TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs ha félre értettem, de én nem írom le hogy hülye aki megvette ha nem úgy gondolom.
Ha a kevésre gondolok akkor tuti nem biggyesztem oda még a hülye jelzõt utána :\

Amúgy nem az az idegesítõ benne és nem is az ellen szól aki szól, hogy megy a téma a warezrõl, hanem az ellen hogy három hozzászólásonként van egy-egy új fake crackról szó és egy-egy újabb törésrõl.
Aki meg lassan két hónapja folyamatosan itt várja a warezt és mindennap újabb és újabb töréseket tölt le az valszeg már elég fanatikus ahhoz hogy akár meg is vehesse a játékot.

Õszintén remélem azért nem használják majd sok helyen ezt a védelmet, mert így itthon nagyon kevesen engedhetik majd meg maguknak a játékot :(

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Pffff...Látom egyeseknek nehéz a sorok között olvasni de segítek:)
A hangsúly nem azon van hogy hülye aki megvette a hangsúly azon van hogy KEVESEN veszik meg és KEVÉS embernélmüxik ezért KEVÉS ember tud ide írni a játékról és ezért nem arról szól ez a fórum amirõl kéne...:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"Azért mert kevés olyan hülye van aki kiad 10-15ezer forintot magyarországon..."

Ismét villog az IQ a fórumban :D

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

tényleg nem értem, minek kell egymás torkát harapni..valaki megveszi-megvette mert van pénze rá..akinek nincs az meg vagy késõbb veszi meg, vagy várja a cracket, nem tudom minek kell itt õrjöngeni..de asszem azért még senki nem lett elküldve az anyjába, mert megvette, és képeket, videókat linkelget ide be..engem pl. kifejezetten nem zavar, sõt, hiszen errõl is szól ez a topik...miért nem lehet normálisan, emberien? olyan nehéz dolog? ha az akkor nagy LOL van
és..nem én..:)

HJa és azoknak akik sírnak hogy miért nem a játékról van szó:
Azért mert kevés olyan hülye van aki kiad 10-15ezer forintot magyarországon egy játékért amibõl mondjuk 5ezer forint ha a fejlesztõkhöz kerül...
2-3 ember nem fog fenntartani egy komplett topicot...Én akinél meg elindult vagy megvette vagy nem járide vagy nincs mit mondania én se tok errõl semmitse mondani csak azt hogy pár óra játék után simán kimerem mondani hogy azért a fizikától függetlenül ami bennevan ez még messze nem szimuláció...

hmm :D
Kedves BC nemazért hogy kötekedjek és bocs mindenkitõl megint az OFFTOPIC-ért DE!!
A Need For Speed SOHASEM szólt AGYONTUNINGOLT SPORTKOCSIK SZÁGULDÁSÁRÓL!
A Need For Speed alapötlete totálisan SZÉRIA SPORTKOCSIK száguldásáról szólt és ezt kezdték el változtatgatni a High Stakes-tõl kezdve ahol már lehetett a kocsit "tuningolni" de még mindig pár autón kívül a tipikus sportkocsik voltak elõtérben.
Az NFSU azért lett sikeres mivel fogták ezt a széira sportkocsi alapötletet és megváltoztatták feltuningolt széria kocsik Halálos Iramban szerü játékmenetté....
Ez sok NFS rajongónak nem tetszett sokaknak meg tetszett köztük nekem is mert sokkal jobban csipázom a tuning gépeket mint a széria sportkocsikat.Ettõl még a játék mondjuk full arcade volt ami szintén van akinek tetszett van akinek nem.
A Race Driver 2 továbbra SEM SZIMULÁTOR SEM SIMA SEM PRO MÓDBAN csak egy ARCADE JÁTÉK egy adag fizikával megtoldva szórakoztató van akinek bejön van akinek nem szarnak nem szar. De ezt a szimulátor téveszmét jólenne elfelejteni mert jön a sok hlyegyerek azt látja hogy itt pár okoska agyondicséri hogy mekkora szimuláció és õkis elkezdenek idesírni hogy hogyan lehet elindítani a warezváltozatokat.

arty
öröm látni, a sok kis frusztrált lhamavagyokdewarezolok gyerek miféle gondolatokat képes kiizzadni magábol, ha véletlenül egy játkot nem tud kirpobálni :D

különdíjam azé, aki kitalálta, hogy akik megvették a játékot nyissanak maguknak saját topikot :DDDDD

kár, hogy csak az anya hasában lehet abortálni a magzatot, amikorra felnõtt, akkor már nem :)

Forza.

