TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
nem mondtam hogy nem ember. de hogy az elsõ rész után, még képes valaki ezért pénzt kiadni...hát...az vagy miller, vagy bolond.
mind1 jó játékot

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

toMpEr
Aki nem tudja felfogni, hogy rajta kivul mas emberek is elnek, arra nemtudok mast mondani.

toMpEr
"ÁÁÁ sznob vagyok!!!, Csak az a jo, amivel en jatszok, akinek mas tetszik az hulye, szanalmas sott, nem is ember!"

ÁjjLe BoBBi
öhö. beléd is rettentõ sok szorult.

toMpEr
Valoszinu tyukszarban meg tobb intelligencia, mint benned.

ÁjjLe BoBBi
ez van. ha mar a lego racerben több fizika van...kb. így

mukika

ÁjjLe BoBBi
ezér a szarér ennyi erõfeszítés...lol...megvenni meg egyenesen szánalom.

Amse
Nem tudom még mikor indulok holnap, ha lesz idõm kialudni magam akkor nyomhatunk éjfél után 1 kicsit.

Amse
1épként nem akartam bunkó lenni.Bocs ha annak tûntem.

Zetorg
ok, majd megbeszéljük

Amse
Mostanában nem nagyon mert elutazom.Talán holnap éjszaka egy kicsit.De nem biztos.Majd holnap még meglátom.

Zetorg
neten mikor leszel?

Amse

Amse
Te tudod ez 😄 mit jelent???

toMpEr
Ez akkor sajnos azt jelenti, hogy a kovetkezo starforceos jatekok mar nem fognak ezzel a lanos csellel indulni, mivel a patchben a vedelem verzioszamat is noveli

0ppika
Semmit, de írtam is, csak segíteni próbálok másoknak és magamon, de te csak okoskodsz

http://epica.nl

Zetorg
hi

megvettem a gémet 😊
mióta hazajöttem ezzel nyomom 😊)))

Amse
Én szoktam nyomni neten, mert nekem megvan eredetibe csak azért kérdeztem, mert vki írta hogy valami külföldi gyerek warezossal játszott.Lehet, hogy nem volt fent neki a patch.

SarkanyfuaRUSH
De lehet, de nem fogod látni az 1.2-es patches gamekat vagyis nagyjából semmit. (nekem néha bejött 1, azaz egy game server) A warezra meg nem megy föl az 1.2 patch én már próbáltam (illetve felemgy, de többet nem indul el a gamma 😊

De ha valakivel megbeszéled akkor egymás ellen lehet menni a neten ugyanazzal a verzióval
Amse
És mit érsz vele😄???Ha lesz mûködõ azt mi is megtudjuk!

0ppika
Ja, ha gondoljátok feltöltöm és lehet próbálkozni, hátha másnál nagyobb lesz a siker.

0ppika
Egész pontosan 11 féle (méretû) crack-et találtam, de mind hiába ...

csabawarchief
nem ér meg ennyi szendevést ez a game, le kell törölni az ISO-t azt kész

Amse
Hát ha lenne crack azt szvsz mi is tudnánk már.Nem lehet a hálózatos módszerrel neten játszani?

Amse
Ezzel én is így vagyok.Amíg nem dolgoztam addig 1 játékot nem vettem, mert nem telt rá😞Most már van néha egy kis pénzem ilyenekre.😊Eddig 11980.-forintot költöttem eredeti játékokra 😄

Amse
Nekem lehet windowsba minden játéknak saját beállítást csinálni.Neked nem?

bodesz
mit oldottam meg?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Gabisan
ELADOM TOCA RACE DRIVER 2 GYARI EREDETI DVD DOBOZZAL,1 honapja a PcDome - nal vettem 9990.Ft-ert.
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:06209459349 BYE.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

