TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ezt még nem tapasztaltam : DDD
ezt a #33 ból idéztem
na de ez nem free
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Uhhhhh ez nagyon erös volt
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ha nem ismered, akkor legalább ne égesd magad ilyen félresikerült beszólással!
most nem neten gémeltem, amugy majd fogok ott is, csak single ben. végre sikerült megcsinálni a Street Series t, és nagy nehezen a Koenig Speedfest is sikerült. Fel nagy örömre, DTM következik : ) aza király. : ) de az már nem am les teljesítve.
nem tudtok vmi módot, hogy lehet képet "lopni" a játékból? print screen nem hatásos, nem lehet utána beilleszteni, hatástalan, gémben pedig nem találtam screenshot ok készítését szolgáló akármit.
pls ha vki tud segiteni, esetleg egy progi, amit ha futtatok, akkor adott billentyû lenyomására beállított mappába menti a képet...
thx
(megadhatnád a köv keti nyerõszámokat ;-)
Termeszetesen az a lehetoseg is fen all, hogy teljesen becsuletes, atlag fizetesbol van minden evek alatt osszesporolva.
Talán 9-10 eredeti játékom van....
Azontul nekem minden eredeti, nem mint sok mindenkinek itt!
Jogtiszta xp prof, home, office, minden virusirto ami van itthon jogtiszta(nortn antivirus 2004, mcafee 7.0, mcafee 7.0 prof) meg a nero-m is eredeti, jogtiszta!MIndhárom gépre külön meg van vége minden szal, eza nektek erös volt!
ÉS NEM AZOK VÁLASZÁT VÁROM, AKIK SZERINT EZ HENCEGÉS ÉS EGYEBEK, AZOK MARADJANAK MAGUKNAK............
pedig teljesen más realitású a 2.
Mindenki azt írja, hogy szarnak erre a gamere és majd ha jön egy Half Life 2 v Doom 3 akkor majd azt feltörik.
Nem 1xûbb ennek nekiülni és ha ez megvan és jönnek a nagy játékok akkor azzal pikk pakk meglesznek.Szerintem ezt csinálják.Nem iszem hogy feladják ennek a játéknak a törését.

simán átverték!:-D
ezt is átfogják ugorni elõbb utóbb!
idõ kérdése az egész csak!:-D
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Annyi h van két géped!Egyik gépre felteszed a játékot átviszed a másik gépbe a image filet, hálozati megosztás másik gépen bemountolod megosztod a könyvtárat, játékgépröl eléred a inditofájlokat elinditod és kész....
két gép kell hozzá ennyi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ha jó kormánybeállítást akarsz, menj be a vezérlõ dolgok beállításához. gondolom az lehet a bajod, hogy pl. egyik irányba nem tudod beállítani neki a parancsot, hogy pl. középállástól ha balra tekered, akkor menjen balra. nekem is ez volt. az volt a megoldásom, hogy elkezdtem vele barmolkodni, mert kicsit idegeslettem, hogy ilyen fost má, itt a gém, és nem megy a kormány. aztán kiderült, hogy elfordítottam jobbra negyedig, aztán nyomtam entert hogy a beállítást el lehessen végezni, és ugy fordítottam teljesen balra. csak meg kellett találni hogy honanntól kell fordítani, mert ha túl távolról, azaz majdnem a jobb véglettõl fordítottam, akkor már ugy vette, hogy a teljes jobboldal a közép, és ha középen van az fél balrakormányzás. (az amikor hosszu nyil van ott a izébizé. nemtom leirni, biztos ismered)
szal nekem ez volt, ha erre gondoltál, elõfordulhat, remélem segít, ha segített szívesen...
azt hiányolom mindegyik játékból, hogy a kavicságy NEM fogja meg a gépeket. NEM tud beleragadni, hogy ne tudjon kijönni. egy kis hátramenet, egy kis elõre, egy kis ügyeskedés, és kint van.
nürburgringen tényleg hiányzik, de máshol vannak, van ahol egészen belül, de vannak. pl eurospeedway. bõven ottvannak a "büntetések" csak nem a legszélén a fûnek, ami tök hülyeség, ha ott lenne (Doningtonnál pont jól vannak, ebbõl a szempontból az a legjobb) , mert vki kicsit elvéti, és leér a fûre, azzal ugyis lassul, és idõt veszít, fölösleges még megpörgetni is. meg kell hagyni az esélyt, hogy ha vki elfékezi magát tudjon korrigálni a füvön, nem kell rögtön megpördíteni!!!