TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szóval köcsögök a kífeldiek. Bevallom én nem jáccottam ennek a játéknak a fullos verziójával - még - , de van tapasztalatom más autós multis játékból! A Liveforspeed(neem, most nem azzal akarok példálozni, hogy az inkább szimulátor) játékban rengeteg játékos úgy fékz a kanyarokban, hogy a te autódat használja féknek, vagy egyszerûen billiárdozik az autóddal. A hátrafelé menéssel ebben a játékban nincs sok gond, mert a szerver 2-3 mp után kivágja õket.
Hozzáfûzném, hogy annak a játéknak a demo multijaiban van ez a neveletlenég. Aki a fullost belõle megvette mintegy 12 angol fontért, a teljes játékos szerveren nincs semmi ilyen probléma, kultúrált versenyek zajlanak.
Remélem, mire én is oda kerülök, hogy meglesz a RD2, és neten tudok játszani, akkorra a szerverek fel lesznek készítve a reverse driverek kickelésére.
en a tovabbiakban sem fogok segiteni 😄
Forza.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Vigyázzatok a külföldi ellenekkel mert köcsögök.Vagyis tegnap ezt tudtam leszûrni.
Vol olyan hogy egy gyerek azért jött be játszani hogy visszafelé menjen a pályán és frontálisan baszogasson.5 körös versenybõl sikerült 3szor kikerülnöm.😄Elsõ voltam végig aztán baszhattam.
De volt olyan, hogy elsõ voltam és csak azért, hogy ne nyerjek, vagy nem tom miért telibenyomtak hátulról.(Ez nem 1x történt.különbözõ servereken)
Szal gecik!
Röhej ez a topic!(Ezt én mondom aki nyitotta.)
Minek szidjátok itt egymást?
Ha valaki nem követi figyelemmel a topicot az joggal nem olvas vissza.Gondoljatok bele ha ti jönnétek ide "láma"-ként és visszaolvasnátok pár hozzászólást akkor ti is kérdeznétek inkább.Mert nem biztos, hogy megéri elolvasni azt a sok faxságot amit ide írogattok.1 dolgot írhatnának akik kérdeznek.Azt hogy "Bocs, hogy megkérdezem, mert lehet hogy volt már róla szó, de nincs kedvem visszaolvasni...stb.Ezzel már elér egy kis enyhülést a reakcióknál.De nem tudom miért egyszerûbb több száz karakterbe leugatni a másik fejét mint válaszolni 1000-dikre.
csak gondoljátok meg.Kicsit változtatni kéne.Nem?Egy szavazást kéne indítani.😄
Ennyi!
Indítsd, megyünk mind oda is 😊)))
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Visszaolvastam a topicot, amióta nem írtam ide, de 1 napja semmi értelmes kérdés nem született, ami a JÁTÉKRA vonatkozna, csak warez és az indíthatóság a téma.
Lassan gondolkodom, hogy érdemes volna indítani egy TOCA 2-es topicot a JÁTÉKRÓL, s hanyagolhatnám ezt. Persze lennének olyanok akik, ha itt nem kapnak választ a warezes kérdésükre akkor "belerondítanának" oda is, ezért értelme sincs talán neki...
Félreértés ne essék! NEM VAGYOK A WAREZ ELLEN, SÕT... Csupán az a dolog zavar, hogy sokan nem képesek megérteni, hogy ezt a játékot tényleg nem törték még fel, s le sem másolható. Erre mindig beesnek néhányan akik ismét felteszik ugyanazt a számunkra végtelenségig unalomba fordult kérdést, hogy akkor most hogy is kell indítani, mert nem ok a kód, vagy a kamu törés. Persze hogy nincs kedvünk válaszolni, max ennyit, hogy olvass vissza! Ezen persze vérig sértõdik a kedves forumozó, s elküldi õt a xxxxxx-ba amiért "ilyen bunkó", hogy nem válaszól neki. S ha rájön, hogy a többség itt úgy játszik, hogy megvette, akkor meg szimpáln lehülyézi, vagy csak rócsildnak titulálja. Nem mi tehetünk róla, hogy nem tudja kiélni szokásos gyûjtõ-szenvedélyét szegény furomozó, mivel nem tud letõlteni mûködõ warezt, akinek igazán kell az megpróbálja érte kiszorítani a sajnos magyar fizuknak magas összeget (9990 Ft), s játszik vele. Ha végkép nem tudja (akarja) kiszorítani, akkor kipróbálja a hálozatos módszert, amire nincs 100 garancia, errõl sem azok tehetnek akik már rég játszanak vele!!!!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De te vagy a császár apukám! Szerintem ha nem nyerted volna meg, akkor is megveszed, és odaálltál volna a pénztárhoz, hogy félóránként vehess mégegyet😄
meghogy sebességérzet: ülj fel fater a biciklire, aszt menj le fék nélkül a domboldalon, az lesz ám a sebességérzet! sõt, ha szólsz mikor mész, odaállok villogtatni zseblámpával, meg ágakat csapkodok az arcodba, hogy fullos legyen a nfsu feeling😊
Hopsz! most kattant be!! nem lehet, hogy te egy codemasters marketinges vagy, és azalapján kapod a fizut, hányszor nyomod el, hogy ez az tuti szimuláció, valósághû fbb, meghogy vegyük meg mert te megnyerted, és nincs kivel gamelni?
Ha igen, akkor vonok vissza mindent, tényleg szakember vagy;-)
Banyek, de ha kimegyek az utakra Mo.-n, az ilyen arcoktól félek. Kipróbált mindent hogy kell csinálni NFSU-ban, RD"-ben, érzi az autót, elhiszi, hogy reális az FBB, oszt belémjön a körúton.
Én GPL-en,Nascar2002-2003-on, meg LFS-en keztem el FBB-vel vezetni, de ahhoz képest a NFSU! az tényleg szimulál! betegséget. Sokmindent nem éreztem, csak azt, hogy egyes eventekhez volt írva egy szkript, azmeg rángatott pöttyet a kormányon. Öcsém marhára élvezte(6 éves) Rángat! Rángat! felkiáltásokkal.A nascarra azt monta, hogy szar, mert csak egy irányba húz, meg unalmas.
Most fél évvel késõbb elvittem gokartozni, majd odaengedtem a Liveforspeed elé, kiröhögte a NFSU rángásait, azóta Liveforspeedbe csak a gokartot(mtr)löki, engem lehagy.
Sajna nem mindenki látja az alternatívát, oszt hozzászokik a szarhoz.
Meg belémjön a körúton. Mer a golfnégy nem úgy kanyarodik ahogy õ azt elképzelte.
Tisztelet a kivételnek!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Majd ha jön valami nagy név mndjuk HL2 vagy NFSU2 vagy ilyesmi amiben ez a védelem lesz szvsz elég komolyan nekiesnek és kicsinálják a védelmet...Sosem lesz olyan hogy feltörhetetlen védelem mindig rá fog jönni valaki a megoldásra...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Figyelj kicsit!
Nem tudod? Feltörték már a játékot?
Csak a hiányérzeted pótlása miatt 😊)))
2 hónap

