7285
-
#5034 Ez mit jelent?....a játék feltörve? vagy csak egy kieg? -
#5033 VAN MINI IMAGE!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki szedje le azt probálja ki.
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2759/Toca%20Race%20Driver%202%20-%20working%20mini%20image%20for%20RACEDRIVER2.iso%20(DVD)%20from%20SuprNova.org%20NEW%20TRACKER-rar.torrent -
#5032 www.king-page.uw.hu
Itt vannak általam készített képek. -
#5031 Ez egy "jo" autos jatek. Nem szim de mar nem is az a "buta" arkad. ProSim-ben eleg jo el lehet autokazni az AI-val. Egy normalis szim-verseny utan pihentetesnek jo:)))) -
#5030 Köszi!
Akkor várok a GTR-re novemberig :-) -
#5029 Van benne pro sim mod, de ez nem simulator.Jobb mint az arcade, de semmiképp nem sim. -
#5028 A Demo nagyon gyenge volt, az alapján xar szerintem.
220-al lehetett menni félig kiszakadt 8-asos kerékkel úgy hogy a kanyarban meg sem éreztem...
Az bizony nem szimulátor... -
#5027 Meg tudja mondani valaki hogy Arcade vagy igazi szimulátor telemetrikával a game...
Szóval érdemes megvenni?
Az indycarhoz képest csak jobb lehet, de egy Nascar Racing 2003-at megközelít? -
#5026 Miért?Gondolod itt van működő crack?Nem hiszem.Van 1 csomó fake crack valószínűleg azok vannak ott is. -
#5025 http://www.cracks.spb.ru/files/add/vdx-t2cg.rarhttp://www.cracks.spb.ru/toplist.html
itt nézzetek körül b@zd +!!!!!!!
-
Jackson #5024 Ha van egy jó TimeTrial időeredményed a Formula Ford osztályban és szeretnéd viszontlátni a neten mások eredményei mellett: http://highscore.uw.hu -
#5023 :(( -
#5022 =o) Hát persze.Az aranyos kis starforce minden indulás előtt ellenőrzi a dvd eredetiségét. -
#5021 Az a baj hogy nem nekem..(...tényleg...ha fel van telepítve, akkor kell hozzá a dvd az elinduláshoz? -
#5020 Na most kedvet kaptam hozzá, de nincs itt a dvd, mert kölcsönadtam. =o( -
#5019 =o) -
#5018 Szerintem mindkettővel..))...én szerkesztem a lapot, de vesszek meg ha láttam ezt a screent..)) -
#5017 Ezekkel sokkal inkább.=o)
-
#5016 -
#5015 Ezzel tuti lehet vagánykodni..))
-
#5014 Reméljük...mert az autosjatekok.hu lapra most szerkesztettem hozzá az infót...screent...stb. és igen csak megtetszett ahogy megnézetem a videókat róla..)) -
#5013 csekk #5008 -
#5012 Ez már csak idő kérdése. -
#5011 Van egy kis pénzem egy origi Toca2-re, ha valaki megunta. Priviben kérem. -
#5010 HI!Sajnos nem megy sehogy.De reménykedj, hogy hátha kijön majd 1 crack. -
#5009 hi all!
sajnállatal olvastam, az oldalakat, hogy nem müxik a warezekröl lekapot game!
úgy tünik még egy madárral több ( aki én vagyok ) aki befürödt ezzel!!!
Semmi esély hogy müködjön a másolt game? ( két gépes megoldáson kivül? )
most mit csináljak? dobjam el a dvdt? nem azt a 130ft sajnálom, hanem azt a 2,5GB amit a chello val buktam... szedtem volna le az ut2004et...
ha valami épkézlább ötlet van remélem itt megtudjuk majd...
csoki mindenkinek... -
#5008 van egy fölösleges TRD2-m!
privi -
#5007 Köszi!
Most már el is indult innen is le. Délelőt próbálgattam, de kidobálta szerver... -
#5006 Srácok...
küldjetek már légyszives pár jó screenshotot, hogy fel tudjam tenni a
www.autosjatekok.hu
lapra...
köszi.. -
#5005 Bárhonnan.Pl -
#5004 Újra felraktam a játékot, de a patch-eket elfelejtettem archiválni... :-/
Honnan lehetne letőlteni a patcheket hozzá? -
#5003 Adjál lóvét a gamere azt akkor én már nem beszélek itt warezról -
#5002 -
#5001 hát az. :C -
DarkCruiser #5000 ooo nem, itt még mindig ez a téma? a crack-warez dolog? hát ez siralmas... -
#4999 Akkor elvileg van mini ISO csak nem mükszik? Esetleg ha valakinek van link akkor az érdekelne, had próbálkozzak egy kicsit.
A BF-et a multi miatt érdemes megvenni, na meg hát 4 ropit még ad érte az ember de a Tocca-ért 10 az egy kicsit huzós. -
#4998 bf-et se érdemes megvenni. deviance-ék tettek róla:) ugyanúgy rámegy az összes pöcs és megy a multi meg miegymás. -
#4997 Azt mondták nem müködik ennél. -
#4996 Kérdezném én a nagyérdemüt /nem azt hogy van-e crack/ hogy van-e a játékhoz un. mini ISO? Mert hogy az eddigi starforce3-as játékoknál bevált /Panzers, Soldiers/, ez ugy mükszik hogy van egy pár kb-os ISO amit telepités után be mountolsz és ez tartalmazza a védelmet, anyi hogy itt is le kell huzni az optikai meghajtókat, na szóval ezt keresném én. -
#4995 Egy biztos!
Nagyon nemörülnék, ha ez tendenciává válna.
A TOCA2-t ugyan a megjelenését követően megvettem, mert a demo nagyon tetszett. Ha egy játékkal ennyit játszom (folyamatosan a megjelenése óta), akkor nem sajnálom rá a pénzt, bár nem is engedhetem meg ezt a "luxust" sűrűn magamnak :(. Azonban van olyan játék, amit rendes próba nélkül nem mernék megvenni. Rendes próbához meg sokszor kell a teljes játék ;)...
Szóval nem hiszem hogy önmagában egy védelmi rendszertől csodákat kellene várni eladás terén, ehhez több kell, mégpedig a programozók zsenialitása.
Példának okáért ott van egy másik StarForce-os védelemmel ellátott játék (most haza beszélek), mégpedig a Codename: Panzers Phase One. Na ez a játék máig vezeti az eladási listákat Németországban. Nem hinném, hogy csupán a védelem miatt. Az a játék képes volt kiemelkedni a mai 2. VH-us dömpingből, és siker játékká tudott válni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tengeren túl várhatóan nem lesz ekkora siker, hiszen ott a 2. világháborúnak nincs akkora kultusza, mint a németeknél, vagy nálunk, vagy akár egész Európát beleértve, de ez vajmi keveset csorbít a játék értékén...