TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Te se "izéjjj", hanem nézz körül - ne legyél WOM!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AlieN911
kösz.. de akkor án rosszat szedtem le ugyanis egy nfo volt és abban csak a kodok voltak.. szal ne izéjjj egyböl..

Honda - The Power of Dreams

IMYke2.0.0.0
Oda nincs is, de az NFO fájlban benne van minden:

....::::[ INFOS/INSTALLATION ]::::....

As usual with CODEMASTERS, no GENERIC cheats are available for TOCA RACE DRIVER 2.
They are dependent on a "BONUS ACCESS CODE", different for each system.
And of course, they aren't free...
But as promised VDOX comes to the rescue with a new cheat codes generator !

Unrar Cheatgen.exe and simply run it !

Enter manually your Bonus Access Code (given by the game) if it was not successfully detected by the generator.

Be careful when you enter codes especially with AZERTY keyboard...

With cheats, you will be able to:

CHAMPS : Unlock all the cars and championships
(except the last 3 bonus Championship)
XCHAMPS : Unlock the 3 special bonus Championships and all the cars
BOOST : Increase the overall speed of your car like a rocket booster
FWDRIVE : Swap Frontwheel drive cars to rear wheel drive and vice versa
NODENT : Make the cars undamagable
THEEND : Unlock all the cutscenes

