7285
  • karikusz
    Ez mit jelent?....a játék feltörve? vagy csak egy kieg?
  • grebber
    VAN MINI IMAGE!!!!!!!!!!!!!!!!
    Valaki szedje le azt probálja ki.
    http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2759/Toca%20Race%20Driver%202%20-%20working%20mini%20image%20for%20RACEDRIVER2.iso%20(DVD)%20from%20SuprNova.org%20NEW%20TRACKER-rar.torrent
  • hornbali
    www.king-page.uw.hu

Itt vannak általam készített képek.
  • Alexease
    Ez egy "jo" autos jatek. Nem szim de mar nem is az a "buta" arkad. ProSim-ben eleg jo el lehet autokazni az AI-val. Egy normalis szim-verseny utan pihentetesnek jo:))))
  • Cowek
    Köszi!
    Akkor várok a GTR-re novemberig :-)
  • Amse
    Van benne pro sim mod, de ez nem simulator.Jobb mint az arcade, de semmiképp nem sim.
  • Cowek
    A Demo nagyon gyenge volt, az alapján xar szerintem.
    220-al lehetett menni félig kiszakadt 8-asos kerékkel úgy hogy a kanyarban meg sem éreztem...
    Az bizony nem szimulátor...
  • Cowek
    Meg tudja mondani valaki hogy Arcade vagy igazi szimulátor telemetrikával a game...
    Szóval érdemes megvenni?
    Az indycarhoz képest csak jobb lehet, de egy Nascar Racing 2003-at megközelít?
  • Amse
    Miért?Gondolod itt van működő crack?Nem hiszem.Van 1 csomó fake crack valószínűleg azok vannak ott is.
  • MaSzKa
    http://www.cracks.spb.ru/files/add/vdx-t2cg.rarhttp://www.cracks.spb.ru/toplist.html
    itt nézzetek körül b@zd +!!!!!!!
  • Jackson
    Ha van egy jó TimeTrial időeredményed a Formula Ford osztályban és szeretnéd viszontlátni a neten mások eredményei mellett: http://highscore.uw.hu
  • karikusz
    :((
  • Amse
    =o) Hát persze.Az aranyos kis starforce minden indulás előtt ellenőrzi a dvd eredetiségét.
  • karikusz
    Az a baj hogy nem nekem..(...tényleg...ha fel van telepítve, akkor kell hozzá a dvd az elinduláshoz?
  • Amse
    Na most kedvet kaptam hozzá, de nincs itt a dvd, mert kölcsönadtam. =o(
  • Amse
    =o)
  • karikusz
    Szerintem mindkettővel..))...én szerkesztem a lapot, de vesszek meg ha láttam ezt a screent..))
  • Amse
    Ezekkel sokkal inkább.=o)
  • mukika
  • karikusz
    Ezzel tuti lehet vagánykodni..))

• karikusz
    Reméljük...mert az autosjatekok.hu lapra most szerkesztettem hozzá az infót...screent...stb. és igen csak megtetszett ahogy megnézetem a videókat róla..))
  • Slow
    csekk #5008
  • grebber
    Ez már csak idő kérdése.
  • ati2002
    Van egy kis pénzem egy origi Toca2-re, ha valaki megunta. Priviben kérem.
  • Amse
    HI!Sajnos nem megy sehogy.De reménykedj, hogy hátha kijön majd 1 crack.
  • GTi Gaga
    hi all!

sajnállatal olvastam, az oldalakat, hogy nem müxik a warezekröl lekapot game!
    úgy tünik még egy madárral több ( aki én vagyok ) aki befürödt ezzel!!!
    Semmi esély hogy müködjön a másolt game? ( két gépes megoldáson kivül? )
    most mit csináljak? dobjam el a dvdt? nem azt a 130ft sajnálom, hanem azt a 2,5GB amit a chello val buktam... szedtem volna le az ut2004et...
    ha valami épkézlább ötlet van remélem itt megtudjuk majd...

csoki mindenkinek...
  • Zetorg
    van egy fölösleges TRD2-m!
    privi
  • 3P
    Köszi!

Most már el is indult innen is le. Délelőt próbálgattam, de kidobálta szerver...
  • karikusz
    Srácok...

küldjetek már légyszives pár jó screenshotot, hogy fel tudjam tenni a

www.autosjatekok.hu

lapra...

köszi..
  • Amse
    Bárhonnan.Pl
  • 3P
    Újra felraktam a játékot, de a patch-eket elfelejtettem archiválni... :-/

Honnan lehetne letőlteni a patcheket hozzá?
  • grebber
    Adjál lóvét a gamere azt akkor én már nem beszélek itt warezról
  • Amse
  • mukika
    hát az. :C
  • DarkCruiser
    ooo nem, itt még mindig ez a téma? a crack-warez dolog? hát ez siralmas...
  • Creator
    Akkor elvileg van mini ISO csak nem mükszik? Esetleg ha valakinek van link akkor az érdekelne, had próbálkozzak egy kicsit.
    A BF-et a multi miatt érdemes megvenni, na meg hát 4 ropit még ad érte az ember de a Tocca-ért 10 az egy kicsit huzós.
  • 12346
    bf-et se érdemes megvenni. deviance-ék tettek róla:) ugyanúgy rámegy az összes pöcs és megy a multi meg miegymás.
  • grebber
    Azt mondták nem müködik ennél.
  • Creator
    Kérdezném én a nagyérdemüt /nem azt hogy van-e crack/ hogy van-e a játékhoz un. mini ISO? Mert hogy az eddigi starforce3-as játékoknál bevált /Panzers, Soldiers/, ez ugy mükszik hogy van egy pár kb-os ISO amit telepités után be mountolsz és ez tartalmazza a védelmet, anyi hogy itt is le kell huzni az optikai meghajtókat, na szóval ezt keresném én.
  • 3P
    Egy biztos!
    Nagyon nemörülnék, ha ez tendenciává válna.

A TOCA2-t ugyan a megjelenését követően megvettem, mert a demo nagyon tetszett. Ha egy játékkal ennyit játszom (folyamatosan a megjelenése óta), akkor nem sajnálom rá a pénzt, bár nem is engedhetem meg ezt a "luxust" sűrűn magamnak :(. Azonban van olyan játék, amit rendes próba nélkül nem mernék megvenni. Rendes próbához meg sokszor kell a teljes játék ;)...

Szóval nem hiszem hogy önmagában egy védelmi rendszertől csodákat kellene várni eladás terén, ehhez több kell, mégpedig a programozók zsenialitása.
    Példának okáért ott van egy másik StarForce-os védelemmel ellátott játék (most haza beszélek), mégpedig a Codename: Panzers Phase One. Na ez a játék máig vezeti az eladási listákat Németországban. Nem hinném, hogy csupán a védelem miatt. Az a játék képes volt kiemelkedni a mai 2. VH-us dömpingből, és siker játékká tudott válni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tengeren túl várhatóan nem lesz ekkora siker, hiszen ott a 2. világháborúnak nincs akkora kultusza, mint a németeknél, vagy nálunk, vagy akár egész Európát beleértve, de ez vajmi keveset csorbít a játék értékén...