TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
100% hogy FAKE!

Sil3nt
hidd már el hogy FAKE.....de tudod mit.. tölsd le felõlem és nézd meg

toMpEr
IGEN, AZ!

Johnny23
"toca.race.driver.2.(no-cdcrack).deviance.rar (1.65M😎

...ez FAKE sztetek?.....csak azért kérdezem Így,mert még nem szedtem le teljesen magát a gamét

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sil3nt
az FAKE CRACK ...... banner alatt az igazság.........

Johnny23
már nem azért,de dc-n találtam egy 1.5MB -os ill. egy 7MB -os DVD- Cracket is a gaméhoz,ha esetleg vkit érdekelne

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

sumi
aha!!??Azt hogyan sikerült,ha nem vagyok indiszkrét.....

nya nekem is megy már a game zsir 😊

sumi
Hali.Talán én is kapok.....Tehát.Sztem ott még nem sokan tartanak,hogy 2 gépet ki tudjanak álitani 1 játék kedvéért.Ez nekem kimarad.Majd jön másik,azt kész...

Elsõ körben nekem sem idult el, sem 2 gépen sem 1-egyen. De ezek után sikerült:

-Két gép
-Új windows xp (semmi service pack) *
-Adatkábel le
-Laptopra Iso (dev-trd2.iso méret:4 707 319 808)
-Könyvtár megosztás
-Daemon tools>>hálózaton keresztül mount
-Full install *
-All Emulation on
-Start (a cd ellenörzés elindul de 2mp után indul a game, nincs hibaüzenet)

A *-al jelölt dolgokat nem csináltam meg amikor még nem indult

mukika
😄DD nekem ekkora szerencsém nem lesz... 😞

mind1 legfeljebb 2 héten belül megveszem és kész. megéri. 😊))) kipróbáltam a demot és áááááááááááááááááááááááá!!!! salz tuti megveszem ha nem lesz jó....

3P
Hali!
Sajnos 2 okból sem mûködik.
1. Mindig ellenõrzi induláskor... 😞
2. A boltban (a doboz csomagolása szerint is) csak bontatlan dobozt vesznek vissza! Magyarul, ha kibontod akkor már cseszheted...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Solid Snake
Kultur topic! Rulez

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

TE ÖKÖR!! OLVASSÁL VISSZA!JÓÓÓÓÓ??????
bon
Valaki próbáltam már ez a fajta toca 2-õt: TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt? tényleg mükõdik vagy ez is kamu. Mert az nforce-on nem szerepel ez a változat. Tehát szerintem ez is átverés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

vki próbálta már úgy hogy kiírja és letörli a Dameon tools-t,mert lehet hogy pont ezeket keresi az ellenõrzõ program????
aha. ja. nézd meg ezt is #2407
csak azért utalok rá, mert aztán a nagyokosak mint a (nemmondokneveket mert mégrosszabb lesz), szoval ezt olvasd el. : )
LOL! nem. mindig ellenõrzi! : )))))
hello mindenkinek!
cak azt akarom kérdezni hogy az az ellenõrzõ progi csak a telepítés útán egyszer végzi el a dolgát vagy mindig amikor el akarja vki indítani a RD2-t???
Ez azért lenne fontos mert ha megvenném a boltban(pl.Tesco) feltelepíteném végigmenne az ellenõrzés a program letisztázná magában hogy eredeti azután már lehet használni a másolt DVD-t is.Ezután visszavinném a boltba hogy nem vagyok megelégedve a programmal és megkérem hogy az áráért hagyj vegyek vmi mást(pl.kaját...)
Hazamegyek megvolt a bevásárlás a RD2 árából a RD2 is mûködik és kész...
Ááá mondjuk ez egy kicsit gonosz lenne de ez is egy megoldás hogyan lehet elindítani ezt a játékot.
Mert a ToCA Race Driver 2 jó
mukika
báhhhhh

DTM DTM DTM
(szfvári MM)
10 000 volt akcióban a Media Markt ban amikor megjelent
de az akció volt. és ráadásul csak a MM 4. szülinapjának keretén belüli akció volt
dekirááááály. na végre vki, aki normálisan gondolkodik, és még netre is tud jönni játszani : ))))))
mukika
jaj nekem sehogy se megy... 😞

mennyi a boltban??? 😊

Microsoft Virtual PC vel sikerült valakinek ?

