7285
-
Koxminator #3398 na válasz az újaknak: a gamelibről és egyéb helyekről letölthető TRD2 tudtommal ugyanaz a 4,38 Gb-os ISO, amit DCn, meg bittorrenten fellelhető és amit én is letöltöttem. Ergo crack nincs hozzá, csakis a 2 gépes módszerrel működik LAN-nal...kielégítő a válasz? -
#3397 Én még mindíg szeretek idejárni!!! Néha olyan jókat lehet szórakozni, hogy többet ér mint 3 liter popcorn egy zsúfolt moziban. -
Drizzthsz #3396 Figyeljetek már, nálatok is ilyen pöttyök vannak belső nézetben néha?
hszandek.fw.hu\rd.jpg -
K.András #3395 Ha ki van rakva ne itt keresd a warezt,akkor szvsz igen bunko dolog hetekig itt sirni mint egy fürdös kurva,és te szavaiddal élve udvariatlanság is!!!
Szal talán nem annak kéne a forumot nem olvasni és nem ide járni,aki betartja a szabályokat kéréseket,hanem annak nem kéne idejönni aki erre képtelen.Vita lezárva. -
Cony #3394 Warchief-nek igaza van!
Nem értem miért kell leugatni azokat a "lámákat" akik mernek valamit kérdezni, ami szerinted teljesen egyértelmű, ráadásul még pofátlan módon a szinvonalas kis "NINCS WAREZ...." fejlécet sem veszik észre.
Ha unod az "analfabéta és degenerált ember"-eket akkor ne válaszolj nekik, vagy ne olvasd el a hozzászólásukat, vagy egyszerűen ne olvasd a fórumot. Mindenesetre valakit le hülyebunkózni, -ráadásul úgy, hogy életedben nem találkoztál még vele- nem valami udvarias dolog szerintem. -
#3393 De az sem volt rossz, hogy mar vagy tizszer "megtalaltak" ugyanazt a fel oldalas leirast es betettek a forumba:))) Es meg orultek is neki, hogy itt a megoldas:))) -
K.András #3392 Igen,végül is siralmas dolgokon is lehet nevetni bár sokszor fájo a dolog,föleg amikor xy talál egy cracket és megkérdezi vajon jo e,ahelyett hogy ö maga kiprobálná.Szal ez már tényleg vicc :D -
#3391 demo, sztam ennyi bizonyítás is elég. :) -
#3390 kivárjuk a cracket és kész :))) vmikor csak lesz, ha meg esetleg nem, akkor egy DELETE gombbal megoldjuk. Én sajnálok ugy pénzt egy játékra hogy nem probáltam ki előtte. -
#3389 így van. -
#3388 1. Ha csak szeretnel: ha mar warezolsz, illene egy alap ismeret, pl. ha valami nincs fent az nforce-on, ahoz nincs korrekt crack. Magyarul semmi ertelme zizegni miatta.
2. Ha nagyon szeretnel: megveszed (9900 HUF). -
#3387 menézi a banner alatti szöveget, vagy visszaolvas 10 hozzászólást (utolsó tizet) -
#3386 engem sose zavart hogyha már egy fórumon ki lett tárgyalva vmi, és vki benéz és ujra megkérdi, attól lehet rá válaszolni, vagy nem kell, de nekitámadni se kéne. most ha vki ide belép nem fog többezer hozzászólást elolvasni sztem SZVSZ -
#3385 mi a baj vele? csak szeretnének, szeretnénk játszani -
#3384 En mar csak rohogok rajta:) Naponta jon egy-ket "uj" ember aki kezdi elorol az egeszet:) -
#3383 Szerintem nem annyira fontos hogy a kasznik is 100%-ban hasonlitsanak az eredetire. A beallitasok, menettulajdonsagok valodiakrol vannak. Az autoszerkesztes azert problemas, mert minnel korrektebb, komplexemm a fizika, szimulacio, annal nehezebb autot gyartani. Pl. egy NFS-ben vagy GTA-ban sokkal egyszerubb egy auto osszerakasa, mert beir az ember nehany egyszeru parametert (gyorsulas, vegsebesseg, "ruganyossag" stb.) aztan mar megy is:)
Persze, azert ha kesz lesz a jatek jo lenne hozza egy DevKit:) -
K.András #3382 Soha nem gondoltam volna,hogy magyarok között ennyi analfabéta és degenerált ember van...(akinek nem inge nem veszi magára,ha mégis viselje egészséggel :D) -
#3381 nekem nem is a palyakkal van gondom, a demoval is elvagyok, de az igenyes, real kocsik nagyon kellenenek :( legalabb egy kocsiszerkeszto kijohetne :( -
#3380 "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" és ez arra az oldarla is igaz.
