TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna valaki segíteni nekem?
felraktam a toca rd2-õt és nem tudom elindítani mert vmi lemezellenõrzés jön be!
mit tegyek?
Sõt, ugye a legális szoftverrel lazán, minden gond nélkül tudsz multizni is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
XCHAMPS : MEGJVDOE
BOOST : TTYJUMZQ
FWDRIVE : INEPMUNC
NODENT : QHKNDEAA
THEEND : NTBXBAAA
Sok sikert !
Tud valaki a 9205 szériához bonus kódokat? Neten van egy csomó de nem ehez!
Köszi!
u.i S.O.S
Pontosan nem tudom, hogyan, de azért próbálom elmondani, arra az esetre hogyha valakinek hasonló gondja lenne.
Szóval:
Patch install közben leállt hibával, emiatt a játék errorral kidobott mindig a desktopra.
Szóval, két dologgal próbálkoztam:Az egyik az volt, hogy felraktam a frissen telepített játékra a gamecopywordrõl az 1.0-ás cracked exet,elindítottam, majd visszatértem a windowsba, és utána normálisan feltelepült a patch. Utána már csak ráraktam a játékhoz adott 1.2 cracket és ment is.
De lehet hogy a Starforce Nightmare disable cd, disable node- ja miatt települt fel normálisan a patch. Félreértés ne essék, nem kell hozzá az SF nightmare, csak a patch installálása alatt izzítottam be.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Forza.
Valaki segítsen!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
én olyanra hogy ha már mindenképpen írnia kell akkor mondjuk írhatott volna olyat hogy: "Figyi srác itt van 2500-ért a játék szerintem vedd meg és nem kell szenvedned."
de inkább nagyképûen lázad. Ez meg Õt jellemzi
Itt csupán 2500 Ft, ami már semmiképpen sem kifizethetetlen ár. Végül is nekem mindegy, aki szenvedni akar szenvedjen, bár meg kell jegyezni, hogy ebben a topicban is volt már konkrét link a jó törésre...
Shortstop:Ha jol emlékszem valaki itt irta hogy mindenképpen a c:\-re telepitsd, mert ugy müködik.De lehet hogy rosszul tudom hiszen még én is elötte állok az ilyen telepitési torturának.
----- Race Driver 2 Patch 1.2 -----
error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory.
----- Race Driver 2 Patch Finished -----
Error code: 34
Nem oda van egyébként telepítve a játék ahova õ ajánlja. (Tehát nem a C-re)
Crack nélkül kéri a kulcsot, de nem tudok neki mit megadni.
Crackkel pedig:
AppName: rd2.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 011106b4
[b]Szóval ha valaki tudja mi a gáz akkor írja meg pls.
Elõre is köszi
beírom majd csak próbáltam hozzá szerezni serialt és bekaptam valami vírust...holnap feltolom és beírom...
elõre is köszi
Leszedtem torrentrõl a játékot. Van hozzá egy patch file vagy nevezzük akár unlockernek, na mármost mikor ezt indítom akkor van fent az eredeti file de mikor próbálom patchelni akkor kiír nekem valami hibaüzentet, bár az ablakban az van hogy sikeresen patchelte. Na utána bemásol a crack majd ráindítok és kihoz egy Windowsos hibaablakot hogy hiba történt. Lövésem sincs mi lehet....
Valaki segítsen please!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P