TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
alexsease nézz már át richard burns topikba is van par uj muvi^.^igaz ps2-es

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
www.codemasters.com es ott valahol (gondolom) a letolteseknel😊)

A forumban olvastam, engem nem erintett, vagyis nem kerestem meg.
SarkanyfuaRUSH
Na, hát erre nem gondoltam volna, hogy ilyen is van, pedig mit össze kínlódtam 😊

Lehet, hogy segített volna windows reinstall helyett.

Nem baj, úgyis értett már, ez csak az utoslsó csepp volt a pohárba a windowsomnál (a vírusok, lassú indulás, betelt partíció, sok szemét, stb. mellett 😊

de azért jó ötlet köszi 😊
bodesz
figy engem érdekelne ha még megvan holnapig ne add el meg kell még beszélnem itthon hogy megvehetem e de sztem meg szóval majd még írok neked addig ne add el ha lehet THX.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease!megtudnád nekem mondani pontosan hogy hol találom azt a ilet?Elõre is köszi!
Gabisan
ELADOM TOCA RACE DRIVER 2 GYARI EREDETI DVD DOBOZZAL,1 honapja a PcDome - nal vettem 9990.Ft-ert.
ARA:6500.Huf.Ha erdekel:[email protected].

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Alexease
- A tap kabelnek szerintem nem sok koze van a dologhoz😊) De az adat kabel biztos hogy nem kell😉
- A Codies oldalan megjelent valami SFCLEAN.EXE nevu progi. Nem tudom mi az, de lehet elofordulhat hogy a jatek install utan felkerulo Device Manager-es StarForce vedelmet tudja lepucolni. Ha valaki "probalkozik", lehet hogy egyszerubb mint Windows-t installni egy rossz probalkozas utan😊
SarkanyfuaRUSH
UTOLJÁRA: warez howto:

Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
Game Library

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)

u.i. HA PONOTSAN EZEKET KÖVETVE NEM MEGY AKKOR NINCS MEGOLDÁS!!!!!!!!!!
SarkanyfuaRUSH
szóval a CD/DVD meghajtókról leszedted az áramkábelt? (amelyik gépen játszanál) 😊
SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Egyrész próbáld többször, eleinte nem indul el mindíg. Nekem pl. csak gép újraindítás után szokott.
Másrészt mindent csinálj PONTOSAN úgy, ahogy le van írva, különben nem fog menni.

Ja és senki ne próbáljon meg 1.2-es pathcet feltenni a warezra. Én megpróbáltam és utána már egyáltalán nem ment, újrainstall után sem. Csak windows újrainstall segített, most megy😊 (úgyis érett már 😊

Egyébként mindenkinek összesen ennyi jótanácsom van:

Ha MINDENT ugy csinálsz, ahogy le van írva, akkor menni fog, ha mégsem akkor NINCS megoldás!!! Ezt most írom le utoljára 😊
Ferrari
Hi.
Van már valami mûködõ megoldás? Nálam azzal a hálózatos megoldással nem mûködik, a cd key nem tetszik neki
Mi lehet a probléma? Légyszi segítsen valaki.

Amse
Hát épp volt rá pénzem és tetszett a játék.De utólag meg😄

bodesz
3511 esre

Alexease
Amit meg erdemes megnezni (hexeditorral!!!), az a globfil1.big file. Abban vannak az FFB, sofor, efekt es egyebb finomhangolasok. Ott lehet beloni pl. ami nagyon fontos (😄) a pilota dinamikus mozgasait (elore-hatra, jobbra-balra, le-fel, es egyebb forgasok, csavarasok). Sokkal jobb, dinamikusabb, elvezetesebb lesz a jatek ha jol be vannak love (perszem ez csak annak fontos aki ProSim-ben megy es belsonezetben😄).
bodesz
és megérte "ez" ?

Alexease
Meg nem vagyok otthon, de visszakerestem. Ez a pchardwareconfig.ini (vagy valami hasonlo) nevu file-ban van a jatek gyoker konyvtaraban). Ezt erdemes beirni az FFB reszhez, sokkal jobb lesz! Egyreszt erosebb, reszletesebb, masreszt kikapcsolja az automata visszahuzast (kozeprehuzas), amitol korrektebbul erezni a felfuggesztest.

