7285
-
#4671 sztem a játék mappáján belül a Savedata.rd2 érdekes........ akkor lehet megcsinálom, hogy patc nélkül is behozzam a mentésemi. :)
amúgy hiányzni fog a visszapilantó. :( -
#4670 Jaja.Ezt én is tudom.De most nem tudom leszedni a patch-et csak ha újrarakom a gammát.1épként a save-eket hol tárolja a game?
-
#4669 hát nekem is fent van... :C
csak az a baj, hogy sztem 1-2 embernek nem eredeti és azért nem tudunk velük is játszani. -
#4668 Én is ráérek ma este.Elment az asszony 1 hétre.
De patch az kéne azé.Nem? -
#4667 Ha lemondtok a patchrol es szivesen hostolok :) -
#4666 kábeles -
#4665 az milyen vonal? -
#4664 Nekem 512k a feltoltes -
#4663 nekem 512 adsl van!! -
#4662 hi
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse , Peppe, én, ezmár jó létszám már csak egy olyan embereke kell akinek van olyan nete ami jobb. azt mehet. -
#4661 nah emberek ittt vagyok én is ha esete lesz valami akkor lehet megyek én is már 82% nál járok. király game. -
#4660 Hi!
jo reggelt mindenkinek akkor este lesz valami game mert nekem is megvan eredetiben és este ugy néz ki ráérek és nyomulnák 1 jót.????????????????? -
#4659 kiprobaltam ADSLel a szervert, 4en voltunk tehat 3 kapcsolatot ugy ahogy elviselt, de neha belagzott.
viszont majdnem minden vernsenyt elbuktam :) -
#4658 Nagyon allat volt:)
full arcde mod nincs tores, doningtoni palya clk mercik ugy repkedtek ossze vissza en keteszer bordultam de egyszar nagyon - dupla szaltoval - kar hogy nincs meg repplaybe :) -
mikuc #4657 Hello!!
Nekem is megvan!! -
#4656 -
#4655 Hibauzenet -
#4654 commouncation protocol does not match - ez meg a miez?? -
#4653 En is tudok meg vagy 3 embert, de jatszani mar nem igazan fognak vele (szerintem:D). -
#4652 hoppá 9:) -
#4651 Nekem is +van! -
#4650 Hát lehet...
Most megvan itt a fórumon asszem 6 embernek.
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse :D
De amint látom Tomper is megvette vagy 2 gépes módszerrel játszik.Gondolom Peppe-nek is megvan az már 8:D -
ddd #4649 Akkor +kell várnod a cracket -
#4648 Akkor indul amint leszünk elegen kb 6-7-en -
#4647 Jaja az tényleg szar, hogy nincs magyar zászló.Azért az belefért volna még a játékba. -
#4646 amúgy ezt a magyar zászlós dolog tényleg káccos.... elég szarul néz ki az ember neve előtt angol zászló, mögötte pedig a HUN felirat....
nemsokára játszok én is, salz rettegjetek! :D -
#4645 hát én is kiváncsi vagyok! :) -
#4644 UUU!Mikor indul a bajnokság?Nemsokára lesz jó netem(kb 2 hét) ha addig nem indul el akkor én jelentkezem! -
#4643 En most egesz delutan nyomtam es nem volt lagos, bar en voltam a szerver, de a tobbiek se panaszkodtak, bar bejott valaki ausztraliabol, az johogy lagolt :) -
#4642 Jelentem kiprobaltam a netes gamet es eleg kellemes...viszont lagos, es emiatt igen furcsan viselkednek az atok, a sajat kocsi iranyithato jol igy is, de az ellenfeleket neha nem jol mutatja, bugos.
valamint megegy bug ati kartyam van, de antialias+anizo filterrel ha hatra nezek nem latom az autokat, valamint neha atlatszo a talaj, a korlat, motorhazteto stb...
kb 100as ping volt, oval palyan mentunk 2x 20 korost.
eleite turhetoen ment de mondjuk volt aki mar a rajtnal tolatasba kezdett, 5 kor utan meg nehanyan kivaltak es indult a destruction derby. Kb 10en voltunk abbol ugy 3-4en ertunk celba :)
Gamespyal keresem a servert.
Azt eszrevettetek, hogy a magyar nemzetiseget kihagytak a jatekbol? (pedig az elozo reszben benne volt)
Bezzeg a roman az benne van... -
#4641 MSN címem a felh. infomban. -
#4640 Web: http://onlinegames.uw.hu URL=http://onlinegames.uw.hu]Klikk
Mirc: #multiplayer.hu (QuakeNet)
Mail: [email protected]
-
#4639 iGY VAN INDUL A BAJNOKSÁG ÉS AKI TUD JÖJJÖN FEL MIRCRE A #multiplayer.hu CSATIRA THX! -
#4638 és hol lehet titeket elérni??? :) -
#4637 Hi!
TOCA2 Bajnokság indul!! Ha van kedvetek jelentkezni,
gyertek a:
Onlinegames oldalra!
Szerintem lennénk annyian, hogy egy bajnokság elinduljon :)
Ha már megvettétek, mutassátok meg mit tudtok :)
-
#4636 Nem!Csakis az eredeti megy gondtalanul. -
#4635 Akkor most működik az a Toca 2 ami a gamelib.fw.-n van fennt -
#4634 Mondassz vmit.:D Én nem kötődöm a pro sim-hez szóval tunék játszani ha akarnék csak nem akarok másokkal játszani.Jobb olyanokkal akiket "ismerek". -
#4633 Nem nagyon kell megbeszelni;) Aki akar jatszani, fel megy szerverre, talan lesz 1 vagy 2 Pro, belep es jatszik:) Ha esetleg belep egy masik "HUN", akkor mar lesznek ketten:))))
Ha mindenki a masikra var, hogy legalabb legyen 3-4 ember, akkor sosa sem fog osszejonni - ha jol latom:))) -
#4632 Nem nyomunk ma 1-et?Csak beszéljük meg mit mert már nem játszottam másfél hete.