TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persz már alapból hálózatról mountolva installáltam ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
te mész a FAToddal a francba .. használj NTFS-t 😛
elmehetnek ezek a ferde francba

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
lehet, hogy meg kéne próbálnom megint!?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Sajnos a full-t azt nem láttam még mert kicsit drága az nekem tudod.
De te majd megmondod hogy mi a lényeg?! ugye?!
biztos tisztelnek veszettül a boltban,ha már így megbíznak benned!
"Figyi má!ez az a LÁMA aki nem tud egy ram-ot se kicserélni!Hozza be a gépét már megint!"
Ha nekem beszarik vmi a gépemben,és én berhelem, mégis van rá gari, kicserélik (és nem húzgálom a gépemet minden kis szarság miatt a BÓTBA),mert tisztelnek és tudják hogy értek hozzá!PONT
A TISZTELET az a dolog,ami itt neked nem fogod megadatni!
A garanciát meg neked találták ki te kis atomfizikus!
hogy ne nyúkájjá bele a gépbe!
viszont nem muszály XP-t tenni a virt. gépre
A továbbiakban BC -> ignore.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szal simán megy a DEVIANCE verzió SWEE7WMAW89AGFPYVY578JMJ
ezzel a keyyel .. LANon Mountolva Minden Emu bekapcsolva 3.46-os daemon toolsal
garancia...hííjjj.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gamespy akkora kaki az összes reklámmal mint 3 másik hasonló program.
te se vagy jobb senkinél...
TALÁN GONDOLKODJ MIELÕTT IRSZ VMIT!!!!!!!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem bántam meg.Bár tény, hogy a tereprally, a rally meg a jégverseny az nem jó bár a legutóbbit eddig mindíg kikertültem.Szóval nem muszály azt választani.
Azért az meg kizárt,hogy annyira jó legyen a game,hogy azt 14k -ért megvegyem!
MÉG MINDÍG NINCS 1ROHADT MÛKÖDÕ CRACK ??????????????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"account kell, ahhoz egy jelszó" és ezt honnan szerzed te ZSENI?!
mert ugye a GAMESPY szerinted FOS!
elárulom hogy a GAMESPY account és pass. kell hozzá!
(de hát ahhoz ugye regisztránod kell magad,de ez már neked magas)
a GAMESPY-t egy világ használja,de te azért lesz..od!
FIGYELJ!
HA VALAMIHEZ NEM ÉRTESZ,AKKOR LEGALÁBB ANNYI "GERINC" LEGYEN BENNED, HOGY NEM ADOD TOVÁBB A HÜLYESÉGEIEDET MÁSNAK!
AZ ILYEN ELKÉNYEZTETT FA..OK VÁGTÁK GALYRA A SCENE-T!
húzd ki magad LAMER!
Mukika:Az automex forgalmazza szerintem az oldalán meg lehet rendelni.
de meg kene nezni a jatek kezikonyveben vagy neten vhol

Fogadni mernek hogy neked nincs kutyad azert ugatsz helyette. Nem veszed eszre hogy baromian unja mar itt mindenki az okostojas fejedet /en kulonosen/. Vettem a faradsagot es visszaolvastam a topot. Te magadtol vagy ennyire idiota vagy magadtol vagy ennyire idiota? Te mindenkinel okosabbnak kepzeled magad. Mindenkit le tudsz uagatni. Ki nem szerja le hogy nyerted a jatekot. Fogd a lemezed es dugd fol magadna /termeszeteseb elõtte tokjaba beletedd/. Azert mert masok nem veszik meg mar le lehet hulyezni barmozni idiotazni oket. Az idiota vedd mar eszre te vagy. Menj el nyaralni de vissza se gyere!!!

hát le is szedtem a demót. Tudom hogy már régen megnézhettem volna, de valahogy kimaradt. Elsõ benyomások alapján egybõl a Sport Car GT ugrott be, sztem nagyon hasonlít rá az irányítás. Kreálhatnának már tényleg hozzá egy normális krekket
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
simán a gém simulator modes, ott van a free race, ..., és online dolog, és ott egy account kell, ahhoz egy jelszó, és ha benne vagy, már tudsz is keresni, vagy kreálni, amit akarsz. : )
sajna holnaptól nem lesz ez a gépem, el lesz vííve memóriát bõvíteni, ami mondjuk mátr nagyon ráfér, de akkor is rossz, hogy most nem lesz. aztán meg Velencére megyünk, szal én nem leszek. kb. 1 hónap mulvs tudok ismét neten, vagy akárhogy is ToCA zni. : (
lehet még ADSL vel kisebbik géprõl fel tudok jönni, na de az esélytelen hogy ToCA akár fel is települjön rá : )
szal ez van.
ÉS NO GÉMSZPÍÍÍ mert az kaki!! ; )