TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökmind1 na. nekem pl nem birja a gépem, elromlanak a grafikai dolgok ha belsõ nézetbõl nézem, csak a lökhárító kamerával bírja pl az esõt, különben fehér foltokat látok zuhogni, amibe az esõ "skint" kéne betölteni a programnak. de ez csak azért van mert kevés a memória a gépemben : (
http://druglord.buzz.hu/ ;)
vagy csak print screen el lehet, aztán paint, aztán...
?
amugy én láttam egyszer egy emberkét. nagyon lol volt. trabiban hasal a kormányon, keze az álla mellett szorosan, és ugy ment legalább 50 el 😄 nagyon szép volt 😄 gyorsan eltávolodtunk tõle mielõtt összetöri magát. : )
Szórakoztató arcadebeütésü autóscucc idõtöltésnek meg szórakozásnak jó de hogy nem szimuláció és fõleg nem annyira amennyire mondod az biztos..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
akkor is a warez szar. ja és én nem fogom kidbni a gémet, ha egyszer végigviszem. a warez az olyan észlényeknek van igen, akik nem akarnak vele játszani, csak mert "uj játék hu hadd legyen meg nekem is" én még mindig játszom õsrégi játékaimmal is , ritkán ugyan, de most nyáron biztos fogok velük játszani, mert mindegyik jó.
ja és ha megmondod nekem hogy hol élethûbb a legelsõ Toca az RD2 nél, hát le a kalappal elõtted...
abba a gémbe még a kormányom se lehet beállítani. csak a joystickot fogadja el. (tudom nem ettõl függ az élethûség, de hogy ki tudom e használni a program által nyujtandó vezetési élethûséget, az ettõl függ) tulajdonképpen ugyanaz a játék a 2 es része, csak fejletteb vezérléssel. race driver 1 et nem ismerem, de nem is végyom rá.
ez igaz, sokszor elõfordul, hogy vminek elsõ része jobb mint a második. de azért már elég sok idõ eltelt azóta, volt idõ fejleszteni....
ki tudlak hivni vhol vmi autósban (KIF: PÁLYAVERSENY) versenyezni? ha lehet neten, max fehérvron....
nemazért hogy ezzel akarjam most eldönteni hogy nekem van igazam, ezzel nem lehet eldönteni, ebben tisztában vagyok : ) csak ugy versenyeznék már egy jót : )

Amit magyarországon 10-15ezer forintért megkapsz azt külföldön mondjuk a szlovákoknál megkapod 5-6ezer forintért átszámolva!!!!
Szerinted az a +5-10ezer forint az hova tûnik okoskák? Mert nem a fejlesztõk kezébe...idióták...Na EZÉRT jó hogy van warez. És kiadnék-e ennyi pénzt olyan játékokra amiket egyszer végigvisz az ember és kuka??? Hát neeeeem...Ezért jó hogy van warez...Manapság igen ritka az lyan játék amit elõvesznek a népek évekkel késöbb is...
Innentõl kezdve felejtsük már el ezt az ostoba warezellenes szöveget..warez volt,van és lesz is aki meg ezt ellenzi és kifizeti M.o.-n a játékokért elkért pénzt magára vessen...Nagyrészük ostoba és nemgondol bele hogy a pénze nagyrésze bizony nem a fejlesztõkhöz megy haven saját zsebekbe...😊

elégmár no!
nemtom hol van ez a 3 fokozat, mert DTM be amikor neten finomhangolunk, ott meglehetõsen pontosan lehet beállítani a kocsit. jó mondjuk csak 5 századonként, de annál többet finomabbat megérezni .....
meglehet. ez igaz. Viper Racing! nemtudom ismeritek e, 800 fotintos kis kuki, de nagyon élethû. a finomhangolás mûvészete : ) fizikailag is, a motor elhelyezkedése is hat a sulyviszonyokra, minden. fizikailag az a játék nagyon ott van...
hát nem lett senki. : (
ja de ddd. igyse tudok senkivel se játszani : )
kicsit unom, ezeket "ToCA.Race.Driver.2.No.DVD.Crack.Research.Try.To.Download.This.Cracking.Groups-HTK.rar <--- ez egy 30mb-s crack , ismeri valaki?" UNOM. NAPONTA 3 LEGALÁBB!!!!!!
UUGGYYSSEE!!! EELLÉÉGG!!!!!
...na jó lenyugodtam... : )
Ezt nem értem,lehet az én hibám de fogalmam nincsen ezzel mit akartál mondani....
pedig-pedig.
ezek nagyon jó játékok, és pl. a Nr2003-al nem csak egy Nascar játékot veszel, hanem 4..lassan 5 játékot, mivel modolják, ami ingyenesen letölthetõ. jobbnál jobb darabok,
és igazi versenypályákon is mehetsz, nem csak oválon.
az F1 Challange-hez meg kifejezetten rengeteg mod jelent meg 😊
szal itt egy játék áráért rengeteg jobbnál jobb játékot kapsz...
én sem akarok rádtukmálni semmit, de tágítani kell a látókört, és rengeteg jó játékot találsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
(elsõ felét véletlen küldtem el elõbb : ) )
FÉL ÓRA MULVA KB VISSZAJÖVÖK IDE,
jut eszembe leszakadt a Peugeotunkról a kipufogó : (

