7285
  • Ferrari
    Hi.
    Van már valami működő megoldás? Nálam azzal a hálózatos megoldással nem működik, a cd key nem tetszik neki
    Mi lehet a probléma? Légyszi segítsen valaki.
  • Amse
    Hát épp volt rá pénzem és tetszett a játék.De utólag meg:D
  • bodesz
    3511 esre
  • Alexease
    Amit meg erdemes megnezni (hexeditorral!!!), az a globfil1.big file. Abban vannak az FFB, sofor, efekt es egyebb finomhangolasok. Ott lehet beloni pl. ami nagyon fontos (:D) a pilota dinamikus mozgasait (elore-hatra, jobbra-balra, le-fel, es egyebb forgasok, csavarasok). Sokkal jobb, dinamikusabb, elvezetesebb lesz a jatek ha jol be vannak love (perszem ez csak annak fontos aki ProSim-ben megy es belsonezetben:D).
  • bodesz
    és megérte "ez" ?
  • Alexease
    Meg nem vagyok otthon, de visszakerestem. Ez a pchardwareconfig.ini (vagy valami hasonlo) nevu file-ban van a jatek gyoker konyvtaraban). Ezt erdemes beirni az FFB reszhez, sokkal jobb lesz! Egyreszt erosebb, reszletesebb, masreszt kikapcsolja az automata visszahuzast (kozeprehuzas), amitol korrektebbul erezni a felfuggesztest.

[ForceFeedback]
    ExtraWideWheelLock=0 // <-- PS2 900 fokos kormanyhoz

Mode1MaxStrength=1.800000 // <-- FFB erossege

Mode1Tightness=0.200000 // <-- "Lagyitas", minnel kissebb annal jobban erezni az aprorazasokat

ForceFeedbackMode=1 // <-- 0: nincs FFB; 1=normal; 2=normal+visszahuzas
  • Alexease
    Ja ja az Insane megabrutalkiralygame:)))))))))) Ma (szinte)egesznap azt nyomtam:))
  • Amse
    Én 2 game-et vettem meg eddig eredetibe.Ez az egyik a másik pedig az 1nsane.Az 1 istenkirálycsászár játék.
  • Amse
    De persze:D Mondd a címed és elküldöm postán :D
  • Eisenhower
    az egész gamest nem akarod elküldeni nekem? ^^ az eredeti lemezt stb ^^
  • Amse
    Ha már Alexease berakta a cd-t én berakom a borítót.
  • Amse
    Ha nem tudod kalibrálni a pedált akkor próbáld meg, hogy a gázt egy picit nyomva tartod és úgy fékezel, mert az nem engedi, hogy a fék maximálisan fogjon.De nem lehet sensitivitit állítani?Nekem software-esen is lehet de a játékban is szerintem.Bár nem biztos.Nekem 1épként nincs problémám a fékkel.
  • Amse
    Ha nforce-on nincs fent akkor nem.
  • Matheus
    eMulen van vagy 50 crack, sztetek egy se yo? sztem nem .....
  • 3P
    Na igen lehet, mert úgy nyertem meg a jégrallyt kivéve az összes bajnokságot, hogy minden futamot nyertem :).
    A Subarus jégrallynál nincs gondom, de mikor a zöld színű Austinmartinnal megyek az ezüst Jaguár ellen, akkor nincs esélyem. Mindegy nem adom fel... :)
  • Amse
    Én is végigvittem a carriert a Free race-t pedig most csinálom most 50%nál járok.20 bajnokságot csináltam meg eddig és most fogom a plusz 2-őt, hogy a 3. is meglegyen.De nem elég az összetettben nyerni.A bajnokságokon belül minden versenyt meg kell nyerni.A jégrallikat megnyertem.:D
  • Alexease
    Ha hazaerek beirkalom oket.
  • Alexease
    Nem veszek meg mindent, nem is tudnek:) Erre is varnom kellett 2.5 honapot.;) De eddig is az olyan jatekokat, ami nagyon "kellett" megvettem (Insane, Screamer 4x4, GPL). Es ezekbol meg mind fent is van a gepen, atlag 5 eve:)))

Bar a TRD "sorozat" jatek, vagyis ha kijon a 3-as, es jo lesz, ez valszeg lejon;)
  • nezolder
    Nekem ezt a serialt adták az eredetihez.....
  • Stilgar
    Üdv! Nálam is megy hálózatos macerával.
    Alexease! Megtennéd nekem azt a szivességet, hogy mégegyszer beírod, milyen beállításokat hegesztettél át a játékban, hogy használható lett az irányítás? Vagy legalább azt, hogy kb hanyadik oldalon találom meg itt a fórumon a korrektet?
    Egyébként nekem a legnagyobb gondom a fék használata. Majdnem úgy viselkedik, mintha billentyüzetröl használnám. Amikor elhagyja a dead zone-t, akkor nagyon rövid átmenettel satufék következik. A kormányzás türhetö, a gázadást is meg lehet szokni, de ez a fékezés nagyon zavaró. Egyébként Microsoft Sidewinder Force Feedback kormányt használok. Van erre a problémára valakinek megoldása?
    Elöre is kösz a válaszokat!
  • [HUN]PAStheLoD
    megvetted .. mert nem "jött ki" warezban ... starforcenak csak hízik a mája .. és egyre inkább elterjed .. ezután megkell kérdeznem : MINDENT MEG TUDSZ/FOGSZ/AKARSZ VENNI EZENTÚL?