SarkanyfuaRUSH
ja, clonecd, cloendvd-s cuccom meg nincs és friss a windows installom, szóval nem igazán értem, de mind1 ....
MErt mindenképp ugy kell,és le kell huzni a géprõl az összes CD ill DVD meghajtot!
Bodesz!A Hálozatos modszerrel oldottad meg?
SarkanyfuaRUSH
Köszi,

Az sfclean-t már próbáltam, nem segített. Az újrainstallt is próbáltam korábban ,de az sem segített. Egyszerre sfclean-t meg újrainstallt még nem próbáltam, de ha minden 3. játék után ezt kellene csinálnom akkor hagyom a sunyiba, elég türelmes típus vagyok, de e nélkül is elég durva ez a módszer 😊 így is már mennyit szívtam ezzel, még a végé felidegesítem magam egy hülye játéon 😊 Mi az istennek szórakozok én ezzel enyyit ??? 😊)
bodesz
próbálta már vki?

Eisenhower
amíg az nfroce-on nincs addig nincs normális crack

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

0ppika
Én Dc-n találtam vagy 8 féle cracket, de ...

Biztos, hogy van crack mert találkoztam egy külfödi gyerekkel a netes versenyben aki irta, hogy warezzel tolja és ráadásul netes módman is megy.

A játékban úgy emlékszem, nem lehet sensitivit állítani, windows-ból meg nem akarok hozzápiszkálni, mert minden más programmal (pl.: GTR demo) tökéletesen müködik.

Köszönöm az infot, amint lesz idöm, kipróbálom!

bodesz
melyik warezos verzió van meg?

Eisenhower
gondolod hogy ha eddig nem sikerült normális cracket csinálni akkor 2 hét mulva lesz?

Omlás
Vegye meg akinek tellik rá személyszerint ha nagyon tetszik és olcsób lesz akor majd megveszem de addig is kivárom míg lessz Crack hozzá 1-2 héten belül max szerintem lazán toljuk a Gamet!

jah egyébként nem ellenzem hogy valaki megvegye az eredetit csak azt nem bírom amikor a Lóvés semit nemcinálok de 17 évessen mindent megkapok kis surmók nyomják a szöveget hogy vedd meg cirka 10a játékot !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

vedd meg
bodesz
nekem azt írja hogy Nem talált lemezt pedig bevan olvasva demon toolsal
mit tegyek?

Nekem nincs baj a warezommal,mindig fut!Amikor nem indult el akkor végigfuttattam a gépen az sf clean nevezetû progit amit itt találsz megsfclean.exe!!!Ennek az a lényege hogy letörli a windows-odrol az összes Lemezvédelmes cuccot amit ez a game meg a hasonlo felnyomatott!Utánna ha futtatod a game-t akkor megint mondja hogy inditsd ujra a gépet a védelmi meghajtok telepítésére!Ekkor ujrainditod és megint elfog indulni az elõzõekben leírt 2 gépes megoldással!HA nem indul el akkor talán rakd ujra csak a játékokt,meg törölj le ilyen CloneCD CloneDVD-s cuccokat a géprõl registery key-el eggyütt!ÉS akkor tutira fog menni!Ha ezekután se megy akkor I Don't know!😊))
serious
CD Galaxis

Tud valaki ajánlani olyan internetcímet, oldalt ahonnan lehet rendelni számítógépes játékokat és nagy a választék?
SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Akinek elindult a warez változat attól kérdezném, hogy mindíg elindul? Mert nekem már a 2. windows install után csinálja azt, hogy egy darabig megy, többször elindul (persze nem mindíg) aztán egy idõ után már egyáltalán nem. Minden változtatás nélkül 😞 Most is pár napig tudtam vele játszani és most már nem indul

Hasonló tapasztalat van vagy mindig megy nektek?

köszi
Alexease
Ez a Rally resz tenyleg nagyon gazos😊 Komoly fel perceket kapok az utolsotol😉) Ha kikapcsolom a ProSim modot a karierben, meg akkor is jonehany masodpercet kapok, meg mindig az utolsotol😊))))
Eisenhower
-s ^.^