7285
-
#3757 tettél fel op rendszert a virtuál pc-re?
-
#3756 hi
na megvettem a force gp-t!
van valakinek egy jó beállítása hozzá? -
Koxminator #3755 ezért kell neki 2 gép, nem viccből -
Koxminator #3754 am]gy kicsit utánanéztem az SF3nak...ez a rohadék a lokális gép lemezműveleteit figyeli, valszeg ezért sem ment nekem a virtual pc-vel sem..meg másnál sem hallotam volna hogy működött volna -
Gear #3753 A Ricsiburns egy kicsit más game lessz. -
#3752 azt vagy kijön vagy nem de nem soká itt a richard burns is és az lehet jobb lesz és akkor jagyom a francba!!!!Remélem azzal nem lesz ilyen szivás -
#3751 ok szolok!!!de nem igérem mára lehet hogy csak holnap reggelre lesz valami!!!!!! -
#3750 "Állítólag 2 hét, és kijön egy jó krekk hozzá, lehet azt megvárom!" - ezt már sokszor mondták! :D
-
#3749 Na én gondoltam egyet az okos fejemmel, és letöröltem a gémet, hogy a felrakásánál pontos ifót tudjak készíteni, hogyan is kell!
Erre bazz, most nem tom újra eltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd szólj, hogyan müxik ez a Virtual izé, mert nekem nem nagyon jön össze!:(((
A faszom kivan ezekkel a warez ellenes szarokkal...
Állítólag 2 hét, és kijön egy jó krekk hozzá, lehet azt megvárom!
Kurva ideges vok, hogy én fasz letöröltem a játékot!!! -
#3748 Na én gondoltam egyet az okos fejemmel, és letöröltem a gémet, hogy a felrakásánál pontos ifót tudjak készíteni, hogyan is kell!
Erre bazz, most nem tom újra eltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd szólj, hogyan müxik ez a Virtual izé, mert nekem nem nagyon jön össze!:(((
A faszom kivan ezekkel a warez ellenes szarokkal...
Állítólag 2 hét, és kijön egy jó krekk hozzá, lehet azt megvárom!
Kurva ideges vok, hogy én fasz letöröltem a játékot!!! -
#3747 van akinek megy, és van akinek nem megy. ezzel most semmi újat nem mondtál... -
#3746 na én most szedem a virtual pc-t ha lesz valami érdekes akkor irok hogy megy e a game vagy már megéret a törlésre mert már elegem van ebböl az egész hercehurcábol meg az ilyen nincs hozzá crack-es szarokbol. -
#3745 :DDD -
#3744 Saitek R440 -
#3743 Ha hálózatba vannak kötve a gépek, akkor jobb klikk a mappára, és megosztás! -
#3742 én is a haverod vagyok???? -
#3741 hogy kell megosztani ha vki megtudta csinálni? -
#3740 Igen! Minden indításkor ellenőrzi.... -
#3739 Ja, kéri. -
Wiszki #3738 Ha megveszem a lemezt,játék alatt kéri e a dvd-t a játék,mivel szertném kölcsönadni a HAVEROMNAK([-HIT-]Moriczz-nak). -
Koxminator #3737 nálam a virtual pc-s sem ment -
#3736 Tökre tecccik a megfogalmazásod! -
#3735 Igen, sajnos én is ezt vettem észre!
Van még egy megoldás, ami a 2 PC-s-nek a 2 gép nélküli változata:
A lényeg az, hogy akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal, és a 2 gépes megoldással a saját gépén!
Ez a progi szimulál még egy gépet a PC-den...
Jobb ötletem nincs, de remélem ez talán segít nektek, hamár a leírásom nem jó! -
#3734 Nem a leírásod pontosságával van a gond, hanem mint korábban is sokszor kitárgyaltuk akár ez akár a két gépes módszer van akinél megy, s van akinél nem. Az okát sajnos senki nem tudja, de e mellett az is előfordul, hogy csak néhány alkalommal indul el, illetve olvashattunk olyat is már itt, hogy egy adott pontig megy a játék így (asszem 18%), s utánna már nem. Tehát nagy a szórás ezen módszerek alkalmazásával, van aki szerencsés, s van aki nem. Ez van :-/ -
#3733 Ennél jobban nem tom leírni én sem...:(
Holnap megkérem havert, hogy írja le nektek pontosan. -
Mashed #3732 akkor nem jó ... :(( -
Szabyka #3731 Stimmel mégsem megy :( -
#3730 Na megnéztem, és az iso mérete:
4,38 GB (4 707 319 808 bájt)
A lényeg az, hogy Deamon Tools-ot úgy állítsátok be, ahogyan leírtam... -
Takigabi #3729 Szerintem ugyanaz az ismert módszer :P -
Mashed #3728 Valaki mongya már meg, hogy akkor ez most jó vagy sem ==>>
#3704 -
#3727 :DD
Milyen kormányod van? -
#3726 nem kell munka htx! :D -
#3725 kormány az már van. :O) -
#3724 Itt miért nincs senkinek logója? -
#3723 itt -
#3722 Szivem szerint én is megvettem volna, da, ha már így is müxik...
Inkább Force Feedback-es Logitech MOMO Wheel! -
#3721 Hol találtál kódokat? -
#3720 Ha van rá kereted...
Gratulálok!
Jó gémelést! -
#3719 Elküldök mindent, meg el is mondom, csak most bent baszom a rezet melóhelyen, és csak suttyomba tok írni...
8 körül érek haza! -
#3718 nah én nem szarakszok, összejött a pénz, "repül" hozzám a drágaság postai utánvétellel. Elvileg holnap már a kezembe foghatom! :O))))))
Még mielőtt valaki írná: ez a 3. játék amit életem folyamán megvettem. Half-Life & Starcraft 4eve!!! :D