7285
-
#3598 Jaja!Én az Electro World-be vettem.Szvsz nagyon jó! -
#3597 hx!
majd megnézem csak most megy a letöltés -
#3596 te is ilyet vettél?
-
#3595 Keress olyan servereket ahol a collins mod none-ra van állítva mert ott nincs ütközés.Ha viszont neki mész a falnak akkor van törés, szóval a más hibájából te nem szenvedsz kárt.Én is úgy szoktam, mert a laggos szervereken volt olyan, hogy gyorsabb voltam mint az előttem haladó és 1xcsak azt vettem észre hogy teljesen széttörtem a kocsimat.Aztán azóta nem játszok úgy. -
#3594 Electro World 19900.- a Hertában meg a gamestar azt írta hogy 13600.- www.herta.hu -
#3593 22400Ft az xpc-ben :(
valahol nincs olcsóbban? -
#3592 szerintem ez egy elég korrekt kormány árban és minőségben is
-
#3591 ja, azaz, most találtam meg :D -
#3590 Logitech® Formula™ Force GP
-
#3589 a momo racing a körül van, de szar... -
#3588 Logitech formula force GP -
#3587 ehh...
20 alatt kéne jóval :DD -
#3586 na azaz, de a sárga fekete az nem FFB-s asszem! -
#3585 momo aszem 29 30 körül van -
#3584 nevét nem tom de nem a MOMO-s de meg vok vele elégedve egyébként van beőle sárga fekete is
Desing rulzzzz
:DDDD
-
#3583 az a piros feket színű! nem a momo, hanem a sima
[nemtuggyaanevét] -
#3582 én ano 16 ban vettem most se lehet drágább
-
#3581 attól függ melyik. -
#3580 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem tudom, hogy milyen emberek játszanak online :(
annyira gyökerek, hogy el se hiszem. az első kanyarba aki mögöttem jön az tuti, hogy nekemjön teljes gázzal és ripityára törik a köcsim, így már nincs is értelme folytatni! ha folytatom és már a kocsim alig megy akkor leköröz az első és persze amikor megelőz, kilök és megpördülök!!
más:
mennyibe kerül a logitech FFB-s kormánya? -
#3579 A sok közül az egy (Talán legnagyobb hiba) a Codemastertől a game nevében az a "simulator" Nah most ok hogy élvezhető meg hangulatos de ha szimulátor kel akkor erre nem költök az 100 % mert ez attól nagyon messze van!
Megjegyzem atól még hangulatos és talán a leg élvezhetőb autós játék !
DE MINEK ODA AZ A "simulator " szó????? ME EZ NEM AZ -
#3578 nem mondtam hogy nem ember. de hogy az első rész után, még képes valaki ezért pénzt kiadni...hát...az vagy miller, vagy bolond.
mind1 jó játékot -
#3577 Aki nem tudja felfogni, hogy rajta kivul mas emberek is elnek, arra nemtudok mast mondani. -
#3576 "ÁÁÁ sznob vagyok!!!, Csak az a jo, amivel en jatszok, akinek mas tetszik az hulye, szanalmas sott, nem is ember!" -
#3575 öhö. beléd is rettentő sok szorult. -
#3574 Valoszinu tyukszarban meg tobb intelligencia, mint benned. -
#3573 ez van. ha mar a lego racerben több fizika van...kb. így -
#3572 -
#3571 ezér a szarér ennyi erőfeszítés...lol...megvenni meg egyenesen szánalom. -
#3570 Nem tudom még mikor indulok holnap, ha lesz időm kialudni magam akkor nyomhatunk éjfél után 1 kicsit. -
#3569 1épként nem akartam bunkó lenni.Bocs ha annak tűntem. -
#3568 ok, majd megbeszéljük -
#3567 Mostanában nem nagyon mert elutazom.Talán holnap éjszaka egy kicsit.De nem biztos.Majd holnap még meglátom. -
#3566 neten mikor leszel? -
#3565 -
#3564 Te tudod ez :D mit jelent??? -
#3563 Ez akkor sajnos azt jelenti, hogy a kovetkezo starforceos jatekok mar nem fognak ezzel a lanos csellel indulni, mivel a patchben a vedelem verzioszamat is noveli -
#3562 Semmit, de írtam is, csak segíteni próbálok másoknak és magamon, de te csak okoskodsz -
#3561 hi
megvettem a gémet :)
mióta hazajöttem ezzel nyomom :)))) -
#3560 Én szoktam nyomni neten, mert nekem megvan eredetibe csak azért kérdeztem, mert vki írta hogy valami külföldi gyerek warezossal játszott.Lehet, hogy nem volt fent neki a patch. -
#3559 De lehet, de nem fogod látni az 1.2-es patches gamekat vagyis nagyjából semmit. (nekem néha bejött 1, azaz egy game server) A warezra meg nem megy föl az 1.2 patch én már próbáltam (illetve felemgy, de többet nem indul el a gamma :)
De ha valakivel megbeszéled akkor egymás ellen lehet menni a neten ugyanazzal a verzióval