7285
  • mukika
    sztem a játék mappáján belül a Savedata.rd2 érdekes........ akkor lehet megcsinálom, hogy patc nélkül is behozzam a mentésemi. :)

amúgy hiányzni fog a visszapilantó. :(
  • Amse
    Jaja.Ezt én is tudom.De most nem tudom leszedni a patch-et csak ha újrarakom a gammát.1épként a save-eket hol tárolja a game?
  • mukika
    hát nekem is fent van... :C

csak az a baj, hogy sztem 1-2 embernek nem eredeti és azért nem tudunk velük is játszani.
  • Amse
    Én is ráérek ma este.Elment az asszony 1 hétre.
    De patch az kéne azé.Nem?
  • toMpEr
    Ha lemondtok a patchrol es szivesen hostolok :)
  • toMpEr
    kábeles
  • hiba
    az milyen vonal?
  • toMpEr
    Nekem 512k a feltoltes
  • magus755
    nekem 512 adsl van!!
  • Istencsászár
    hi
    Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse , Peppe, én, ezmár jó létszám már csak egy olyan embereke kell akinek van olyan nete ami jobb. azt mehet.
  • Clava
    nah emberek ittt vagyok én is ha esete lesz valami akkor lehet megyek én is már 82% nál járok. király game.
  • magus755
    Hi!
    jo reggelt mindenkinek akkor este lesz valami game mert nekem is megvan eredetiben és este ugy néz ki ráérek és nyomulnák 1 jót.?????????????????
  • hiba
    kiprobaltam ADSLel a szervert, 4en voltunk tehat 3 kapcsolatot ugy ahogy elviselt, de neha belagzott.
    viszont majdnem minden vernsenyt elbuktam :)
  • hiba
    Nagyon allat volt:)
    full arcde mod nincs tores, doningtoni palya clk mercik ugy repkedtek ossze vissza en keteszer bordultam de egyszar nagyon - dupla szaltoval - kar hogy nincs meg repplaybe :)
  • mikuc
    Hello!!

Nekem is megvan!!
  • hiba
  • Alexease
    Hibauzenet
  • hiba
    commouncation protocol does not match - ez meg a miez??
  • Alexease
    En is tudok meg vagy 3 embert, de jatszani mar nem igazan fognak vele (szerintem:D).
  • Amse
    hoppá 9:)
  • serious
    Nekem is +van!
  • Amse
    Hát lehet...
    Most megvan itt a fórumon asszem 6 embernek.
    Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse :D
    De amint látom Tomper is megvette vagy 2 gépes módszerrel játszik.Gondolom Peppe-nek is megvan az már 8:D
  • ddd
    Akkor +kell várnod a cracket
  • Istencsászár
    Akkor indul amint leszünk elegen kb 6-7-en
  • Amse
    Jaja az tényleg szar, hogy nincs magyar zászló.Azért az belefért volna még a játékba.
  • mukika
    amúgy ezt a magyar zászlós dolog tényleg káccos.... elég szarul néz ki az ember neve előtt angol zászló, mögötte pedig a HUN felirat....

nemsokára játszok én is, salz rettegjetek! :D
  • mukika
    hát én is kiváncsi vagyok! :)
  • Amse
    UUU!Mikor indul a bajnokság?Nemsokára lesz jó netem(kb 2 hét) ha addig nem indul el akkor én jelentkezem!
  • toMpEr
    En most egesz delutan nyomtam es nem volt lagos, bar en voltam a szerver, de a tobbiek se panaszkodtak, bar bejott valaki ausztraliabol, az johogy lagolt :)
  • hiba
    Jelentem kiprobaltam a netes gamet es eleg kellemes...viszont lagos, es emiatt igen furcsan viselkednek az atok, a sajat kocsi iranyithato jol igy is, de az ellenfeleket neha nem jol mutatja, bugos.
    valamint megegy bug ati kartyam van, de antialias+anizo filterrel ha hatra nezek nem latom az autokat, valamint neha atlatszo a talaj, a korlat, motorhazteto stb...

kb 100as ping volt, oval palyan mentunk 2x 20 korost.
    eleite turhetoen ment de mondjuk volt aki mar a rajtnal tolatasba kezdett, 5 kor utan meg nehanyan kivaltak es indult a destruction derby. Kb 10en voltunk abbol ugy 3-4en ertunk celba :)

Gamespyal keresem a servert.

Azt eszrevettetek, hogy a magyar nemzetiseget kihagytak a jatekbol? (pedig az elozo reszben benne volt)
    Bezzeg a roman az benne van...
  • mukika
    MSN címem a felh. infomban.
  • Pepper
    Web: http://onlinegames.uw.hu URL=http://onlinegames.uw.hu]Klikk
    Mirc: #multiplayer.hu (QuakeNet)
    Mail: [email protected]

• Istencsászár
    iGY VAN INDUL A BAJNOKSÁG ÉS AKI TUD JÖJJÖN FEL MIRCRE A #multiplayer.hu CSATIRA THX!
  • mukika
    és hol lehet titeket elérni??? :)
  • Pepper
    Hi!
    TOCA2 Bajnokság indul!! Ha van kedvetek jelentkezni,
    gyertek a:
    Onlinegames oldalra!
    Szerintem lennénk annyian, hogy egy bajnokság elinduljon :)
    Ha már megvettétek, mutassátok meg mit tudtok :)

• Amse
    Nem!Csakis az eredeti megy gondtalanul.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akkor most működik az a Toca 2 ami a gamelib.fw.-n van fennt
  • Amse
    Mondassz vmit.:D Én nem kötődöm a pro sim-hez szóval tunék játszani ha akarnék csak nem akarok másokkal játszani.Jobb olyanokkal akiket "ismerek".
  • Alexease
    Nem nagyon kell megbeszelni;) Aki akar jatszani, fel megy szerverre, talan lesz 1 vagy 2 Pro, belep es jatszik:) Ha esetleg belep egy masik "HUN", akkor mar lesznek ketten:))))
    Ha mindenki a masikra var, hogy legalabb legyen 3-4 ember, akkor sosa sem fog osszejonni - ha jol latom:)))
  • Amse
    Nem nyomunk ma 1-et?Csak beszéljük meg mit mert már nem játszottam másfél hete.