TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Háromszázhússzal, ha beleszállunk az elõttünk lévõbe, akkor a karosszéria meghajlik, fizikai számítások sokasága gondoskodik a valós törésekrõl, a mûanyag elemekben halmozódó feszültség mértéke pedig folyamatosan fokozódik. Nyugodtan száguldozunk tovább, ám a szél zaja másképp duruzsol fülünkbe, majd valami elpattan. A mûanyagbõl energia tör a felszínre és beteges reccsenéssel szakít ketté egy karosszériaelemet, ami pofánvág egy újabb lemezdarabot. A éles lemezdarab belelóg a gumiabroncsba és szó szerint lehámozza a felnirõl. Az autó fölött elveszítjuk az uralmat, a felni szikraesõvel borítja be a karosszériát, a járgány kifarol, nekicsapódunk az oldalfalnak. Egy hosszú másodpercig csönd lesz úrrá a fülkében. A csendet fülsiketítõ fékcsikorgás töri meg, megmarkoljuk a kormánykereket és várjuk az ütközést, ami továbbrepíti az autót a gumiágyás közé."

na ezt még nem tapasztaltam : DDD
ezt a #33 ból idéztem
ezaaaz ezaz ezaz. ennek igaza volt
oh. megtaláltam. de csak win2000 vagy XP jóó : DDDD ez az én szerencsém : DDD
aha ja. találtam egy nagyobb verziószámut, ami kevesebb píz : DDD
mennyi kuki. cookie. : ) baromsok van.

na de ez nem free
IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Van free verziója is, ugyanott... kisebb verziószámmal, ha jól emléxem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruffi
VIRUSkereresö😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Uhhhhh ez nagyon erös volt

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

de ez free? mert ott az van hogy 60$ : )
ááá. felfogtam. thx
IMYke2.0.0.0
Keress rá... www.wm.hu
Ha nem ismered, akkor legalább ne égesd magad ilyen félresikerült beszólással!

õõõ. bocs de az mi? víruskeresõ vagy mi a kukim?
tök jók. színesebbé teszik a tpoicot : D
Mert a ToCA Race Driver 2 jó
IMYke2.0.0.0
Fraps 2.0.1 - Keress!

DTM
annak nagyon örülnék : ) . csak lehet épp nem leszünk itthon. : ( juli közepén érkezünk kb haza asszem, nemtom ezt.

most nem neten gémeltem, amugy majd fogok ott is, csak single ben. végre sikerült megcsinálni a Street Series t, és nagy nehezen a Koenig Speedfest is sikerült. Fel nagy örömre, DTM következik : ) aza király. : ) de az már nem am les teljesítve.

nem tudtok vmi módot, hogy lehet képet "lopni" a játékból? print screen nem hatásos, nem lehet utána beilleszteni, hatástalan, gémben pedig nem találtam screenshot ok készítését szolgáló akármit.
pls ha vki tud segiteni, esetleg egy progi, amit ha futtatok, akkor adott billentyû lenyomására beállított mappába menti a képet...
thx
csak akkor meg nemtom mit sajnálkozol itt hogy nem törik fel a gémet, meg effélék, ha ugyis megvennéd, vagy ha meg nem veszed meg mert megunod, mert annyira jó dolgod van, hogy csak ugy 2 nap alatt megunod a gémeket, akkor magadra vessél, de akkor nincs keresni valód itt, ha nemis akarod megvenni, és a warez sem érdekel, mert annyira elit vagy, ahogy irtad. [ lottózseni. : DD]

(megadhatnád a köv keti nyerõszámokat ;-)

IMYke2.0.0.0

😄DDDDDDD
Alexease
3 gep + software-ek?!?! Nektek sem a kajan kell sporolni😊

Termeszetesen az a lehetoseg is fen all, hogy teljesen becsuletes, atlag fizetesbol van minden evek alatt osszesporolva.
KG21
csak nem egy lottónyerteshez van szerencsénk?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hello én felraktam a Virtual PC-t és kb. 3 napig szívtam vele de nem indul a játék ugyhogy errõl a módszerrõl lebeszélnélek. Hát sajnos ennyi.
Ruffi
Nekünk???Figyi én simán meg tudnám venni a játékot de én nem szoktam játékot venni, mer mindig megunom az összeset!
Talán 9-10 eredeti játékom van....
Azontul nekem minden eredeti, nem mint sok mindenkinek itt!
Jogtiszta xp prof, home, office, minden virusirto ami van itthon jogtiszta(nortn antivirus 2004, mcafee 7.0, mcafee 7.0 prof) meg a nero-m is eredeti, jogtiszta!MIndhárom gépre külön meg van vége minden szal, eza nektek erös volt!

Alexease
Jovohonapban majd megyek net-re rendszeresen en is - talan.
már teljesen reménytelenül, de azért szólok, hátha vki tud jönni, most megyek netre játszani, ha vki tudna....

