TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Kez nem nagyon kell, nehez normalisan megcsinalni, mashogy meg bena. Vagyis inkabb nem kell.
bravó a szellem gondolattal irányitja a kocsit 😄DD

tökmind1 na. nekem pl nem birja a gépem, elromlanak a grafikai dolgok ha belsõ nézetbõl nézem, csak a lökhárító kamerával bírja pl az esõt, különben fehér foltokat látok zuhogni, amibe az esõ "skint" kéne betölteni a programnak. de ez csak azért van mert kevés a memória a gépemben : (
Alexease
Ja csak PS, Iview vagy Fraps vagy akarmi mas.
K.András
GTR demot probáltad már?Na, ott még az ülés magasságot is be lehet állitani,bár kéz ott sincsen de szvsz az legyen a legkevesebb 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Fraps.

és hol az ember keze????
tök jó kép. azt szeretném még megkérdeni, lehet ebben screenshot ozni? és ha igen mivel, mert gombok beállításánál nem találtam meg, hogy belehetne állítani, és kézikönyvben sem találtam.
vagy csak print screen el lehet, aztán paint, aztán...

?

Alexease
Itt egy belsonezet-szerueseg egy IMGYENES jatekbol😊)
lolmár. ez tényleg olyasminek tûnik. hát igen a kormány látványát én is hiányolom, de hát inkább lesüllyedek a székben, és látom ott a saját kormányom, a saját kezemmel, mintha én lennék a kocsiban. : )

amugy én láttam egyszer egy emberkét. nagyon lol volt. trabiban hasal a kormányon, keze az álla mellett szorosan, és ugy ment legalább 50 el 😄 nagyon szép volt 😄 gyorsan eltávolodtunk tõle mielõtt összetöri magát. : )
õõõ javaslom menj majd ki ringre és csapass pár kört valami sportfutómûves kocsival és próbáld meg megcsinálni amit a játékban csinálsz...Ha ez neked ennyire realisztikus..😊
Szórakoztató arcadebeütésü autóscucc idõtöltésnek meg szórakozásnak jó de hogy nem szimuláció és fõleg nem annyira amennyire mondod az biztos..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nem is vettem meg : )
akkor is a warez szar. ja és én nem fogom kidbni a gémet, ha egyszer végigviszem. a warez az olyan észlényeknek van igen, akik nem akarnak vele játszani, csak mert "uj játék hu hadd legyen meg nekem is" én még mindig játszom õsrégi játékaimmal is , ritkán ugyan, de most nyáron biztos fogok velük játszani, mert mindegyik jó.

ja és ha megmondod nekem hogy hol élethûbb a legelsõ Toca az RD2 nél, hát le a kalappal elõtted...
abba a gémbe még a kormányom se lehet beállítani. csak a joystickot fogadja el. (tudom nem ettõl függ az élethûség, de hogy ki tudom e használni a program által nyujtandó vezetési élethûséget, az ettõl függ) tulajdonképpen ugyanaz a játék a 2 es része, csak fejletteb vezérléssel. race driver 1 et nem ismerem, de nem is végyom rá.

ez igaz, sokszor elõfordul, hogy vminek elsõ része jobb mint a második. de azért már elég sok idõ eltelt azóta, volt idõ fejleszteni....

ki tudlak hivni vhol vmi autósban (KIF: PÁLYAVERSENY) versenyezni? ha lehet neten, max fehérvron....
nemazért hogy ezzel akarjam most eldönteni hogy nekem van igazam, ezzel nem lehet eldönteni, ebben tisztában vagyok : ) csak ugy versenyeznék már egy jót : )

Alex nemláttál még nyugdíjas mamókát iszonyat sörösüvegvastag szemüvegbe suzukit vezetni? Kb ennyit lát úgy rávan tapadva a szélvédõre a kormányon meg támasztják a fejüket...A játék készítõi ezt a nézetet szerették volna bemutatni a még ifjú,lassan megöregedõ autóvezetõ játékosoknak

Alexease
Ezert😊) Mert ebben a belsonezetben szelvedore tapadas van es nincs kormany se muszerek😊))))
Az meg hogy a Toca 1 kaki ez meg király játék...Hát szimulációra ez azért erõsen toca 1 szintje alatt van akárcsak a racedriver 1....

