TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Komra nem kötekedni akarok csak kiváncsivok rá !
jah valakinek mükszik így ?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Igazság:
VAN WAREZ, NINCS CRACK(NO DVD NEM SZÁMÍT)!!!! MEG NE VEDD!!
LOLLLLLL!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A MOMO a legjobb, csak kurva drága újonan!
A legtöbb tesztben csak az MS FF Wheel veri oda, de abból is csak az újabb, szalz!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Na télleg mennem kell...

Ha ez bejon ....

Miért, volt már itt többször?
Akkor miért veszitek meg???
10-ért eladta haver, és kitûnõ állapotban van...
Össz-vissz 10000Ft-om volt a játékra és kormányra, de mivel nem kellett megvegyem a játékot, így vehettem meg ezt az ász FF kormányt!😉)
Na én már 2 napja jácccok a nem eredeti gémmel multin is...
Szóval, ne higgyetek senkinek, mert "törhetetlen" gém nincsen.
Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat, hogy senkinek ne kelljen pénzt kidobnia érte.
Naszoval, TRD2... Lehet már volt itt ez az utasitás, de ha nem ime:
1. húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2. hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3. rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4. kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5. kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6. telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7. jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8. telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (nem tuti, de sztem csak akkor müxik ha itt telepited fel))
9. jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10. indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11. miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12. indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Higgyétek el, müködik. Nem hittem benne, de sikerült. Crack nélkül elindult a játék, és most királyul müxik. Javaslom mindenkinek ezt a moccert. Télleg müködik. Mindenféle crack kamu, ez a moccer király. Jó szórakozást!😉
Holnap énis megveszem mer már nagyon türelmetlen vagyok.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Én is "gazdag és türelmetlen" vagyok😄Persze most van 204.-Ft-om 😄, de azért gazdag vagyok.Ja és rettegek

Rettegj Zetorg meg persze Amse...

De az a kiadónak is fel fog tûnni, hogy a starforceos gamekból több fogy.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"gazdag és türelmetlen"
Én Szabikát nem szóltam le csupán azt jegyeztem meg neki, hogy ez már szinte chat szintû volt, amit itt mûveltek Bodesszel, és azért ez egy játék topicja, s nem egy baráti chat...
A visszaolvasás meg tényleg minimális lett volna hiszen az elsõ felvetés után írtam hogy fake, ne de mindegy ettõl egyikönk sem lett semmivel sem szegényebb...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az minõsít, hogy leszólsz valakit (Szabyka), hogy miért szól hozzá feleslegesen, mert nem olvassa a topicot vissza.
Peace

Ennyi ...

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
EGY KIS HIBA TORTENT!
Olvasasi hiba a lemez olvasasa kozben!
Gyozodj meg rola hogy a meghajtoban levo lemez fizikailag sertetlen!
😞
Megprobalom most ugy hogy lehuzom a cdkrol a tapkabelt
pill ...
2.igen
3.amikor indítani akarod a gamet
4.Ls3?
Mindig azt irja tegyem a Breed lemezt egy masik meghajtoba!
ugye csak viccelsz?