TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Na az fasza aki komolyan gondolja az http://onlinegames.uw.hu/ irjon a fórumba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

magus755
Lesz máma valami game este a neten mert szivesen mennék 10 óra után jáccani????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

toMpEr
de csak 6-8 ra szoktam allitani, mert amugy eleg nehez lokodosodes nelkul eljonni az elso kanyarban

toMpEr
A Toca szerint 12 ebmert bir el, annyian ugyan meg nem voltunk, de 10-en ment lag nelkul

Istencsászár
mármint nem nekem hanem aki irta😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nekem 512k a feltoltes szerintem az simán elbir 6-7 embert

Istencsászár
nemkell megvennei ha van 2 géped tökéletesn megy

toMpEr
igen

Hunter of Deer
Hellóka! Ha játszani akarok ezzel a gamével akkor tényleg meg kell vennem?
mert ha igen akkor Toca

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Amse
Jah.Tényleg az.Kerestem de azt nem néztem.

mukika
sztem a játék mappáján belül a Savedata.rd2 érdekes........ akkor lehet megcsinálom, hogy patc nélkül is behozzam a mentésemi. 😊

amúgy hiányzni fog a visszapilantó. 😞

Amse
Jaja.Ezt én is tudom.De most nem tudom leszedni a patch-et csak ha újrarakom a gammát.1épként a save-eket hol tárolja a game?

mukika
hát nekem is fent van... :C

csak az a baj, hogy sztem 1-2 embernek nem eredeti és azért nem tudunk velük is játszani.

Amse
Én is ráérek ma este.Elment az asszony 1 hétre.
De patch az kéne azé.Nem?

toMpEr
Ha lemondtok a patchrol es szivesen hostolok 😊

toMpEr
kábeles

hiba
az milyen vonal?

toMpEr
Nekem 512k a feltoltes

magus755
nekem 512 adsl van!!

Istencsászár
hi
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse , Peppe, én, ezmár jó létszám már csak egy olyan embereke kell akinek van olyan nete ami jobb. azt mehet.

Clava
nah emberek ittt vagyok én is ha esete lesz valami akkor lehet megyek én is már 82% nál járok. király game.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

magus755
Hi!
jo reggelt mindenkinek akkor este lesz valami game mert nekem is megvan eredetiben és este ugy néz ki ráérek és nyomulnák 1 jót.?????????????????

hiba
kiprobaltam ADSLel a szervert, 4en voltunk tehat 3 kapcsolatot ugy ahogy elviselt, de neha belagzott.
viszont majdnem minden vernsenyt elbuktam 😊

hiba
Nagyon allat volt😊
full arcde mod nincs tores, doningtoni palya clk mercik ugy repkedtek ossze vissza en keteszer bordultam de egyszar nagyon - dupla szaltoval - kar hogy nincs meg repplaybe 😊

Hello!!

Nekem is megvan!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

hiba

Alexease
Hibauzenet
hiba
commouncation protocol does not match - ez meg a miez??

Alexease
En is tudok meg vagy 3 embert, de jatszani mar nem igazan fognak vele (szerintem😄).
Amse
hoppá 9😊

serious
Nekem is +van!

Amse
Hát lehet...
Most megvan itt a fórumon asszem 6 embernek.
Alexease, Zetorg, Mukika, 3P, BC, Amse 😄
De amint látom Tomper is megvette vagy 2 gépes módszerrel játszik.Gondolom Peppe-nek is megvan az már 8😄

Akkor +kell várnod a cracket

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Istencsászár
Akkor indul amint leszünk elegen kb 6-7-en

Amse
Jaja az tényleg szar, hogy nincs magyar zászló.Azért az belefért volna még a játékba.

mukika
amúgy ezt a magyar zászlós dolog tényleg káccos.... elég szarul néz ki az ember neve elõtt angol zászló, mögötte pedig a HUN felirat....

nemsokára játszok én is, salz rettegjetek! 😄

mukika
hát én is kiváncsi vagyok! 😊

Amse
UUU!Mikor indul a bajnokság?Nemsokára lesz jó netem(kb 2 hét) ha addig nem indul el akkor én jelentkezem!

toMpEr
En most egesz delutan nyomtam es nem volt lagos, bar en voltam a szerver, de a tobbiek se panaszkodtak, bar bejott valaki ausztraliabol, az johogy lagolt 😊

hiba
Jelentem kiprobaltam a netes gamet es eleg kellemes...viszont lagos, es emiatt igen furcsan viselkednek az atok, a sajat kocsi iranyithato jol igy is, de az ellenfeleket neha nem jol mutatja, bugos.
valamint megegy bug ati kartyam van, de antialias+anizo filterrel ha hatra nezek nem latom az autokat, valamint neha atlatszo a talaj, a korlat, motorhazteto stb...

kb 100as ping volt, oval palyan mentunk 2x 20 korost.
eleite turhetoen ment de mondjuk volt aki mar a rajtnal tolatasba kezdett, 5 kor utan meg nehanyan kivaltak es indult a destruction derby. Kb 10en voltunk abbol ugy 3-4en ertunk celba 😊

Gamespyal keresem a servert.

Azt eszrevettetek, hogy a magyar nemzetiseget kihagytak a jatekbol? (pedig az elozo reszben benne volt)
Bezzeg a roman az benne van...

mukika
MSN címem a felh. infomban.

Pepper
Web: http://onlinegames.uw.hu URL=http://onlinegames.uw.hu]Klikk
Mirc: #multiplayer.hu (QuakeNet)
Mail: [email protected]

http://onlinegames.uw.hu

Istencsászár
iGY VAN INDUL A BAJNOKSÁG ÉS AKI TUD JÖJJÖN FEL MIRCRE A #multiplayer.hu CSATIRA THX!

mukika
és hol lehet titeket elérni??? 😊

Pepper
Hi!
TOCA2 Bajnokság indul!! Ha van kedvetek jelentkezni,
gyertek a:
Onlinegames oldalra!
Szerintem lennénk annyian, hogy egy bajnokság elinduljon 😊
Ha már megvettétek, mutassátok meg mit tudtok 😊

http://onlinegames.uw.hu

Amse
Nem!Csakis az eredeti megy gondtalanul.

jAsOn VoOrHeEs
Akkor most mûködik az a Toca 2 ami a gamelib.fw.-n van fennt

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Amse
Mondassz vmit.😄 Én nem kötõdöm a pro sim-hez szóval tunék játszani ha akarnék csak nem akarok másokkal játszani.Jobb olyanokkal akiket "ismerek".

Alexease
Nem nagyon kell megbeszelni😉 Aki akar jatszani, fel megy szerverre, talan lesz 1 vagy 2 Pro, belep es jatszik😊 Ha esetleg belep egy masik "HUN", akkor mar lesznek ketten😊)))
Ha mindenki a masikra var, hogy legalabb legyen 3-4 ember, akkor sosa sem fog osszejonni - ha jol latom😊))
Amse
Nem nyomunk ma 1-et?Csak beszéljük meg mit mert már nem játszottam másfél hete.