NOTES : TESTED with version 1.0, 1.1 and 1.2.
~~~~~~~

Ne legyél WOM, néha olvass is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AlieN911
hali all! a kodokat hova kell irni? http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_toca_race_driver_2.shtml <- leszedtem.. de nincs odairva:SS

Honda - The Power of Dreams

arty
AA kikapcs

Forza.

[HUN]FaTaL
nekem a legújabbal teljesen tökéletes és mégcsak a program filesba sem kellett telepítenem e meghajtón volt és simán feltelepült a patch

http://goo.gl/gd6Zi5

Szoval bocsi mer ha a program fájlz-ba telepitem akkor jo. Illetve azzal a raros krekkel. Viszont bugos. Nincs külsö nézet csak feketeség, és nincsenek más autok sem. Csak fekete árnyékok. (Asszem anno a GTA3-ban láttam ilyet.) Valaki pls mondja meg hogy milyen ati-s driverrel fut rendesen!!
Azé ilyen buta egy peccset mint ezé a tokáé hogy nem kérdezi meg hol van a játék. Nah mindegy. Ha nem az a baj hogy rossz helyen van (nem a program fájzban) akkor mér nem müködik a peccs. (megjegyzem az 1.1-es sem) Aki tudja hogy a lent emlitett errort hogyan lehet mehgszüntetni végtelen nagy hálámat fogja kapni (meg még egy pár emberét sztem) Pls HELP!!
faccom csak összejött <#falbav>
Megcsinálom úgy ahogy a magyarnyelvü kézi könyvbe van és kiirja hogy kapcsolodik de tizperc után is ezt irja ,tüzfal-virusirtó kilöve - 1.2 patch felrakva
valaki leirná hogy kell a multiplayert elinditani ?
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory.
--------> próbáld meg a játék könyvtárából elindítani a peccset
nekem mást írt ki, error 36, nem talált egy bat_sun.big nevû filet, nálam ez volt a hiba, de meg sikerült oldani.

a hibaüzenet valami olyasmit jelent, hogy egyik parancs sem felel meg a szabványos létezõ könyvtárnak (valami ilyesmi 2-es angol<#idiota>)
a program files-ba telepítsed, és a peccset másold be a könyvtárba,úgy próbáld meg
3P
Nem kell oda telepítani...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Maximus4
http://m2010.gamecopyworld.com/download.php?d=2005&f=TRD2-v1.2.Win2kFix.and.NOCD-Skuzz!rar
Ezt próbáltad?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szerintem azért nem jó a patch, mert nem a C:\Program Files\... mappába telepítettem

nekem nem jött be 😞
nem kell cd kulcs hozzá, crack kell hozzá

tud valaki adni hozzá cd-kódot ?? please a dvd-hez nem volt mellékelve

Get a life!

Én is ugyanigy vagyok a dologgal. Probáld meg a játék könyvtárából inditani a peccset. (Nekem nem jött be, de hátha).
----- Race Driver 2 Patch 1.2 -----

error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory.

----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 34

ezt a hibát írja ki patcheléskor
mit tegyek?

üdv. Kérlek segitsetek. Lehet hogy nem értek hozzá, de hiába teszem a peccset a könyvtárába a játéknak, mégsem indul el. 'Goalkeeper999' irt valami olyat hogy kicserélt egy file-t az error után. Az milyen fájl és hogyan köl kicserélni? Pls help!!
3P
Igazából laggolni fog akármilyen kevés slot is lesz...
1mbit upload már nagyon jó, de 512-vel is szinte tökéletesen megy, de hát ez messze nam magyar ADSL upload érték...
Nem mondom, hogy 128kbit-tel játszhatatlan, de néha idegesítõ, hogy hipp-hopp elõtted lesz aki addig mögötted volt, mindegy teszteld aztán meglátod, hogy milyen lesz...
Kliensként viszont bõven elég a 128-as upload...

KáZé
akkor mennyi slotot bír? 😄 3at?

3P
Nagyon gyenge lesz azon. Sajnos tapasztalat...

KáZé
egy 128KBit/s feltöltéssel milyen nagy szervert válaljak be? 4slot?

Breki33
nem szóltam megvan
Breki33
Hello

A 1.2-es patch linkje már nem él tudtok másik linket adni?
Maximus4
Örülök,hogy segíthettem<#wave>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

KáZé
köszi szépen!

IMYke2.0.0.0
Mindössze 20 mp-et kellett volna áldoznotok a keresésre:
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_toca_race_driver_2.shtml

pls vki egy 100%-os mentést küldjön vagy ha nincs akkor vmi kódot hogy legyem minden autó meg pálya

THX!
KáZé
pls vki egy fullos mentést küldjön el!

KáZé
van olyan kód vagy vmi amivel az összes kocsi elérhetõ lesz?mert neten szeretnék játszani haverral és csak az elsõ kocsival mehetünk az meg már uncsi!!

IMYke2.0.0.0
Az eredeti, Reloaded-es crack is mûködött.

3P
Nem, de egy érdekes belsõ nézet van. A kocsiban ülsz s egy sematikus belsõt látsz. Tehát kormány ugyan nincs, de méágis olyan a hatása, mintha bent ülnél. Nehéz leírni látni kell...

Ja mellesleg Maximus nevét foglaljuk imánkba, amiért megáldott minket ezzel a crackel <#worship><#worship><#worship><#taps><#idiota>
Hi!
Nemtom, nekem is hasonló bajom volt, annyi különbséggel, hogy még az intrót sem nézhettem meg.
Nézd meg azt a cracket, amit Maximus (a hõs gladiátor<#vigyor3>) linkelt be pár sorral lejjebb.
Egy kérdés: olyan cockpit nézet van ebbe, ahol a kormány meg a mûszerfal is látszik?
Találtam egy cracket ami elindítja a gamet de az introk után mindig bejelez hogy hiba jelentés elküdi és bezárja a feladatot! miért?
Na HI ismét!
Végre elindult, minden happy, csak van két kisebb problémám vele:
- a peccs miatt nem mentene?
- néha verseny közben furcsa mód ledobja magát a tálcára a játék
Maximus4
Nekem is ez volt azért rakatam a már említett crack-et.

Csõ!
Nekem a TRD2-Reloaded van meg, amihez van egy crack meg egy peccs.
Nagynehezen felrakom a patchet (miután lecseréltem az error után a filet) de a crackelt exe-vel ha elindítom szabálytalan mûveletet hajt végre. Szal nekem (sem) nem indul..<#violent>
Maximus4
Ezzel próbáld meg felüliratni a játék exéjét:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=TRD2-v1.2.Win2kFix.and.NOCD-Skuzz!rar Nekem bejött .Kipróbáltam egy rakás crack-et de egyik sem volt jó.Csak elõszõr patch-et rakd föl.

KáZé
tud vki magyar servert?vagy olyan serverkeresõt ami talál magyar servert?

Köszönöm a segítségeket !!!<#taps>
Nincs kiírva, én így töltöttem le a Torrentrõl. Csak .rar-ban.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

IMYke2.0.0.0
Akkor én a szerencsések egyike vagyok.

3P
Nem, ez így nem igaz sajnos. Több gépre is telepítettem, van ahova felment és mûködik, van ahol felment, de nem mûködik. Tehát erõsen konfig függõ, hogy megy-e a törés...
Végül is nekem mindegy, mert én megvettem a gamét megjelenéskor, s azóta is tolom, s szerintem most 2500 Ft-ért egyáltalán nem rsoz vétel annak aki eredetiben szeretné használni, vagy esetleg ez törés sem jó neki.
Ahol a törés nem mûködött ott az eredeti kivétel nélkül mindig tökéletesen ment, tehát nem a játékkal van a gond, csak a töréssel bizonyos konfigok esetén.

IMYke2.0.0.0
Öreg hiba - mindig a CD-image-t kell kiírni , hogy ne legyen gond a késõbbiekben...

Eleve nem tehetem be virtuálba mert telepitõs. 😉

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

IMYke2.0.0.0
Örülj nekije <#vigyor><#bee1>