7285
-
#3478 ...addig amíg meg nem találta... -
#3477 nállam megy 4.6-os catalysttel
seria számot nem kér addíg amíg nem találta meg a lemezt, nállam se találta meg 1böl -
#3476 visszaolvastam
és mindent ugy csináltam, a másik gépen volt a daemon-tools, megosztottam a toca-át, a másik gépen feltelepitettem, le huztam a cd-ről a kábelt, és nem indul, de furcsa mert seria számot se kér
-
#3475 nVidia .. -
#3474 jaj hát az nekem se :D
már a második pályánál Lakadtam :P -
#3473 huáhuá ;DDD
felment a játék csak maga a game nem jön be, félre tetszett érteni -
#3472 Nekem se ment ... cd ellenőrzés vége, beindul egy fekete ablak aztán desktop ... valakinek megy 4.6-os catalysttel?
Vagy próbáljak egy másikat? Milyen catalysttel indult el?
Vagy omega? -
#3471 esetleg megkérdezhetnél te láma :DD -
Ferike1111 #3470 Sziasztok!Nagyon jó a game,megoldottam ezzel a hálozaos modszerrel!Azt is megoldottuk haverommal hogy hálozatba nyomattuk a gamet!MEgoldhato ez is a warezzal!ugyanugy mint ha egygépen akarnád nyomatni,de oda vissza bemountolod a mind a kétgépen és nem értem hogy miért de hiába van fenn a gépemen a iso ha másik gépről montolom akkor elindul! -
#3469 Én éjfél után szoktam játszani.Ha tudsz akkor és van kedved akkor ma játszhatunk.Privibe küldj egy msn címet
, ha van, mert ott 1xűbb lenne megbeszélni. -
#3468 Sziasztok! Csinál valaki szervert? Magyarokkal jobban szeretek játszani. Csá! -
lolka123 #3467 Máshol nem nagyon volt ilyen gondom. De mindkét gépen kipróbáltam és egyiken se indul. Arra gondolok hogy esetleg az iso fájl szar, de nem tudom.
-
#3466 nagyon köszi
1. akkor most próbálokozok többször mielőtt azonnal újrainstallnám :)
2. Lehet, hogy a wireless hálómat nem szereti a dolog, kipróbálom rendesen, talán gyorsabb lesz 30 percnél :)
Amugy, ha elindul és töltés közben áll le az még utalhat esetleg memóriaproblémára, teszted le a memóriákat. Máshol nem volt hasonló gondod?
-
lolka123 #3465 1. Elöször nem mindig indult el, de most már mindig elindul.
2. Az ellenörzés hamar végigmegy néhány másodperc és elindul.
Sajna uj driverrel se megy, ugyhogy nemtom mi lehet a hiba. -
#3464 aha, akkor két kérdést engedj meg plz:
1. minden esetben elindule-e neked a gamme?
2. az ikon megnyomásától számítva mennyi idő alatt indul el valójába? (a CD kulcs ellenőrzés a fehér csíkkal kb. mennyi ideig tart)?
köszi -
lolka123 #3463 Warezzal van. Megprobálok uj drivert feltenni, hátha ugy jo lesz. -
#3462 igen, de olvass már vissza plz, én is így tudtam meg....
le van írva minden! -
#3461 nincs, de akkor sztem nem a játékkel van gáz, hanem a géppel vagy driverekkel, stb...
egyébként warez változattal van ez vagy eredetivel?
-
#3460 kössem le az összes cd-meghajtót azon gépen ahol elakarom inditani ? -
lolka123 #3459 Sziasztok!
Van vkinek ötlete arra, hogy elindul a játék, de mikor töltené be a pályát akkor kilép, hogy az mitöl van?
Elöre is köszi -
masssza #3458 Van valakinek mentése mert 90%-nál elakadtam, keresek még esetleg kodokat az autók felszabadítására. -
Koxminator #3457 na, az új oldaluk ez lesz: http://www.alcohol-soft.com -
Koxminator #3456 na srácok, egy rossz hír, alcoholunk sem lesz már újabb, amivel kiküszöbölhetnénk a jövőben pár védelmet...
http://www.alcohol-software.com/ -
#3455 hát ugy legyen :DD, akkor majd nem játszok, mondjuk most se nagyon szoktam -
#3454 Szvsz nem a játék miatt lett ilyen jó védelme.De ha ezt látját más kiadók akkor szerintem nem vacilálnak azzal, hogy milyen védelem legyen a leendő játékain.Ez csak reklám a védelmi rendszernek :D -
#3453 nem is értem hogy mért pont ennek a játéknak csináltak ilyen védelmi rendszert -
#3452 én feltettem 2 gépesen, de nekem nem jött be :P -
#3451 én is igy vaok vele -
xido #3450 az biztos,hogy ennyit egy játék se érne nekem,hogy ennyit szarakodjak ilyen bizonytalan installálással..ha számomra ultimate classic lesz egy játék,akkor ennyi stressz helyett megveszem és kész...de az nem ez lesz:DD -
Szabyka #3449 Sansz van ... -
#3448 Szerintetek van ra sansz hogy lesz crack a gamehez -
#3447 Egyábként mióta kipróbáltam, hogy megy 1.2 nem tudok életet lehetni az eredetibe se, pedig már többször újraraktam.
Szóval nem következetes a dolog sajna. Kellett nekem maximalistának lenni és probálkozni, most baszhatom :)
Akinek kérdése van olvasson vissza le van írva minden
-
#3446 Nem. -
#3445 a CD driveokról leszedted az áramkábelt?
-
#3444 de hogy ? azt irja tegyem be a lemezt , pediga hálózati virtuális meghajtóa a éphez van csatlakozva
az a baj hogy telepitéskor nem kér sériaszámot ?
TOCA.RACE.DRIVER.2.DVD-DEVIANCE telepitettem fel
kösszi
-
#3443 Olvass már vissza!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#3442 2 gépes megoldás semiképp se lehet pc emulátor progival vagy pl más felh. óval vagy egyéb 1gépes megoldással? -
#3441 Sziasztok!
Kipróbáltam a 2gépes mókát, és addig jutok, hogy leellenőrzi a lemezt (nekem csak 1 perc?) aztán a csík 3/4-énél továbbmegy, megjelenik egy fekete TOCA Race Driver 2 ablak aztán semmi ...
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
#3440 1.2 patch a warez változattal sajna sehogy nem megy. Annyi baj legyen :) -
#3439 A leírt módszerrel nekem működött, de csak úgy. Egyébként nem kell lan-on keresztül telepíteni, telepítheted simán is, csak lan-on kell megosztani az image-t az induláshoz.