race.Driver.2-RELOADED
1. lépés: - Bemoundtolod a
2. lépés: - Minimum istallt választod ki
3. lépés: - Crack könyvtárból elindítod a RD2V12UPGRADE.exe
4. lépés: - Crack könyvtárból átmásolod a RD2.exe és felülírod az eredetivel
5. lépés: - Élvez és játszik!
by Sil3nt