7285
-
#3558 És mit érsz vele:D???Ha lesz működő azt mi is megtudjuk! -
#3557 Ja, ha gondoljátok feltöltöm és lehet próbálkozni, hátha másnál nagyobb lesz a siker. -
#3556 Egész pontosan 11 féle (méretű) crack-et találtam, de mind hiába ... -
#3555 nem ér meg ennyi szendevést ez a game, le kell törölni az ISO-t azt kész -
#3554 Hát ha lenne crack azt szvsz mi is tudnánk már.Nem lehet a hálózatos módszerrel neten játszani? -
#3553 Ezzel én is így vagyok.Amíg nem dolgoztam addig 1 játékot nem vettem, mert nem telt rá:(Most már van néha egy kis pénzem ilyenekre.:)Eddig 11980.-forintot költöttem eredeti játékokra :D -
#3552 Nekem lehet windowsba minden játéknak saját beállítást csinálni.Neked nem? -
#3551 mit oldottam meg? -
#3550 ELADOM TOCA RACE DRIVER 2 GYARI EREDETI DVD DOBOZZAL,1 honapja a PcDome - nal vettem 9990.Ft-ert.
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:06209459349 BYE. -
#3549 ja, clonecd, cloendvd-s cuccom meg nincs és friss a windows installom, szóval nem igazán értem, de mind1 .... -
Ferike1111 #3548 MErt mindenképp ugy kell,és le kell huzni a gépről az összes CD ill DVD meghajtot! -
Ferike1111 #3547 Bodesz!A Hálozatos modszerrel oldottad meg? -
#3546 Köszi,
Az sfclean-t már próbáltam, nem segített. Az újrainstallt is próbáltam korábban ,de az sem segített. Egyszerre sfclean-t meg újrainstallt még nem próbáltam, de ha minden 3. játék után ezt kellene csinálnom akkor hagyom a sunyiba, elég türelmes típus vagyok, de e nélkül is elég durva ez a módszer :) így is már mennyit szívtam ezzel, még a végé felidegesítem magam egy hülye játéon :) Mi az istennek szórakozok én ezzel enyyit ??? :)) -
#3545 próbálta már vki? -
#3544 amíg az nfroce-on nincs addig nincs normális crack -
#3543 Én Dc-n találtam vagy 8 féle cracket, de ... -
YencY #3542 Biztos, hogy van crack mert találkoztam egy külfödi gyerekkel a netes versenyben aki irta, hogy warezzel tolja és ráadásul netes módman is megy. -
Stilgar #3541 A játékban úgy emlékszem, nem lehet sensitivit állítani, windows-ból meg nem akarok hozzápiszkálni, mert minden más programmal (pl.: GTR demo) tökéletesen müködik. -
Stilgar #3540 Köszönöm az infot, amint lesz idöm, kipróbálom! -
#3539 melyik warezos verzió van meg? -
#3538 gondolod hogy ha eddig nem sikerült normális cracket csinálni akkor 2 hét mulva lesz? -
#3537 Vegye meg akinek tellik rá személyszerint ha nagyon tetszik és olcsób lesz akor majd megveszem de addig is kivárom míg lessz Crack hozzá 1-2 héten belül max szerintem lazán toljuk a Gamet!
jah egyébként nem ellenzem hogy valaki megvegye az eredetit csak azt nem bírom amikor a Lóvés semit nemcinálok de 17 évessen mindent megkapok kis surmók nyomják a szöveget hogy vedd meg cirka 10a játékot !
-
ToMy_ #3536 vedd meg -
#3535 nekem azt írja hogy Nem talált lemezt pedig bevan olvasva demon toolsal
mit tegyek? -
Ferike1111 #3534 Nekem nincs baj a warezommal,mindig fut!Amikor nem indult el akkor végigfuttattam a gépen az sf clean nevezetű progit amit itt találsz megsfclean.exe!!!Ennek az a lényege hogy letörli a windows-odrol az összes Lemezvédelmes cuccot amit ez a game meg a hasonlo felnyomatott!Utánna ha futtatod a game-t akkor megint mondja hogy inditsd ujra a gépet a védelmi meghajtok telepítésére!Ekkor ujrainditod és megint elfog indulni az előzőekben leírt 2 gépes megoldással!HA nem indul el akkor talán rakd ujra csak a játékokt,meg törölj le ilyen CloneCD CloneDVD-s cuccokat a gépről registery key-el eggyütt!ÉS akkor tutira fog menni!Ha ezekután se megy akkor I Don't know!:))) -
#3533 CD Galaxis -
peti5 #3532 Tud valaki ajánlani olyan internetcímet, oldalt ahonnan lehet rendelni számítógépes játékokat és nagy a választék? -
#3531 Üdv!