HJa és egy kis kedvesség a nagy warezelleneseknek...
Amit magyarországon 10-15ezer forintért megkapsz azt külföldön mondjuk a szlovákoknál megkapod 5-6ezer forintért átszámolva!!!!
Szerinted az a +5-10ezer forint az hova tûnik okoskák? Mert nem a fejlesztõk kezébe...idióták...Na EZÉRT jó hogy van warez. És kiadnék-e ennyi pénzt olyan játékokra amiket egyszer végigvisz az ember és kuka??? Hát neeeeem...Ezért jó hogy van warez...Manapság igen ritka az lyan játék amit elõvesznek a népek évekkel késöbb is...
Innentõl kezdve felejtsük már el ezt az ostoba warezellenes szöveget..warez volt,van és lesz is aki meg ezt ellenzi és kifizeti M.o.-n a játékokért elkért pénzt magára vessen...Nagyrészük ostoba és nemgondol bele hogy a pénze nagyrésze bizony nem a fejlesztõkhöz megy haven saját zsebekbe...😊

vagy téleg. ezt irjátok privibe!!! : )
jajmá. má megin. sztem ettõl nem lesz jobb a helyzet, hogy ezeket, "nekem két gép nem müxik, nekem egy gép nem müxik, nekem igy nekem ugy" beirogatjátok. semmivel. már biztos mindeki legalább egyszer leirta, hogy hogyan hány gép milyen crack...

elégmár no!
1 gépem van mégis müxik az 1gépes megoldás szerint...2 gépes megoldás is csak NÉHÁNY embernél müxik nem mindenkinél akárcsak az 1 gépes szóval a hangsúly nem a 2 számítógépen van....

hát mert vki azzal akarta csökkenteni az élethûségre adható %okat, hogy a valódi autóban van kormány is. nem csak ott van kormány, van az PC hez is, ez nem csökkenti az élethûséget : )

nemtom hol van ez a 3 fokozat, mert DTM be amikor neten finomhangolunk, ott meglehetõsen pontosan lehet beállítani a kocsit. jó mondjuk csak 5 századonként, de annál többet finomabbat megérezni .....
meglehet. ez igaz. Viper Racing! nemtudom ismeritek e, 800 fotintos kis kuki, de nagyon élethû. a finomhangolás mûvészete : ) fizikailag is, a motor elhelyezkedése is hat a sulyviszonyokra, minden. fizikailag az a játék nagyon ott van...

hát nem lett senki. : (

ja de ddd. igyse tudok senkivel se játszani : )

kicsit unom, ezeket "ToCA.Race.Driver.2.No.DVD.Crack.Research.Try.To.Download.This.Cracking.Groups-HTK.rar <--- ez egy 30mb-s crack , ismeri valaki?" UNOM. NAPONTA 3 LEGALÁBB!!!!!!

UUGGYYSSEE!!! EELLÉÉGG!!!!!

...na jó lenyugodtam... : )
K.András
"ja igen. és nem csak a valódi autókban van kormány. "

Ezt nem értem,lehet az én hibám de fogalmam nincsen ezzel mit akartál mondani....

K.András
A beállitási paneleken szokták beállitani az autot(remélem nem mondok ezzel ujdonságot 😄),ha megnézed a lehetöségeket egyböl rájössz ez nem szimulátor(szimuban szo nem lehet háromféle opciorol low-mid-high,inkább mindenre kiterjedö és skálázhato panelekröl),persze ettöl még lehet nagyon jo a játék, de azért akkora tulzásokba sem kell esni miszerint ez lenne a legélethübb autos játék 😊)

b-type
😊
pedig-pedig.
ezek nagyon jó játékok, és pl. a Nr2003-al nem csak egy Nascar játékot veszel, hanem 4..lassan 5 játékot, mivel modolják, ami ingyenesen letölthetõ. jobbnál jobb darabok,
és igazi versenypályákon is mehetsz, nem csak oválon.
az F1 Challange-hez meg kifejezetten rengeteg mod jelent meg 😊
szal itt egy játék áráért rengeteg jobbnál jobb játékot kapsz...
én sem akarok rádtukmálni semmit, de tágítani kell a látókört, és rengeteg jó játékot találsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ha nem lenne warez nem tudnál kivel jáccani

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Nem fûzök hozzá sok reményt ..

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

HA LESZ VKI AKI AKAR VERSENYEZNI NETEN AKKOR NYOMHATJUK

(elsõ felét véletlen küldtem el elõbb : ) )
MINDENKINEK:

FÉL ÓRA MULVA KB VISSZAJÖVÖK IDE,
ja igen. és nem csak a valódi autókban van kormány. (mondjuk a valódi autókban nincs lagolás 😄 SZERENCSÉRE 😄 milyen karambolok lennének már, szidnák egymást az emberek: "most mit lagolsz nekem hülye"

jut eszembe leszakadt a Peugeotunkról a kipufogó : (

nemértem mit akarsz a beállítás panellel : )
ja. ezek közül nascar az nem érdekel, azt nem tudom élvezni, hogy egy oválpályán juj juj van : ) Forma-1 az inkább, rally sem annyira területem, de az még elmegy, cmr2 tetszik pl.

