TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UGyis aki megvette az nem fog válaszolni olyan kérdésekre hogy müködik e ez meg az a verzio!Aztán akkor MEg csak fikázás megy!Egyszerûbb még egy forumot nyitni mint veszekedni éjjel nappal nem?
MOst ti nem tudom minek jártok ide nevetgélni!Az a leg egyszerûbb hogy nyissatok egy csak legális játékkal rendelkezõ egyéneknek forumot
Valami ilyen névvel:TOCA 2 (annak aki megvette!).
Vagy mit tudom én!De most it ne fikázzatok mindenkit aki megoldást keres a problémájára!Vagy akkor valaki aki érdekelt ebben a Warezes,Crackes lehetõségekben az nyisson már egy forumot ugy hogy valami TOCA 2 mint warez vagy mittudom én!ÉS akkor egyik se fikázza a másikat!De szerintem 2 hét aztán több hozzászolás lenne ott mint it ezidáig!
Teljes mértékben eggyetértünk, én csak azért járok ide hogy jót röhöhjek a sok marhán... Toca 2 pf.........

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

robotnyk
mondj pár olyan oldalt.
robotnyk
LOL 😄
Alexease
Mivan?! Hozod a formad?
grebber
DraGoNHeArt verzió müködik simán nem LAnban??????

Next PC upgrade: 2022

Takimate
valaki foglalja már össze akinek elindult, hogy milyen az összképe a játékról ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

3P
Nem jársz messze az igazságtól...
Ez a sikán egy hosszú egyenes után van, s viszonlag nagy tempóval be lehet venni egy enyhe csúsztással.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

b-type
természetesen igazad van, majd szeretném kipróbálni ezt a játékot, sõt ki is fogom.
alapvetõen nem áll szándékomban leszólni, csak ahogy a képbõl kivehetõ, nem egy nagy sebességû kanyarra gondoltam, mivel egy balost már be kellett szedni, ami felemészt energiákat, és most éppen a terhelésváltás történik ami a lebillent kasztnin látszik is, de majd tapasztalom magam is..remélem. valszeg oka van annak ha tolja az elejét. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Egyáltalán nem!

Ebben a bajnokságban a kanyarokban "csúsztatni" is kell az autókat, hogy megfelelõ tempóval haladjunk. A csúsztatás eredménye a kormányzási korekció, illetve az "ellenkormányzás". Egyetlen kiragadott képkockából így ne vonj le hibás következtést, nézd az egész folyamatot dinamikájában, s akkor megérted, hogy mit is akartam mondani... 😊

b-type
elég érdekesen állnak a kerekek, ha ezen az íven mennek az elég gáz 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tumor
Megnéztem !pár!(tisztelet a kivételnek) magyar sms-es warez oldal fórumát és felháborító ahogy az oldal üzemeltetõi milyen szinten mossák kezeiket és oltják le a halom elégedetlen embert akik csupán arra kiváncsiak hogy a pénzükért mért kaptak szart, illetve mi a rákért nem lehet feltöltés elõtt kipróbálni és vagy nem feltenni vagy óriási betûkkel feltüntetni hogy "EGYENLÕRE NEM MÛKÖDIK A CRACK-RE BIZONYTALAN IDEIG VÁRNI KELL" vagy valami hasonlót.... mindezekre a reakció az üzemeltetõk részérõl néha enyhén szólva pofátlan.....szóval itt jött képbe elõttem az hogy anyád ! feljelentelek a gecibe azt akkor mit csinálsz ? függetlenül attól hogy lesz belõle valami vagy sem asszem kellemetlennek biztos hogy az, de azt hiszem van még 1000 más módja az életük megkeserítésére... nem félnek ezek ? rosszakarók mindig is lesznek, elégedetlen bosszúállók meg méginkább !!
3P
Tényleg jó verseny, de nekem a DTM egy picit közelebb áll a szívemhez... 😊
Mondjuk az is igaz, hogy szinte az összes versenytípust szeretem a ralli, a ralli-krosz, illetve a terepjáros és a jég-ralli kivételével. Na jó a kamiont sem szeretem túlzottan. 33-ból 5 ami nekem nem az igazi, ez szerintem jó arány... 😄

Amse
Ez a legjobb pálya meg verseny szvsz!!!Brigstone Street Racing Cup !!! Isten!

