TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?
3 Toca Race Driver 2 (c) Codemasters 3
AÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂU
3 3
3 Date : Jun 6, 2004 Protection : Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemü 3
3 Size : 1 DVD Game Type : Racing 3
3 3
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ?
3 Requirements : WIN-98/ME/2000/XP, P3-1000mhz, 256mb ram, DirectX9 3
AÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄU

[ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú

ToCA Race Driver 2 contains the most diverse range of motorsports (including Open Wheel Grand Prix,
Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally, Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing,
Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars) ever seen in a racing game, including the DTM and V8 Supercars licenses.

The game features 35 high-powered, aspirational cars such as Aston Martin and Jaguar. The 31 Race Locations
offer 48 tracks which provide the ultimate racing experience and are a combination of real licensed tracks and fictional tracks.

The immersive story line adds to the excitement by following the player’s progression through the ranks of the racing world.
The reality TV style captures the competitive intrigue of 12 drivers battling their way to the top: driving for a Grand Prix team.

-31 championships covering 15 different motor racing styles including Open Wheel Grand Prix, Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally,
Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing, Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars

-35 Aspirational Cars, including Ford GT, Aston Martin Vanquish, Jaguar XKR, Nissan Skyline and AMG-Mercedes CLK.

-31 Licensed and Fictional global Race Locations offering 48 tracks including Hockenheim from the German DTM series and Surfers Paradise
from the Australian V8 series.

-Up to 21 Cars on track at once, battling for position.

-Highly sophisticated physics and handling engine, which combines the instant rewards of an intuitive racer, with the subtlety and nuances
commonly associated with a simulation delivers incredibly playable realism.

-The most realistic damage engine ever featured in a racing game affects the performance of every car. Windows smash, doors can be ripped open,
and wheels torn from their axles. A head on collision can leave the player’s car a complete wreck of twisted metal!!

-Full online play for all platforms and System Link mode for Xbox.

-The AI will show controlled aggression, making the AI drivers appear very competitive but avoiding unnecessary shunts and bumps.

-A stunning new render engine, will allow for super smooth sixty frame per second graphics, as well as a host of enhanced graphical and video effects such
as realistic motion blur and true depth of field.

-Interactive storyline drives you through all 31 Championships

[ Install Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
-Unrar
-unplug you're cd-rom/dvd-rom or you're cd-writer/DVD-writer
-You must have 2 PC-s connected in LAN! Copy the .ISO to one of the PC,and put it in a network shared directory
-install Dameon Tools 3.46
-Mount the Image though the LAn network,but don't forget to click on the emulation>>all options on button
-Install the game
-when the game shows an error about an invalid key input this one:SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
-it should now work,so Play!;>

Note:
There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
Immersion and Deviance!

[ Greetings ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
Divine, CSiSO, Confusion, Centropy, Phase, Ecz
Accession, Fmi & Tftiso
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?
3 GAMES DEVELOPERS DESERVE YOUR SUPPORT. IF YOU ENJOYED THIS PRODUCT, 3
3 PLEASE CONSIDER BUYING IT. WE DID. 3
AÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄU
Basszus
Ki a tökömet érdekli az nforce???
Mi a lof*** fényezitek annyit???
Qrva sok oldal és hely van ami jobb és faszább nálla.
Arrol meg, hogy ti nemismertek mást az a ti dolgotok.
Tisztelet a kivételnek!

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Miért szólsz bele ha egyáltalán nem érdekel a téma. Inkább meg se szólalj.
Miért vagy ennyire biztos a NFORCE-ban. Szerinte egy nagy szar az a oldal.
Alexease
NINCS JO warez verzio, es NEM is lesz, amig az NFORCE-ra nem irjak ki korrektul!!!

Szerintem be is lehetne zarni a topicot ideiglenesen, mert a warez-en kivul semmi ertelmes hozzaszolas ugy sincs😊))
fitutufi
TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt ez már jó verzió ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

3P
Ha ennyire tartod az autos játékokat akkor mi értelmét látod itt flame-elni?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Lehet, hogy már írták, de akinek kell még, az letöltheti innen : http://gamelib.fw.hu/

ennek a szarnak ennyit kínlódni, még ha a half life 2, vagy a STALKER-rõl lenne szó, vagy valami nagy starégiáról, bocs ez csak az én véleményem, én autós játékkal max 10 percet játszok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

rolnad04! te a #2334 -es hozzászólásban emleggettél valami registry cleanert amit aztán meg is küldtek neked! El tudnád nekem is küldeni???? Nagyon kéne!!

