TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A forumban olvastam, engem nem erintett, vagyis nem kerestem meg.
Lehet, hogy segített volna windows reinstall helyett.
Nem baj, úgyis értett már, ez csak az utoslsó csepp volt a pohárba a windowsomnál (a vírusok, lassú indulás, betelt partíció, sok szemét, stb. mellett 😊
de azért jó ötlet köszi 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:[email protected].
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
- A Codies oldalan megjelent valami SFCLEAN.EXE nevu progi. Nem tudom mi az, de lehet elofordulhat hogy a jatek install utan felkerulo Device Manager-es StarForce vedelmet tudja lepucolni. Ha valaki "probalkozik", lehet hogy egyszerubb mint Windows-t installni egy rossz probalkozas utan😊
Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Jó játékot kíván a
Game Library
Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.
update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
u.i. HA PONOTSAN EZEKET KÖVETVE NEM MEGY AKKOR NINCS MEGOLDÁS!!!!!!!!!!
Egyrész próbáld többször, eleinte nem indul el mindíg. Nekem pl. csak gép újraindítás után szokott.
Másrészt mindent csinálj PONTOSAN úgy, ahogy le van írva, különben nem fog menni.
Ja és senki ne próbáljon meg 1.2-es pathcet feltenni a warezra. Én megpróbáltam és utána már egyáltalán nem ment, újrainstall után sem. Csak windows újrainstall segített, most megy😊 (úgyis érett már 😊
Egyébként mindenkinek összesen ennyi jótanácsom van:
Ha MINDENT ugy csinálsz, ahogy le van írva, akkor menni fog, ha mégsem akkor NINCS megoldás!!! Ezt most írom le utoljára 😊
Van már valami mûködõ megoldás? Nálam azzal a hálózatos megoldással nem mûködik, a cd key nem tetszik neki

Mi lehet a probléma? Légyszi segítsen valaki.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
?(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ExtraWideWheelLock=0 // <-- PS2 900 fokos kormanyhoz
Mode1MaxStrength=1.800000 // <-- FFB erossege
Mode1Tightness=0.200000 // <-- "Lagyitas", minnel kissebb annal jobban erezni az aprorazasokat
ForceFeedbackMode=1 // <-- 0: nincs FFB; 1=normal; 2=normal+visszahuzas
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A Subarus jégrallynál nincs gondom, de mikor a zöld színû Austinmartinnal megyek az ezüst Jaguár ellen, akkor nincs esélyem. Mindegy nem adom fel... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Bar a TRD "sorozat" jatek, vagyis ha kijon a 3-as, es jo lesz, ez valszeg lejon😉
Alexease! Megtennéd nekem azt a szivességet, hogy mégegyszer beírod, milyen beállításokat hegesztettél át a játékban, hogy használható lett az irányítás? Vagy legalább azt, hogy kb hanyadik oldalon találom meg itt a fórumon a korrektet?
Egyébként nekem a legnagyobb gondom a fék használata. Majdnem úgy viselkedik, mintha billentyüzetröl használnám. Amikor elhagyja a dead zone-t, akkor nagyon rövid átmenettel satufék következik. A kormányzás türhetö, a gázadást is meg lehet szokni, de ez a fékezés nagyon zavaró. Egyébként Microsoft Sidewinder Force Feedback kormányt használok. Van erre a problémára valakinek megoldása?
Elöre is kösz a válaszokat!
és a félreértések elkerülése végett : nem sértésnek szántam
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Ja 1épként sikerült kiszabadítanom a bajnokságot.Csak úgy lehet teljesíteni, hogy a bajnokságon belül minden versenyt megnyersz nem csak 1x-ûen a bajnokságot.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
de nemtom a demonál a kormány t beállitani!!
tud vaéaki orvosságot erre??
a pedált nem látja asszem
!Forza Ferrari!
miylen kormánnyal nyomod??
irj mindent😄
érdemes e megvenni, mer ha kira akkor megveszem én is
!Forza Ferrari!
S nagyon jó játékot kivánok hosszú-hosszú hetekre! 😊