TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
én úgy ahogy írtam úgy ment...

persz már alapból hálózatról mountolva installáltam ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
loál 😄D
te mész a FAToddal a francba .. használj NTFS-t 😛

Johnny23
nekem meg FAT32 van azon meg 4gb-nál nagyobb file -t nem tud kezelni,úgyhogy,már a képfile kicsomagnál ALMÁS az egész !!!!!!!!!!

elmehetnek ezek a ferde francba

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Zetorg
én kötõjellel írtam és nem indult el.mondjuk nekem a lemezre panaszkodott. 😞
lehet, hogy meg kéne próbálnom megint!?

[HUN]PAStheLoD
VMware talán ...

[HUN]PAStheLoD
hát én egybe ezt be copyztam és elfogadta

Zetorg
egybe kell írni a serialt??????

KG21
kösz, biztosan nem tetszik a progi a gépemnek. Tudsz ajánlani esetleg valami más Virtual PC változatot?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

[HUN]PAStheLoD
ezt biztos ide kellett írni ? :o

[HUN]PAStheLoD
hmm megnézem akkor azzal

copass
Valószínû hogy akkor a demóban volt gamespy,és az csak azzal ment online!De lehet hogy neked van igazad és akkor kivették a full-ból,mert az KAKI!
Sajnos a full-t azt nem láttam még mert kicsit drága az nekem tudod.
De te majd megmondod hogy mi a lényeg?! ugye?!

biztos tisztelnek veszettül a boltban,ha már így megbíznak benned!
"Figyi má!ez az a LÁMA aki nem tud egy ram-ot se kicserélni!Hozza be a gépét már megint!"
Ha nekem beszarik vmi a gépemben,és én berhelem, mégis van rá gari, kicserélik (és nem húzgálom a gépemet minden kis szarság miatt a BÓTBA),mert tisztelnek és tudják hogy értek hozzá!PONT

A TISZTELET az a dolog,ami itt neked nem fogod megadatni!

A garanciát meg neked találták ki te kis atomfizikus!
hogy ne nyúkájjá bele a gépbe!

KG21
Microsoft Virtual PC 2004 trial verzióját

mondjuk workgroupban van mindkét gép...
én Win2003 szerverre raktam fel a virtual pc 2004-et, a második oprendszer 2000es lett, de nekem nem ment...
[HUN]PAStheLoD
melyiket használod ?

KG21
kipróbáltam más oprendszerekkel, de mindenhogy csonttáfagy a gépem, amikor a startra nyomok

[HUN]PAStheLoD
hát az probléma ..
viszont nem muszály XP-t tenni a virt. gépre

KG21
Virtual pc nekem olyan, hogy a megkreált gépet ha startolni próbálom, lefagy az XP ilyen kék képernyõvel

[HUN]PAStheLoD
hm .. akkor kipróbálom Virtual PC-vel is .. mert 1ik havernak is kéne .

KG21
de nekem nincs lanom😞

IMYke2.0.0.0
Hogy Te mekkora állat vagy. Sajnálom a Szüleidet, és tiszteletem nekik, hogy eddig is felneveltek...
A továbbiakban BC -> ignore.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]PAStheLoD
tam tam tam taram 😄

szal simán megy a DEVIANCE verzió SWEE7WMAW89AGFPYVY578JMJ
ezzel a keyyel .. LANon Mountolva Minden Emu bekapcsolva 3.46-os daemon toolsal

KG21
pff lol

serious
Nem netto! Én a CD Galaxisbol rendeltem 9990-ért!

b-type
BC ...bár bekóstoltak többen, de akkor sem kellene így beszélned mindenkivel, valszeg fogsz még te kérdezni attól akinek így kiabálsz..tehát sztem ne tedd.
garancia...hííjjj.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

(csak hogy az NETTO !!!!)
Elég Lol ember vagy 😛

ja és ahogy látom te sem néztél utána a dolgoknak. NEM GAMESPY ACCOUNT ÉCLÉNY!!!!! ott a gémben aza fos. ott tudsz csinálni szar akkountot. gamespyt meg ha a fél világnak csak a negyede is használná, ugy szarná össze magát és tünne el, mintha soha nem is létezett volna
gamespy akkora kaki az összes reklámmal mint 3 másik hasonló program.
te se vagy jobb senkinél...
HÜLYE VAGY BAZDMEG!!! tudod ha MAGUNK RAKJUK BELE, ÉRVÉNYÉT VESZTI A GARANCIA, ÉS HA SZARRÁ MEGY FÚJHATJUK!!!!!!!!!!!

TALÁN GONDOLKODJ MIELÕTT IRSZ VMIT!!!!!!!!!!
Amse
Annyi!😄

IMYke2.0.0.0
TESCO - 9990 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hiba
14kba kerul uh?

Amse
Szerintem is megéra ha tetszett a demó.Én azért vettem meg, mert az a Jaguár az olyan volt mint egy álom.
Én nem bántam meg.Bár tény, hogy a tereprally, a rally meg a jégverseny az nem jó bár a legutóbbit eddig mindíg kikertültem.Szóval nem muszály azt választani.

mukika
9.990 és annyira jó sztem...