Alexease
Sajnos ez van😞( Magyarorszag. Kint ez 2-3 orai kereset, nalunk 2-3 napi. 2-3 orai fizetesemet en is raszannam barmilyen jatekra, amivel lehet hogy csak 1 hetet jatszok, de 2-3 napi fizetesemet jol meg gondolom hogy mire koltom.

En speciel a demo megjelenese utan elhataroztam hogy megveszem, mert nekem annyira tetszik, de meg mindig nincs meg. Ha minden jol megy akkor jovo honap elejen meg lesz😛PP Kiveve, ha megtalal az elektromosmuvek (is) 😊)
KG21
1 hétig ellennék vele, de pénzt kiadni rá...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Alexease
Kivancsi lennek, hogy ebbol a sok-sok emberbol aki ide bejar warez utan sirni, ha sikerulne feltorni, megszereznek ingyert, mennyien jatszanak vegig becsuletesen, meddig lenne fent a gepukon.
Valszeg az emberek nagyreszenek csak azert kell, mert ujdonsag meg autos meg kell a gyujtemenyebe😉) Akinek igazan kell, erdekli, az azert 3-4 honap alatt biztos osszetudna szedni 9900 HUF-t hogy megvegye.
#2584 <---- nem tud senki se segíteni????

Crem
Akkor dobd már ide a .txt file-t...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

aham, és sms-t kér ahhoz is, hogy megnézzem, egyáltalán milyen fileok vannak fent...ebbõl is pénzt csinálni...és milyen az a nagy megoldás? amit itt írtak LAN-os megoldás? vagy melyik?
http://macskam.fw.hu/

Nekérdezzétek hogycsaptam be kukacot a pont helyet....passz😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Oké kilehet javítani a topicot VAN mûködõ warez váéltozatu toca kicsit körülményes indítással DE MEGVAN HGYKELL MÛKÖDÉSRE BÍRNI!!!Lepróbáztam müxiiiiik😊
http://[email protected]

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Rookie
Jham értem.. Szal ugyan ott vagyunk ahol eddig.. áhh mind1.. akkor várni kell..

ugyanaz van ott is, csak leirták mellé a networks-ös módszert és most azzal nagykodnak, hogy ök kitalálták hogy kell elindítani!

Rookie
De amugy 7wrz rõl is leszedték pedig tegnap még fent volt..

Rookie
Miért ott müködõ RD2 van télleg?

igen azt

bazza
A Top Warez 40-ben az elsõ 5-10 helyen lévõ bannerekben:
"TOCA Race Driver 2 ISO"
Így reklámozzák magukat?!Hát nem Szemétség!

De a gamelib-nek ez van a bannere alatt:
"MÛKÖDÕ TOCA RACE DRIVER 2!!! CSAK NÁLÚNK AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN,MERT MÁSHOL NEM MÛKÖDIK (ez igaz) !!"

A Kva annyukat....

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Scholes18
Srácok! Elöbb-utóbb csak lesz vmi ne aggódjatok!

Glory Glory Man United!!

Rookie
Jham a téma még mindig az hogy nincs Crack hozzá? :\ Szal kár próbálkozni..

BaziJoe
Ok Köszi!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

egy német siteról van, ahol a fórumban is leírták, hogy nem mûxik, meg 1 haver is letöltötte és kipróbálta, onnan
KG21
kipróbáltam ezt a virtual pc nevû progit. Megkreáltam a masinát, de amint a startra kattintok kifagy a gépem😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

BaziJoe
Honnan szeded,hogy kamu?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

no még mielõtt valaki letöltené meg túl sok reményt fûzne hozzá, szólok, hogy van 1 újabb fake crack:

DTM Race Driver 2 Engl. NoCD Patch presented by RG.zip
6,830,499 byte hosszúságú, és kamu!
K.András
Ezt meg lehet érteni.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

beeboci
Én ammondó vagyok, hogy hiába dolgozok folyamatos munkarendben, ha a családi körülmény nem engedi megvenni a gyári PRG-t. Három gyermek mellett nagy erény a türelem! Ezért inkább még várok a hibátlanra. (Pedig szívem szerint inkább a gyárit szerezném be).

