TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

- StarForce 3 védelem. Ez úgy mûködik, hogy csekkolja az eredeti DVD jelenlétét.
Amennyiben - valaha - lesz törés hozzá, akkor sem fog eltûnni a következõ jelenség:
A StarForce 3 védelem átlépésével nem szûnik meg a Játék eredeti DVD-éhsége, ugyanis, a játékmenet folyamán egyre másra rontja a grafikai- és menettulajdonságokat, s végül szinte régi Amiga-szinte süllyeszti.
Errõl bõvebben lehet olvasni külföldi siteokon, címeket nem tudok már.
sazl : c
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
,
,
,
és társaik...
A Microsoft Virtual Pc-s megoldást próbálta már valaki?
ott megvan a fizika de rendesen.
Asszem a mostani Le Mans24-en volt hogy az audi-s asszem kiment a kavicságyra kb.150-el, oszt szevasz telement az egész gép,gép beszart,feladta a versenyt!
"lökdösödés" 170-180-as tempónál,éppen hogy hozzáért a másik verda!a ferrari eleje úgynézett ki utána mint egy randi az betonfallal,pedig "csak" kicsúszott és oldalfalnak ment!ennyit a realizmusról. GTR 2002 rulz!
Most nyomtam neten egy kis game-et.Most jobb volt mint tegnap csak laggolt és az kicsit bezavar néha, ezért elbaasztam párszor, mert nem láttam hogy hol is van valójában az ellen aztán kapott néha 1et a seggébe😞
De aki elhiszi amit a játék mutat, az meg is érdemli😄
Ez nem azt jelenti hogy bárki is ellenezné.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Emberek: figyeljétek, ilyet szólt: jogtiszta Liveforspeed! nincs is másmilyen! LOL, warez LFS, háhá😄
Tetemes sérülés😊 hihi😊 persze!! figyu BC, ezek az autók újságpapírból készülnek, és ha rámész a vetõkõre akkor összegyûrõdnek, és a boxban hajtogatják újra!
ROTFL!!!
Bezzeg a dicsõ RD 2-es DTM kocsik, azok tudnak füvön is tapadni!! az a tuti!! az valóság!!
Te, szerintem ha majd felnõsz, és lesz jogsid(jujj) akkor próbáld ki egy autóval, hogy 120ról meg bír-e állni a villanyoszlop elõtt füvön!!! Szerintem tuti, de ha nem, ne félj, majd jól elrántod a kormányt, és kikerülöd😄
öööö, de vigyáz, nehogy találkozz egy szkripttel ami megforgatja az autódat! 😄
hát ez a BC tényleg lúzer, igazad van valdez😄
Egyébként igen,a demoban le lehet vágni de sehol nem tekintik szabályosnak és a véglegesben is vágásnak fog minösülni,ergo ki lesz javitva!Nem ártana utánanézni a dolgoknak mielött leirsz egy ekkora butaságot,mert ez tényleg az volt!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
pályaátvágás: gtrben pl. nem lehet (mint a való életben,mert bünti). race driver kettõben nürburgringen vágta már átt ezerrel a célegyenes elõtti sikánt és nyert vele versenyt? bárhol lehet lazán füvön menni, kanyarokat átvágni. viszont van egy ellenpélda. donington long. ott is van egy sikán, aminek a bal kanyarjánál homok van belül utána a jobbos mögött fû. ha egy PICIT is rámentek KÖRBEFORDUL AZ AUTÓ. CSAK OTT, AZON A PÁLYÁN, ABBAN A SIKÁNBAN VISELKEDIK ÍGY az autó. sehol máshol a játékban. lúzer vagy.
te figy. a galériádban. van egy olyan képsorozat, ahol a GTR ben egy kocsi átvágja a sikánt. ott ugye tetemes sérüléseket szedett össze már, remélem. mert ha nem, akkor az se jobb semminél. egy ilyentõl ha versenytempóban megy át rajta.......
Hát akkor: bye all
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
de ugyse tudod hol lakok, és ugyse juttatnád el, akár találok akár nem, ugyhogy nincs értelme az egésznek...
Most cinkelni, esetleg belémkötni szeretnél???
"tudom, akik itt nagyon ellenzik ezt a gémet biztos a sonajk is azt fogja irogatni, hogy milyen hülye vagyok"
Kössünk egy üzletet. Ha az SG fórumban (TOPIC lényegtelen, akármelyik lehet) tudsz nekem mutatni általam tett hozzászólást, ahol bárkire (bármire) a "hülye" kifejezést használtam, veszek neked egy jogtiszta TRD 2-t. Ha viszont nem tudsz mutatni egyet sem, akkor igényt tartok a te jelenlegi példányodra. Ja és még valami. Az elkövetkezõkben azért gondolkodj, mielõtt valakire ráaggatsz valamit, hogy az fedi-e a valóságot.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
teeeeeee
hanem rendõrs :o))
viszont!! ritkán, de néha vannak NAGYON JÓ szerverek. jó pingel, lag teljesen nulla, és a finomhangolás is engedélyezett. ezek nagyon jó versenyek szoktak lenni, rendre élmezõnyben végzek, (kivéve amikor közben Forma-1 et vagy EB t nézek)
egyszer volt egy szerver, 15 körös versenyekkel DTM ben. valami eszmletlen jó volt. 20 perc tömény DTM. naaaagyon állat volt. mindenki volt kint boxban, mert szarrá mentek a kocsik, mindenki elrontotta egy idõ után, és már kezdett hasonlítani egy valós versenyre.
(tudom, akik itt nagyon ellenzik ezt a gémet biztos a sonajk is azt fogja irogatni, hogy milyen hülye vagyok, mert a LFS meg a Nascar kaki, pont pont pont, de itt egyetlen értelmes nehogy már csak amse legyen...) akkor legalább neki írom, és nem kérek lehurrogó, kaki beszólásokat, oksa????? thx!