7285
  • SarkanyfuaRUSH
    Jaja! Tegnap: hazamegy - Toca elindít - Átöltözök, eszek, híradó megnéz - mire ezzekkel végeztem elindult a Toca és játszottam 2 órát :) komolyból ám :)
  • Imremagdi
    feltelepitettem a játékot, lan-on keresztül, de a játék semmilyen széria számot nem kért, igaz el se indul segitene vmki ?
  • Amse
    Uhh az kemény.Gondolom mielőtt hazamész odatelefonálsz hogy:Indísd már el a Tocát, mert fél óra múlva otthon vagyok :D!!!LOL.
    Szvsz nincs még 1.2 höz semmi amivel el tudod indítani.
  • SarkanyfuaRUSH
    20-30 perc, nem vicc!!

Ha, olyen 8-10 percenként látod növekedni a fehér csíkot, akkor megy :)

Egyébként megpróbáltam felrakni a warez-re az 1.2 patchet, érdekes módon a CD kulcson akadt fenn, pedig az alaphoz jó volt (azt hiszem az amit itt lent is írtál wilky).
    Még kipróbálom este, hogy megy-e az 1.2 az eredeti rd2.exe-vel, háthta. Láttam már ilyet.

Egyébként 1.2-höz jó CD kulcsot, vagy 1.2 valamilyen működő elindítási módszert a warez változattal tud valaki?
  • wilky
    nincs másik serial vltlen ezt nem nagyon akaródzik használni:SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ SOS
  • wilky
    még is mennyi az a sok, kb?
  • Alexease
  • SarkanyfuaRUSH
    Nem fagy be csak várj nagyon sokáig, én is ezt tettem és ment.
  • SarkanyfuaRUSH
    Na, megy az, csak rohadt sokáig tart, míg rájön, hogy át van verve a CD ellenőrzésnél.

DE MŰKDIK!

Nagyon tetszik a game, és a netes játék is ment a warez változattal.

Csak kicsit szívás ez a húzzuk le a CD driveokat meg másik gépről osszuk meg az imaget :) de remélem nemsoká lesz rendes crack
  • mukika
    tényleg annyi visszaolvasás kell, de télleg...

• MimiCrpg
    Lécci linkeljétek be nekem azt a hozzászólást vagy leírást, amiben szerep az, hogy hogy kell elindítani a játékot, meg milyen verzió kell hozzá. Mert rengeteg utalást találtam rá, de meguntam a visszaolvasgatást, hiába kerestem, úgyhogy légyszi segítsetek! Előre is köszi.
  • SarkanyfuaRUSH
    Sziasztok!

Na leszedtem a gamet (a backup copy változatot:) és megnéztem sikerül-e a leírt módszerrel elindítani.
    Jelentem a leírt és csakis a leírt módszerrel - bár próbáltam trükközni, hogy egyszerűbb legyen, de hiába - EGYSZER elindult. De egyetlen sikeres indítás után többet nem volt hajlandó működni. Lehet, hogy az egyéb próbálkozások miatt, lehet, hogy mert már tök szutyok a Windowsom (tele van minden szarral), de nem ment többet.

Csak azt akarom kérdezni, hogy a leírt módszerrel a warez változat fut-e valakinek következetesen mindíg?

Köszi
  • 12346
    olyanról nem hallottál még, hogy emberek mennek vhova és előtte gyorsan belesnek pl egy forumba?
  • arty
    nemisazért... mert origi :) csak a választékért :)

amugy meg, minden játékhoz vannak fanok, akik csinálnak kocsit, sajnos én nemtok modellezni, pedig akkor lenne ibiza mindenhez ;))
  • Clava
    huh de nagy poén volt :)
  • ToMy_
    javazzeg, szar is, amikor az ember fejet utogetik hatulrol, hogy "irjal mar be gyorsan valami baromsagot, igyekezz, gyorsan gyorsan..."
  • 12346
    :DDDD sorry. csak sürgettek, aztán nem igazán olvastam végig:))
    bocs:)
  • IMYke2.0.0.0
    Naja... :)

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Amse
    Hát neked is gratula!:D
  • Alexease
    A vissza nem olvasas eredmenye:))))
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt benézted. Kormányról van szó és nem a Játékról!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • 12346
    cdgalaxisban meg 9990:DDD
    gratula:)
  • Takigabi
    akkor jó vásárt csináltál :D
  • Amse
    14900.-ért vettem ismerőstől.De a Hertában olcsóbb.(De nem biztos csak a Gamestar azt írja, hogy 13600.-)
  • beeboci
    BEEBOCI Hát ezzel én is így vagyok. Mármint a pech -el.
  • Clava
    Bazzeg csinálhatnának már 1 kib**** cracket a jákhoz mert már azé nem ártana. Meg a F*** fogja megveni az eredeti 10 ezerért mert amien szerncsém van tuti hogy másnapra kijönnne a Crack és akkor....
  • CUCLI
    ha megveszem a kivánt hagfalakat akkor talán én is megveszem. de inkább a gépre kéne most költenem nem gammára.
  • CUCLI
    mennyi volt?
  • Shogun
    nekemmeg olyan van
  • Amse
    Jah BC!Tudod hogy én csak ilyenkor (éjfél után) nyomom neten.De sajnálom, hogy nincs alkalmam ellened menni.
  • Amse
    Huuuh!Most nyomtam neten egy egész DTM championship-et!Nagyon kemény volt!1 német gyerek volt aki tudta tartani a tempót velem(vagy én vele?).8an voltunk és 10 verseny után a német nyert 83 pontal mögötte én 80 pontal a harmadik meg csak 51 pontot szerzett :D Nagyon király ez a game!Szvsz vegyétek meg és gyertek játszani!!!Vagy várjátok ki amíg kijön a crack, de ne tudjátok meg miből maradtok ki.
  • BC
    most gémelhetnénk neten
    halihó. ugye nem mentél el még amse. jááájj. : ((( namind1. kár hogy neked számolja a perceket, mert olyan 56K s , és az píz egyfolyta amikor fent vagy : (((
  • BC
    gyere már msn re ha itt vagy : )
  • BC
    jaa. naagyon állat sztem. nekem karácsony óta van, és NFSU demója volt az első, amivel próbáltam. de naaagyon jó szerintem. megérte bizt. és még most is kifogástalanul ugyanolyan jól müxik, pedig használom elég sokat. tök jó
  • BC
    pöttyök, ezalatt mit értesz? hogy kevés a memóriád? az előfordulhat...
  • Amse
    Én is vettem tegnap:DJó nagyon!
  • grebber
    LESSZ WAREZ LESSZ CRACK NEM VESZEM MEG inkább várok :)
  • BC
    kúúúúúúrva jó kómány. no persze momo sokkal jobb, de há az már 40 K forintocska : (

de ez nagyon megéri a pízt, az tutti!!!
  • BC
    A KURVA BAZZEG PONT ILYEN KORMÁNYOM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sound
    Valami nagyon okos ember meg tudja nekem azt mondani, hogy hogy lehet az, hogy a játék egy dvd, mégsem fér rá egy dvd-re?:D + os lemezre próbáltam. Firmware frissítés is volt. szal?:D