7285
  • Amse
    Jaja!Én az Electro World-be vettem.Szvsz nagyon jó!
  • Zetorg
    hx!
    majd megnézem csak most megy a letöltés
  • Zetorg
    te is ilyet vettél?
  • Amse
    Keress olyan servereket ahol a collins mod none-ra van állítva mert ott nincs ütközés.Ha viszont neki mész a falnak akkor van törés, szóval a más hibájából te nem szenvedsz kárt.Én is úgy szoktam, mert a laggos szervereken volt olyan, hogy gyorsabb voltam mint az előttem haladó és 1xcsak azt vettem észre hogy teljesen széttörtem a kocsimat.Aztán azóta nem játszok úgy.
  • Amse
    Electro World 19900.- a Hertában meg a gamestar azt írta hogy 13600.- www.herta.hu
  • Zetorg
    22400Ft az xpc-ben :(
    valahol nincs olcsóbban?
  • Omlás
    szerintem ez egy elég korrekt kormány árban és minőségben is
  • Zetorg
    ja, azaz, most találtam meg :D
  • Zetorg
    Logitech® Formula™ Force GP
  • ÁjjLe BoBBi
    a momo racing a körül van, de szar...
  • ÁjjLe BoBBi
    Logitech formula force GP
  • Zetorg
    ehh...
    20 alatt kéne jóval :DD
  • Zetorg
    na azaz, de a sárga fekete az nem FFB-s asszem!
  • Omlás
    momo aszem 29 30 körül van
  • Omlás
    nevét nem tom de nem a MOMO-s de meg vok vele elégedve egyébként van beőle sárga fekete is

Desing rulzzzz
    :DDDD
  • Zetorg
    az a piros feket színű! nem a momo, hanem a sima

[nemtuggyaanevét]
  • Omlás
    én ano 16 ban vettem most se lehet drágább
  • ÁjjLe BoBBi
    attól függ melyik.
  • Zetorg
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    nem tudom, hogy milyen emberek játszanak online :(
    annyira gyökerek, hogy el se hiszem. az első kanyarba aki mögöttem jön az tuti, hogy nekemjön teljes gázzal és ripityára törik a köcsim, így már nincs is értelme folytatni! ha folytatom és már a kocsim alig megy akkor leköröz az első és persze amikor megelőz, kilök és megpördülök!!

más:
    mennyibe kerül a logitech FFB-s kormánya?
  • Omlás
    A sok közül az egy (Talán legnagyobb hiba) a Codemastertől a game nevében az a "simulator" Nah most ok hogy élvezhető meg hangulatos de ha szimulátor kel akkor erre nem költök az 100 % mert ez attól nagyon messze van!
    Megjegyzem atól még hangulatos és talán a leg élvezhetőb autós játék !
    DE MINEK ODA AZ A "simulator " szó????? ME EZ NEM AZ
  • ÁjjLe BoBBi
    nem mondtam hogy nem ember. de hogy az első rész után, még képes valaki ezért pénzt kiadni...hát...az vagy miller, vagy bolond.
    mind1 jó játékot
  • toMpEr
    Aki nem tudja felfogni, hogy rajta kivul mas emberek is elnek, arra nemtudok mast mondani.
  • toMpEr
    "ÁÁÁ sznob vagyok!!!, Csak az a jo, amivel en jatszok, akinek mas tetszik az hulye, szanalmas sott, nem is ember!"
  • ÁjjLe BoBBi
    öhö. beléd is rettentő sok szorult.
  • toMpEr
    Valoszinu tyukszarban meg tobb intelligencia, mint benned.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez van. ha mar a lego racerben több fizika van...kb. így
  • mukika
  • ÁjjLe BoBBi
    ezér a szarér ennyi erőfeszítés...lol...megvenni meg egyenesen szánalom.
  • Amse
    Nem tudom még mikor indulok holnap, ha lesz időm kialudni magam akkor nyomhatunk éjfél után 1 kicsit.
  • Amse
    1épként nem akartam bunkó lenni.Bocs ha annak tűntem.
  • Zetorg
    ok, majd megbeszéljük
  • Amse
    Mostanában nem nagyon mert elutazom.Talán holnap éjszaka egy kicsit.De nem biztos.Majd holnap még meglátom.
  • Zetorg
    neten mikor leszel?
  • Amse
  • Amse
    Te tudod ez :D mit jelent???
  • toMpEr
    Ez akkor sajnos azt jelenti, hogy a kovetkezo starforceos jatekok mar nem fognak ezzel a lanos csellel indulni, mivel a patchben a vedelem verzioszamat is noveli
  • 0ppika
    Semmit, de írtam is, csak segíteni próbálok másoknak és magamon, de te csak okoskodsz
  • Zetorg
    hi

megvettem a gémet :)
    mióta hazajöttem ezzel nyomom :))))
  • Amse
    Én szoktam nyomni neten, mert nekem megvan eredetibe csak azért kérdeztem, mert vki írta hogy valami külföldi gyerek warezossal játszott.Lehet, hogy nem volt fent neki a patch.
  • SarkanyfuaRUSH
    De lehet, de nem fogod látni az 1.2-es patches gamekat vagyis nagyjából semmit. (nekem néha bejött 1, azaz egy game server) A warezra meg nem megy föl az 1.2 patch én már próbáltam (illetve felemgy, de többet nem indul el a gamma :)

De ha valakivel megbeszéled akkor egymás ellen lehet menni a neten ugyanazzal a verzióval