DBoy
Azthittem igazi:
Nah itt le EEEE esett az állam 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

3P
Hát ha arra gondolsz, hogy késõbb full esetén nem kéri a DVD-t, akkor az nem így van, mert mindig ellenõrzi, függetlenül az install nagyságától.
Ellenben, ha nem ezért kérded, akkor ha van rá módod rakd fel szerintem full-ban, mert sajnos még biztonsági másolatot sem tudsz a lemezrõl készíteni, így szerintem meg nem érdemes a játék alatt is a DVD lemezt csesztettetni, inkább menjen a wincsirõl mindden, s csak a teszt erejéig nézzen rá a gép a DVD-re...

Az számit hogy full vagy min installal rakom fel?

Aham értem! Na mind1. thx
3P
Az igazság az, hogy onnan letõlteni nem igazán lehet (legalább is nekünk), számunkra csak információval szólgál, hogy mi mikor jelent meg, s ki törte fel...

Onnan nem lehet letölteni, ott csak az uj megjelenõ cuccok nfo fáljai és a listájuk van!

Lehet, hogy hülye kérdés de hogy a halálba kell letölteni az nForce-ról? Vag yonnan nem lehet? Nem vágom! (de azért ne nézzetek nagyon hülyénak) 😊
Alexease
Az ember azt hinne, hogy a mai gyerekek, fiatalok a szamitogepen nonek fel, es milyen "profik" lesznek, erre teljesen ellentetes a dolog, nagyreszuk annyira sotet, hogy neha azt sem hiszem el, hogy a gepet egyedul is be tudjak kapcsolni😉

Tisztelet a kivetelnek!
THX
3P
http://www.nforce.nl/

Így van törés az nincs mint már ellett mondva párszázszor de én elmondom 101-szerre is hogy NINCS TÖRÉS!!! A lanos módszer mûxik elvileg!!!!
A Virtual PC az egy Microsoft termék (asszem) amit feltelepíted a gépedre és olyan mintha lenne 2 sz.géped, csak ez egy progi, de tudsz rá win.-t telepíteni progikat stb. Azt nem tom hogy mûxik-e a DragonHeartos verzió de nekem a Lanos módszer mûködik. (elolvashatod pontról pontra Skyline hozzászólásában!) Meg valaki letudná írni nekem azt az NFORCE-os címet?
hiba
hat probald ki, itt mindeki azt mondja hog tores az nincs

hiba
na SG style indul...a durva az hogy ez a jovo generacioja...hajra internet

fitutufi
HALI

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
AKKOR MOST MI VAN ?? TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt EZ MOST JÓ VERZIÓ VALAKINEK MÛXIK MÁR?? ÉS MOST LEHET 1 GÉPEN IS JÁTSZANI ? KINEK SIKERÜLT ALKOTNIA VALAMIT?? VIRTUAL PC ??? AZ MI?? HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kapd be köcsög. Nyugottan unreg-gelj úgyis vissza jövök más néven nem tudsz kicseszni velem!!!!!!!!!!!4
fitutufi
There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
Immersion and Deviance!

fitutufi
ha valakinek egy gépe van akkor nem valami Microsoft Virtual Pc 2004 -et kell használni? de ez most h van???????????????????????

fitutufi
az mi? (köcsög) ? 😄 gyere icq-ra má betettelek

Alexease
Alexease
En nem beszoltam, csak kegyetlen unalmas mar, hogy ilyen friss lamakkal van tele a topic.
fitutufi
basszák meg a készitõk , bekaphatják

balintka
Ez a bajom nekem is

fitutufi
de az nem tudja kipróbálni a hálózatost akineki csak egy gépe van nem ?

