7285
  • ReTeK
    ...addig amíg meg nem találta...
  • ReTeK
    nállam megy 4.6-os catalysttel

seria számot nem kér addíg amíg nem találta meg a lemezt, nállam se találta meg 1böl
  • Imremagdi
    visszaolvastam

és mindent ugy csináltam, a másik gépen volt a daemon-tools, megosztottam a toca-át, a másik gépen feltelepitettem, le huztam a cd-ről a kábelt, és nem indul, de furcsa mert seria számot se kér
  • [HUN]PAStheLoD
    nVidia ..
  • [HUN]PAStheLoD
    jaj hát az nekem se :D
    már a második pályánál Lakadtam :P
  • csabawarchief
    huáhuá ;DDD

felment a játék csak maga a game nem jön be, félre tetszett érteni
  • DummyBoy
    Nekem se ment ... cd ellenőrzés vége, beindul egy fekete ablak aztán desktop ... valakinek megy 4.6-os catalysttel?

Vagy próbáljak egy másikat? Milyen catalysttel indult el?
    Vagy omega?
  • [HUN]PAStheLoD
    esetleg megkérdezhetnél te láma :DD
  • Ferike1111
    Sziasztok!Nagyon jó a game,megoldottam ezzel a hálozaos modszerrel!Azt is megoldottuk haverommal hogy hálozatba nyomattuk a gamet!MEgoldhato ez is a warezzal!ugyanugy mint ha egygépen akarnád nyomatni,de oda vissza bemountolod a mind a kétgépen és nem értem hogy miért de hiába van fenn a gépemen a iso ha másik gépről montolom akkor elindul!
  • Amse
    Én éjfél után szoktam játszani.Ha tudsz akkor és van kedved akkor ma játszhatunk.Privibe küldj egy msn címet
    , ha van, mert ott 1xűbb lenne megbeszélni.
  • Forrest Gump
    Sziasztok! Csinál valaki szervert? Magyarokkal jobban szeretek játszani. Csá!
  • lolka123
    Máshol nem nagyon volt ilyen gondom. De mindkét gépen kipróbáltam és egyiken se indul. Arra gondolok hogy esetleg az iso fájl szar, de nem tudom.
  • SarkanyfuaRUSH
    nagyon köszi

1. akkor most próbálokozok többször mielőtt azonnal újrainstallnám :)

2. Lehet, hogy a wireless hálómat nem szereti a dolog, kipróbálom rendesen, talán gyorsabb lesz 30 percnél :)

Amugy, ha elindul és töltés közben áll le az még utalhat esetleg memóriaproblémára, teszted le a memóriákat. Máshol nem volt hasonló gondod?
  • lolka123
    1. Elöször nem mindig indult el, de most már mindig elindul.
    2. Az ellenörzés hamar végigmegy néhány másodperc és elindul.

Sajna uj driverrel se megy, ugyhogy nemtom mi lehet a hiba.
  • SarkanyfuaRUSH
    aha, akkor két kérdést engedj meg plz:

1. minden esetben elindule-e neked a gamme?
    2. az ikon megnyomásától számítva mennyi idő alatt indul el valójába? (a CD kulcs ellenőrzés a fehér csíkkal kb. mennyi ideig tart)?

köszi
  • lolka123
    Warezzal van. Megprobálok uj drivert feltenni, hátha ugy jo lesz.
  • SarkanyfuaRUSH
    igen, de olvass már vissza plz, én is így tudtam meg....

le van írva minden!
  • SarkanyfuaRUSH
    nincs, de akkor sztem nem a játékkel van gáz, hanem a géppel vagy driverekkel, stb...

egyébként warez változattal van ez vagy eredetivel?
  • Imremagdi
    kössem le az összes cd-meghajtót azon gépen ahol elakarom inditani ?
  • lolka123
    Sziasztok!
    Van vkinek ötlete arra, hogy elindul a játék, de mikor töltené be a pályát akkor kilép, hogy az mitöl van?
    Elöre is köszi
  • masssza
    Van valakinek mentése mert 90%-nál elakadtam, keresek még esetleg kodokat az autók felszabadítására.
  • Koxminator
    na, az új oldaluk ez lesz: http://www.alcohol-soft.com
  • Koxminator
    na srácok, egy rossz hír, alcoholunk sem lesz már újabb, amivel kiküszöbölhetnénk a jövőben pár védelmet...

http://www.alcohol-software.com/
  • csabawarchief
    hát ugy legyen :DD, akkor majd nem játszok, mondjuk most se nagyon szoktam
  • Amse
    Szvsz nem a játék miatt lett ilyen jó védelme.De ha ezt látját más kiadók akkor szerintem nem vacilálnak azzal, hogy milyen védelem legyen a leendő játékain.Ez csak reklám a védelmi rendszernek :D
  • csabawarchief
    nem is értem hogy mért pont ennek a játéknak csináltak ilyen védelmi rendszert
  • csabawarchief
    én feltettem 2 gépesen, de nekem nem jött be :P
  • Shogun
    én is igy vaok vele
  • xido
    az biztos,hogy ennyit egy játék se érne nekem,hogy ennyit szarakodjak ilyen bizonytalan installálással..ha számomra ultimate classic lesz egy játék,akkor ennyi stressz helyett megveszem és kész...de az nem ez lesz:DD
  • Szabyka
    Sansz van ...
  • Shogun
    Szerintetek van ra sansz hogy lesz crack a gamehez
  • SarkanyfuaRUSH
    Egyábként mióta kipróbáltam, hogy megy 1.2 nem tudok életet lehetni az eredetibe se, pedig már többször újraraktam.

Szóval nem következetes a dolog sajna. Kellett nekem maximalistának lenni és probálkozni, most baszhatom :)

Akinek kérdése van olvasson vissza le van írva minden
  • SarkanyfuaRUSH
    Nem.
  • SarkanyfuaRUSH
    a CD driveokról leszedted az áramkábelt?
  • Imremagdi
    de hogy ? azt irja tegyem be a lemezt , pediga hálózati virtuális meghajtóa a éphez van csatlakozva

az a baj hogy telepitéskor nem kér sériaszámot ?

TOCA.RACE.DRIVER.2.DVD-DEVIANCE telepitettem fel

kösszi
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass már vissza!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------
  • bodesz
    2 gépes megoldás semiképp se lehet pc emulátor progival vagy pl más felh. óval vagy egyéb 1gépes megoldással?
  • DummyBoy
    Sziasztok!

Kipróbáltam a 2gépes mókát, és addig jutok, hogy leellenőrzi a lemezt (nekem csak 1 perc?) aztán a csík 3/4-énél továbbmegy, megjelenik egy fekete TOCA Race Driver 2 ablak aztán semmi ...

Találkozott már valaki ilyesmivel?
  • SarkanyfuaRUSH
    1.2 patch a warez változattal sajna sehogy nem megy. Annyi baj legyen :)
  • SarkanyfuaRUSH
    A leírt módszerrel nekem működött, de csak úgy. Egyébként nem kell lan-on keresztül telepíteni, telepítheted simán is, csak lan-on kell megosztani az image-t az induláshoz.