ExtraWideWheelLock=0 // <-- PS2 900 fokos kormanyhoz

Mode1MaxStrength=1.800000 // <-- FFB erossege

Mode1Tightness=0.200000 // <-- "Lagyitas", minnel kissebb annal jobban erezni az aprorazasokat

ForceFeedbackMode=1 // <-- 0: nincs FFB; 1=normal; 2=normal+visszahuzas
Alexease
Ja ja az Insane megabrutalkiralygame😊))))))))) Ma (szinte)egesznap azt nyomtam😊)
Amse
Én 2 game-et vettem meg eddig eredetibe.Ez az egyik a másik pedig az 1nsane.Az 1 istenkirálycsászár játék.

Amse
De persze😄 Mondd a címed és elküldöm postán 😄

Eisenhower
az egész gamest nem akarod elküldeni nekem? ^^ az eredeti lemezt stb ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Amse
Ha már Alexease berakta a cd-t én berakom a borítót.

Amse
Ha nem tudod kalibrálni a pedált akkor próbáld meg, hogy a gázt egy picit nyomva tartod és úgy fékezel, mert az nem engedi, hogy a fék maximálisan fogjon.De nem lehet sensitivitit állítani?Nekem software-esen is lehet de a játékban is szerintem.Bár nem biztos.Nekem 1épként nincs problémám a fékkel.

Amse
Ha nforce-on nincs fent akkor nem.

eMulen van vagy 50 crack, sztetek egy se yo? sztem nem .....
3P
Na igen lehet, mert úgy nyertem meg a jégrallyt kivéve az összes bajnokságot, hogy minden futamot nyertem 😊.
A Subarus jégrallynál nincs gondom, de mikor a zöld színû Austinmartinnal megyek az ezüst Jaguár ellen, akkor nincs esélyem. Mindegy nem adom fel... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Amse
Én is végigvittem a carriert a Free race-t pedig most csinálom most 50%nál járok.20 bajnokságot csináltam meg eddig és most fogom a plusz 2-õt, hogy a 3. is meglegyen.De nem elég az összetettben nyerni.A bajnokságokon belül minden versenyt meg kell nyerni.A jégrallikat megnyertem.😄

Alexease
Ha hazaerek beirkalom oket.
Alexease
Nem veszek meg mindent, nem is tudnek😊 Erre is varnom kellett 2.5 honapot.😉 De eddig is az olyan jatekokat, ami nagyon "kellett" megvettem (Insane, Screamer 4x4, GPL). Es ezekbol meg mind fent is van a gepen, atlag 5 eve😊))

Bar a TRD "sorozat" jatek, vagyis ha kijon a 3-as, es jo lesz, ez valszeg lejon😉
Nekem ezt a serialt adták az eredetihez.....

Üdv! Nálam is megy hálózatos macerával.
Alexease! Megtennéd nekem azt a szivességet, hogy mégegyszer beírod, milyen beállításokat hegesztettél át a játékban, hogy használható lett az irányítás? Vagy legalább azt, hogy kb hanyadik oldalon találom meg itt a fórumon a korrektet?
Egyébként nekem a legnagyobb gondom a fék használata. Majdnem úgy viselkedik, mintha billentyüzetröl használnám. Amikor elhagyja a dead zone-t, akkor nagyon rövid átmenettel satufék következik. A kormányzás türhetö, a gázadást is meg lehet szokni, de ez a fékezés nagyon zavaró. Egyébként Microsoft Sidewinder Force Feedback kormányt használok. Van erre a problémára valakinek megoldása?
Elöre is kösz a válaszokat!

[HUN]PAStheLoD
megvetted .. mert nem "jött ki" warezban ... starforcenak csak hízik a mája .. és egyre inkább elterjed .. ezután megkell kérdeznem : MINDENT MEG TUDSZ/FOGSZ/AKARSZ VENNI EZENTÚL?

