TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1 jó játékot
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

http://epica.nl
De ha valakivel megbeszéled akkor egymás ellen lehet menni a neten ugyanazzal a verzióval
http://epica.nl
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:06209459349 BYE.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Az sfclean-t már próbáltam, nem segített. Az újrainstallt is próbáltam korábban ,de az sem segített. Egyszerre sfclean-t meg újrainstallt még nem próbáltam, de ha minden 3. játék után ezt kellene csinálnom akkor hagyom a sunyiba, elég türelmes típus vagyok, de e nélkül is elég durva ez a módszer 😊 így is már mennyit szívtam ezzel, még a végé felidegesítem magam egy hülye játéon 😊 Mi az istennek szórakozok én ezzel enyyit ??? 😊)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jah egyébként nem ellenzem hogy valaki megvegye az eredetit csak azt nem bírom amikor a Lóvés semit nemcinálok de 17 évessen mindent megkapok kis surmók nyomják a szöveget hogy vedd meg cirka 10a játékot !
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mit tegyek?
Akinek elindult a warez változat attól kérdezném, hogy mindíg elindul? Mert nekem már a 2. windows install után csinálja azt, hogy egy darabig megy, többször elindul (persze nem mindíg) aztán egy idõ után már egyáltalán nem. Minden változtatás nélkül 😞 Most is pár napig tudtam vele játszani és most már nem indul
Hasonló tapasztalat van vagy mindig megy nektek?
köszi