TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
De ötletnek nem rossz, nemde?
És ha mûködik, akkor senki sem rinyál már többé itt, lépünk egyet a topikok evolúciós lépcsõjén: a Játékról lesz több szó itt.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KG21
ez túl szépen hangzik, hogy mûködjön

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

IMYke2.0.0.0
És az senkinek sem jutott eszébe, hogy az egészet az internet segítségével oldja meg?
A TOCA RD2 imaget feltenni egy nem közismert (warez) szerverként futó gépre, megosztani úgy, ahogy azt kell (ergo, csak olvasás) és akkor mindenki mountolgathatja ahogy azt illik...
Ugyanis Daemon Tools bárhonnan tud mountolni!
XP-ben pedig legyen a szerver a Hálózatok alatt, onnan már simán mûxik a mountolás.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fitutufi
itt nézdd meg , sikerült az egyik gyereknek nem tom van valami trükk benne én is onnét vettem

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Alexease
Ez most volt bent vagy hatodszorra😊))
fitutufi
na kérem az egyik warez oldalt ugy hírdetik, hogy ott megy a játék, figyelem!! ez nem igaz! ne regisztráljatok emiatt,én megtettem és ennyi a különbség hogy van egy trükk leírva, hogy indul a játék:

Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
Game Library

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

toMpEr
szerinted ha ki lehetne irni ugy, hogy mukodik, akkor minek kell ilyen halozati meghajtokkal szenvedni?

BaziJoe
Valdez attol függ milyen a formátuma a file-nak.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

nekem megy

valaki válaszoljon már a #2722re
Clava
Sztem ez az egész gém nem ér ennyi killódást. most volt haverokkal egy kis háóparty próbáltunk úgy is elindítani de nem sikerült lehet hogy azért mert amellet hogy megosztottuk a mappáját és benne volt a háózaton még fenn volt mindenkinek a gépén is nemtom de sztem valamikor a közeljövõben biztos találnak rá valmi megoldást hogyan lehet feltörni vagy valami cracket vagy valamit.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

fitutufi
TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt -os verziót sikerült valakinek elinditania??

Clava
Ezt leírnád magyarul hogy hol van meg hogy mégis mi ez?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Alexease nyomatott még a multokr egy érdekes leirást csak nemtudom hogy honnnan!Léccci Alexe magyarázd már el hogy mi az!MEg azt is hogy mi az az Acessibility Options!!!!
MErt olyat én nem találok a gépemen!
sumi
nem mûködik az sehogy se, nagy szivatás az egész

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

csum666
Ha 1 gépem van akkor is meglehet csinálni #2632 eszerint mert úgy tûnik nem😞

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Sonajk @:o)
Itt meg halt az élet, eljött a nyomor,
A Toca Race Drive magányába borul.
Hát megyek én is innen gyorsan tovább,
De kivánok nektek nyugodt jó éjszakát.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

nalépk sleep yo8 csahcsah

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem izélõdöm elvoltam az nfsu-val de azér lehet meglehetett volna oldani kultúráltabban a játékvédelmet annál hogy az ellenfél csal😊
Driver3 kijön kocsim a garázsba rakom bezákrózom a szobámba és nemmozdulok ki vagy 1 hétig...Max ha bnõ csesztet de ez a max...Ha megvan az a hangulat ami az elsõ részébe volt akkor kira'😊

csum666 nagyon hallgat. Talán már alszik, estleg elindult nála a játék? @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Mostméééizélõõõmmááá???
Tudod, hogy ez a sorozat ilyen. Tetszik, nem tetszik, ez van. Majd ha kijön a GTR vagy a DRIVER 3, akkor élvezkedünk ismét @:o). Addig meg türelem.

én félreraktam már nfsu-t...Szórakoztató meg minden de az amit a gép lerendez kb a 90. futamtól nevetséges...Porigtuningolt skyline-t pözsóval alázza gyorsulásba,úttartásba mindenbe...90 fokos kanyart beveszi 300-al csúszás nélkül mintha sínen menne,stb...
Egyszer végigtoltam elégvolt...Félrerakva talán eccer rákattanok..

Nálam 1.2-es patch-el azóta is fent vagyon és menne mint állat, csak ritkán van idõm játszani 😞

Eeeehhhehe..Nfsu multija nállam a mai napig nemmüxik😄
Kifagy de lexarom😊

hja meg dc😊
Ééééés szóljatok le ha teccik ha nem Half life minden kiegészítõvel eredetibe,mer ha vmelyik cucc olyan hogy tom hogy azt elõveszem mskor is azt meveszem...Sajna az ilyen játékok igencsak ritkán mostanság...