ÉS NEM AZOK VÁLASZÁT VÁROM, AKIK SZERINT EZ HENCEGÉS ÉS EGYEBEK, AZOK MARADJANAK MAGUKNAK............
ezazmáár. szerintem is törik már bõven...
te mondcsak, ez melyik módjában próbáltad, mert teljesen más a sima simulation módja és a pro-simulation módja, (bár ezzel néhány nagyeszû nem ért egyet)
pedig teljesen más realitású a 2.
füvön lazán lehet fékezni és elõzni is p. donongton elsõ kanyart lazán ki lehet szélesíteni. után kettõvel a gyors jobbosnál is. hockenhemringen abban a kanyar ahol hakkinennek durrdefektje volt, ott is ki lehet szélesíteni és a visszafordítóra a füvön fékezni. soroljam még?
Amse
Nincs is pangás!😄 Csak egy kicsit.
Mindenki azt írja, hogy szarnak erre a gamere és majd ha jön egy Half Life 2 v Doom 3 akkor majd azt feltörik.
Nem 1xûbb ennek nekiülni és ha ez megvan és jönnek a nagy játékok akkor azzal pikk pakk meglesznek.Szerintem ezt csinálják.Nem iszem hogy feladják ennek a játéknak a törését.

mi ez a pangás már?
kakit. valszeg dolgoznak már rajta, csak még nem sikerült, vagy már sikerült, csak nemakarják odaadni neketek
Ruffi
Akkor már korábban jelentkezett volna!

copass
ez a FADE védelem már megvolt az toca-rd1-ben is!
simán átverték!:-D
ezt is átfogják ugorni elõbb utóbb!
idõ kérdése az egész csak!:-D

Nagynehezen sikerûlt elindítanom de 17%-nál a spanyol rally egyik pályája közben lefagy a játék. Ez is a védelem miatt van vagy szar a gépem?

Egy részletes Virtual Pc-s megoldást tudna valaki írni ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Nekem van két gépem, csakhogy 486-os az 1ik, és nemigen megy föl a 160 megára 4,7 giga.

Ruffi
Mit bénáznak a "warezosok"?
Annyi h van két géped!Egyik gépre felteszed a játékot átviszed a másik gépbe a image filet, hálozati megosztás másik gépen bemountolod megosztod a könyvtárat, játékgépröl eléred a inditofájlokat elinditod és kész....
két gép kell hozzá ennyi

én megpróbáltam 1 gépen, Virtual PC 2004-gyel,a leírtaknak megfelelõen, de a 3 serial közül 1iket sem fogadta el
lol már. még egy hülye 😄D ezt direkt csináltad? de tényleg 😄DD uuuuristen. hát ezen már csak röhögni tuok 😄D
toMpEr
Meg aprilisban jelent meg.

Sheltem
Skacok ez a game már megjelent? Mert haver ftpjén látok egy 4.5gb os iso filet...kicsit nagy bétának 😊 Szal ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

na figyelj észlény. kormánya válogatja...
ha jó kormánybeállítást akarsz, menj be a vezérlõ dolgok beállításához. gondolom az lehet a bajod, hogy pl. egyik irányba nem tudod beállítani neki a parancsot, hogy pl. középállástól ha balra tekered, akkor menjen balra. nekem is ez volt. az volt a megoldásom, hogy elkezdtem vele barmolkodni, mert kicsit idegeslettem, hogy ilyen fost má, itt a gém, és nem megy a kormány. aztán kiderült, hogy elfordítottam jobbra negyedig, aztán nyomtam entert hogy a beállítást el lehessen végezni, és ugy fordítottam teljesen balra. csak meg kellett találni hogy honanntól kell fordítani, mert ha túl távolról, azaz majdnem a jobb véglettõl fordítottam, akkor már ugy vette, hogy a teljes jobboldal a közép, és ha középen van az fél balrakormányzás. (az amikor hosszu nyil van ott a izébizé. nemtom leirni, biztos ismered)

szal nekem ez volt, ha erre gondoltál, elõfordulhat, remélem segít, ha segített szívesen...
hát ezaz. egyik játék se élethû : ) láttam már eurosporton is ilyen versenyeket, és szeretem is ezeket nézni, meg Forma-1 et is.
azt hiányolom mindegyik játékból, hogy a kavicságy NEM fogja meg a gépeket. NEM tud beleragadni, hogy ne tudjon kijönni. egy kis hátramenet, egy kis elõre, egy kis ügyeskedés, és kint van.
IMYke2.0.0.0
Az vagyok, igen. ssolitude pedig tõlem másolta, egyik fórumra írtam be.

sajan mostanában a lagolós szervereken tényleg tönek a kocsik, és a hülyék, a teljes laggmentes szerverekre meg beállítják, hogy átlehessen menni a másik kocsin. na az marhára zavaró tud lenni amikor átjönnek rajtam : )
"Bezzeg a dicsõ RD 2-es DTM kocsik, azok tudnak füvön is tapadni!! az a tuti!! az valóság!!" na ez sem igaz,. hol tapadsz te meg vele füvön???? mutass róla egy videót. vagy pedig cheatelsz...
"mer ha nem akkor gyíkak vagyunk." Már megbocsáss "édesecsém". ÉN ILYET NEM MONDTAM EGY SZÓVAL SE!!!
de vannak.

nürburgringen tényleg hiányzik, de máshol vannak, van ahol egészen belül, de vannak. pl eurospeedway. bõven ottvannak a "büntetések" csak nem a legszélén a fûnek, ami tök hülyeség, ha ott lenne (Doningtonnál pont jól vannak, ebbõl a szempontból az a legjobb) , mert vki kicsit elvéti, és leér a fûre, azzal ugyis lassul, és idõt veszít, fölösleges még megpörgetni is. meg kell hagyni az esélyt, hogy ha vki elfékezi magát tudjon korrigálni a füvön, nem kell rögtön megpördíteni!!!