7285
  • mukika
    :D

hány%-nál tartasz?
  • Zetorg
    szerintem leszek.
    ne gyakorojl, mert megalázol :O

• mukika
    a kiemelt versenyzők tényleg faszák! azokkal jókat lehet versenyezni.
  • mukika
    ha este leszel, nyomhatjuk, addig még gyakorlok egy kicsit. :O))))
  • CoolStuff
    Aszhittem azért nincsenek itt, mert jáccanak!
  • Zetorg
    hi!
    ha valaki akar játszani akkor MSN - [email protected]! ;)
  • 3P
    Hát nekem gyökeresen más a véleményem a játékról, mint Clio-nak, de ugye nem vagyunk egyformák... :)
    Végigvittem a karrier-t, a single bajnokságokat is mind megnyertem, tehát "valamelyest" ismerem a játékot.

Egy biztos nem egy vérbeli szimulátor, de nem is annak készült, aki azt keresi, menjen GPL-ezni, LFS-ezni, esetleg Nascarozni (igaz azt nem ismerem, de jókat hallok róla). Viszont az határozottan hülyeség, hogy "arcade szar". Azért itt van fizika, mégpedig elég élvezetes. Érződik a kocsinak a "porcikái", nagy különbség van vezetési élményre, stílusra, hangulatra a különböző bajnokságok között, de még az azonos bajnokságon belül induló különböző csapatok autói is eltérően viselkednek...
    Az árkád érzés mégsem a véletlen műve, de nem is vezetés közben jön ki, hanem a körítésből. Ilyen, hogy pl. karrier módban nincs időmérő, ez nálam óriási hiba, de ez van. További hiba, hogy nincs spéci beállítás, s talán a depó megvalósítása is vicces, de ez inkább a nagyszámú, s egyben merőben eltérő bajnokságnak tudható be. Azonban amint kigördülsz az aszfaltra merőben megváltozik minden, kezdődhet a száguldozás s gyanusan jó fizikával teheted mindezt... Vannak ugyan szar, sőt oda nem illő dolgok (rally, rally-cross, terep-rally, jég-rally), de a többi elég szuper. Sok-sok jó és hangulatos bajnokság van.
    A grafika is nagyon helyén van, vagy legalább is jobbat még nem láttam a műfajban... :)
    Előnyként mutakozik még, hogy billentyűről is több-kevesebb gyakorlás után egész jól irányítható a játék.
    Az AI is remekelt. Helyezkednek a versenyzők, a szögeket zárják keménye oda teszik magukat, s vannak kiemelt versenyzők (karrier mód kiemelt alakjai), akiknek érzésem szerint saját vezetési stílusuk van...

Összegzésképpen annyit mondhatnék el, hogy árkádosított díszítésű, de meglepően jó menettulajdonságokkal, s fizikával ellátott autós game, ami már erősen rá fért a PC-s táborra...
  • clio1616v
    Bocs akkor nem szóltam. Nem olcastam a vonatkozó hozzászólásaidat.
  • clio1616v
    Amit írtam a gémről neked teccik?

Ja még valami, a hóban a guminyom fekete, jég rally. b+ mi a f@sz a gumit otthagyja a jégen amúgy is szögecses a gumma. FOOL
  • Alexease
    Azert nem szidom, mert szidtam mar eleget:))))
    De mar ki lett targyalva parszor, hogy "autos-jatek" kategoriaban szerintem nagyon jo sikerult jatek. Ha az ember nem szim-et var tole, akkor nincs vele komoly baj (leszamitva a nehany gyermekbetegseget:DD).