"Az van hogy valahogy össze kéne szedegetni embereket akiknek azzal a módszerrel elindult hogy: Milyen gépe van,mik vanak feltelepítve...Hátha valami sokak által használt,feltelepített cucc a ludas"

NFSU-ra emlékszel még? Még hogy a dolgok nem ismétlik önmagukat? Mekkor szívások voltak ott is jó pár emberkénél. GRRRRRRR

Ahogy leírtzam leljebb de ahogy mondtam nem garantált hogy müxeni fog nemtom miért....
Az van hogy valahogy össze kéne szedegetni embereket akiknek azzal a módszerrel elindult hogy: Milyen gépe van,mik vanak feltelepítve...Hátha valami sokak által használt,feltelepített cucc a ludas (mint vmelyik nemolyan régi cuccnál amit a clonecd vagy miarák akasztott ki)..
Passz megcsináltam amit írtak müxik...Pár hülyegyerek megcsinálta szhintén van akinél müxik van akinél nem..
Ha ez jelent vmit monnyuk 1 hetes xp van fennn sp1-es befrissítássel, Daemon tols,Nero,Clonedvd,decrypter,shrink,divx,xvid,ac3,némi játékmag egy vírusszörcsölõ, egy total commandermeg egy két symbianos telós cucc...kb ennyi a gépem tartalma más nincs fenn és nemis volt...

"Nincs türelmem hogy most énis elkezdjek itt agyaskodni😊"
No meg nem is a te stílusod.
Mosolyért én is ide járok néha, ha morózus a hangulatom @:o)

csahcsah ritkán vok gépmellett meg ide is ritkásan íródom.
Néha felnézek azér és megmosolygom a fõeszeseket akik osszák az észt a konzol szarságáról meg ilyen olyan játékokat összehasonlítanak egy tök más stílusu cuccal például Gta vs Driver3...
Nincs türelmem hogy most énis elkezdjek itt agyaskodni😊

csum666
jóh csak még jön le a gám😊

Tedd azt, amit Skyline a #2632 -nél leírt.

Szia!

1000 és 1 éve nem beszélgettünk 😞(.

"Az egész cucc nem ér ennyi szívást" Látod ezzel tökéletesen egyetértek. Én imádtam anno annak idején a TOCA 1-et, de aztán a többi már nem igazán volt az, amire én vágytam. Szerintem (de látom más is van így), ez sem az a játék, ami hónapokra leköt majd. Talán csak a "holt idõszkot" teszi kevésbé unalmassá. "amint kijön a driver 3 vagy vmi más autóscucc valszeg sufnibamegy" nálam is 😊

csum666
ez megvan😊

DE 1 GÉPPEL IS MEGY? és muszály kikötnöm cdromot?

Ehhhhh!
Nem hagysz játszani 😊

ezt #2632 olvasd el

csum666
skyline az 1 gép megoldásos amit sonajck irt?

Nincs olyan hogy feltörhetetlen védelem egyszerüen egyenlõre nem éri meg foglalkozni 1 játék miatt ezzel a védelemmel (ráadásul hogy a játék bár várt,mégse valami nagy durranás),majd ha valami iszonyaton,például HL2 alkalmazzák akor nekiesnek és sztem igengyorsan rá fognak jönni a megoldásra.

Mint írtam nemlényeg a 2pc csak van akinél müxik az a módszer van akinél nem.

De az ostobák,agyrokkantak és türelmetlenek kedvéért akik nyafiznak énis beírom nagybetükkel:
NINCS JÓ CRACK A JÁTÉK SZOPÁSOSAN INDUL ÉS VAN AKINÉL MÜXIK VAN AKINÉL NEM ISMERETLEN OKOKBÓL!
Az egész cucc nem ér ennyi szívást megcsináltam ahogy le volt írva az 1 gépes install sikerült müxik a zacc de annyira nem jön be tologatom de amint kijön a driver 3 vagy vmi más autóscucc valszeg sufnibamegy...

Van ebben valami!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kedves barátom!

