7285
  • Omlás
    köcc othon kipróbálom nincs mit veszteni
  • Szabyka
    Én most probalom ki a srác aztmondja 1 gépes ...
  • Omlás
    Cool figy !!! Akor ez most az egy gépes megoldás ? 1 DB PC segítségével tolod a gémet ? Mert kicsit olyan mintha a 2 PCs leírás lenne hiányossan leírva!

Komra nem kötekedni akarok csak kiváncsivok rá !
    jah valakinek mükszik így ?

• CoolStuff
    "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
    Igazság:
    VAN WAREZ, NINCS CRACK(NO DVD NEM SZÁMÍT)!!!! MEG NE VEDD!!
    LOLLLLLL!
  • CoolStuff
    Na még 10 percat maradhatok...
    A MOMO a legjobb, csak kurva drága újonan!
    A legtöbb tesztben csak az MS FF Wheel veri oda, de abból is csak az újabb, szalz!
  • CoolStuff
    Ja még annyit, hogy kemény 1 kávémba került, hogy haver elmondja a trükköt, szal annyival jön, akinek megy!:D
  • CoolStuff
    Tuti bejön, csak figyelmesen csináld végig!
    Na télleg mennem kell...
  • Szabyka
    Tényleg csak a 2gepes modszeres volt itt ...
    Ha ez bejon ....
  • CoolStuff
    Na bye, mentem dolgozni, de este play!
  • CoolStuff
    Nem kell 2 gép, csak olvasd el!!!
    Miért, volt már itt többször?
    Akkor miért veszitek meg???
  • CoolStuff
    Megvan a Logitech MOMO kormányom, szal este gém!
    10-ért eladta haver, és kitűnő állapotban van...
    Össz-vissz 10000Ft-om volt a játékra és kormányra, de mivel nem kellett megvegyem a játékot, így vehettem meg ezt az ász FF kormányt!;))
  • Szabyka
    Ehhez is 2 gép kell nem ?
  • [HUN]FaTaL
    írd be még 35ször.
  • CoolStuff
    Hali!
    Na én már 2 napja jácccok a nem eredeti gémmel multin is...
    Szóval, ne higgyetek senkinek, mert "törhetetlen" gém nincsen.
    Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat, hogy senkinek ne kelljen pénzt kidobnia érte.

Naszoval, TRD2... Lehet már volt itt ez az utasitás, de ha nem ime:

1. húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)
    2. hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
    3. rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
    4. kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
    5. kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
    6. telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
    7. jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
    8. telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (nem tuti, de sztem csak akkor müxik ha itt telepited fel))
    9. jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
    10. indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    11. miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
    12. indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Higgyétek el, müködik. Nem hittem benne, de sikerült. Crack nélkül elindult a játék, és most királyul müxik. Javaslom mindenkinek ezt a moccert. Télleg müködik. Mindenféle crack kamu, ez a moccer király. Jó szórakozást!;)
  • Zetorg
    de nem baj. ma valószinű, hogy meglesz a kormány és akkor tudok gyakorolni :DD
  • mukika
    :DD
  • Zetorg
    jóvanna :D
    tegnap Amse szétalázott :O
  • mukika
    nekem meg már réóta van, salz...
  • clio1616v
    Tudom azért védtelek meg.

Holnap énis megveszem mer már nagyon türelmetlen vagyok.
  • Szabyka
    Én csak megcsináltam amire Bodesz kollega kért!!!
  • Zetorg
    addigra lesz kormányom is, szal lemoslak :P
  • mukika
    ÁZ! sry... majd meglátjuk mi lesz. D:
  • Zetorg
    ugye csak viccelsz?
  • Amse
  • mukika
    de majd ha én nyomom, te sehol se leszel gecie!4
  • Amse
    Én is "gazdag és türelmetlen" vagyok:DPersze most van 204.-Ft-om :D, de azért gazdag vagyok.Ja és rettegek
  • Zetorg
    mi már ma nyomjuk online, sazl bekaphatod!
  • mukika
    nah jövőhéten nekem is meg lesz a game, mert "gazdag és türelmetlen" vagyok!!!

Rettegj Zetorg meg persze Amse...
  • Zetorg
    ok, szerintem itt leszek.MSN:zetorg.freemail.hu
  • Amse
    Zetorg:1 órát tudunk játszani éjféltől 1 ig.Nem leszek most itt, de írj ha jó neked.Majd feljövök még ha adsz msn elérhetőséget akkor majd ott dumálunk.(Vagy itt)
  • Amse
    Nem mind1, hogy hányan veszik meg?Ha nem törik fel akkor úgy is tudni fogják hogy nem lehet feltörni és akkor ezt rakják mindenbe és meg kell venni.De mindent fel lehet törni és ha 1szer feltörik akkor utána úgyis lesz warezon.
  • clio1616v
    A gazdag kifejezés pontatlan volt, én is meg tudnám venni. És lehet hogy egy két hónap múlva, ha nem lesz crack akkor megveszem.
    De az a kiadónak is fel fog tűnni, hogy a starforceos gamekból több fogy.
  • Alexease
    Akkor en is "gazdag es turelmetlen" vagyok, mert majd' 3 honap alatt sikerult annyi penzt osszeszedjek, hogy megvegyem:))))))))))) Jo tudni, hogy ilyet is tudok:)))))
  • 3P
    Akkor ez mi?
    "gazdag és türelmetlen"

Én Szabikát nem szóltam le csupán azt jegyeztem meg neki, hogy ez már szinte chat szintű volt, amit itt műveltek Bodesszel, és azért ez egy játék topicja, s nem egy baráti chat...
    A visszaolvasás meg tényleg minimális lett volna hiszen az első felvetés után írtam hogy fake, ne de mindegy ettől egyikönk sem lett semmivel sem szegényebb...
  • clio1616v
    Nem tettem megjegyzést senkire és nem "barom"oztam le senkit. Ha felháborodást keltettem bárkiben attól elnézést kérek.
    Az minősít, hogy leszólsz valakit (Szabyka), hogy miért szól hozzá feleslegesen, mert nem olvassa a topicot vissza.
    Peace
  • Szabyka
    Megkértek nézzem meg és Én megnéztem a Breedes módszert!
    Ennyi ...
  • 3P
    Nem azért de én sem tettem azokra megjegyzést aki valamilyen okból nem tudat/akarta megvenni, így eszméletlen felháborító, amit itt művelsz!
  • mukika
    hát te mekkora egy barom vagy.
  • clio1616v
    Azzal hogy megveszi olyan ember is aki eddig nem vett game-t arra ösztönzi a játékcégeket hogy ezt a védelmet preferálja. Kösz mindenkinek aki gazdag és türelmetlen.
  • 3P
    Nem akarom lelhoasztani a kedved, de az elején írtam, hogy fake crack. Nem az a gond, hogy kipróbáltad, hiszen sokan csak saját hibájukból tanulnak... Sokkal inkább az a gond, hogy ezt a forumon cseteltétek le közel 30 hozzászólást produkálva! Mehetett vólna magánban is, és maximum az eredményét osztanátok meg velünk! Ejh :(