Ez egy egyszeru, nagy fun-race jatek:) De arra teljesen jo.
  • mukika
    "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

és mostantól grrrrrrrrrrr
  • CoolStuff
    Egyetértek!
  • clio1616v
    Én nem veszem meg, miért is tenném, ha megy a warezzal. Kösz de ez a gém nem ér annyit, hogy 9990 pénzt fizessek érte, eljátszogatok vele, inkább multi. A Colin4 is jobb nála, ott szép a graf meg a kocsik is életszerűbben törnek. Volt olyan, hogy mentem 300al egy amerikai verdával a körpályán, nekicsapódok a palánknak és megy tovább.
    Nagy ARCAD az egész, Pro SIM persze.
    A kocsi beállításai semmit nem befolyásolnak, detto ugyanúgy megy. SAJNOS

A rally minél többet nyomom annál rosszabb.
    Pl.:berakom hátramenetbe és már tolat is iszonyat gyorsan 100al kb.

A régi komodoromon(64) a PitStop nevű gémen is volt gumikopás, ezen nincs.
    A colinon is van pedig azt szidják.
    Itt meg azért nem szidja Alex sem mert ő is a kis össze kapart pénzén megvette.
  • mukika
    az az összes a warezról és a Virtual Pc beállításáról szólt. ne legyetek már ekkora szerencsétlenek...
  • CoolStuff
    Menj ide!
  • magus755
    Én is tegnap választ vártam pár kérdésemre de kitöröltétek öket akkor most mi van???????
  • mukika
    mit kérdeztél többször?
  • roland04
    Igen???? már többször kérdeztem de senki sem volt hajlandó válaszolni, akkor én miért tegyem.
  • mukika
    "játékkal kapcsolatos tapasztalataidat" - így van. és nem a VPC-vel és nem a warezzel.
  • mukika
    ha nem a játékkal kapcsolatos, hanem a warezolással igen törölni fogom.

és nem félek semmitől, főleg nem ettől. csak egyszerűen számalmas már ez a téma.

a banner alatt megtalálod az igazat, és ahoz tartsd magad:
    "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
  • CoolStuff
    Sztem is, de legfőbbképpen arra van, hogy megoszd másokkal a játékkal kapcsolatos tapasztalataidat, és kérdezz, ha nem tuccc vmit...
  • roland04
    mukika törlöd minden hozzászólásom?????
  • roland04
    Talán attól hogy mindeki aki akarja letölti a jó DVD iso-t és a topik megszűnik mert már nem lesz rá szükség??
    Ez a topic is csak azért van mert ez nagyon jó játék (szerintem) és sokan akarnak vele játszani, de nem akarják megvenni!!!
  • CoolStuff
    OK!:D
  • mukika
    azon jobb lenne megbeszélni, hogy hol és mikor, szal legyen. :)
  • mukika
    gondolod?? :D
  • CoolStuff
    mukika:D
  • CoolStuff
    Estére lesz, ha gondolod!
  • roland04
    Csak nem törölt valaki ?????? :))))))))))
  • mukika
    MSN-ed van?
  • CoolStuff
    Most, a Joint Operations multijáct crackelem éppen, de majd jáccchatunk!
  • mukika
    neked most megy a game??? játszhatunk neten?
  • mukika
    okos vagy.
  • CoolStuff
    Itt mindenki a DVD-set használja, kivéve, akik megvették!
    Ja és mindenkinek megy a nem eredetivel is innen!
    Szal ezt beszoptad!
  • roland04
    Töröld ha akarod, nem érdekel!!!
  • mukika
    na most utoljáta elmondom:

a topic a játékról szól, és nem a warezolásrol, nem a VPC-ről, se semmi ilyenről...

ezeket privátba beszéljétek meg légyszives, és ne itt. ha sikerült akkor jó játékot hozzá.

mostantól a nem ide illő hozzászólások törölve lesznek.
  • mukika
    privátba thx.
  • magus755
    ezt probáljuk kideriteni roland haverunk révén ö honnan szerezte!!
  • Petya777
    Akkor most nincsen olyan verzió ami müxik? Én úgy tudom hogy van vmi dvd verzió, ami jó, de azt próbálta már vki? És honnan lehet leszedni?
  • mukika
    "Nem az amit ti használtok ami csak a netes módszerrel működik." - nem mert EREDETIT használok.

és egyik se "csak" netes módszerrel megy.