7285
-
Szabyka #3637 Proba cseresznye! Egy probat megert! -
#3636 köszi már nem kell már megoldodot a probléma!!!
-
#3635 sziasztok hogyan kell kicsomagolni ezt a torrentes dolgot? -
#3634 akkor nemjött össze sorry akkor nincs semmiféle crack és a gamet nemlehet átverni -
Szabyka #3633 azt irja!
EGY KIS HIBA TORTENT!
Olvasasi hiba a lemez olvasasa kozben!
Gyozodj meg rola hogy a meghajtoban levo lemez fizikailag sertetlen!
:( -
#3632 no mehegy? -
#3631 ok -
Szabyka #3630 4.És :) De már nem aktualis :(
Megprobalom most ugy hogy lehuzom a cdkrol a tapkabelt
pill ... -
#3629 1.igen
2.igen
3.amikor indítani akarod a gamet
4.Ls3? -
Szabyka #3629 Sajna nem jo :(
Mindig azt irja tegyem a Breed lemezt egy masik meghajtoba! -
Szabyka #3628 Na azt irja helyezd be a Breed lemezt egy másik meghajtoba ... -
Szabyka #3627 1.A crackbol az rd2.dll-t irjam fel az eredetivel ?
2.Utanna inditsam el a gamet ?
3.Mikor keri be a Breed cd-t ???
4.Ls3 ezt hogy lehet elérni, hogy azt kérje ? -
#3626 Előbb nézd a 2-t mielőtt ilyeneket kijelentesz, vagy legaláb olvass utána pl. a hsw.hu-n ahol az első részt szidják, viszont a 2-at dícsérik!!!
Miért kellene egy folytatásnak feltétlenül szar lenni, ha az első az volt, tudom, hogy ritka, de attól még lehet :) -
#3625 nemkell -
Szabyka #3624 De a Breedet is installajam fel ? -
#3623 az a lényeg hogy mind2 be legyen mountolva -
#3622 nem -
Szabyka #3621 A másik ha mind2 mountolva van az nem baj ? -
Szabyka #3620 Ja és a Breednek is fel kell lennie installalva ? -
Szabyka #3619 De nekem mondjuk nincs meg az a torrentes DTM crack ...
Torrentem meg nincs ...
Megnézem dc-n ... pill! -
#3618 DE LOL
a cracket a Toca race driver 2 be kell rakni és elindítod a toca race driver 2 őt és az a breed cd jét fogja kérni amit beraksz és ellenőrzi és utána elindul a toca race driver 2
ha jól gondolom -
Szabyka #3617 Nekem a Breed Deviance konyvtaraban csak egy breed.exe meg egy dev-bkg.exe van! nincs rd2.dll! -
#3616 de abból a crackbül a toca race driver 2 be rakd bele a rd2.dll-t és utána indísd el úgy az rd2.exe-t hogy a breed ás a toca race driver 2 cd is bevan olvasva -
Szabyka #3615 Nekem a Breed eddig is ment vagy nem ertem mit akarsz ... -
Szabyka #3614 Most nezem majd meg meg nem ertem ra! Bocsi!
Jelentkezem -
#3613 Szabyka holvagy már? -
#3612 nah szóval van vmi deviances crack ami nem működik de a rd2.dll jét(csak azt) raktam bele és most ezt írja a CD ellenörző progi (ami akkor indul amielött a game indulan ugye):Kérlek helyezd be a Breed lemezt a meghajtóba és nyomj az ismét gombra. ebből köetkeztettem hogy a breed deviances verzióját beolvasod akkor menni fog elvileg de ez csak egy 5let nem tudhatom hogy muxik e vele.
torrenten találtam: Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack-By 11.5.2004.rar
igaz ebbe van exe meg másik dll de csak rd2.dll elt rakja bele aki ki akarja próbálni -
Szabyka #3611 Ezt ird le magyarul mert Nekem van DEviance Breed! -
Szabyka #3610 Hogy mi ? -
#3609 Hát sok sikert a töltögetéshez, de ne füzz hozzá semmilyen reményt! Az nem mást mint egy ujjabb fake crack... -
#3608 na én most elkezdtem tölteni holnap ilyenkorra meglátjuk megy e -
ToMy_ #3607 asszem a Act-Labs cuccai eléggé profik, van direktváltó, 5-ös, hatos feltétekkel, kuplunggal bővíthető pedálrendszer, stb... igaz hogy a weblap szerint "discontinued", de itthon tutira van még a kereskedőknél belőle.
ehun e -
#3606 van itt olyan akinek megvan a breed deviances változata mert van vmi crack ami annak a cd jét kére a toca race driver2 helyett és akkor lehet hogy át lehetne vágni -
#3605 Nem vitatom, sőt remélem, hogy lesz hozzá crack (holott az elején már megvettem, s nem is bántam meg, sőt... ), de jelen állapot szerint ha április óta nem készült el hozzá semmi használható törés, így szkeptikusan fogadom, hogy "2 hét és már játszhatsz vele" szövegeket. Remény lehet, de tényként ne kezeljük mert a realitás ettől sajnos távol áll, persze lehet, hogy már ma lesz crack, csak a valószínűsége csekély... -
#3604 Pont azért lesz crack hozzá mert végre egy kihívás a hackereknek :) ! Aki ezt feltöri és jó lesz az örökre a menybemegy a hackerek köztt :)))))))) -
#3603 és ez honnan tuti??? ha idáig se volt, akkor honnan veszed??? megéri a pénzét a game... ne állandóan warez legyen. -
clio1616v #3602 szerintem aki itt a fórumon van az már mind letöltötte a game-t előzőleg, most meg sorba irogatják, hogy megvették. Ez a LoL, hogy nem tudnak várni. Pár hét és lesz crack, ez tuti.
Screamer 4X4 OK -
#3601 ezen mi lol? -
clio1616v #3600 van aki nem tud várni és megvette LoL ;) -
#3599 boccs, az off-ért... van olyan gyártó mely kínál professzionális kormányokat ? (logitech MOMO-t és Ferrari-Thrustmaster-eket mellőzve)