TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert ha igen akkor
TocaH87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
amúgy hiányzni fog a visszapilantó. 😞
csak az a baj, hogy sztem 1-2 embernek nem eredeti és azért nem tudunk velük is játszani.
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse , Peppe, én, ezmár jó létszám már csak egy olyan embereke kell akinek van olyan nete ami jobb. azt mehet.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
jo reggelt mindenkinek akkor este lesz valami game mert nekem is megvan eredetiben és este ugy néz ki ráérek és nyomulnák 1 jót.?????????????????
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
viszont majdnem minden vernsenyt elbuktam 😊
full arcde mod nincs tores, doningtoni palya clk mercik ugy repkedtek ossze vissza en keteszer bordultam de egyszar nagyon - dupla szaltoval - kar hogy nincs meg repplaybe 😊
Nekem is megvan!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Most megvan itt a fórumon asszem 6 embernek.
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse 😄
De amint látom Tomper is megvette vagy 2 gépes módszerrel játszik.Gondolom Peppe-nek is megvan az már 8😄

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
nemsokára játszok én is, salz rettegjetek! 😄
valamint megegy bug ati kartyam van, de antialias+anizo filterrel ha hatra nezek nem latom az autokat, valamint neha atlatszo a talaj, a korlat, motorhazteto stb...
kb 100as ping volt, oval palyan mentunk 2x 20 korost.
eleite turhetoen ment de mondjuk volt aki mar a rajtnal tolatasba kezdett, 5 kor utan meg nehanyan kivaltak es indult a destruction derby. Kb 10en voltunk abbol ugy 3-4en ertunk celba 😊
Gamespyal keresem a servert.
Azt eszrevettetek, hogy a magyar nemzetiseget kihagytak a jatekbol? (pedig az elozo reszben benne volt)
Bezzeg a roman az benne van...
Mirc: #multiplayer.hu (QuakeNet)
Mail: [email protected]
http://onlinegames.uw.hu
TOCA2 Bajnokság indul!! Ha van kedvetek jelentkezni,
gyertek a:
Onlinegames oldalra!
Szerintem lennénk annyian, hogy egy bajnokság elinduljon 😊
Ha már megvettétek, mutassátok meg mit tudtok 😊
http://onlinegames.uw.hu

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ha mindenki a masikra var, hogy legalabb legyen 3-4 ember, akkor sosa sem fog osszejonni - ha jol latom😊))