Na én +vettem, már 14%-nál tartok és nagyon tetszik! Aki akar azzal majd játszhatunk neten is! Ugye BC? 😄

IMYke2.0.0.0
Az egy lámer volt, aki kiírta... az nem más volt, mint egy Cheat Generator az elsõ részéhez... 😊))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hiba
TOBB CRACK MINT KOLBÁSZ

Bercy
tobb crack is jelent meg hozza. csak nem muxenek....
hiba
Aha.

Hmm ...
most beszéltem egy sraccal a Dc-n aszongya' tegnap megjelent a crack hozza a pcdome forumon olvasta ...
Hát ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Zetorg
ok
megakarom venni, de most nincs rá pénzem és gondoltam, addig kipróbálom így 😄

hiba
ja ezaz, ha eszerint nem megy akkor megveheted 😊

Zetorg
ez volt berakva ide?

Zetorg
Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!

1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)

2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba

4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)

5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre

6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot

7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!

8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)

9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra

10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ

11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be

12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
Bounce Warez

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)

Zetorg
úgy csináltam mindent ahogy le van írva
futtattak meg???

hiba
kovesd a pontos utasitasokat 😊 a mounolas hogyanjaban van a lenyeg vagy nem 😊 itt volt idezve lepesrol lepesre. ha nem megy akkor te is a futtattak meg kategoriaba leptel

hiba
a regi tocabnan pl a te kocsid lassabban ment mint a tobbiek, vagy rajt utan mindenki falnak ment 😊 vagy elkedztek osze vissza porogni az autok - de a legdurvabb az volt hogy miutan 5 versenyt letudtal, kileptel es nem mentett...szal mindig lehetett elorol kezdeni csak onnantol kezdve soha nem mentett...

Zetorg
leszedtem a deviance dvdt-t, de sehogy nem indul el 😞
próbáltam két géprõl, virtual pc-vel, de nem megy

valakinek van vmi tippje, hogy mit lehetne még megpróbálni?

hiba
volt vmi ilyesmi irva hogyha tudsz is vele jattszani csak egy ideig engedi

Akkor megint: Van valaki akia 7-vip-s toca race driver 2 használja és túljutott 17%-on? Mert nekem a spanyol rally második pályáján lefagy. Most toltom a dragon verziót hátha azzal jó lesz. Miért pont ott fagy ki?
(2.6 Barton, 9600xt+catalyst 4.6, windows xp (nincs service pack))

toMpEr
Hat pl, csak balra kanyarodik az auto, szoval eszre fogod venni, de ha mar el tudod inditani a sajat gepedrol mountolva, mar az is nagyon jo 😊

[HUN]PAStheLoD
na lepakoltam a Deviance DVD-t netrõl , ha tényleg über védelem van benne amint ezt itt olvastam akkor kihagyom (eddig se voltam nagy RD fan 😛) de azért kérdezném hogy lehet észrevenni amikor "rontja a mennettulajdonságokat" ..?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

néézétek meg ezt #71
nem véletlen
jaj te egy lánygész vagy komolyan : )))) csinálj egy topikot : ))
"A TOCA Race Driver 2 számtalan újdonsággal kecsegtet a négykerekû jármûvek szerelmeseinek, kezdve az alaposan feljavított vizualitásokkal egészen az elmaradhatatlan pályák és benzinfalók létszámának növeléséig. A legígéretesebbnek azonban a Terminal névre keresztelt, a valós életnek megfelelõ törést szimuláló motor látszik: a kerekektõl kezdve a motor architektúráján át egészen a kasztniig lemodellezett fizikai tulajdonságok gondoskodnak a felhõtlen vezetési élményrõl, melynek egy apróbb - ámde derencsétlenre sikeredett - borulás is véget vethet."

nem véletlenül irták ezeket anno. ! ! !
Nevezzük át a fórumot BC élete fórummá.;D

Ékszer ez a gyerek.

Aztán oszthatnánk fejezetekre is:
😄

BC nem érti miért nem vesz mindenki RD2-t.
BC megnyeri a RD2-t.
BC kalandjai a makrókkal.
BC kalandjai a frapssal.
BC vár minket neten.

Megvan! legyen BCblog.😊