TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
köcc othon kipróbálom nincs mit veszteni

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én most probalom ki a srác aztmondja 1 gépes ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Omlás
Cool figy !!! Akor ez most az egy gépes megoldás ? 1 DB PC segítségével tolod a gémet ? Mert kicsit olyan mintha a 2 PCs leírás lenne hiányossan leírva!

Komra nem kötekedni akarok csak kiváncsivok rá !
jah valakinek mükszik így ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

CoolStuff
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
Igazság:
VAN WAREZ, NINCS CRACK(NO DVD NEM SZÁMÍT)!!!! MEG NE VEDD!!
LOLLLLLL!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Na még 10 percat maradhatok...
A MOMO a legjobb, csak kurva drága újonan!
A legtöbb tesztben csak az MS FF Wheel veri oda, de abból is csak az újabb, szalz!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ja még annyit, hogy kemény 1 kávémba került, hogy haver elmondja a trükköt, szal annyival jön, akinek megy!😄

CoolStuff
Tuti bejön, csak figyelmesen csináld végig!
Na télleg mennem kell...

Tényleg csak a 2gepes modszeres volt itt ...
Ha ez bejon ....

CoolStuff
Na bye, mentem dolgozni, de este play!

CoolStuff
Nem kell 2 gép, csak olvasd el!!!
Miért, volt már itt többször?
Akkor miért veszitek meg???

CoolStuff
Megvan a Logitech MOMO kormányom, szal este gém!
10-ért eladta haver, és kitûnõ állapotban van...
Össz-vissz 10000Ft-om volt a játékra és kormányra, de mivel nem kellett megvegyem a játékot, így vehettem meg ezt az ász FF kormányt!😉)

Ehhez is 2 gép kell nem ?

[HUN]FaTaL
írd be még 35ször.

http://goo.gl/gd6Zi5

CoolStuff
Hali!
Na én már 2 napja jácccok a nem eredeti gémmel multin is...
Szóval, ne higgyetek senkinek, mert "törhetetlen" gém nincsen.
Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat, hogy senkinek ne kelljen pénzt kidobnia érte.

Naszoval, TRD2... Lehet már volt itt ez az utasitás, de ha nem ime:

1. húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2. hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3. rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4. kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5. kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6. telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7. jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8. telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (nem tuti, de sztem csak akkor müxik ha itt telepited fel))
9. jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10. indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11. miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12. indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Higgyétek el, müködik. Nem hittem benne, de sikerült. Crack nélkül elindult a játék, és most királyul müxik. Javaslom mindenkinek ezt a moccert. Télleg müködik. Mindenféle crack kamu, ez a moccer király. Jó szórakozást!😉

Zetorg
de nem baj. ma valószinû, hogy meglesz a kormány és akkor tudok gyakorolni 😄D

mukika
😄D

Zetorg
jóvanna 😄
tegnap Amse szétalázott 😮

mukika
nekem meg már réóta van, salz...

clio1616v
Tudom azért védtelek meg.

Holnap énis megveszem mer már nagyon türelmetlen vagyok.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Én csak megcsináltam amire Bodesz kollega kért!!!

Zetorg
addigra lesz kormányom is, szal lemoslak 😛

mukika
ÁZ! sry... majd meglátjuk mi lesz. D:

Zetorg
ugye csak viccelsz?

Amse

mukika
de majd ha én nyomom, te sehol se leszel gecie!4

Amse
Én is "gazdag és türelmetlen" vagyok😄Persze most van 204.-Ft-om 😄, de azért gazdag vagyok.Ja és rettegek

Zetorg
mi már ma nyomjuk online, sazl bekaphatod!

mukika
nah jövõhéten nekem is meg lesz a game, mert "gazdag és türelmetlen" vagyok!!!

Rettegj Zetorg meg persze Amse...

Zetorg
ok, szerintem itt leszek.MSN:zetorg.freemail.hu

Amse
Zetorg:1 órát tudunk játszani éjféltõl 1 ig.Nem leszek most itt, de írj ha jó neked.Majd feljövök még ha adsz msn elérhetõséget akkor majd ott dumálunk.(Vagy itt)

Amse
Nem mind1, hogy hányan veszik meg?Ha nem törik fel akkor úgy is tudni fogják hogy nem lehet feltörni és akkor ezt rakják mindenbe és meg kell venni.De mindent fel lehet törni és ha 1szer feltörik akkor utána úgyis lesz warezon.

clio1616v
A gazdag kifejezés pontatlan volt, én is meg tudnám venni. És lehet hogy egy két hónap múlva, ha nem lesz crack akkor megveszem.
De az a kiadónak is fel fog tûnni, hogy a starforceos gamekból több fogy.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Alexease
Akkor en is "gazdag es turelmetlen" vagyok, mert majd' 3 honap alatt sikerult annyi penzt osszeszedjek, hogy megvegyem😊)))))))))) Jo tudni, hogy ilyet is tudok😊))))
3P
Akkor ez mi?
"gazdag és türelmetlen"

Én Szabikát nem szóltam le csupán azt jegyeztem meg neki, hogy ez már szinte chat szintû volt, amit itt mûveltek Bodesszel, és azért ez egy játék topicja, s nem egy baráti chat...
A visszaolvasás meg tényleg minimális lett volna hiszen az elsõ felvetés után írtam hogy fake, ne de mindegy ettõl egyikönk sem lett semmivel sem szegényebb...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

clio1616v
Nem tettem megjegyzést senkire és nem "barom"oztam le senkit. Ha felháborodást keltettem bárkiben attól elnézést kérek.
Az minõsít, hogy leszólsz valakit (Szabyka), hogy miért szól hozzá feleslegesen, mert nem olvassa a topicot vissza.
Peace

Megkértek nézzem meg és Én megnéztem a Breedes módszert!
Ennyi ...

3P
Nem azért de én sem tettem azokra megjegyzést aki valamilyen okból nem tudat/akarta megvenni, így eszméletlen felháborító, amit itt mûvelsz!

mukika
hát te mekkora egy barom vagy.

clio1616v
Azzal hogy megveszi olyan ember is aki eddig nem vett game-t arra ösztönzi a játékcégeket hogy ezt a védelmet preferálja. Kösz mindenkinek aki gazdag és türelmetlen.

3P
Nem akarom lelhoasztani a kedved, de az elején írtam, hogy fake crack. Nem az a gond, hogy kipróbáltad, hiszen sokan csak saját hibájukból tanulnak... Sokkal inkább az a gond, hogy ezt a forumon cseteltétek le közel 30 hozzászólást produkálva! Mehetett vólna magánban is, és maximum az eredményét osztanátok meg velünk! Ejh 😞

Proba cseresznye! Egy probat megert!

magus755
köszi már nem kell már megoldodot a probléma!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
sziasztok hogyan kell kicsomagolni ezt a torrentes dolgot?

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

bodesz
akkor nemjött össze sorry akkor nincs semmiféle crack és a gamet nemlehet átverni

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

azt irja!
EGY KIS HIBA TORTENT!
Olvasasi hiba a lemez olvasasa kozben!
Gyozodj meg rola hogy a meghajtoban levo lemez fizikailag sertetlen!
😞

bodesz
no mehegy?

bodesz
ok

4.És 😊 De már nem aktualis 😞
Megprobalom most ugy hogy lehuzom a cdkrol a tapkabelt
pill ...

bodesz
1.igen
2.igen
3.amikor indítani akarod a gamet
4.Ls3?

Sajna nem jo 😞
Mindig azt irja tegyem a Breed lemezt egy masik meghajtoba!