TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
nekem meg kilép a játékból hibával. mi lehet a gond? help pls
amúgy 4.0-ás a daemon toolsom

Avanti Italia!

3P
Nem jó törésed van hozzá...
1. Keress másikat. (van itt a topicban jó töréshez link (sajnos sima szövegként, de, ha vissza olvasol meg feogod találni).
2. Vedd meg eredetiben, már csak 2500 Ft, tehát nem megvegetetlenül drága.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

www.gamecopyworld.com
vezérszuszu
beírtam!Erre azt írja hogy:A megadott kulcs nem egyezik a meghajtóban lévõ lemezzel.MOst mit csináljak?

3P
Nem azért, de ezen az oldalon a topicban is már írtak hozzá kódot. Csak pivit kellett volna görgetned lefelé... 😞
Ime:
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ

vezérszuszu
Hello!Valaki segítsen!Megvan a game de nem tudom elindítani.Patch-elem majd crack-elem és utánna kellene telepítõkód vagy vmi ilyesmi?Mert nem megy!

David8
Hi!
Tudna vki adni kódokat vagy vmi mentést a játékhoz?
Hogy tudjam választani az összes módot.
Vagy legalábbis többet mint ami alapba van.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

sziasztok!lenne egy kérdésem,valszeg nem ebbe a fórumba tartozik,de mivel ezzel a játékkal történik,gondoltam hátha tud valaki megoldást.naszóval,az van,hogy eddig tök jól mûködött a toca rd 2,de most hiába kezdenék játszani vele,leellenõrzi a lemezt,és nem tölti be a játékot,hanem újraindul a gép...mi lehet a gáz???segítséééég!
Kedves Imkey2, igaz már kérdeztem de hátha elkerülte a figyelmedet, mikor várható a magyarítás közreadása amit csináltál és állításod szerint létezik?
3P
Én is billentyûzettel tolom... 😊

Hadd kérdezzek valamit!
kormánnyal vagy billentyûzettel játszol. mert én billenytûzettel, és asszem itt jön ki a gond... 😊 sebaj, beszerzek egy kormányt!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

3P
Hát nemtudom, nekem szokott sikerülni 2-3 autó is gyakran, attól több meg is lenne reális. Persze az is elõfordul, hogy mindennek elenére elszúrom, fõleg az esõs rajtokat.

IMYke2.0.0.0
A rajtok 50/50 bejönnek kipörgés / túlpörgetés nélkül - ezzel nincs is gond. Azzal már inkább, hogy - még a legjobb helyezkedéssel is - csak egy (!) ellenfelet tudok beeleõzni kilövéskor... ami azért durva, mert láthatóan lassabban startolnak az AI-jármûvek, mint én, de aztán "kilõnek".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3P
A lepattanás az igaz, bár nem vészes. A rajtnál meg igenis van esélyed, csak ne pörgesd ki a kereket. A fordulatszámmérõ se maxon álljon, hanem úgy 50-60%-on és ha gyorsítasz a rajt után tényleg figyelj oda, hogy ne pörögjön el a kerék. Láss csodát így jobban rajtolsz, mint a gép... 😊

IMYke2.0.0.0
A progi csal...
- amikor hozzád ér egy AI jármû = az szószerint lepattan és sebességet nyer rólad, azaz elhúz.
- amikor startoltok = bármennyire is kézzel váltasz, állóstartból esélyed sincs ellenük. Nekem eddig - és maximum - egy autót sikerült állóból megelõzni startolásnál, s csak késõbb kerültem mindig az elsõ helyre [<#bee1>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3P
Ez sajnos igaz, elég gyenge benne a légörvény, mint ahogy a formula autónál sem veszint a kocsi így a leszorító erõbõl sem.
Anno még a Microprose féle F1 GP1-ben volt nagyon drasztikus légörvény, talán túl drasztikus is 😊

3P
Pont amiatt rossz, hogy túl késõn fékezel. kifékezni kvázi jónak tûnhet, de a kanyar kijárata felé is fékezel, mert lesodródtál az ideális ívrõl, de nem akarsz kicsúszni a pályáról. A mögöted jövõket bár az elején kifékezted, de õk csak a kanyar bejáratánál voltak tõled lassabbak, de a kijáratánál nem lassulnak úgy le mint te, valamint elõbb elkezdenek gyorsítani, mint vélhetõen te. E miatt van, hogy az egyenesben vissza tudnak elõzni. Azt nem vettem észre, hogya gép drasztikusan csalna, (sõt...) pedig néhny tízezer (százezer) km mögöttem van már... 😊

IMYke2.0.0.0
Fizikailag nem tudod kihasználni.

Értem. Ahhoz képest a csapatfõnök az elsõ fél versenynél (Ford GT) megjegyzi, hogy ne feledjük, ki lehet használni a légörvényt...