-
#3379 http://gamelib.fw.hu
Ugy hirdetik hogy náluk van magyarországon a müködö Toca 2!
Ez igaz vagy csak reklám hogy többen regeljenek???
Töltött már onnan valaki Toca 2-öt??? -
#3378 A topic alcíme :
NINCS WAREZ , NINCS CRACK
Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy nincs warez
Meg crack sincs
-
#3377 amig nincs hozza crack NEM fog mashogy mukodni -
Alblink #3376 nem azt kerdeztem hogy megeri e,hanem hogy mukodik e rendesen,vagy csak azzal a 2gepes megoldassal megy? -
#3375 Hmmmmmm... -
#3374 persze tolsd le megeri -
Alblink #3373 HI bocs hogy nem olvasgatok vissza valaki kiprobalta ezt a ver mukodik mindenfele baszas nelkul?TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt -
#3372 Mert nem olvasod a logo alatti sort itt a forumban!
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" -
ricky #3371 sziasztok
miért van az, hogyha felrakom a no-dvd crack-et, akkor nem akar elindulni a játék. Elindul kb 1 másodpercig egy dos ablak aztán kilép!!! -
wilky #3370 és olyan se volt senkinél, hogy akkor fagy le amikor nézegeti a lemezt, fel megy a csík a harmadáig aztán úgy is marad? nem lehet ,hogy amásik gépen kell vmt állítani? -
#3369 Még mindig csak ez a két gépes megoldás van meg a másik ami nem fog megtörténni (hogy megveszem)????
Ej de sokat kell várni hogy legyen egy rendes törés! :( -
wilky #3368 de tényleg nem tudjátok ezzzel mehetne e a drága?
-
wilky #3367 háát amig nincs mani és van ötletem addig inkább ami van:))
-
#3366 Vedd meg a boltban, jobban jársz!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
wilky #3365 Hali, vkinek ment 2 géppel és dragonheartos verzióval mert végre sikerült 2 gépet cuppantani de ahogy irva vagyon ugy mikor csekkolja a cdt befagy, ha nem muszály nem gyalulnám a mostani oprendszert előre is köszi
(lehet hogy gáz ha előtte már fent volt (s.gépről néhai ottani képfájlból)és ujraraktam?) -
#3364 Az hogy penzert adjak, teljesen logikus es jo huzzas, nincs vele semmi gondom.
A MOD-olas tenyleg hianyzik, nagyon valoszinu hogy nem is lesz:(( Egyelore legalabb is. Pedig a fizikai engine jo, a grafikaval sincs gond, a tobbi meg hianyzo dolgot meg folyamatosan keszitik.
Ha mar csak palyakat lehetne hozza kesziteni, mar az is nagy elore lepes lenne. Palyakban kicsit "el vannak varazsolva", bar nem rosszak, csak jo lenne nehany "igazi" verseny palya is:)
Bar az S2-ben lesz egy-ket uj, de abba is valami gyorsulasi palya lesz pluszba, meg oval - minek?!?! - meg ket helyen nahagy variacio. -
#3363 a fejelsztok csak igy tudtak megoldani, hogy fejleszteni tudjanak egy jatekot kiado nelkul :) ertheto, ha nem volt tokejuk, akkor penz nelkul kifulladt volna az egesz ..
sztem amugy a grafikaval van a legkevesebb gond, esetleg a lensflare, meg nemi shader az utra, amiben le van maradva a konkurrenciatol... egy jol szkinnelt kocsi sztem ebben is gyonyoru!
a toresre leszek en is kivancsi, meg h nem e teszik moddolhatova (palyak/kocsik), az nagy lokest adna neki.. -
#3362 valamennyit en is LFSeztem, es miutan talaltam ezt a videot, gondoltam megmutatom... mas jatekban olyan esetlenul pattantak a kocsik, ez meg ugy tetszett :) semmi mogottes szandek nem volt nalam, sztem teged is csak a lelkesedes vezerelt, amikor reagaltal :)
LFS egyebkent nagyon vezetheto meg egy amator, billentyuzettel is jot tud jatszani, ami pl. egy nascarral, GPL el mar nehez ...oda minosegi kormany kell. Az elmult honapokban rajottem, az en kormanyom nemigazan alkalmas ezekre :( miutan egy ms sidewinder FFBvel lazan elvezetesen mentem GTR/nr2003al ! azt hittem en vagyok ennyire lhama, de a kormany is kozrejatszott :) szal ezekhez kepest akkor az LFS is arkad :) -
#3361 A faszom veszi meg 10.000 forintért annyira azért nem nagy durranás ez a játék inkább kiadok egy San Andreas-ért tíz ruppót mint ezért. -
#3360 és működik is az a crack hozzá? -
#3359 Persze :D 9900.- Ft a tescoba.Hozzá adják a játékhoz.