7285
-
#4711 betepve nem vezethet :) -
K.András #4710 Abban az esetben ha tartod 37 körön keresztül azt a tempot... -
#4709 -
balint08 #4708 Mikor lesz krekkkkk?????
vagy van vlm megoldás amivel elindul??????
-
#4707 Na ja :), de itt 3 kör kontra 37(!) körröl volt szó, tehát matematika esetén 2 másodperc kontra 20-25 másodpercnek kellene kijönni... -
K.András #4706 Egyszerü matematika,ha három kör alatt adsz nekik pl 2 mp-t akkor lehet h 10 körnél már 6-7 másodperc lesz a különbség. -
#4705 Egy elég "érdekes" dologra lette figyelmes...
Épp 100%-os verseny távon nyomom végig a DTM-et, s a verseny végén az ellenfelek hátránya kb 2x annyi amennyit 3 körös verseny után szoktam adni nekik. (A rend kedvéért írom, hogy nem hibáztam (nagyot) a teljes versenytáv alatt, s mégis ez az eremény...)
Lehet, hogy pivit "csal" a játék és egy adott különbség után javulnak az ellenfél köridejei is.
Na igen mondhatnánk, hogy ez azért lehet, mert tanulos AI van benne, de ez picit túlzás... :)
-
#4704 Asszem nem.De lehet.De ha ki akarod szabadítani a lockolt bajnokságokat akkor muszály minden versenyen elsőnek lenni.De ha már megnyerted a bajnokságot úgy, hogy nem nyerted meg mindegyiket akkor elég csak a nem megnyert versenyeket újranyomni. -
#4703 Vedd meg eredetibe megéri.
AMSE.: és minden versenyen 1 sőnek kell lenni hogy megkapd a kocsikat mert én van olyan hogy 1-2 pályán nwem első leszek a de a bajnokságba elsővagyok a végén és mégse kapomk meg a gépet. -
ddd #4702
Bajnokság??? Ha lesz crack megyek én is!!!
-
#4701 komolyan: mondtam aki komolyan jelentkezne az irjon az http://onlinegames.uw.hu fórumba vagy nekem az msn címemre a [email protected]!!! -
#4700 UP!
akkor most a bajnoksággal mi lesz?
komolyan csináljuk, vagy nem? :D -
#4699 Nekem sikerült a végigvinni.A nem kiszabadított kocsikat úgy tudod kiszabadítani, hogy az adott bajnokságot meg kell nyerned a free race-ben úgy, hogy berakod az összes pályát és átrakhatod 1 körösre a versenyeket, de az ellenfeleken ne állíts. -
#4698 nem is a kivitelezéssel van a gond hanem a SIRALAMAS 0 fizikája a rally mődnak és az autó elbaszott mozgása. -
#4697 hé neketek sikerült végig tolni az ucsso bajnokságot azzal a F1-es kocsival? mert sztem kurvanehéz. de így is van 1 jó pár kocsi amiket nem kaptam még meg azokat hogy lehet megszerezni?? -
#4696 NEM! egyszerűen siralmas.... :C
nagyon gyengére sikerült. -
#4695 meg mikor nem1 -
#4694 Nem!Sokkal jobb!!! -
#4693 Csináld meg mert nem lesz többet.Egyszer kell csak túllenni rajta.Jah meg ha a Free Race-t is meg akarod csinálni akkor még1x.Én megcsináltam:D -
#4692 nem olyan a rally mint a colin 4 ben? -
#4691 erről a buzi Gt4-ezésről leszokhatnál:) -
#4690 gondoltam...
mert én nem ilyennek láttam a gémben -
#4689 aki megálomodta a rally módot ebbe a gammába elkéne törni a kezét. Iszencsászár gamma és egy ilyennel sikerült elvenni e kedvemet a singel kipörgetéséhez. -
#4688 passszzz pedig maxon nyomom, gondolom a kép összenyomása miatt. gamen belül nem ilyen... -
#4687 Tenyleg erdekes az a razoko, gondolom a grafikai butitas eredmenye -
#4686 1. Ha jo a jatek, es megeri, akkor nem gond:)
2. Mar ideje volt:))
3. Annyira nem korrekt mint lehetne, de meg mindig felnek elszakadni az arkadtol, vagy sokkal korrektebbet csinalni:))) -
#4685 - Mert az ugy jo:)))
- Hogy legyen mibe belekotnod, es hogy a GT4 kiralysagodat reklamozhasd:PPPPPP -
#4684 egyébként örülök a PC-s verziónak
1, hogy nehéz warezolni
2, hogy DVD-n van
3, hogy korrekt a gamma
gratula a kódmestereknek, mert az előző TOCA hagyott némi kívánnivalót maga után
és a topic is jó...vagyis nem arról szól, hogy ki honnan szedheti le, hanem játékról
ps: én az Xbox verziót toltam...sajna kormány nélkül -
#4683 a rázókő miért olyan homály? -
#4682 Én éjfél után tudok menni. -
#4681 Na az fasza aki komolyan gondolja az http://onlinegames.uw.hu/ irjon a fórumba. -
#4680 Lesz máma valami game este a neten mert szivesen mennék 10 óra után jáccani???? -
#4679 de csak 6-8 ra szoktam allitani, mert amugy eleg nehez lokodosodes nelkul eljonni az elso kanyarban -
#4678 A Toca szerint 12 ebmert bir el, annyian ugyan meg nem voltunk, de 10-en ment lag nelkul -
#4677 mármint nem nekem hanem aki irta:)))) -
#4676 Nekem 512k a feltoltes szerintem az simán elbir 6-7 embert -
#4675 nemkell megvennei ha van 2 géped tökéletesn megy
-
#4674 igen -
#4673 Hellóka! Ha játszani akarok ezzel a gamével akkor tényleg meg kell vennem?
mert ha igen akkor Toca -
#4672 Jah.Tényleg az.Kerestem de azt nem néztem.