ja és ha a kormányoknál tartunk : ) : 3-4 éve vettünk egy 4 gombos 2 tengelyes "natur" Thrustmaster kormányt. fél éve jutott el arra a szintre, hogy már nem kalibrálható, mert a kormányrésze szétmen. karácsonyra vettünk egy Saitek R100 at, szintén 4 gomb, kicsit gyengébb mint a Thrustmaster, és kaptam egy Logitech Wingman Formula Force GP t : ) na ez már vmi. van nála jobb is, tudom is konkrétan melyik kormány kéne ha ingyen lenne, na de az már 40 ezer píz, az meg már sok nekünk sajna. ugyhogy én mr nagyon fel vagyok szerelve autósjátékokra, csak a progitól függ mekkora a vezetési élményem : ) Force feegback vmi eszméletlen jó dolog : )
(az mondjuk igaz, hogy általad leirt gémeket még nem póbáltam, de sajna nemsok lehetõségem van rá)
BC! tökéletesen egyetértek a warez nézeteddel! szerintem is támogatni kell a fejlesztõket! A RD2 ráadásul egy nagyon eltalált, hangulatos játék. más autós játékot ismersz? nem lebeszélni akarlak róla, de mielõtt kijelentenéd, hogy'egyenlõre bizt hogy a legélethûbb autóverseny az RD2' szerintem nézz alternatíva után is;-)
persze nem valószínû, hogy az élethû autóversenyek világában van ilyen hangulatú játék, azért biztosan megér egy próbát egy komolyabb autószimulátor!😊
Ha van lehetõséged, próbálj ki ezek közül egyet-kettõt: Liveforspeeed, Nascar2003(papyrus), F1 '99-02 Challenge, Rally Trophy.
Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy pl.:a Maffia, egy nagyszerû városban mászkálós-autóvezetgetõs játék, de a Vice city hangulata lényegesen jobb! ugyanígy a RD 2 is egy nagyon hangulatos játék, de érdemes megismerni a többi autós játékot is!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nekem megvan ToCA 1, 2 , és az RD2. meglehetõsen régen találkoztam a 2 es demójával. képes voltam billentyûzeten nyomni, mert anniyra tetszett. 95% élethû (100% élethû csak a valóság) egyenlõre bizt hogy a legélethûbb autóverseny az RD2 . /nekem szerencsém volt vele, mert ugy nyertem. persze nem lottó, meg szerencsejáték, hanem versenybe. term. autóversennyel./
ÜDVmindenkinek:BC
(aki tud netre jönni gémelni szóljon)
igenis jó gém, ha másról akartok beszélni ne itt tegyétek sztem. (NFSU meg olyan amilyen, végre az 1. NFS után az 1. eredeti NFS stílusu NFS 😊 sztem király a maga nemében, na de ez nem ide tartozik), itt RD 2 van mert az is király
meg azért idetartozik a többi ToCA is, 1. része kicsit kaki, második része szint. ugyanaz kicsit jobb grafixxal, meg jobb kezelési redszerrel, rendesen be tudtam állítani már 3 kormányt rá, és azzal is lehet jol nyomulni hálozatba, mert az még a kisebbik gépünkön is elmegy.

fitutufi ellenvetésére írtam azt, hogy a Daemon Tools-ban megmarad a bemountolt image akkoris, amikor teljesen újraindítod a Windows-t és akkor is, amikor a fitikailag CD-re felírt image-t tartalmazó CD-t kiveszed a meghajtóból!
Ez azt jelenti, hogyha meglehetne csinálni azt, hogy egy nagysebességû (T1, T3) internet gerincen lévõ szerverre felpakolná valaki a DVD-imaget, akkor - hangsúlyozom: a Daemon Tools tud hálózatról is mountolni - a Windows Hálózatok alatt megadott távoli könyvtárban ott lehetne a fájl, melyet a DT simán behúzna - lehet, hogy lassan, de megtenné - és onnantól kezdve betöltve is maradna.
S csak akkor kellene megint neki a "DVD", amikor újraindítod a Játékot, mondjuk másnap - miközben a DT-ben ott van a teljes image, fizikailag a DT megnézné a forrást (ebben az esetben a távoli könyvtárat, azon a bizonyos szerveren).
Amennyiben ez az elméleti síkon levezetett ötlet mûködõképes, akkor a StarForce 3 védelem kilõve.
Igaz, akkoris kell a hatalmas méretû fájl, és kellene egy erõs nettel rendelkezõ szerver...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csááóó mindenkinek!Sok szerencsét a warezzátételes probálkozásokban!
A legbizotsabb várakozni!
HA valakinek elindul jelezze!De lehet hogy nem fog!Ez csak egy tipp!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A Deamon Tools ugyanis amint betöltötte - az mondjuk lehet, hogy sok lenne - még a kikapcsolás után is megtartja azt!
Amikor pedig elindítani akarod, csak annyit kell, hogy legyen neted...
Ha nem hiszed, próbáld ki:
- mountolj be egy imaget
- vedd ki a CD-t
- a Daemon Tools-ból viszont ne mountold ki!
Ezután indítsd a Játékot. A Cd-t kérni fogja, de amint benn van a lemez nem rinyál tovább!
Ez a lényege a virtuális meghajtónak: memóriába kell húznia a néhány szükséges fájlt, ha már ott van, nem is kell a forrás!