TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ilyen névvel:TOCA 2 (annak aki megvette!).
Vagy mit tudom én!De most it ne fikázzatok mindenkit aki megoldást keres a problémájára!Vagy akkor valaki aki érdekelt ebben a Warezes,Crackes lehetõségekben az nyisson már egy forumot ugy hogy valami TOCA 2 mint warez vagy mittudom én!ÉS akkor egyik se fikázza a másikat!De szerintem 2 hét aztán több hozzászolás lenne ott mint it ezidáig!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Ez a sikán egy hosszú egyenes után van, s viszonlag nagy tempóval be lehet venni egy enyhe csúsztással.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
alapvetõen nem áll szándékomban leszólni, csak ahogy a képbõl kivehetõ, nem egy nagy sebességû kanyarra gondoltam, mivel egy balost már be kellett szedni, ami felemészt energiákat, és most éppen a terhelésváltás történik ami a lebillent kasztnin látszik is, de majd tapasztalom magam is..remélem. valszeg oka van annak ha tolja az elejét. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ebben a bajnokságban a kanyarokban "csúsztatni" is kell az autókat, hogy megfelelõ tempóval haladjunk. A csúsztatás eredménye a kormányzási korekció, illetve az "ellenkormányzás". Egyetlen kiragadott képkockából így ne vonj le hibás következtést, nézd az egész folyamatot dinamikájában, s akkor megérted, hogy mit is akartam mondani... 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk az is igaz, hogy szinte az összes versenytípust szeretem a ralli, a ralli-krosz, illetve a terepjáros és a jég-ralli kivételével. Na jó a kamiont sem szeretem túlzottan. 33-ból 5 ami nekem nem az igazi, ez szerintem jó arány... 😄
Nah itt le EEEE esett az állam 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Ellenben, ha nem ezért kérded, akkor ha van rá módod rakd fel szerintem full-ban, mert sajnos még biztonsági másolatot sem tudsz a lemezrõl készíteni, így szerintem meg nem érdemes a játék alatt is a DVD lemezt csesztettetni, inkább menjen a wincsirõl mindden, s csak a teszt erejéig nézzen rá a gép a DVD-re...

Tisztelet a kivetelnek!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
Immersion and Deviance!

Alexease illetve a többiek is nem véletlenül írták az NFORCE-t. Eddig még nem igazán láttam olyan crack-kelt játék megjelenést, amit ott ne írtak volna meg. Elhiszem hogy vannak nála jobb oldalak, de akkor homályosítsatok fel róla, hogy melyikek is azok az oldalak, mert tényleg érdekelnének! Nem beszélve arról, hogy ott egyáltalán írják-e hogy kijött nemhiszem!
Itt Magyarországon (talán külföldön is) 1-2 fizetõs FTP oldal ráált arra, hogy kamu anyagokkal kicsalja a pénzt a zsebekbõl. Erre itt jóindulatuan szólunk, hogy vigyázzatok vele erre ilyen vitába torkollik. Persze lehet itt hinni mindenbe, de vélemyénem szerint teljesen felesleges, és csak flame lesz belõle. Egyébként tõlkem mindenki azt szed le amit akar, és annyiszor ahányszor akarja engem abszolút nem érdekel... 😊
Eddigi tapasztalataim szerint kár is különbözö "törésekrõl" beszélni, amig nem lesz kint az NFORCE oldalán, vagy más olyan oldalon, ami állítólagossan jobb attól! Szóval meiyik is az az oldal, esetleg oldalak?
Ha valaki ma játszani akar akkor annak két lehetõsége van:
1. Megveszi
2. Kipróbálja azt a hálózatos módszert, ami már több embernél mûködött, de az olvasottak alapján nem mindenkinél...
Jimi Hendrix
Fingod sincs a dolgokrol csak járatod itt a pofád.
Senki sem kiváncsi a hülye beszólásaidra.
Ki a faszom vagy te hogy leszólod az embereket ugy, hogy azt sem tudod kivel beszélsz??
Ugygondolom énsem vettem a bátorságot(idáig), hogy bárkivel igy beszéljek, szoval (tisztelettel) megkérlek most hagyjuk abba mert senkinek sem hiányzik a flame.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
De mostmár állítolag tényleg van egy egygépes megoldás😊)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt! (FIGYELEM, a hálozati helyek,vagy a munkacsoportokon keresztûl nyisd meg a képfájlt,mert különben nem ér ez az egész semmit)
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jjobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra már fut is a játék!
Ez van a txt-ben ahogy elnézegettem jópár embernél nem müxik passz hogy miért mert jpár embernél meg müxik.
Én így végigcsináltam csak a végén mivel félreolvastam nem a játákot indítottam ujra hanem a gépet😊
Utánna játéindítás és hibátlanul müxik...
Hogy ennyi szenvedést ez megér-e? Hát nemtom..😊
Amúgy nincs olyan hogy feltörhetetlen játék...Ha foglalkoznának a védelemmel (márpedig fognak mert ha ezt bevezetik akko gázvan) akkor úgyis feltörik elöbb utóbb...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Latom friss lamak vagytok, most kezdtetek az ipart😊 Csak azert nem vagytok "unregek" mert mar nem lehet😊 Ha mar fingotok sincs semmirol, legalabb ne jarassatok le magatokat. De ha jol lattam, van meg itt nehany hasonlo kaliberu ember😊)
Hozod a formad?