7285
-
#4874 Carrierben nem lehet nehézséget állítani.Viszont nem kell végigtolni 1ből a bajnokságot.Kiléphetsz közben. -
#4873 Szeretnék kérdezni valamit, a játékkal kapcsolatban!
Most kezdtem el a "Carrier" módot, és szeretném tudni, hogyha elindulok egy bajnokságban, azt szünet nélkül végig kell tolnom? Mert nyertem egy versenyt, utána röktön jött a következő...Én meg ijedtemben feladtam a versenyt!:) Szóval lehet szüneteltetni egy bajnokságot?
És hol lehet beállítani a játék nehézségét? Vagy csak Free Race-ben lehet? -
#4872 konzolon...hajaj...igazi szemétbánya gyűlt össze az évek alatt -
#4871 Persze, PC-re;) De gondolom konzolon is van jobb rosszabb? :)) A PC-t meg a konzolt ne hasonlitsuk, mert ertelmetlen:PPPPPPPPP -
#4870 -
#4869 Megvan mi volt a probléma!
Nem csináltam egy hálózati meghajtót, hanem csak hálózat/Teljes hálózat/....
Ezért nem indult. De most már simán fut! Király! -
#4868 szted....és egyetértek, mert sztem is...PC-re persze -
4du4sz #4867 azzal probalkozz hogy kiveszed az imaget aztan ujra berakod, mennie kell, en is sokat szarakodtam vele ha vegkepp nem megy rakd ujra!! kiszamithatatlan, nem lehet megmondani hogy mikor miert nem indul el es maskor meg miert indul! ne add fel, en sem adtam... -
#4866 Jah, figyelni kell hogy milyen kanyarok jönnek.Az nem árt.És még kis kanyarnál is érdemes elvenni a gázból mert elég sz*arul mondja a kanyarokat és volt amikor meglepődtem:D -
#4865 erdekes lenne siman lehet nyerni, csak nem kell paraszt modjara a gazon allni:)) -
#4864 Jah. -
#4863 "...de sztem azért "annyira" nem jó...:)" - Ebben a kategoriaban (autos, arkados, "mindenkinek" jatek) eddig ez a legjobb. -
#4862 hát ez már nagy fejlődés PC-s körökben...
de sztem azért "annyira" nem jó...:) megvenni viszont érdemes -
#4861 Lehet jelentkezni.Tottinál.Msn:[email protected] -
#4860 télleg mivan a netes bajnoksággal? -
#4859 Igen vannak ilyenek.Amikor a free race-t csináltam és 1 körös versenyen 21. helyről indulok akkor elég nehéz előrefurakodni.De az első kanyar után mindíg 7. voltam :D. -
#4858 nekem csak mondja és nem igazán figyelem a cmr4 be se mit mond :D mind1 ford mustang 2000 chellenge elég nehéz mert 16 helyről feljönni az 1. re töréssel tudok :( -
#4857 Hát ott az a jó, hogy mondja milyen kanyar jön.Nem tom, hogy de sikerült 2x megcsinálni, de szenvedtem eleget. -
#4856 a rally részt szinte lehetetlen camerahack nélkül megcsinálni mert nemlátni az utat :( -
#4855 IGEN!nem olvastad a topic alcimét :D
NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!
ez a leg1szerübb nekemse ment így elolvastam ezt :D és emgvettem -
#4854 kábel kihúzva, másik gépen van a kép, innen bemuntoltam a másik gépről, felraktam, nem crackeltem, kéri a cdkulcsot, megadom, kiírja hogy ellenőriz, nem jó neki, rákattintok a kilépésre, újra elindítom, és voálá, NEM MEGY! (megint bejön a másolásvédelmi ablak...)
Kihagytam vmit? -
#4853 Nekünk megy :P...nem tudom hogy hogy tudnék ebben segíteni, de nekünk se mindíg indul le, viszont ha elindul, akkor még netre is ki tudunk menni...viszont annyira jó a game, hogy fontolgatom hogy életemben először erre a gaméra kiadok pénzt!!! -
#4852 Tudom, hogy nem szeretitek a témát, de én nem vettem meg, hanem kipróbáltam a 2 gépes módszert...
Hát hiába adom meg a cd kulcsot rendesen, nem fogadja el!
Segítene nekem valaki? -
#4851 én végre szereztem egy jó autós játékot ami nem 100% rally és jó is.ja és még call of duty zok mellette így pont jó nekem :) -
#4850 Hát én momentán nem játszom semmivel.:D -
#4849 Pedig az elején kurvára bejött de most inkább dúmozok vagy tífezek. -
#4848 Hát ja...Meglehet unni.Én se játszom vele mostanság.Végigvittem teljesen.Majd multizok ha lesz kedvem, de mostanába ahoz sincs. -
#4847 Ezzel most én is igy vagyok. Mostanába nincs kedvem vele jáccani de lehet hogy később lesz. -
#4846 -
#4845 ne rohogjé gecci! :P
arra is gondoltam, hogy el kéne adni, de akkor meg az lesz a baj, hogyha játszani akarok vele később akkor meg nem tudok. -
#4844 :D -
#4843 :(((
tudtam, hogy ez lesz mielőtt megvettem!legalább 1x végig kéne nyomni, de mindig fölidegesít!! :) -
#4842 :DVan aki meg most veszi meg.:D -
#4841 pörög a topik geciek!!!! :DD
én meg már nem is jáccok a gémmel. :( -
#4840 -
#4839 na sikerült beállítani a hangot csak 2 katt volt az egész :D mind1 télleg eddig nagyon nagy pangás volt itt a topicba :D -
#4838 inkább itt kérdezd. -
gazdi #4837 Kicsit off, de talán többeknek megvan a kapcsolat: hogyan tudom a VirtualPC-vel a virtuális gépem egyik meghajtóját megosztani? -
#4836 Jaja.Nagyon Pangott a topic az elmúlt pár napban. -
#4835 végre egy kis topicpörgés.... :P