7285
  • Amse
    Carrierben nem lehet nehézséget állítani.Viszont nem kell végigtolni 1ből a bajnokságot.Kiléphetsz közben.
  • bazza
    Szeretnék kérdezni valamit, a játékkal kapcsolatban!
    Most kezdtem el a "Carrier" módot, és szeretném tudni, hogyha elindulok egy bajnokságban, azt szünet nélkül végig kell tolnom? Mert nyertem egy versenyt, utána röktön jött a következő...Én meg ijedtemben feladtam a versenyt!:) Szóval lehet szüneteltetni egy bajnokságot?

És hol lehet beállítani a játék nehézségét? Vagy csak Free Race-ben lehet?
  • mohus
    konzolon...hajaj...igazi szemétbánya gyűlt össze az évek alatt
  • Alexease
    Persze, PC-re;) De gondolom konzolon is van jobb rosszabb? :)) A PC-t meg a konzolt ne hasonlitsuk, mert ertelmetlen:PPPPPPPPP
  • Amse
  • bazza
    Megvan mi volt a probléma!
    Nem csináltam egy hálózati meghajtót, hanem csak hálózat/Teljes hálózat/....

Ezért nem indult. De most már simán fut! Király!
  • mohus
    szted....és egyetértek, mert sztem is...PC-re persze
  • 4du4sz
    azzal probalkozz hogy kiveszed az imaget aztan ujra berakod, mennie kell, en is sokat szarakodtam vele ha vegkepp nem megy rakd ujra!! kiszamithatatlan, nem lehet megmondani hogy mikor miert nem indul el es maskor meg miert indul! ne add fel, en sem adtam...
  • Amse
    Jah, figyelni kell hogy milyen kanyarok jönnek.Az nem árt.És még kis kanyarnál is érdemes elvenni a gázból mert elég sz*arul mondja a kanyarokat és volt amikor meglepődtem:D
  • Jacek
    erdekes lenne siman lehet nyerni, csak nem kell paraszt modjara a gazon allni:))
  • Amse
    Jah.
  • Alexease
    "...de sztem azért "annyira" nem jó...:)" - Ebben a kategoriaban (autos, arkados, "mindenkinek" jatek) eddig ez a legjobb.
  • mohus
    hát ez már nagy fejlődés PC-s körökben...

de sztem azért "annyira" nem jó...:) megvenni viszont érdemes
  • Amse
    Lehet jelentkezni.Tottinál.Msn:[email protected]
  • bodesz
    télleg mivan a netes bajnoksággal?
  • Amse
    Igen vannak ilyenek.Amikor a free race-t csináltam és 1 körös versenyen 21. helyről indulok akkor elég nehéz előrefurakodni.De az első kanyar után mindíg 7. voltam :D.
  • bodesz
    nekem csak mondja és nem igazán figyelem a cmr4 be se mit mond :D mind1 ford mustang 2000 chellenge elég nehéz mert 16 helyről feljönni az 1. re töréssel tudok :(
  • Amse
    Hát ott az a jó, hogy mondja milyen kanyar jön.Nem tom, hogy de sikerült 2x megcsinálni, de szenvedtem eleget.
  • bodesz
    a rally részt szinte lehetetlen camerahack nélkül megcsinálni mert nemlátni az utat :(
  • bodesz
    IGEN!nem olvastad a topic alcimét :D
    NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!

ez a leg1szerübb nekemse ment így elolvastam ezt :D és emgvettem
  • bazza
    kábel kihúzva, másik gépen van a kép, innen bemuntoltam a másik gépről, felraktam, nem crackeltem, kéri a cdkulcsot, megadom, kiírja hogy ellenőriz, nem jó neki, rákattintok a kilépésre, újra elindítom, és voálá, NEM MEGY! (megint bejön a másolásvédelmi ablak...)

Kihagytam vmit?
  • GvD
    Nekünk megy :P...nem tudom hogy hogy tudnék ebben segíteni, de nekünk se mindíg indul le, viszont ha elindul, akkor még netre is ki tudunk menni...viszont annyira jó a game, hogy fontolgatom hogy életemben először erre a gaméra kiadok pénzt!!!
  • bazza
    Tudom, hogy nem szeretitek a témát, de én nem vettem meg, hanem kipróbáltam a 2 gépes módszert...
    Hát hiába adom meg a cd kulcsot rendesen, nem fogadja el!
    Segítene nekem valaki?
  • bodesz
    én végre szereztem egy jó autós játékot ami nem 100% rally és jó is.ja és még call of duty zok mellette így pont jó nekem :)
  • Amse
    Hát én momentán nem játszom semmivel.:D
  • serious
    Pedig az elején kurvára bejött de most inkább dúmozok vagy tífezek.
  • Amse
    Hát ja...Meglehet unni.Én se játszom vele mostanság.Végigvittem teljesen.Majd multizok ha lesz kedvem, de mostanába ahoz sincs.
  • serious
    Ezzel most én is igy vagyok. Mostanába nincs kedvem vele jáccani de lehet hogy később lesz.
  • Amse
  • Zetorg
    ne rohogjé gecci! :P
    arra is gondoltam, hogy el kéne adni, de akkor meg az lesz a baj, hogyha játszani akarok vele később akkor meg nem tudok.
  • Amse
    :D
  • Zetorg
    :(((
    tudtam, hogy ez lesz mielőtt megvettem!legalább 1x végig kéne nyomni, de mindig fölidegesít!! :)
  • Amse
    :DVan aki meg most veszi meg.:D
  • Zetorg
    pörög a topik geciek!!!! :DD

én meg már nem is jáccok a gémmel. :(
  • Amse
  • bodesz
    na sikerült beállítani a hangot csak 2 katt volt az egész :D mind1 télleg eddig nagyon nagy pangás volt itt a topicba :D
  • mukika
    inkább itt kérdezd.
  • gazdi
    Kicsit off, de talán többeknek megvan a kapcsolat: hogyan tudom a VirtualPC-vel a virtuális gépem egyik meghajtóját megosztani?
  • Amse
    Jaja.Nagyon Pangott a topic az elmúlt pár napban.
  • mukika
    végre egy kis topicpörgés.... :P