IMYke2.0.0.0
Nincs szó légörvényrõl - a program csal.
Egyszerûen idõben kell gyorsítani - s persze manuális váltással nyomni.

kanyartechnika: én is a kanyar elõtt szoktam kifékezgetni õket, (kedvesek, amikor a csapatfõnök bejelenti, hogy 1-2. helyen kell végeznem, és a 11-12.-rõl indulok...), de a végére nem szabad lelassulni. Inkább a lassan be-gyorsan ki módszer ajánlott, a kanyar közepétõl lehet gyorsítani, persze nem padlógázzal, mert a legtöbb autó keresztbe áll. Az egyenesben valószínû, hogy azért hagynak ott, mert lassan jössz ki a kanyarból, de lehet, hogy kihasználják a slipstreamet (az autód által keltett légörvény), és ezzel nyernek egy kis sebességet.

a kanyartechnikám rossz? épp ez az, hogy ott tudom megverni õket!
most a pálya neve hirtelen nem ugrik be, de tudom hogy jó hosszú egyenes van rajta. elõtte levõ kanyarban mondjuk leelõzök 2õt, aztán a hosszú részen eljönnek mellettem 4en, de a végén a kanyarnál ismét visszaelõzök 2-3at...
szal szerintem nem a kanyartechnikámmal van a gond. jah és billentyûzettel játszom.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

repvez
Köszi kiprobálom.Amugy ez csak teszt ha tetszik akkor megveszem hogy ne keljen sz***kodni vele.
3P
Rossz a kanyar technikád, a végére túlzottan lelassulsz....

Hy!
most sikerült beszereznem a játékot, és lenne egy kérdésem!
az egyenes szakaszokon miért hagynak ugy ott az ellenfelek, minha állnék? mindig csak kanyarban tudok elõzni, mert õk elõbb fékeznek, én meg féktávon lehagyom õket. de ez igy nem igazán jó, mert jön egy újabb egyenes szakasz aztán szvsz...
amugy nagyon király a játék!! végre éjjel nappal ezt nyúzhatom. 😊

3P
Hát ez a kérdés a topik születése óta jelen van.
A játékon SF3 védelem van így sokáig nehéz volt a kijátszása.
A játék ma már nem elérhetetlen (2500 Ft), így azt javaslom, hogy vedd meg!
Van hozzá már mûködõ törés, itt a forumban is ajánlották nem is túl régen, ha vissza olvasol egy picit, akkor megtalálod, de segítek (bár a #7000-ben is ajánlottam), hogy nézz el a #6945-ös hozzászólásra.
A telepítést megoldhatod az eredetirõl, vagy bármilyen image file-ról, ami korábban kijött (vagy épp készítesz egyet pl. Alcohollal az eredetirõl), majd cseréld ki az EXE file-t a fentebb ajánlottra, persze elõtte tedd fel az 1.2 patch-et.

repvez
Segitséget kérnék az ügyben, hogy az egyik barátomtol kölcsön szeretném kérni az eredeti játékot.De csak rövid ideig tudja odaadni,ezért hogyan tudom ugy végikjátszani hogy ne keljen bent lenni a lemeznek a meghajtoba és LAN-on is szeretném használni.Vagy esetleg van valamilyen megoldás hogy az eredetiröl valamilyen clone másolással használhato másolatot tudjak késziteni.Miket kellene használni hozzá?
Köszi

a játékban, majdnem minimumon van, de sebaj, úgyis mindig szól közben a "lofi" (low fidelity - alacsony zeenei hûség - magyarul Sokol kategóriájú rádió 😊 )

a hangminõséget a winfosban, vagy a játékban vetted lejjebb?

nem használtam bonusokat... de már megoldottam, (kop-kop), a hangminõsdéget kellett lejjebb venni, mert azt nem szerette (alaplapi bigyó...). Most megy maxgrafikán is, élsimítással.

Ha te írod akkor igaz. Lehet, hogy nekem volt csak így, akkor bocsánat és nem tudom mi a megoldás. Még egyszer bocs.

IMYke2.0.0.0
A Bónusz kódoknak semmi köze ahhoz, hogy a Játék kifagy-e vagy sem... <#pardon1>

a bonusokat beírtad, mert ha igen akkor azt nûlam is csinálta. Tehát a bonus kodokat ne használd egyszerre.