Tumor
a #2632 meg tök u.az mint a többi leírás, tehát ha az 1 ill. 2 gépes megoldás ezexerint u.az, akkor meg megint nem értem mit kellett egybõl leugatni, egy "ugyanaz a kettõ" 3 szavas reakcó helyett....
Tumor
:D:D:D:D:D Sikerült leírnod kb 3x is u.azt, úgy hogy tökéletesen figyelmen kívül hagyod azt amiket közben magyaráztam... a rosszindulatú köcsög részekre persze reagálsz, jellemzõ.... ezzel komolyan nemtudok mit kezdeni.... egy dolgot tegyél meg akkor plz,: mutatsd már meg, hogy melyik hozzászólásban van külön részletezve 1 ill. 2 gépes módszer ! MERT ILYEN NEMVOLT !!! A standard " kötsd le a meghajtókat..." stb kezdetû kismillió leíráspedig erre egyértelmû választ nem ad !!
van a játékból cd verzió is valahol?

fitutufi
minek van ez a fórum , a gémrõl már régóta nem volt szó csak össze-vissza dumáltok a nagy semmirõl

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sonajk @:o)
Végül is nem.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Ruffi
KI mondta h te önzö vagy???Mondtam is egy szóval h te oda tartozol???

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Hát tény ami tény, lassan tényleg semmi keresnivalója nincs ennek a fórumnak a Játékosok fórumába.
A játékról ugye szó nincs benne már, megy egymás szidása és a hogyan indítsunk el egy olyan warezt amit még az NForce sem jegyez vita :D

IMYke2.0.0.0
Dettó -

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csum666
jha jó a forum:) nekem is teccik de a gám azóta se megy:)

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Egyszerûen érdemes olvasni a fórumot, komolyan mondom, tíz perce folyamatosan röhögök:)

Tényleg köszönöm, respect nektek, istenek vagytok!

BC: azt élvezem a legjobban, ahogy kiosztod az észt mindenkinek, hogy vegye meg a játékot!Mélységesen egyetértek!

DE:Az a legnagyobb benne, hogy te se vetted meg, hanem nyerted, mint kegyesen tudattad a többiekkel:)

Ezek aranyos momentumok;-)

Szó se róla, én is konvergálok afelé, hogy beruházok, ha meglesz a szigorlat:)

Mégegyszer köszönöm az ékszer hozzászólásokat(tisztelet a kivételnek!), ha lehangolt vagyok, idejárok nevetni!

Respect!
csum666
de 1 gépen nem tok megosztani nem megy...... vagy hogyan lehet?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

csum666
sonjak 1 gépes mócer melyik???????????

K.András
Vazze,le van irva a megoldás,te visszaolvastál állitolag 1000 hozzászolást mégsem tudod a választ, és engem analfabétázol le?
LOL!!!
Egyébként én nem kivánok neked tumort sehova,föleg nem egy netes vita vagy félreértés miatt de annyit hozzáteszek,az ilyen rosszindulatu embereket meg fogja verni a sors.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

nyugodalmast

Alexease
Na megyek aludni, joccakat mindenkinek!
lehet, hogy igazad van

Alexease
Bar az IQ-teszt viselkedesi normakat nem tartalmaz, ahoz valami mas szelekcios megoldast kellene talalni a forumba regisztralok szamara:))))))))
Clava
Tökéletesen igazad van

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Alexease
Ha egy IQ tesztet kellene kitolteni a forum regisztraciohoz, valszeg igencsak megcsappanna a letszam:))))))))
Tumor
Egy analfabéta prola idióta gyökér vagy a nick-emet kívánom neked a szervezeted 1000 pontjára !!!!
Tumor
:D Igen, ennyi lett volna, mindössze, hogy igen vagy nem, mível külön itt SINCS taglalva 1 ill. 2 gépes megoldás ... mindezt azért hajtogatom, mert pár 100 hozzászólással lejjebb valaki ezt hangsulyozva külön említette, a standard mizériát meg perszehogy láttam ezer féle lefordításban az eredeti mellett...IGAZ K.ANDRÁS ?!?!?!?
Na ja. Fogadjuk el, még ha nem is igazán fedi a valóságot, mert szerintem azért egy kicsit magasabb a segítséget nyújtók száma. Még szerencse.

K.András
Egész jo ez az arány,mert az életben a 90%-a nem segit itt meg legalább 20-30%-ék igen

Kor meghatározás majdnem pontos (38). Azt pedig, hogy én is ebbe a csoportba tartozom ("forumozok 60-70 százaléka önzõ a végtelenségig"), a #2741-es hozzászólásom különösen igazolja.

Ruffi
Én is játszottam a játékkal de egyedül a hangulata az ami miatt vmilyen szinten játszhatonak bizonyul, és ami picit feledteti a szimulácio és fizika teljes hiánya miatt érzett csalodottságot!
Nfsu 2 ugyanez lesz csak pepitában, szebb grafika!Nfsu Porsche az ami egy jo játék véleményen szerint!FFB abba ott van az élvonal között!

Olvasd el a #2700 és #2632-es hozzászólásokat. Véleményem szerint pedig a válasz kérdésedre: IGEN.

