7285
-
clio1616v #3837 Először nekem se ment, de a virtuális hálókártyánál kell a kapcsolatot only LAN-ra állítani.
Én billentyűvel nyomom és így is jól érezni a kocsit. Majd a gémre szánt 10est kiegészítve veszek egy ffbs kormányt.
Melyik a legalacsonyabb ár/érték arányú? -
#3836 te hol élsz?:D kicsit gondolkodj már ember módjára pls. -
#3835 nekem a lan-os módszerrel se megy,
talán az a baj hogy nemkér a játék seria számot ? -
Ferike1111 #3834 Az nagyon jó!Csak az a baj hogy nekem nem megy a Virtual Pc bekonfigolása!Majd ha lesz kedvem én is nekiugrok,igaz LAnos modszerrel már 10.szerre is faszán indult,dehát mégis csak jobb lenne egy gépen megoldani!Amugy meg szerintem jo a game de nem ér meg ennyi szarakodást most hogy már kiprobáltam és játszottam vele! -
clio1616v #3833 1. Bekonfigolod a Virtual PC 2004-et(nekem 1 nap volt)
2. felmásolod rá az isot
3. mount
4. telepít
5. indít(és sokáig vár az ellenőrzésre kb 7 perc)
6. beállítod a beállítani valót a gémbe
7. játék előtt megin hosszú ellenőrzés.
Ez megy garantálom ;) -
clio1616v #3832 Naggyon teccik :)
A mustang iggen ott van.
Nyomtam már neten is és nem laggzik chello ;) -
#3831 -
roland04 #3830 valaki?? eredeti DVD?????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? -
clio1616v #3829 BASSZ MEG MEGY!!!!!!!!!!!!!!!
Másolásvédelem! -
clio1616v #3828 Most ellenőrzi a lemezt már továbbn tart Talán... -
Koxminator #3827 ettől persze megpróbálhatod, csak ne fűzz hozzá túl sokat..én elég sok külföldi fórumot is látogatok TRD2 ügyben, és még sehol, senkinél nem láttam olyat, hogy virtual pc-vel ment volna..max. a 2 gépes LANos módszerrel -
#3826 akkor nem megy? -
clio1616v #3825 DE -
Koxminator #3824 szerintem ne reménykedj a virtual pc-vel kapcsolatban, mint mondtam már korábban, az SF3 a lokális lemezműveleteket is ellenőrzi -
clio1616v #3823 Ez azt jelenti, hogy bármit beírhatok? -
Koxminator #3822 amint beírod azt a kis "g"t, automatikusan átírja nagyra -
#3821 #3700
nem serial függő. -
clio1616v #3820 Az a kis gé betű a serialban bassza a csőröm...
Lehet hogy az a hibás. -
#3819 vagy-vagy... -
clio1616v #3818 Helo mindenki.
Sikerült bekonfigolni a Virual PCt. Most telepítem a gémet.
Szorítsatok!!!
-
#3817 remélem nemsoká kijön 1 crack ami jó mert unom magam nagyon
de deviancenak írjatok sok levelet angolul eezügybe e-mailük: [email protected] -
#3816 hülye vagy! -
#3815 és arra büszke lennél ha holnap megvernél, mert veled is ezt csinálták stb... na Haggyá! -
#3814 ja, egész jó, vsak kell egy normális szerver ami nem lagzik :D
na nemá!!én is már aznap este jáccottam netem amikor megvettem és én se tudtam menni :D -
#3813 jó a netes része????
holnap én még nem hiszem, mert azért a demo alapján annyira nem ismertem ki a játékot! :D -
#3812 nah, ok :)
akkor holnap este pléj onlájn! :D -
#3811 :O))))
éppen most hívtak a cdgalaxistól, hogy holnap biztos megérkezik a game! :O)))) -
#3810 na kipróbáltam 40% és tényleg, így elég jó :D -
#3809 Na jó reggelt mindenkinek hát ezzel a virtuál pc-s dologgal nem igazán jutok semmire de azért még nem adom fel!!! -
#3808 és a driverben? :D -
#3807 játékban. -
#3806 jah és ezt a 40-et a játékban vagy a driverben állítottad be? -
#3805 én most próbálgatom 90%-on, de 15perc után leszakad a vállam :D -
roland04 #3804 Én NEM azt mondtam hogy valaki adja ki csak azt hogy próbáljuk meg másolni. Szerintem ez elég sok ember érdeke lenne és ez a fórum is sokkal kissebb lenne és csak a játékról szólna nem arról hogy hogyan lehet ÁTVERNI a kiadót. A játék nem igazán fontos hogy nekem meglegyen ez a legkevesebb mert ha ez működik valahonna csak megszerzem, de nem sikerül akkar maradok a netes módszernél. -
#3803 nem tőled kérdezte.
és amúgy szted van olyan hülye aki csak úgy odadja neked a játékot?? -
roland04 #3802 Nem! Neked megvan az eredeti? -
#3801 ez most kamu ? -
roland04 #3800 Hi van valakinek eredeti dvd-je és akar másolatot készíteni. Ha valaki hajlandó szójon van egy GameJack nevű programom és elvileg ez áttudja másolni az eredetit. -
#3799 nem kell a kamu htx... :P -
#3798 az sok. én mondjuk még csak Demo alapján beszélhetek és 40% sokkal jobb.