3P
Hát komolyan mondom hogy ez már több, mint VICC, ami itt folyik...
Alexease illetve a többiek is nem véletlenül írták az NFORCE-t. Eddig még nem igazán láttam olyan crack-kelt játék megjelenést, amit ott ne írtak volna meg. Elhiszem hogy vannak nála jobb oldalak, de akkor homályosítsatok fel róla, hogy melyikek is azok az oldalak, mert tényleg érdekelnének! Nem beszélve arról, hogy ott egyáltalán írják-e hogy kijött nemhiszem!
Itt Magyarországon (talán külföldön is) 1-2 fizetõs FTP oldal ráált arra, hogy kamu anyagokkal kicsalja a pénzt a zsebekbõl. Erre itt jóindulatuan szólunk, hogy vigyázzatok vele erre ilyen vitába torkollik. Persze lehet itt hinni mindenbe, de vélemyénem szerint teljesen felesleges, és csak flame lesz belõle. Egyébként tõlkem mindenki azt szed le amit akar, és annyiszor ahányszor akarja engem abszolút nem érdekel... 😊
Eddigi tapasztalataim szerint kár is különbözö "törésekrõl" beszélni, amig nem lesz kint az NFORCE oldalán, vagy más olyan oldalon, ami állítólagossan jobb attól! Szóval meiyik is az az oldal, esetleg oldalak?

Ha valaki ma játszani akar akkor annak két lehetõsége van:
1. Megveszi
2. Kipróbálja azt a hálózatos módszert, ami már több embernél mûködött, de az olvasottak alapján nem mindenkinél...

balintka
Engem is érdekelne!

Mar lecsereltek pl:a seven warez oldalon a toca2 valami ujjabra azt ha valaki kiprobalja irja le hogy mukodik e normalisan.elore is koszonom

Jimi Hendrix

balintka
Hali! A http://request.atw.hu/-n van DEVIANCE-s verzió!!!
Próbálta már valaki?

Alexease láma vagy te öcsém s az is maradsz.
Fingod sincs a dolgokrol csak járatod itt a pofád.
Senki sem kiváncsi a hülye beszólásaidra.
Ki a faszom vagy te hogy leszólod az embereket ugy, hogy azt sem tudod kivel beszélsz??
Ugygondolom énsem vettem a bátorságot(idáig), hogy bárkivel igy beszéljek, szoval (tisztelettel) megkérlek most hagyjuk abba mert senkinek sem hiányzik a flame.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

majdha ezt a starforszot rarakjak hl2-re meg driv3r-re, akkor biztos fel lesz torve😊

HA valakinek megy az a DragonHeartos verzio akkor jelezze mármert mondjuk még nincs lenn a "Deviance"-s de ugy tünik akkor hogy ez nem fog müködni
De mostmár állítolag tényleg van egy egygépes megoldás😊)
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt! (FIGYELEM, a hálozati helyek,vagy a munkacsoportokon keresztûl nyisd meg a képfájlt,mert különben nem ér ez az egész semmit)
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jjobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra már fut is a játék!

Ez van a txt-ben ahogy elnézegettem jópár embernél nem müxik passz hogy miért mert jpár embernél meg müxik.
Én így végigcsináltam csak a végén mivel félreolvastam nem a játákot indítottam ujra hanem a gépet😊
Utánna játéindítás és hibátlanul müxik...
Hogy ennyi szenvedést ez megér-e? Hát nemtom..😊
Amúgy nincs olyan hogy feltörhetetlen játék...Ha foglalkoznának a védelemmel (márpedig fognak mert ha ezt bevezetik akko gázvan) akkor úgyis feltörik elöbb utóbb...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Alexease
Fikusz & Roland04
Latom friss lamak vagytok, most kezdtetek az ipart😊 Csak azert nem vagytok "unregek" mert mar nem lehet😊 Ha mar fingotok sincs semmirol, legalabb ne jarassatok le magatokat. De ha jol lattam, van meg itt nehany hasonlo kaliberu ember😊)
Alexease
"Note:
There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
Immersion and Deviance!"