és a félreértések elkerülése végett : nem sértésnek szántam

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Alexease
Egyikkel sem fog mukodni. Nem serial fuggo.
magus755
sziasztok ha netán valakinek kell egy serial találtam egyet még nem probáltam ki talán mülödik vele:A9A94W-XR66M2-7DG3FF-BBKDNL szoljatok rám ha netzán müködik ezzel a seriallal:köszi elöre is

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

3P
Na én is végigvittem már egy ideje az alap karriert, sõt a sinle-t is. Valóban 10, majd még 10 bajnokságot kell teljhesítened, de ráadásul összetettben az élen is kell végezned! Én megynyertem az Astonmartin jégrally kivételével mindet, s 10 után fel is szabadult az elsõ bajnokság, majd még 10 után a másik is, s ha azt a kettõt megynered felszabadul az utolsó. Tuti kis bajnokságok azok is... 😊

oneal1
én 26 ér szereztem

!Forza Ferrari!

Milyen furcsa, hogy csak tegnep írtak ide az emberkék! 😊 Azé az a "tudnátok adni érvényes serialt" hozzászólás üt rendesen!!!
Amse
Ja?!Mennyi volt a kormány?Amikor én vettem az enyimet akkor megnéztem az is.Nem rossz 😄.Bár a kinézete annyira nem tetszett.

Amse
Csak a pedálokat nem sikerült beállítani?
Ja 1épként sikerült kiszabadítanom a bajnokságot.Csak úgy lehet teljesíteni, hogy a bajnokságon belül minden versenyt megnyersz nem csak 1x-ûen a bajnokságot.

12346
😄DD
biztos majd adnak is😊)))

magus755
SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ ez nem jo

magus755
sziasztok tudna nekem adni valaki egy serialt(érvényes)a gamehoz megköszöném.

oneal1
nekem logitech momo racing van
de nemtom a demonál a kormány t beállitani!!
tud vaéaki orvosságot erre??
a pedált nem látja asszem

!Forza Ferrari!

bazza
csöpög a nyálam...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Amse
Én Logitech Force Formula Gp-vel nyomom és szerintem nagyon jó.Nem egy LFS, de próbáltam más játékokkal a kormányt és a Toca a legjobb "arcade" gém kormányhoz.Majdnem szimulátor 😄!A Force Feadback jó benne bár pár autónál keveslem.Nekem nagyon bejött a demó azért vettem meg, pedig akkor még nem volt kormányom.De kormánnyal sokkal jobb.

oneal1
nah mond hogy milyen!!!!!!!!!
miylen kormánnyal nyomod??
irj mindent😄
érdemes e megvenni, mer ha kira akkor megveszem én is

!Forza Ferrari!

Amse
Végigvittem a játéko és van még 3 nem elérhetõ(BÓNUSZ) bajnokság.Azt írja az elsõnél, hogy teljesítsek 10 bajnokságot és akkor szabadul fel.Már 11 et megcsináltam, de még nem érhetõ el.Ez mitõl lehet?Nem hiszem, hogy sokan tartotok itt, de ha valaki tudja az írja már meg.Thx

Amse
Jeee!😊Nem akarsz majd nyomni neten?ha igen privibe küldj msn elérhetõséget ha van és majd megbeszéljük.

Akinek nem indul hálozatos matyizásnál sem és már a lemezt se találja annak ajánlom hogy nyomassa le a CloneCD-t és minden CD-s ill DVD-s meghajtot huzzon le!Amugy nem kell bekapcsolni a legujabb Deamon-ban minden emulácios opciot,én egyet se kapcsoltam be mégis ment!És ez hülyeség hogy egyre lassab lesz mert a védelmi rendszer egyre jobban leterheli a rendszert!Haveromnak a 800Mhz-es Pentijén 64MB-s Geforce MX 440-el faszán müködött,igaz nem fullos grafikán!Ramja is csak 256 van az is SD!Szoval mindenki,mindent bele hálozatos doognál,elfog indulni a játék!
3P
Gratulálok hozzá!

S nagyon jó játékot kivánok hosszú-hosszú hetekre! 😊

Alexease
Talaltam tuti mukodo "crack"-et a jatekhoz!! 😊 Bar kicsit "draga" volt (9990.-) de nekem megerte😊))

Bocsi a rossz "viccert", de aprilis ota "gyujtottem" ra, es nekem nagy dolog hogy megvettem😉 Bar ennek most a FGM latja karat, de ez most mas kerdes😊)))