K.András
Még olvasni sem tudsz?Ha tudnál már régen játszanál,de nem te itt sirsz mint egy fürdös kurva!Azért sem mondom meg mit csináljál és a többiek sem fogják,egyszer le lett irva mit hogyan kell csinálni,de persze te elolvastál ezer hozzászolást,LOL...Na szal, ha játszani akarsz akkor olvasd el szépen mit és hogyan kell csinálni,megtalálod az utso 500 hozzászolás között...

Tumor
mer õ volt az elsõ aki megtette rá kretén megjegyzését, de mint írtam szól a többi érintettnek is.... egyébként meg a te reakciód is bizonyítja hogy csak érteni mit kérdezek, és csak nem "..Kb 500-an kérdezték meg ua-t.."-by K.András-VIP mint én ! És válaszom még mindig nics...
Ruffi
Hát ahhoz képest h a 35 és 40 év között vagy, Miken tudsz lovagolni!
2986-os kommentem azé nem katasztrofa kispajtás mert ebbe a topicba csakugy mint sok másba az emberek nem képesek segiteni ! Tisztelet a kivételnek mer a forumozok 60-70 százaléka önzõ a végtelenségig!

Alexease
NFS:U meg az FFB?!?! :))) Az eleg lol! Az NFS:U egy hatalmas fostalicska, annyi koze van az automozgashoz, mint nekem az agysebeszethez:))

Akinek az NFS:U mint AUTOS jatek tetszik, es meg ha minimalisan is azt hiszi, hogy abban valami koze is van az autokhoz a mozgasnak, az szerintem messze kerulje a barmilyen velemenynyilvanitast egyebb mas autos jatekokrol:))
Ebban igazad van ("katasztrofa nem itt kezdödik"). Szerintem sem. A katasztrófa a #2986-os reagálásod. Ha elolvasod a #2987-et, talán egyedûl is megérted, hogy miért. Ha esetleg egyedûl mégsem menne, szólj bátran, szívesen segítek (esetleg kérdezd meg az orvos faterodat, õ biztos tudni fogja, mint a mentõ és mentõs közti különbséget is).

Én értem mit kérdezel, emlékszem az elõzményekre is, csak az nem igazán világos, miért a #2924 válasz ez??? Ilyen alapon a #2955 is csatolhattad volna, mert oda sem passzolna.

Ruffi

Ruffi
nem hiszem h égés lenne...mér lenne az?!
Lol!Nagyon menö a szöveged amugy ...de télleg szivböl gratulálok!
Amúgy nem mind1 h mi van az aláírásomban??Ilyenbe is csak te tudsz belekötni!Részletkérdés felsö szinten!
A katasztrofa nem itt kezdödik!

Tumor
**( szól BC-nekés és a többi tulok ugató faszkalapnak is!!!)**Mondd csak te hülye vagy, vagy nem tudsz olvasni ? Vagy olyan vagy mint egy aranyhal aminek 3 sec-es amemóriája ?! Mégis ki a geci tette fel elõttem ezt a kérdést te otromba suttyó ?! idézem :
"valaki korábban említett külön 1 gépes és 2 gépes módszert... az 1 gépes mindössze annyiba térel a 2-tõl hogy ott nem a másik gépen lesz az iso ? vagy azzal a *\&>#@+!% virtuálpc-vel kell matyizni ? "
Kb 1000 hozzászólás óta olvasom a topicot, szerinted feltenném a kérdést 189-edszer ?!?!? Egyébként meg kb 2 szó lennea válasz, nem te begépelsz 10-et és azt is tufa módjára...:D:D:D Akkor most olvasd el újra, figyelmesen, fogd fel hogy valójában mit is kérdezek, és .... ADJ VÁLASZT AZONNAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FFB hát jó benne. NFSU ban nagyon jó az FFB, ebbe nem kiemelkedõen, de elég jó, nem lehet szidni semmiképp
lóóól. hát ezen szétröhögöm a fejemet :DDDD
tûzoltós, redõrös lol lol LOL :DDDDDDDDD
Akkor ez #2975, #2976 elég nagy égés (nem de bár)???

Kedves barátom!

Hallottál már te tûzoltósról? Na és rendõrsrõl. Ha nem, akkor a mentõ, mentõk (egy vagy több ember) helyett oly sokszor hibásan használt mentõs, mentõsök kifejezés szerinted rendben van (még ha a faterod orvos is)??? Mondd! Miért nem hegyi mentõsöknek hívják a hegyi mentõket? Na és speciális mentõ alakulat miért nem speciális mentõs alakulat? Lehe, hogy a köztudatba ez idegzõdött be, de ez még nem jelenti azt, hogy így helyes.

Ruffi
Akko lehet megveszem, ha te egy játékkal már elégedett féle vagy az nem lehet rossz!