TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://onlinegames.uw.hu
Nem lehet tudni hogy mikor lesz crack mert mát qrva rég megjelen a játék és semmi hír.Ne is keress mert van vagy 20 féle fake crack amibõl 1se jó.Nézegesd nforce on www.nforce.nl és ha ott lesz akkor azt tölsd le.
És légyszi ne kezdj el visszaugatni a többieknek mert nincs kedvem a fikázásokat olvasgatni.
A véleményedrõl meg annyit hogy ne fikázz olyan játékot amit nem ismersz!(Én se ugatom le a Yougi You vagy hogy a faszomba hívjákot!Pedig lehet hogy az szarabb.)

Bejon, nem olvass vissza, gep meg mobil az van, a warez az nagyon megy, azonnal minosit, leszarozz de attol fuggetlenul kell neki a jatek, es persze a nemletezo crack, amit valaki kuldjon el neki e-mail-be, mert neki az termeszetes😊))))
Gondolom, otthon meg a kajat is eleteszik, de valszeg azert "atomeromuve van"😊)))))
Bocsi😊 Bar mondtak, hogy legyunk turelmesek a "fiatalokkal", de szerintem a hulyeseg is csak bizonyos mertekig fugg ossze a korral😊)))
SZÁMBÓL VETTED KI A KLAVCSIT....
(egy nyúzer)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Bejon, nem olvass vissza, gep meg mobil az van, a warez az nagyon megy, azonnal minosit, leszarozz de attol fuggetlenul kell neki a jatek, es persze a nemletezo crack, amit valaki kuldjon el neki e-mail-be, mert neki az termeszetes😊))))
Gondolom, otthon meg a kajat is eleteszik, de valszeg azert "atomeromuve van"😊)))))
Bocsi😊 Bar mondtak, hogy legyunk turelmesek a "fiatalokkal", de szerintem a hulyeseg is csak bizonyos mertekig fugg ossze a korral😊)))
Ha nem fogsz visszaolvasni, akkor a kérdésed várhatóan költõi kérdés marad...
ps. Egy játékot úgy, hogy nem láttad még véletlenül se minõsíts! Bár most sem minõsítettél, csupán általánosítottál, de nagy "csalódás" érne ha kipróbálnád...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Végre egy nekem való toopic, bár az utolsó ToCa még nagyon régen az elsõ volt, ami megvolt.
Tudtok hasonló értelmes mondatot kreálni?
vka adja már el nekem
nem úgy értettem. ógy értettem, hogy többen mondták hogy a 2 gépes módszert (amikor ment nekik) frissítették 1.1-re akkor utánna nem indult el.
valamit nagyon félrenéztél! 😄DDD
hát nemtom csak érdekességbõl 😄
Minek hasznaljak egy "regit" az uj helyet!?!? 😊)
nekem müködik rendesen, és én is patchelem (eredeti) és nekem csak a mentéseknél volt probléma.
Please Help!
A teljes (dobozos) TRD2-bol a render DLL-eket bemasolva a Colin4-be tokeletesen fut a jatek😊))))
Termeszetesen NEM azonosak a DLL-ek, raadasul tobb mint fel evvel frissebbek, nagyobbak😊)))))
Bar sok ertelme nincs, mert hirtelen nem lattam hogy sokkal gyorsabb vagy szebb lenne😊)))))
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Le lett írva 500x, hogy ha lesz crack ki lesz írva az nforce-ra.
Ennyi.