TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt mondta mindkettöt használják de valoban télleg a mentö az ami hivatalos!
De attol még a mentöst is használják a megnevezésükre
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De a demot megnezegettem, es eleg jol meg van csinalva!! Bar nekem az INI-bol feljebb kellett huznom az FFB-t - en erosebben szeretem - de eleg jo. Eleg furcsa meg gyanus egy "ilyen" kategorias jatektol, de nagyon olyan a dolog mintha fizikabol szamolna?!?! Altalaban az "ilyenekben" "csak" szimulaljak meg kamu efekt van, de ebben eleg jonak tunt.
A demoban levo autokat nagyon korrekttul, egyertelmuen meglehetett kulonboztetni mar csak FFB erzesre!!!
Bar az alapok ugynezki megvannak, mert beleturtam a jatekba, es van benne boven: camber, caster, gumiertekek, -tipusok, komplex felfuggesztes ertekek (rugok, leng.csill.) stb. Ezek nagyresze fix beallitasu autonkent, es csak keveset lehet a jatekon belul is allitani. Ami esetleg logikus is lehet, mivel a versenyek bagyresze "szeria" autoval zajlik, es vannak tipusok, aminel nem is lehet, vagy nem szoktak allitani ilyen dolgokat.
Magyarul, megtalalhato elvileg a jatekban szinte az osszes a szimulatorokra jellemzo beallitas, csak a jatekban nincs engedelyezve az allitgatasuk.
Lehet hogy meg nincs is kesz az engine-juk, es meglepetes lesz Codies-tol, hogy jovore kiadnak egy TRD3-at, vagy valami mast, es az mar a komolyabb szimulator kategoriaba fog tartozni. Az alapok megvannak😊)
15-böl 15 ne tudná a szakmájának a megnevezését??
Vagy akkor most hogy is van?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Faterom Orvos!Én má nem egy Mentössel találkoztam!
Ismétlem mentös...Azokat hivják mentösnek akik a mentökocsikban is szolgálnak!Mért hivnák magukat mentösöknek?Mert máshogy is hivhatnák öket vagy mi?...kész
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Vicc jelenleg félretéve!
Van egy kis baj az idézeteddel "Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak "
Nem mentõsök, hanem mentõk. Hidd el nekem, hogy jól tudom, mert jó magam is az volnék lassan 13 éve.
Ajánlom figyelmedbe: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084645442
#117-es hozzászólás
ugyanaz mint a villanyszerelés. ha nem tudsz bekötni egy égõt vagy egy kapcsolót, fizess.
Egyébként a Daemon 7.26-ot honnan lehet letölteni?
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Milyen benn az ffb? élethü? Tehát hátsokerekeseknél más mint az elsö avagy összekerekes autoknál?
Sebességet figyelembe veszi?
Commodore 64 | 0.985 Mhz | 64 Kbyte Ram | C1541 Floppy disk drive | Junoszty TV | Quick Shot joystick
Lehet, hogy ez a megoldás 😊))
Te magyar vagy?

FOGLALJUK VISSZA A RÉGI MAGYARORSZÁG TERÜLETEIT, ÉS GETTÓBA A CIGÁNYOKKAL
: )
ez mostanában a 2 legfontosabb dolog felénk. fõleg a cigány ügy. (nem mondom hogy minden cigány megérdemelné, 5 % kb a kivétel) és csak azért vannak kisebbségben, mert nagyobb részük a börtönben ül!!! !!! !!!
(bocs mindenki, ez már nem a TRD2 : ) )
És tudtam h itt megy a harc a crackért vágyok meg köztettek azért irtam be!

/viccel/
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Dameon 7.26-at kell neked,majd pedig a bal és jobb egérgombal is klikkelni kell,hálozati meghajtonak tökéletes enterprise bár tényleg jobb lenne a c64.Ha mindez megvan nyomsz egy all options on-t utána meg egy off-ot 😄DD
Ha nem találja a cd kulcsot akkor sincsen gond,a jövö heti ötöslotto nyeröszámait is el fogja fogadni!Ezek után ujrainditod és annyit játszol a TRD2-vel amennyit fizettél érte 😄DDD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nem hiszem el, hogy ha mar valaki ennyire nem ert a szamitogephez – miert nem vesz konzolt, valszeg ugy is az a stilus?!?! – akkor miert kell meg sajat magat porig alaznia a hulyesegevel?!?! Mindegy, ez van😞((
Bocsi hogy "bunko" vagyok, de a 2,5 honap alatt mar faraszto a dolog😊))) Persze, nem kotelezo olvasni, de hat engem erdekelne a jatek😊) Es persze, tisztelet a kivetelnek😊)))
Na akkor megyek is töltögetni (egy sört magamnak).
sztem többen vagyunk akiknek már elege van ezekbõl a crackes baromságokból, szal nemtom mit izénak még : )
Szóval akkormost mi is van. Van hozzá crack, vagy nincs hozzá crack. Most akkor lehúzzam a cd, dvd, stb. romom, vagy ne húzzam le. Ha lehúzom õket, a frigóban tényleg tovább eláll, vagy nem? Na akkor most Daemon Tools 3.46, vagy 64.3? Most akkor jobb egér gomb, vagy bal egérgomb ha klikkelni kell? Hálózati meghajtónak jó lesz a letett Enterprise 128Kb-m is, esetleg ruházzak be egy C64-re? Aztán ott nyomjam az "all options on"-t, vagy a "no options all"-t? Ha nem találná install után a CD kulcsot, adhatom neki a WC kulcsot is? Biztos elfogadja? Azt mondjátok indítsam újra és már fut? Na akkor újra indítom. Fut, tényleg fut. Bocs , de most megyek mert futnom kell utána.
UI: Imádom ezt a TOPIC-ot 😊)
A NFS:U2 pedig egy rókabõr lesz - a sok elvakult emberke pedig beszopja, mint a torkosborz a marketing dumákat.
Sajnálatos, hogy idáig is tud süllyedni a Játékok világa...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és nem csak egy egyszerû arcade, az a simulator modja, az igen. a pro-simulator modja az tényleg pro. próbáld ki, érdemes...
Ezt mar azert nem kellene