megcsodáltam fantasztikus GTR albumodat. szegény sikán jól le lett vágva. remélem ettõl már vmi sérülést is termelt a program a kocsidra, mondjuk egy kics felfüggesztés hibásodás, stb...
: )
Most 2 hónapig nem leszek net közelében ... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amugy NFSU ban nekem jól nyomja a kormányt a gém, jó az benne. meg a zene. arra igyekeztek, hogy hangulatot teremtsenek, nos ez sikerült. Abban igaz, hogy eddig nem a tuning volt a lényeg, bocsi, ezt nem gondoltam át, sajna ettõl eltávolodtak, és már sajna téleg a tuning lett a lényeg. de a száguldás érzete még meg van benne, sok NFS után ebben tudom érzékelni ismét a sebességet, hogy mint pl NFS II, III, Road Challange, irja a kilóméteróra hogy 300 al megyek, oszt hát nemigazán látom mintha haladnék. ebben legalább érzem, hogy megyek : ).
téleg kicsit többet kéne RD2 rõl beszélni már, mint a warezekrõl, ja és sztem mindenki nyugodjon le (én már megtettem) és gyerünk a gémrõl dumálni, az igazi játékról, nem a feltöréses hülyeségrõl. mert ha naponta max 1 ember kérdezné meg tisztességesen, ugy hogy elõtte visszaolvasott, azt amit a warezzel kapcsban nem tud, akkor oké, de az a baj hogy nem olvasnak vissza, és csakazért is naponta 3 szor legalább megkérdezik.
itt ez a tomor nevezetû "uriember" pl. ...

lehet nem vettem volna meg, de akkor is, tessék megvenni, vagy legyetek oly ügyesek, hogy egy Media MArktos autóversenyen elsõk lesztek, egy még számotokra soha nem látott játékkal : ))
nekem sikerült : ))
Ellenben engedd meg, hogy itt köszönjem meg azokata a játék magyarításokat, amiket készítettél és az oldaladról elérhetõvé tettél a számomra. Garatulálok és további sok sikert kívánok hozzá.

- Csókolom! Tessék mondani, Toca Race Drive 2. meg jelent már.
- Hát persze.
- Önöknél jelenleg lehet kapni.
- Lehet.
- Akkor tessék már meg mondani, hány fanatizmusba kerül ? (Az is jó, ha százas skálán kell értékelni).
Eltudod ezt képzelni?
Kész röhej, pedig nem lenne baj, ha így mûködne.
Ellenben jelenleg a vásárláshoz elsõsorban fizetõeszközre (ez pedig a pénz) van szükség, bármennyire is fanatista az ember.