7285
-
#4590 nyomj egy uninstalt, és először tedd fel a gamet, utánna a patchet. ez nekem is megoldotta! :DDDD -
#4589 De nekem eredeti! -
#4588 ha nem eredeti a game akkor összeomlik a patchtől.
nekem müködik rendesen, és én is patchelem (eredeti) és nekem csak a mentéseknél volt probléma. -
#4587 Mostanában végig se tudok vinni egy pályát, mert mindig ujraindul csak ugy magátol. Tapasztalt már ilyet valaki? Azt is észrevettem hogy csak azota csinálja miota felraktam az uj patchet. Amugy egyik játéknál se csinál ilyet. Please Help! -
#4586 Erdekesseg (ide is beteszem):))
A teljes (dobozos) TRD2-bol a render DLL-eket bemasolva a Colin4-be tokeletesen fut a jatek:)))))
Termeszetesen NEM azonosak a DLL-ek, raadasul tobb mint fel evvel frissebbek, nagyobbak:))))))
Bar sok ertelme nincs, mert hirtelen nem lattam hogy sokkal gyorsabb vagy szebb lenne:)))))) -
#4585 Hagyd rájuk! Én már csak röhögök azon, akik ennyire nem kéressek elfogadni a tényekt... :)
-
#4584 Az a poén amit az olyanok csonálnak mint te!
Le lett írva 500x, hogy ha lesz crack ki lesz írva az nforce-ra.
Ennyi. -
#4582 ja félre olvastam aszittem már vki kipróbálta lol:D -
#4581 Loller topic címét olvasd el LOL -
#4580 -
#4579 itt van! -
#4577 merre van ez a cockpit mod? -
#4576 én is voltam...de szar volt....2 autó --> 1 óra szünet!
A kis köcsög opelosok mindig kicsúsztak! -
#4575 gyorsulasit.illegált agy legált? -
#4574 poénos crack bele van írva hogy wake up neo! :D :D :D :D LOL -
#4573 Akkor csinalj szervert, mert 1 az az egy ProSim server arvaldokid a neten ossz-vissz;) -
#4572 Hi sry... de alaludtam, durva volt a tegnap este, a mai még durvább. :DDDD
voltam Parádsasváron a gyorsulásin, úgyhogy egy kis kedvet kaptam a játékhoz!!! :DDDDDD -
#4571 LOL nézd meg ez elvileg a sima toca race driver eggyik crckjéből csinálták :D -
#4570 mibajod? LOLler -
#4569 Az al-crack-ek nagyresze fereg, virus es egyebb okossag, vagyis csak ovatosan:))) Nem biztos hogy meger egy komplett vinyot vagy uj installt 9900 HUF:)
De senki nem tudja felfogni, hogy amig az nForce-on nem irjak ki korrektul, addig nincs normalis crack!?!? :) -
#4568 és működött neki? -
#4567 Igen. -
#4566 :D Én most vagy 20 crcket töltök, de egy sem fog menni sztam... Próbáltál No-DVD krkkeket is? -
#4565 Gondolom ugyan ez, már annyit próbáltam hogy nem emléxem :) -
#4564 én is láttam...
Nem tom!:D
Bazz, kért vagy 5 dll-t, odadom neki, erre registry bejegyzéseket kér! Kapja be! Nálad mi volt? -
#4563 Egy csomó crack mellett van egy ilyen nevű fájl is: Rd2.exe -starforce 3.3
Ez mi akar lenni? -
#4562 Nálam azt írja, hogy nincs eax.dll...:/ -
#4561 Ja, de ez nem a dvd-shez van!:((( -
#4560 Bár remélem csak én szúrtam el valamit -
#4559 Pedig már reménykedtem...
Akkor nem ez jelent meg most!:( -
#4558 HTX! -
#4557 Próbáld ki:
http://users.atw.hu/oppi/toca.race.driver.2.nocd-crack.only.by.fs-r.rar -
#4556 Nekem ez a változat is megvan, de megnyugtatlak hogy ez sem jó. -
#4555 edonkey-n van, de nem tom leszedni...:( -
#4554 Hali! na kezdenek hírek keringeni egy krekkről, amit nem találok sehol, mert mindenhonnan töröltek...
A neve így van pontosan:
Toca race driver 2 no-cd crack only by FS-r.rar
Ha valaki találkozna vele, ide is linkelje be plz!
Bye! -
#4553 na van 10e forintom még várok 1-2 hetet azt megveszem vhogy vagy használtan erről jut eszembe most nincs vki aki eladná? -
#4552 van vki aki már nero 6.3.1.17 el írta ki a TDR2-őt mert az elvileg asszem tudja starforce 3 védelmet de nem tuti csak mintha azt olvasta volna vhol -
#4551 Ezt a választ vártam. -
#4550 Hat ja,jol kitalalta a Codemasters... -
#4549 nem, és nem is lesz soha