7285
  • mukika
    hali! már én is nagyon benne lennék egy játékban.... csak eddig soha nem jött össze. ha jól számolom te vagy a 6. ember akinek megvan. :D
  • mukika
    roland04 szvsz nekem csak egy kattintás..... szánalmas vagy.
  • Pepper
    Sziasztok! Ha van kedvetek játszhatnánk egyet, csak szóljatok, hogy mikor vagytok fent. Esetleg indíthatnánk egy bajnokságot is, bár nem tudom vagyunk e annyian..
  • HUN RoBi
    Na majd meglátjuk milyen a gáme! Ha olyan jó a szimuláció akko majd bocsánaztot kérek
  • mukika
    nah végre kezd normális lenni a topic!!! :)))))))
  • Amse
    Hun RoBi:
    Nem lehet tudni hogy mikor lesz crack mert mát qrva rég megjelen a játék és semmi hír.Ne is keress mert van vagy 20 féle fake crack amiből 1se jó.Nézegesd nforce on www.nforce.nl és ha ott lesz akkor azt tölsd le.
    És légyszi ne kezdj el visszaugatni a többieknek mert nincs kedvem a fikázásokat olvasgatni.
    A véleményedről meg annyit hogy ne fikázz olyan játékot amit nem ismersz!(Én se ugatom le a Yougi You vagy hogy a faszomba hívjákot!Pedig lehet hogy az szarabb.)
  • gazgoblin
    Na az ilyen kispocs es szoszerint gyerekektol kapok agymenest (foleg, frissen regisztralt):))))
    Bejon, nem olvass vissza, gep meg mobil az van, a warez az nagyon megy, azonnal minosit, leszarozz de attol fuggetlenul kell neki a jatek, es persze a nemletezo crack, amit valaki kuldjon el neki e-mail-be, mert neki az termeszetes:)))))

Gondolom, otthon meg a kajat is eleteszik, de valszeg azert "atomeromuve van":))))))

Bocsi:) Bar mondtak, hogy legyunk turelmesek a "fiatalokkal", de szerintem a hulyeseg is csak bizonyos mertekig fugg ossze a korral:))))

SZÁMBÓL VETTED KI A KLAVCSIT....

(egy nyúzer)
  • Alexease
    Na az ilyen kispocs es szoszerint gyerekektol kapok agymenest (foleg, frissen regisztralt):))))
    Bejon, nem olvass vissza, gep meg mobil az van, a warez az nagyon megy, azonnal minosit, leszarozz de attol fuggetlenul kell neki a jatek, es persze a nemletezo crack, amit valaki kuldjon el neki e-mail-be, mert neki az termeszetes:)))))

Gondolom, otthon meg a kajat is eleteszik, de valszeg azert "atomeromuve van":))))))

Bocsi:) Bar mondtak, hogy legyunk turelmesek a "fiatalokkal", de szerintem a hulyeseg is csak bizonyos mertekig fugg ossze a korral:))))
  • 3P
    HUN Robi!

Ha nem fogsz visszaolvasni, akkor a kérdésed várhatóan költői kérdés marad...

ps. Egy játékot úgy, hogy nem láttad még véletlenül se minősíts! Bár most sem minősítettél, csupán általánosítottál, de nagy "csalódás" érne ha kipróbálnád...
  • mukika
  • HUN RoBi
    Télleg és mikorra várhato crack?
  • HUN RoBi
    De fasza én letőtöttem sms-es warezről és azt irja a devincbe hogy ragd be a cracket !!
  • HUN RoBi
    Ja ok megvenni nem veszem mert codmasteres és ahogy ismerem a codmastert egy nagy rakás szar a szimuláció!!! pl.: colin 3,4 toca race driver 1 se volt valami fényes!
  • bodesz
    eddig mennyi volt a boltokba mert most találtam 1 et 9990 ért lehet csak vak voltam mert eddig asszittem 11e-12e körül van
  • Amse
    ööö.....
    asszem még nincs
    Olvasd el a topic alcímét!
  • HUN RoBi
    Császtok! tud valaki adni egy cracket a toca race driver 2 höz? előre is megköszönném e-mailen küdjétek el a címem:[email protected]
  • Vlala #4615
    Valszleg én is meg fogom, mert a demó alapján az egyik legszimpibb auts játék. De majd csak ősszel, addig nincs rá frame...
  • Zetorg
    ez nekem biztos tecceni fog:

Én megvettem! :DDDD
    meg még egy páran. :)
  • Vlala #4613
    Aszongya "aki megvette már eredetiben..."
    Végre egy nekem való toopic, bár az utolsó ToCa még nagyon régen az első volt, ami megvolt.
    Tudtok hasonló értelmes mondatot kreálni?
  • GvD
    Aki megvette már erdetiben, attól hadd kérdezzem már meg, hogy LAN-ban lehet játszani egy gaméval, vagy kéri a lemezt, ill nézi (ha van) a kulcsot? Mert akkor összedobnánk rá a haverokkal aztán LAN-ban akkor zúznánk vele. Persze ha elég hogy csak egyet veszünk...
  • Amse
    Én megveszem!!!
  • Alexease
    Csak viccelt:)
  • bodesz
    hé most mivan?csak kell a game és úgyis eredeti megveszem 2 héten belül csak gondoltam hátha vki eladja
  • Alexease
  • mukika
    tőlem megkapod.... 15k!!!
  • bodesz
    pangás...
    vka adja már el nekem
  • Zetorg
    tőle vettem meg, sry. :D
  • mukika
    még régen írt egy srác ide... ő megadta a mailcímét, próbálkozz azon, hátha szerencséd lesz. :)
  • bodesz
    nincs vki aki eladná a gémét?
  • bodesz
    jaaa értem
  • mukika
    pffffff

nem úgy értettem. ógy értettem, hogy többen mondták hogy a 2 gépes módszert (amikor ment nekik) frissítették 1.1-re akkor utánna nem indult el.

valamit nagyon félrenéztél! :DDDD
  • bodesz
    hát nemtom csak érdekességből :D
  • Alexease
    Forditva minek mukodjon?!?!?! Epp az a lenyeg, hogy a TRD2 reder engine az ujabb, frissebb (talan gyorsabb, szebb), es azt hasznalom a Colin4-ben:)
    Minek hasznaljak egy "regit" az uj helyet!?!? :))
  • bodesz
    összekéne dobni egy TDR2 magyar fansitet
  • bodesz
    azaz csak úgy lehet kivenni az írásodból :)
  • bodesz
    ezt hogy erted assziszed ha TDR2 (warezos) nincs patch megy? LOL LOL LOL LOL
  • bodesz
    fordítva is múködik?
  • serious
    Akkor nem kell kimásolni külön a save gamest ugye? És ugyanabba a könyvtárba tegyem majd fel?
  • mukika
    aha, uninstalnál beikszeled "keeo save games"-t. és patchaled, mert ha azalatt játszottál, és mentettlk, akkor oatc nélkül nem ismeri fel a mentéseid.
  • serious
    De a mentéseket vissza lehet másolni ugye?