Sziasztok. Nekem is gondom van.
Feltelepítem, csodálatosan elindul, maximum grafikán is szaggatásmentes, lemegyek egy-két kört, kilépek, mást csinálok, de ha újra elindítom, már megáll. Betölti a pályát, aztán egy gyönyörû állóképet nézegethetek a rajtrácson álldogáló autómról. Onnan nem lép tovbb, csak a reset gombbal.
étszer idõmérõ edzést még tudok menni, repülõrajttal...
Mi lehet a gubanc? Újratelepítettem már, hátha az a baja, de nem segített.

sziasztok, nekem lenne egy kis problémám a játékkal, minden mukodik kivétel a kormányom... (logitech momo) mindenfelé olvasgattam már rola, de senki sem tudott semmi érdemlegest említeni rola. ha tudnátok segíteni hogy hogyan lehet beállítani, hogy mukodjon a kormány nagyon hálás lennék,koszi
3P
#6945-ben ajálot töréssel olyannak is futott, akinél korában hasonló gond volt mint nálad. Próbáld meg avval!

Üdv . Biztos már mindenki megoldotta ezt a problémát de nekem reloaded -es verzio van , patcheltem , crackeltem és utána szabálytalan müvelet miatt leáll.
nagyon boldog lennék ha valaki segitene . köszi elöre is
Sziasztok, az a gondom, hogy ha kormánnyal játszom, akkor állandóan megakad a játék, úgy 5-6 mp-re, aztánn megy tovább. Billentyûzetnél minden jól mûködik. Van erre vmi megoldás, Sidewinder force feedback-os a kormányom.
vedd meg az eredetit 2-3000 Ft
Rash87
Hellsoztok.

Nekem is lenne egy kis problémám!

Felakarom telepíteni a játékot,és ezt írja ki:
http://www.kepfeltoltes.hu/051101/1023813306n_vtelen.JPG

Ez micsoda? Mit lehet ez ellen csinálni?

Glory, Glory Man. United!

macleod2005
Sziasztok.Barátommal akartunk játszani hálózatba hamachival.fel is tudott csatlakozni elindult a játék és az én játékszemszögembõl õ ott ált a rajtrácson.Megkérdeztem mivan õ meg körbe körbe körözött a pályán és õ is úgy látott engem hogy állok a rajtrácson persze közben én vezettem.(remélem nagyjából érthetõ volt ahogy leirtam <#wink>). Nem tudja valaki ez mitõl lehet? elég vicces nem?. Tört verzióval néztük ugyan azzal a krekkel és az 1.2 es peccsel

Köcce szépen sasa!

Ez a hibaüzenet nekem is elõjön, megszakad a telepítés, de attól még, ha átmásolom a crack-et elindul a játék.
RELOAD-os verzióval vannak problémáim. A játák simán felinstalálódott, az 1.2 upgrade felrakását nem engedi végig mer' a CARS mappa INT.big -nevû file-jét a patch nem tartja eredetinek ezért +szakítja az instalt. Ehol ni az üzenet: Patch for 'GameData\cars\int.big'

error ept0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.

----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 36"

A rd2.exe másolása után sem akar +mozdulni mert ugye a törés már a patch-elt verzióra íródott.

Sil3nt leírását követtem, de nekem a 3 lépésnél lehalt.

1. lépés: - Bemoundtolod a Daemon Tools V3.47-be, elötte ALL options ON
2. lépés: - Minimum istallt választod ki
3. lépés: - Crack könyvtárból elindítod a RD2V12UPGRADE.exe
4. lépés: - Crack könyvtárból átmásolod a RD2.exe és felülírod az eredetivel
5. lépés: - Élvez és játszik!

Plíz help
RELOAD-os verzióval vannak problémáim. A játák simán felinstalálódott, az 1.2 upgrade felrakását nem engedi végig mer' a CARS mappa INT.big -nevû file-jét a patch nem tartja eredetinek ezért +szakítja az instalt. Ehol ni az üzenet: Patch for 'GameData\cars\int.big'

error ept0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.

----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 36"

A rd2.exe másolása után sem akar +mozdulni mert ugye a törés már a patch-elt verzióra íródott.
<#conf>

Sil3nt
Valaki segítene? Toca race driver 2 v.1.0 verzió van meg (tört), és az a gond, hogy akárhányszor újratelepítem mindig ugyan annál a pontnál az elején kilép a programból. Patchelni nem enged valamiért! Valaki tud segíteni?

Szia!

Sajnos a vinyódhoz most nehezen tudok hozzáférni mert nemrég installáltam újra a rendszeremet, és a szokásos hacker programok még nincsenek felrakva.

Vicc volt 😊

Komolyan annyit kérdeznék csak, hogy mikor várható a magyarítás közelítõleg.
Pl. 1 hét, 1 hónap, 1 év...

Addig is millió köszönet!
IMYke2.0.0.0
Én tudok. A vinyómon.
Az X-Man féle magyarítás állítólag mûködik a PC-ssel is, sõt készített egy PC-s verziót is belõle, de fagy vele a Játék. Emellett, a verseny alatt a képernyõ információk továbbra is angol nyelvûek - ellenben az én munkámban azok is magyarok ...

Majd befejezem az én verziómat és fellököm s szokásos helyre.

Sziasztok, magyarításról tud valaki ehhez a játékhoz?