TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy 4.0-ás a daemon toolsom
Avanti Italia!
1. Keress másikat. (van itt a topicban jó töréshez link (sajnos sima szövegként, de, ha vissza olvasol meg feogod találni).
2. Vedd meg eredetiben, már csak 2500 Ft, tehát nem megvegetetlenül drága.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ime:
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
Tudna vki adni kódokat vagy vmi mentést a játékhoz?
Hogy tudjam választani az összes módot.
Vagy legalábbis többet mint ami alapba van.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
kormánnyal vagy billentyûzettel játszol. mert én billenytûzettel, és asszem itt jön ki a gond... 😊 sebaj, beszerzek egy kormányt!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- amikor hozzád ér egy AI jármû = az szószerint lepattan és sebességet nyer rólad, azaz elhúz.
- amikor startoltok = bármennyire is kézzel váltasz, állóstartból esélyed sincs ellenük. Nekem eddig - és maximum - egy autót sikerült állóból megelõzni startolásnál, s csak késõbb kerültem mindig az elsõ helyre [<#bee1>#bee1>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Anno még a Microprose féle F1 GP1-ben volt nagyon drasztikus légörvény, talán túl drasztikus is 😊
Egyszerûen idõben kell gyorsítani - s persze manuális váltással nyomni.
most a pálya neve hirtelen nem ugrik be, de tudom hogy jó hosszú egyenes van rajta. elõtte levõ kanyarban mondjuk leelõzök 2õt, aztán a hosszú részen eljönnek mellettem 4en, de a végén a kanyarnál ismét visszaelõzök 2-3at...
szal szerintem nem a kanyartechnikámmal van a gond. jah és billentyûzettel játszom.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
most sikerült beszereznem a játékot, és lenne egy kérdésem!
az egyenes szakaszokon miért hagynak ugy ott az ellenfelek, minha állnék? mindig csak kanyarban tudok elõzni, mert õk elõbb fékeznek, én meg féktávon lehagyom õket. de ez igy nem igazán jó, mert jön egy újabb egyenes szakasz aztán szvsz...
amugy nagyon király a játék!! végre éjjel nappal ezt nyúzhatom. 😊
A játékon SF3 védelem van így sokáig nehéz volt a kijátszása.
A játék ma már nem elérhetetlen (2500 Ft), így azt javaslom, hogy vedd meg!
Van hozzá már mûködõ törés, itt a forumban is ajánlották nem is túl régen, ha vissza olvasol egy picit, akkor megtalálod, de segítek (bár a #7000-ben is ajánlottam), hogy nézz el a #6945-ös hozzászólásra.
A telepítést megoldhatod az eredetirõl, vagy bármilyen image file-ról, ami korábban kijött (vagy épp készítesz egyet pl. Alcohollal az eredetirõl), majd cseréld ki az EXE file-t a fentebb ajánlottra, persze elõtte tedd fel az 1.2 patch-et.
Feltelepítem, csodálatosan elindul, maximum grafikán is szaggatásmentes, lemegyek egy-két kört, kilépek, mást csinálok, de ha újra elindítom, már megáll. Betölti a pályát, aztán egy gyönyörû állóképet nézegethetek a rajtrácson álldogáló autómról. Onnan nem lép tovbb, csak a reset gombbal.
étszer idõmérõ edzést még tudok menni, repülõrajttal...
Mi lehet a gubanc? Újratelepítettem már, hátha az a baja, de nem segített.
nagyon boldog lennék ha valaki segitene . köszi elöre is
Nekem is lenne egy kis problémám!
Felakarom telepíteni a játékot,és ezt írja ki:
http://www.kepfeltoltes.hu/051101/1023813306n_vtelen.JPG
Ez micsoda? Mit lehet ez ellen csinálni?
Glory, Glory Man. United!
error ept0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 36"
A rd2.exe másolása után sem akar +mozdulni mert ugye a törés már a patch-elt verzióra íródott.
Sil3nt leírását követtem, de nekem a 3 lépésnél lehalt.
1. lépés: - Bemoundtolod a
2. lépés: - Minimum istallt választod ki
3. lépés: - Crack könyvtárból elindítod a RD2V12UPGRADE.exe
4. lépés: - Crack könyvtárból átmásolod a RD2.exe és felülírod az eredetivel
5. lépés: - Élvez és játszik!
Plíz help
error ept0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 36"
A rd2.exe másolása után sem akar +mozdulni mert ugye a törés már a patch-elt verzióra íródott.
<#conf>#conf>
Sil3nt
Sajnos a vinyódhoz most nehezen tudok hozzáférni mert nemrég installáltam újra a rendszeremet, és a szokásos hacker programok még nincsenek felrakva.
Vicc volt 😊
Komolyan annyit kérdeznék csak, hogy mikor várható a magyarítás közelítõleg.
Pl. 1 hét, 1 hónap, 1 év...
Addig is millió köszönet!
Az X-Man féle magyarítás
Majd befejezem az én verziómat és fellököm s szokásos helyre.