Johnny23
hogy a szarba lehet "így"elcseszni vmit !!!! Ha jól tudom idáig még egy játék sem volt ennyire levédve !!

Azért az meg kizárt,hogy annyira jó legyen a game,hogy azt 14k -ért megvegyem!

MÉG MINDÍG NINCS 1ROHADT MÛKÖDÕ CRACK ??????????????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

copass
BC!

"account kell, ahhoz egy jelszó" és ezt honnan szerzed te ZSENI?!
mert ugye a GAMESPY szerinted FOS!
elárulom hogy a GAMESPY account és pass. kell hozzá!
(de hát ahhoz ugye regisztránod kell magad,de ez már neked magas)
a GAMESPY-t egy világ használja,de te azért lesz..od!
FIGYELJ!
HA VALAMIHEZ NEM ÉRTESZ,AKKOR LEGALÁBB ANNYI "GERINC" LEGYEN BENNED, HOGY NEM ADOD TOVÁBB A HÜLYESÉGEIEDET MÁSNAK!

AZ ILYEN ELKÉNYEZTETT FA..OK VÁGTÁK GALYRA A SCENE-T!

húzd ki magad LAMER!

mukika
thx, megnéztem az kaki oldal, cd galaxis jobb! 😊)

Amse
A törést azt lehet, hogy beleszámolja, de szerintem apróságokat nem(mint a drift)

Mukika:Az automex forgalmazza szerintem az oldalán meg lehet rendelni.

mukika
nem tudtok valami netes címet, ahol megrendlem mondjuk, és kiküldik házhoz a játékot?

Bercy
aham. akkor az is lehet h a vezetesi stilust is pontozza(kimesz a fure az minusz, koccanas is minusz, szepen josz ki egy driftbol az plusz)
de meg kene nezni a jatek kezikonyveben vagy neten vhol
Amse
Lehet!De szvsz mástol is függ még, mert játszottam u.azokkal az emberekkel több versenyt is és mindíg máshogy pontozott.

Bercy
nem lehet h attol is fugg h milyen eros ellenfeleket gyoztel le.
Amse
Tudom, hogy nem sok ember van aki játszik neten, de azért felteszem a kérdésem.Mitõl függ az, hogy hány pontot kap valaki vagy, hogy hányat vonnak le tõle?Mert volt olyan, hogy 2. lettem, de én kaptam a legtöbb pontot.Mindíg máshogy pontoz.Nem vágom mitõl függ.

Amse
😄 LOL!

BC te magadnak tetszelgo f**sz
Fogadni mernek hogy neked nincs kutyad azert ugatsz helyette. Nem veszed eszre hogy baromian unja mar itt mindenki az okostojas fejedet /en kulonosen/. Vettem a faradsagot es visszaolvastam a topot. Te magadtol vagy ennyire idiota vagy magadtol vagy ennyire idiota? Te mindenkinel okosabbnak kepzeled magad. Mindenkit le tudsz uagatni. Ki nem szerja le hogy nyerted a jatekot. Fogd a lemezed es dugd fol magadna /termeszeteseb elõtte tokjaba beletedd/. Azert mert masok nem veszik meg mar le lehet hulyezni barmozni idiotazni oket. Az idiota vedd mar eszre te vagy. Menj el nyaralni de vissza se gyere!!!
Stranger
Végre mától újra van netem hát le is szedtem a demót. Tudom hogy már régen megnézhettem volna, de valahogy kimaradt. Elsõ benyomások alapján egybõl a Sport Car GT ugrott be, sztem nagyon hasonlít rá az irányítás. Kreálhatnának már tényleg hozzá egy normális krekket

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

IMYke2.0.0.0
Akkor sejtem hány éves lehetsz...

toMpEr
Pff meg egy memoriat se tudsz a gepbe belerakni? 😊

aha. rallye az fos. az nagyon szar lett, többi királyság szerintem is. netre NE A GAMESPYT HASZNÁLD!!!!! AZ FOS!!!

simán a gém simulator modes, ott van a free race, ..., és online dolog, és ott egy account kell, ahhoz egy jelszó, és ha benne vagy, már tudsz is keresni, vagy kreálni, amit akarsz. : )

sajna holnaptól nem lesz ez a gépem, el lesz vííve memóriát bõvíteni, ami mondjuk mátr nagyon ráfér, de akkor is rossz, hogy most nem lesz. aztán meg Velencére megyünk, szal én nem leszek. kb. 1 hónap mulvs tudok ismét neten, vagy akárhogy is ToCA zni. : (
lehet még ADSL vel kisebbik géprõl fel tudok jönni, na de az esélytelen hogy ToCA akár fel is települjön rá : )
szal ez van.

ÉS NO GÉMSZPÍÍÍ mert az kaki!! ; )
serious
Ém megvettem a jáékot egész jo,változatos csak a rally nem tetszik benne. A grafikája király. Mennék a netre is játszani, de ha belépek a gamespy-re nincs ott semmi.