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

mondjuk kurvákat futtat vagy drogot árul, faszomse tudja 😄

csak ezzel az übergazdag vagyok, szarrá vásárolom az agyam mindenféle dologgal mentalitástól hányok be..valószínûleg ha 1 ilyen emberhez kimenne a BSA, biztos csakis eredeti oprendszert, meg minden egyéb szoftvert találna..biztos..persze 😄DDD HAHAHA
Alien
Oké, köszi. Programnak mit használsz? ezt?-->Microsoft Virtual PC 2004

ott a pont... 😊
ráadásul aki 4 hónapja munkanélküli és anyuciapuci nem fizeti neki akkor nem tom honnét van netre pénze... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

K.András
Ha én 4 honapja munkanélküli lennék,akkor nem játszanék inkább elmennék és keresnék munkát.Ez is egy ut.

két géped

úgy kell hogy virtual pc-vel csinálsz egy másik (virtuális) gépet és az úgy fog viselkedni mintha lenne egy másik géped a hálózatba, onnét meg ugyanúgy mintha lenne kér géped!

toya mi az elképesztõ, az hogy nem mindenkit szart a jóisten rotschild bárónak? nem kéne itt flamelni..megnézném pl. ha te 4 hónapja munkanélküli lennél, te mi a szarból vennéd meg..vagy esetleg anyuci apuci fizeti ki neked?
mindenki azt az utat választja, ami adatik neki, ezt ne feletsd!
Alien
Röviden eltudod mondani, hogy ez a virtual pc dolog hogy mûködik? gondolom ez akkor kell, ha nincs lan-od.

Komolyan mondom nem értem azt aki már két hónapja sír a warez miatt.
Ha annyira kell egy program és ráadásul sokan mondják, hogy megéri akkor talán érdemes megvenni.

Tényleg nem értem azokat akik két hónapja itt fikáznak a Devinace-on át, a Seven Warezig mindenkit hogy nincs tört változat.
Ha ennyire kell valakinek az IGENIS szorítsa ki a zsebpénzébõl, fizetésébõl, stb... az árát és ne várjon itt a végtelenségig.
És a dologban nem az az elképesztõ, hogy az új emberek nem tudják mi a helyzet, hanem az hogy van olyan akinek három hónapja az tölti ki a napjait hogy itt várja warez változatot.
Inkább letölt a torrentrõl 20 GB-ot mint hogy elmenjen egy TESCO-ba megvenni a programot.
Elképesztõ 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ez nem a warez oldalak tulajdonosátol függ hogy mit tesznek fel, gondoljátok hogy õk csinálják a fake cuccokat vagy mi a fasz??? ne legyetek már ilyen hülyék õk is igy kapták nem õk tömöritették meg stb.. ennyire nem pénzéhes senki hogy átbassza a népet
K.András
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

LOL

Scholes18
ez most nagyon odabaszott a warez-világnak.

Glory Glory Man United!!

Én megcsináltam virtual pc-vel a networksös módszert, de sajna nem müxik! Amikor elindítanám egy ideig vizsgálja a lemezt, aztán kiirja hogy lemez azonosítási hiba, és hogy nézzem meg hogy jó-e a lemez! Egyébként nálam már egyszer volt fenn a 1.2-es patch és az felrakott valami ujabb verzioját a védelemnek, amit aztán nem birtam kiszedni a registry-bõl!(természetesen a gamet azóta ujraraktam) Valaki tudja hogy lehetne visszaálltani a patch elötti állapotot windows reinstall nélkül? Mer szerintem nálam ezér nem megy.

MikX
Lehet, de ha a lan-os Trükkel mûködik, akkor nekem YO. Vagyis neméppen, mert az gázos lesz, ha minden új gaméba beleteszik ezt a SZ***!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lehetséges, hogy warezcenterre is fake cuccost raktak? pedig eddig onnan még minden mûködött... pénznyelõk😞
Clava
vagy valaki adjon valami CD-keyt nekem ez van SWEE7WMAW89AGFPYVY578JMJ

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Clava
nah most felraktam király kihúztam a cdromot kéri a cdkeyt beírom de ott megfõõõõõ help!!!!

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3