Akinek elindult a warez változat attól kérdezném, hogy mindíg elindul? Mert nekem már a 2. windows install után csinálja azt, hogy egy darabig megy, többször elindul (persze nem mindíg) aztán egy idő után már egyáltalán nem. Minden változtatás nélkül :( Most is pár napig tudtam vele játszani és most már nem indul
Hasonló tapasztalat van vagy mindig megy nektek?
köszi -
#3530 Ez a Rally resz tenyleg nagyon gazos:) Komoly fel perceket kapok az utolsotol;)) Ha kikapcsolom a ProSim modot a karierben, meg akkor is jonehany masodpercet kapok, meg mindig az utolsotol:))))) -
#3529 -s ^.^ -
#3528 alexsease nézz már át richard burns topikba is van par uj muvi^.^igaz ps2-es -
#3527 www.codemasters.com es ott valahol (gondolom) a letolteseknel:))
A forumban olvastam, engem nem erintett, vagyis nem kerestem meg. -
#3526 Na, hát erre nem gondoltam volna, hogy ilyen is van, pedig mit össze kínlódtam :)
Lehet, hogy segített volna windows reinstall helyett.
Nem baj, úgyis értett már, ez csak az utoslsó csepp volt a pohárba a windowsomnál (a vírusok, lassú indulás, betelt partíció, sok szemét, stb. mellett :)
de azért jó ötlet köszi :) -
#3525 figy engem érdekelne ha még megvan holnapig ne add el meg kell még beszélnem itthon hogy megvehetem e de sztem meg szóval majd még írok neked addig ne add el ha lehet THX. -
Ferike1111 #3524 Alexease!megtudnád nekem mondani pontosan hogy hol találom azt a ilet?Előre is köszi! -
#3523 ELADOM TOCA RACE DRIVER 2 GYARI EREDETI DVD DOBOZZAL,1 honapja a PcDome - nal vettem 9990.Ft-ert.
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:[email protected]. -
#3522 - A tap kabelnek szerintem nem sok koze van a dologhoz:)) De az adat kabel biztos hogy nem kell;)
- A Codies oldalan megjelent valami SFCLEAN.EXE nevu progi. Nem tudom mi az, de lehet elofordulhat hogy a jatek install utan felkerulo Device Manager-es StarForce vedelmet tudja lepucolni. Ha valaki "probalkozik", lehet hogy egyszerubb mint Windows-t installni egy rossz probalkozas utan:) -
#3521 UTOLJÁRA: warez howto:
Elsőnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Jó játékot kíván a
Game Library
Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és főleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.
update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem működik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
u.i. HA PONOTSAN EZEKET KÖVETVE NEM MEGY AKKOR NINCS MEGOLDÁS!!!!!!!!!! -
#3520 szóval a CD/DVD meghajtókról leszedted az áramkábelt? (amelyik gépen játszanál) :) -
#3519 Üdv!
Egyrész próbáld többször, eleinte nem indul el mindíg. Nekem pl. csak gép újraindítás után szokott.
Másrészt mindent csinálj PONTOSAN úgy, ahogy le van írva, különben nem fog menni.
Ja és senki ne próbáljon meg 1.2-es pathcet feltenni a warezra. Én megpróbáltam és utána már egyáltalán nem ment, újrainstall után sem. Csak windows újrainstall segített, most megy:) (úgyis érett már :)
Egyébként mindenkinek összesen ennyi jótanácsom van:
Ha MINDENT ugy csinálsz, ahogy le van írva, akkor menni fog, ha mégsem akkor NINCS megoldás!!! Ezt most írom le utoljára :)