7285
  • Szabyka
    Proba cseresznye! Egy probat megert!
  • magus755
    köszi már nem kell már megoldodot a probléma!!!
  • magus755
    sziasztok hogyan kell kicsomagolni ezt a torrentes dolgot?
  • bodesz
    akkor nemjött össze sorry akkor nincs semmiféle crack és a gamet nemlehet átverni
  • Szabyka
    azt irja!
    EGY KIS HIBA TORTENT!
    Olvasasi hiba a lemez olvasasa kozben!
    Gyozodj meg rola hogy a meghajtoban levo lemez fizikailag sertetlen!
    :(
  • bodesz
    no mehegy?
  • bodesz
    ok
  • Szabyka
    4.És :) De már nem aktualis :(
    Megprobalom most ugy hogy lehuzom a cdkrol a tapkabelt
    pill ...
  • bodesz
    1.igen
    2.igen
    3.amikor indítani akarod a gamet
    4.Ls3?
  • Szabyka
    Sajna nem jo :(
    Mindig azt irja tegyem a Breed lemezt egy masik meghajtoba!
  • Szabyka
    Na azt irja helyezd be a Breed lemezt egy másik meghajtoba ...
  • Szabyka
    1.A crackbol az rd2.dll-t irjam fel az eredetivel ?
    2.Utanna inditsam el a gamet ?
    3.Mikor keri be a Breed cd-t ???
    4.Ls3 ezt hogy lehet elérni, hogy azt kérje ?
  • SarkanyfuaRUSH
    Előbb nézd a 2-t mielőtt ilyeneket kijelentesz, vagy legaláb olvass utána pl. a hsw.hu-n ahol az első részt szidják, viszont a 2-at dícsérik!!!

Miért kellene egy folytatásnak feltétlenül szar lenni, ha az első az volt, tudom, hogy ritka, de attól még lehet :)
  • bodesz
    nemkell
  • Szabyka
    De a Breedet is installajam fel ?
  • bodesz
    az a lényeg hogy mind2 be legyen mountolva
  • bodesz
    nem
  • Szabyka
    A másik ha mind2 mountolva van az nem baj ?
  • Szabyka
    Ja és a Breednek is fel kell lennie installalva ?
  • Szabyka
    De nekem mondjuk nincs meg az a torrentes DTM crack ...
    Torrentem meg nincs ...
    Megnézem dc-n ... pill!
  • bodesz
    DE LOL
    a cracket a Toca race driver 2 be kell rakni és elindítod a toca race driver 2 őt és az a breed cd jét fogja kérni amit beraksz és ellenőrzi és utána elindul a toca race driver 2
    ha jól gondolom
  • Szabyka
    Nekem a Breed Deviance konyvtaraban csak egy breed.exe meg egy dev-bkg.exe van! nincs rd2.dll!
  • bodesz
    de abból a crackbül a toca race driver 2 be rakd bele a rd2.dll-t és utána indísd el úgy az rd2.exe-t hogy a breed ás a toca race driver 2 cd is bevan olvasva
  • Szabyka
    Nekem a Breed eddig is ment vagy nem ertem mit akarsz ...
  • Szabyka
    Most nezem majd meg meg nem ertem ra! Bocsi!
    Jelentkezem
  • bodesz
    Szabyka holvagy már?
  • bodesz
    nah szóval van vmi deviances crack ami nem működik de a rd2.dll jét(csak azt) raktam bele és most ezt írja a CD ellenörző progi (ami akkor indul amielött a game indulan ugye):Kérlek helyezd be a Breed lemezt a meghajtóba és nyomj az ismét gombra. ebből köetkeztettem hogy a breed deviances verzióját beolvasod akkor menni fog elvileg de ez csak egy 5let nem tudhatom hogy muxik e vele.
    torrenten találtam: Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack-By 11.5.2004.rar

igaz ebbe van exe meg másik dll de csak rd2.dll elt rakja bele aki ki akarja próbálni
  • Szabyka
    Ezt ird le magyarul mert Nekem van DEviance Breed!
  • Szabyka
    Hogy mi ?
  • 3P
    Hát sok sikert a töltögetéshez, de ne füzz hozzá semmilyen reményt! Az nem mást mint egy ujjabb fake crack...
  • bodesz
    na én most elkezdtem tölteni holnap ilyenkorra meglátjuk megy e
  • ToMy_
    asszem a Act-Labs cuccai eléggé profik, van direktváltó, 5-ös, hatos feltétekkel, kuplunggal bővíthető pedálrendszer, stb... igaz hogy a weblap szerint "discontinued", de itthon tutira van még a kereskedőknél belőle.
    ehun e
  • bodesz
    van itt olyan akinek megvan a breed deviances változata mert van vmi crack ami annak a cd jét kére a toca race driver2 helyett és akkor lehet hogy át lehetne vágni
  • 3P
    Nem vitatom, sőt remélem, hogy lesz hozzá crack (holott az elején már megvettem, s nem is bántam meg, sőt... ), de jelen állapot szerint ha április óta nem készült el hozzá semmi használható törés, így szkeptikusan fogadom, hogy "2 hét és már játszhatsz vele" szövegeket. Remény lehet, de tényként ne kezeljük mert a realitás ettől sajnos távol áll, persze lehet, hogy már ma lesz crack, csak a valószínűsége csekély...
  • Omlás
    Pont azért lesz crack hozzá mert végre egy kihívás a hackereknek :) ! Aki ezt feltöri és jó lesz az örökre a menybemegy a hackerek köztt :))))))))
  • mukika
    és ez honnan tuti??? ha idáig se volt, akkor honnan veszed??? megéri a pénzét a game... ne állandóan warez legyen.
  • clio1616v
    szerintem aki itt a fórumon van az már mind letöltötte a game-t előzőleg, most meg sorba irogatják, hogy megvették. Ez a LoL, hogy nem tudnak várni. Pár hét és lesz crack, ez tuti.
    Screamer 4X4 OK
  • mukika
    ezen mi lol?
  • clio1616v
    van aki nem tud várni és megvette LoL ;)
  • Tumor
    boccs, az off-ért... van olyan gyártó mely kínál professzionális kormányokat ? (logitech MOMO-t és Ferrari-Thrustmaster-eket mellőzve)