TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

és remélem a legközelebbi ilyennél többen bepöccennek (én biztos) aztán srácok mehettek a hûvösre... 😄😄😄😄 Mondjuk furcsa nekem mert DC-n Európa szerte sok külföldinek megvan u.ez az iso... csak nem innen terjedt 😄😄😄 na kipróbálom ezt a drájvotlekötökhálozatbanosztok trükköt hátha megy ....
Amikor játszani akarok akkor is Lanba kell hogy legyek?
Amugy szerintem igen mert ugyanis felrakni feltudod a sajátodról is,Csak elinditani nem lehet!😞
Amúgy + amikor játszani akarok vele akkor miníg kell a másik gép?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jimi Hendrix
Ugyhogy még várhatunk!😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

én már szedem,majd megmondom hogy jo e ha lejött,de szerintem tuttira jonak kell lennie!A WCO nem szokott fakelni...Vagy igen? Nem próbálja ki valaki?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De ott nincs külön feltüntetve a crack és az is deviance.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

http://7-vip.uw.hu/
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Próbáltam biosba letiltani a cd drivokat, valamint windows alatt is, de csak a tápkábel lehúzás használt neki.
A másik gépet kikapcsoltam miután elindult a játék és lepörgött a codemaster szokásos videjója.
De addig mennie kellett.
Nekem se mindig indult el, de úgy vettem észre, ha újra játszani akarok akkor hálózati meghajt lecsat - újracsat, daemonba iso újra betölt és akkor mindig ment. (nekem legalábbis)
Hát kb. ennyi.
Holnap megyek és veszek inkább 1et.
Jimi Hendrix
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

0:Minden cd/dvd meghajtót ki kell húzni a tápból
1:Egy megosztott mappát kell létrehozni a hálózaton (mondjuk ezt nem vágom, hogy , hogy van, mert nekem pl nincs helyi hálózatom, de azt hiszem nélküle is meglehet csinálni)
2:Az image-t (ugye a toca image-ét) rakd ebbe a megosztott mappába
3:Jobb klikk a Sajátgépen, és itt asszem Hálózati meghajtó csatlakoztatása
4: Kattitns a tallózásra, majd válaszd ki a megosztott mappát
5:Rakd fel a Daemon tools 3.46-ot (nem tom miért pont ezt, de ezt rakjátok fel, vagy ennéál újabbat)
6:daemonon jobb klikk a tálcán lévõ ikonján és válasszad ki a device 0-át.
7:Menj a csatlakoztatott meghajtóhoz a sajátgépnél és válaszd ki az image-et.
8: Toca-t rakd fel (ha elõtte nem tetted meg)
9: Jobb klikk a daemon-on és válaszd az emulálást, minden más opció off-on.
10:Start TocaRD2 és Play. Mûködik on-és offline-ban is.
Ahogy már mondták itt páran, nincs, azaz nincs
még tört verzió a játékból! Magát a játékot le lehet tölteni, van rá egy módszer ami szerint TALÁN mûködik, én még nem próbáltam ki, most szedem a játékot, majd kipróbálom, hogy megy-e úgy. De crack NINCS hozzá. Megnéztem amit itt írtatok, hát elég nevetséges és szemét dolog amit a seven warez csinál. Egyszerüen fogták az iso-t, és úgy darabolták, mintha a deviance csinálta, és talán hozzáraktak egy fake cracket, a többi már nem számít..Nem kell hinni nekik.... Ja és addig is egy dolgot mindenki jegyezzen meg, hiába láttok olyat, hogy toca_rd_2_no_dvd_crack.deviance/razor1911 stb stb (csak példa volt) amíg nforce-on nincs kinn, addig az NEM létezik, csupán fake, hamis😉
Kiteszik fizetos warez szerverre ugy, hogy nem is hasznalhato! Atyauristen!! Nehogy penzt adjatok a letoltesert!! Meg sms-t se!!
Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack-By 11.5.2004.rar
és egy ijen
Toca.Race.Driver.2.(NO-CD CRACK).DEViANCE.rar
de az meg télleg gyanús hogy az nofreon semmi hír nincsen róla nah majd meglátom hogyha lejön remélem jó lesz.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
----> #2535