és a félreértések elkerülése végett : nem sértésnek szántam
  • Alexease
    Egyikkel sem fog mukodni. Nem serial fuggo.
  • magus755
    sziasztok ha netán valakinek kell egy serial találtam egyet még nem probáltam ki talán mülödik vele:A9A94W-XR66M2-7DG3FF-BBKDNL szoljatok rám ha netzán müködik ezzel a seriallal:köszi elöre is
  • 3P
    Na én is végigvittem már egy ideje az alap karriert, sőt a sinle-t is. Valóban 10, majd még 10 bajnokságot kell teljhesítened, de ráadásul összetettben az élen is kell végezned! Én megynyertem az Astonmartin jégrally kivételével mindet, s 10 után fel is szabadult az első bajnokság, majd még 10 után a másik is, s ha azt a kettőt megynered felszabadul az utolsó. Tuti kis bajnokságok azok is... :)
  • oneal1
    én 26 ér szereztem
  • Mat
    Milyen furcsa, hogy csak tegnep írtak ide az emberkék! :) Azé az a "tudnátok adni érvényes serialt" hozzászólás üt rendesen!!!
  • Amse
    Ja?!Mennyi volt a kormány?Amikor én vettem az enyimet akkor megnéztem az is.Nem rossz :D.Bár a kinézete annyira nem tetszett.
  • Amse
    Csak a pedálokat nem sikerült beállítani?
    Ja 1épként sikerült kiszabadítanom a bajnokságot.Csak úgy lehet teljesíteni, hogy a bajnokságon belül minden versenyt megnyersz nem csak 1x-űen a bajnokságot.
  • 12346
    :DDD
    biztos majd adnak is:))))
  • magus755
    SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ ez nem jo
  • magus755
    sziasztok tudna nekem adni valaki egy serialt(érvényes)a gamehoz megköszöném.
  • oneal1
    nekem logitech momo racing van
    de nemtom a demonál a kormány t beállitani!!
    tud vaéaki orvosságot erre??
    a pedált nem látja asszem
  • bazza
    csöpög a nyálam...
  • Amse
    Én Logitech Force Formula Gp-vel nyomom és szerintem nagyon jó.Nem egy LFS, de próbáltam más játékokkal a kormányt és a Toca a legjobb "arcade" gém kormányhoz.Majdnem szimulátor :D!A Force Feadback jó benne bár pár autónál keveslem.Nekem nagyon bejött a demó azért vettem meg, pedig akkor még nem volt kormányom.De kormánnyal sokkal jobb.
  • oneal1
    nah mond hogy milyen!!!!!!!!!
    miylen kormánnyal nyomod??
    irj mindent:D
    érdemes e megvenni, mer ha kira akkor megveszem én is
  • Amse
    Végigvittem a játéko és van még 3 nem elérhető(BÓNUSZ) bajnokság.Azt írja az elsőnél, hogy teljesítsek 10 bajnokságot és akkor szabadul fel.Már 11 et megcsináltam, de még nem érhető el.Ez mitől lehet?Nem hiszem, hogy sokan tartotok itt, de ha valaki tudja az írja már meg.Thx
  • Amse
    Jeee!:)Nem akarsz majd nyomni neten?ha igen privibe küldj msn elérhetőséget ha van és majd megbeszéljük.
  • Ferike1111
    Akinek nem indul hálozatos matyizásnál sem és már a lemezt se találja annak ajánlom hogy nyomassa le a CloneCD-t és minden CD-s ill DVD-s meghajtot huzzon le!Amugy nem kell bekapcsolni a legujabb Deamon-ban minden emulácios opciot,én egyet se kapcsoltam be mégis ment!És ez hülyeség hogy egyre lassab lesz mert a védelmi rendszer egyre jobban leterheli a rendszert!Haveromnak a 800Mhz-es Pentijén 64MB-s Geforce MX 440-el faszán müködött,igaz nem fullos grafikán!Ramja is csak 256 van az is SD!Szoval mindenki,mindent bele hálozatos doognál,elfog indulni a játék!
  • 3P
    Gratulálok hozzá!

S nagyon jó játékot kivánok hosszú-hosszú hetekre! :)
  • Alexease
    Talaltam tuti mukodo "crack"-et a jatekhoz!! :) Bar kicsit "draga" volt (9990.-) de nekem megerte:)))

Bocsi a rossz "viccert", de aprilis ota "gyujtottem" ra, es nekem nagy dolog hogy megvettem;) Bar ennek most a FGM latja karat, de ez most mas kerdes:))))