A megoldás a itt #2725 angolul, itt pedig #2700 magyarul is megtalálod. Most akkor mi nem világos? Lényeg 2 PC LAN és Virtual DAEMON Maneger V3.46

Különben a TOPIC-ról még annyit. Ha figyelmesen több TOPIC-ot is olvasgatnátok, már rég rájöttetek volna, hogy mindegyik így kezdõdik. Elõször duma a játékról, amíg meg nem jelenik, hogy mekkora durranás is lesz majd. Aztán végre megjön (warez is). Aztán duma a kezdeti nehézségekrõl (miért nem megy). Majd SEGÍTSÉG a másiknak, akinek az Istenért sem akar elindulni!!! Végül ismét duma a játéról (ha már megy mindenkinek) és a közös öröm. Talán az egyik legjobb példa erre a NFSU TOPIC. Olvasgassatok bele bátran és a közös örömrõl nem feledkezzetek meg.

Mára ennyi.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.

grebber
Hát ha igy folytatják egyre többen vesznek majd erkó gamet és a wareznek már nem lesz nagy része az életnek szerintem de ki tudja.Ahogy fejlödik a másolásvédelem lehet ugy fejlödnek a hacker modszerek

Kijöhetne egy törés ami normális, de ez csak késöbb lesz sajna😞

Next PC upgrade: 2022

csum666
sonjak és hogy indítottd el?

Alexease
Szerinted?
Persze, hogy megy. Fontoskodó okostojásnak csak Alexease képzelt. Hát én nem csak okoskodtam, hanem meg is valósítottam azt, amirõl páran itt csak álmodoztok.

csum666
sonjak de megy a gám?

Majd meg fontolom (már mint, hogy ez lesz e a legnagyobb örömöm). A másik lejáratását (tudom, meg vagy gyõzõdve róla, hogy az ász csak te lehetsz) pedig nem én kezdtem el (olvass csak vissza) "Mindenki aki megtalalja, hirtelen megvillagosodik, okos lesz, es bemasolja".

"Az embert nem kell minõsíteni, hisz tetteivel meg teszi ezt önmaga."

Azt hiszem, én sem minõsítelek téged.

bye all

olvassátok ám el elõzõ üzenetem, mert értelmes, és nem a warezrõl szól 😊
hi all. látom lemaradtam arrol amirõl ennek a fórumnak szólnia kéne szerintem. ott volt az a kép, és pár üzenet, ami tényleg a játékról szólt. igazából már azért hagytam el ezt a fórumot, mert csak a fos warezelésról volt szó. nos én annál a pajnokságnál járok, és nemsikerült még továbbjutnom. igaz nem is sokat próbálkoztam. én igazából pályaverseny imádó vagyok, szal nekem DTM a favorit. minél inkább az ívek számítanak, és a kigyorsítások, kevésbé a csúsztatás, ... annál jobban tetszik nekem 😊 DTM már megvan, tovább már nemannyira érdekes számomra hogy eljussak.

Ja és még tetszik nekem a 1968 Mustan Challange, azok tök jó kocsik 😊 meg a legelsõ Ford GT sorozat.

Pályák közül go go DTM páylák, azok közt van 1-2 amit nem szeretek, amugy hajrá Nürburgring, Hockenheimring, A1 ring, Adria Raceway, ...
nemszeretem a Norisring et, meg még egy van aminek nem tudom most hirtelen a nevét.... és nem szeretem.
DTM en kívül, Laguna Seca, Surfers Paradise, Kyalami is talán, Vallelunga is talán. többi semleges.
A jégverseny tetszett nekem, azt könnyen nyertem, a rally szar élethûtlen, rallycrosst kinem állhatom.

Internet gém: én tudok szervert csinálni. meg tudom nézni IP m , ha vki ugy akar csatlakozni ugy is tudunk, de megtalálható a gém szerverkeresõjében is BCfromHUNGARY a szerver neve, ha éppen van. de már 1 hete játszottam utoljára sajna.

na most ennyi idõm van, vki remélem ír erre a témára is nem csal a warezre.

ÜDV mindenkinek: BC
csum666
sonajk neked megy?? hogyan csináltad meg?

Alexease
Egeszsegedre. Ez legyen a legnagyobb oromod az eletben, es erre legyel a legbuszkebb😛
Te csak röhögj nyugodtan, én meg megyek és játszom a játékkal (természetesen warez, mert a topic alcíme ellenére, warez volt, van és lesz). Hát akkor jó röhögést neked.