ja és ha a kormányoknál tartunk : ) : 3-4 éve vettünk egy 4 gombos 2 tengelyes "natur" Thrustmaster kormányt. fél éve jutott el arra a szintre, hogy már nem kalibrálható, mert a kormányrésze szétmen. karácsonyra vettünk egy Saitek R100 at, szintén 4 gomb, kicsit gyengébb mint a Thrustmaster, és kaptam egy Logitech Wingman Formula Force GP t : ) na ez már vmi. van nála jobb is, tudom is konkrétan melyik kormány kéne ha ingyen lenne, na de az már 40 ezer píz, az meg már sok nekünk sajna. ugyhogy én mr nagyon fel vagyok szerelve autósjátékokra, csak a progitól függ mekkora a vezetési élményem : ) Force feegback vmi eszméletlen jó dolog : )

(az mondjuk igaz, hogy általad leirt gémeket még nem póbáltam, de sajna nemsok lehetõségem van rá)
Szia mindenkinek!

BC! tökéletesen egyetértek a warez nézeteddel! szerintem is támogatni kell a fejlesztõket! A RD2 ráadásul egy nagyon eltalált, hangulatos játék. más autós játékot ismersz? nem lebeszélni akarlak róla, de mielõtt kijelentenéd, hogy'egyenlõre bizt hogy a legélethûbb autóverseny az RD2' szerintem nézz alternatíva után is;-)

persze nem valószínû, hogy az élethû autóversenyek világában van ilyen hangulatú játék, azért biztosan megér egy próbát egy komolyabb autószimulátor!😊

Ha van lehetõséged, próbálj ki ezek közül egyet-kettõt: Liveforspeeed, Nascar2003(papyrus), F1 '99-02 Challenge, Rally Trophy.

Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy pl.:a Maffia, egy nagyszerû városban mászkálós-autóvezetgetõs játék, de a Vice city hangulata lényegesen jobb! ugyanígy a RD 2 is egy nagyon hangulatos játék, de érdemes megismerni a többi autós játékot is!
Alexease
De ha szigoruak vagyunk, es a kormanyt is beleszamitjuk, akkor meg kevesebb %, mert a valosagban az is szokott lenni az autoban😊)))))))))
K.András
Ha a valoság 100%-ék akkor ez max 50%-ék ha lehet 😄DD, nézz csak be a beállitások panelekhez és mindjárt rájössz miért csak 50...

fitutufi
ToCA.Race.Driver.2.No.DVD.Crack.Research.Try.To.Download.This.Cracking.Groups-HTK.rar <--- ez egy 30mb-s crack , ismeri valaki?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

warez egy kuki. utálom a szart, amit a warez nyujt. "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" tökéletesen igy van. lehet lesz crack, meg minden szar, de az akkor is szar.

nekem megvan ToCA 1, 2 , és az RD2. meglehetõsen régen találkoztam a 2 es demójával. képes voltam billentyûzeten nyomni, mert anniyra tetszett. 95% élethû (100% élethû csak a valóság) egyenlõre bizt hogy a legélethûbb autóverseny az RD2 . /nekem szerencsém volt vele, mert ugy nyertem. persze nem lottó, meg szerencsejáték, hanem versenybe. term. autóversennyel./

ÜDVmindenkinek:BC

(aki tud netre jönni gémelni szóljon)
na ne fikázzátok a gémet pls azért mert neketek nem tetszik, és nem vagytok képesek eredetiben megszerezni.

igenis jó gém, ha másról akartok beszélni ne itt tegyétek sztem. (NFSU meg olyan amilyen, végre az 1. NFS után az 1. eredeti NFS stílusu NFS 😊 sztem király a maga nemében, na de ez nem ide tartozik), itt RD 2 van mert az is király

meg azért idetartozik a többi ToCA is, 1. része kicsit kaki, második része szint. ugyanaz kicsit jobb grafixxal, meg jobb kezelési redszerrel, rendesen be tudtam állítani már 3 kormányt rá, és azzal is lehet jol nyomulni hálozatba, mert az még a kisebbik gépünkön is elmegy.

jó van bazzeg akkor ne ide irogass ha nemtetszik. nekem tetszik, kurvára, s sztem jobb minden fos lövöldözõs kukinál. szalll....... elnyugodhatsz, biztos láma vagy, nem tudsz autóversenyezni. simán levernélek....

Hello mindenki! Ezek szerint csak LAN-nal megy rendesen?(én is most olvasom, csütörtökön jöttem haza LAN partyról...)
K.András
Sorry,igy már más!

IMYke2.0.0.0
Nem érted.
fitutufi ellenvetésére írtam azt, hogy a Daemon Tools-ban megmarad a bemountolt image akkoris, amikor teljesen újraindítod a Windows-t és akkor is, amikor a fitikailag CD-re felírt image-t tartalmazó CD-t kiveszed a meghajtóból!
Ez azt jelenti, hogyha meglehetne csinálni azt, hogy egy nagysebességû (T1, T3) internet gerincen lévõ szerverre felpakolná valaki a DVD-imaget, akkor - hangsúlyozom: a Daemon Tools tud hálózatról is mountolni - a Windows Hálózatok alatt megadott távoli könyvtárban ott lehetne a fájl, melyet a DT simán behúzna - lehet, hogy lassan, de megtenné - és onnantól kezdve betöltve is maradna.
S csak akkor kellene megint neki a "DVD", amikor újraindítod a Játékot, mondjuk másnap - miközben a DT-ben ott van a teljes image, fizikailag a DT megnézné a forrást (ebben az esetben a távoli könyvtárat, azon a bizonyos szerveren).

Amennyiben ez az elméleti síkon levezetett ötlet mûködõképes, akkor a StarForce 3 védelem kilõve.
Igaz, akkoris kell a hatalmas méretû fájl, és kellene egy erõs nettel rendelkezõ szerver...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NA jolvan!Zizzenek el BAnkettra!Remélem holnap másnapom ugy tellik hogy Toca 2-õzök!Warez formájában!NA mind1 szép álmok mi?😊
Csááóó mindenkinek!Sok szerencsét a warezzátételes probálkozásokban!
K.András
Megnéztem,ha nem mountolod ki akkor nekem nem veszi ki a cd-böl,ergo nem lehet kivenni csak akkor ha unmountolom...

Imike te feltudnád tenni valahova?Mert szerintem is hasonlo alapon megy a cucc!
Amugy meg nemtudom biztosan de szerintem egyetlen egy file miatt csinálja ezt az egészet!És az a rd2.dll!!!Mert megprobáltam a game-t ugy elinditani hogy a demoval vegytettem!Annak a rd2demo.dll-je nem tartalmazza ezt a védelmi ellenõrzést és igy nekem el is indult a game,de ezzel a dll-el a menüböl csak az volt meg mintami a demoban!Szoval nem tudom hogy mit lehetne csinálni!
A legbizotsabb várakozni!
Na kiprobáltam azt a megoldást hogy nincs hálozat!HAnem Csak simán lehuzgáltam a meghajtokat!Nos!Lehuzott meghajotkkal a játék nem azt irja ki lemezellenörzéskor hogy nincs lemez hanem hogy nem tudja azonositani a lemezt és ezért nem engedi át a védelmi program!De!Végig megy a lemezellenõrzés!ÉS utánna irja ki nem csak ugy egyböl az elején!Mivel hogy sokaknak megy a LAnos modszerrel és sokaknak nem ezért ajánlom hogy mindenki probálja meg simán egy géppel ugy hogy leszedegeti a CD/DVD meghajtokat!
HA valakinek elindul jelezze!De lehet hogy nem fog!Ez csak egy tipp!
IMYke2.0.0.0
Bármikor. Próbáld már ki!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fitutufi
ez hülyeség , azért tartja meg, mert winstartnál bemountolja magától , minden bemountoláskor sokat kellene várni (windows indításkor is) meg minden játékindításkor is , hameg játék közbe is akar tölteni az imageról, akkor halál.

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

K.András
A bemountolt image-t nehogy ki tudd szedni kimountolás nélkül,mert az vicces lenne.Ergo nem lehet kivenni a bemountold cd-t.

Figyuzzatok!Lenne egy kérdésem!Nem lehet hogy nem az a fontos hogy 2 gép legyen hanem az hogy le legyenek huzgálva a meghajtok?
IMYke2.0.0.0
Na ez a tévedés.
A Deamon Tools ugyanis amint betöltötte - az mondjuk lehet, hogy sok lenne - még a kikapcsolás után is megtartja azt!
Amikor pedig elindítani akarod, csak annyit kell, hogy legyen neted...
Ha nem hiszed, próbáld ki:
- mountolj be egy imaget
- vedd ki a CD-t
- a Daemon Tools-ból viszont ne mountold ki!
Ezután indítsd a Játékot. A Cd-t kérni fogja, de amint benn van a lemez nem rinyál tovább!
Ez a lényege a virtuális meghajtónak: memóriába kell húznia a néhány szükséges fájlt, ha már ott van, nem is kell a forrás!

fitutufi
rossz ötlet mert fél nap lenne mire a dameon bemountolná , utána még 1 nap, mire elindulna ,ésmég játszani se lehetne vele , minden egyes játékkor le kéne töltenie ujra .