TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is voltam...de szar volt....2 autó --> 1 óra szünet!
A kis köcsög opelosok mindig kicsúsztak!
A kis köcsög opelosok mindig kicsúsztak!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
gyorsulasit.illegált agy legált?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
poénos crack bele van írva hogy wake up neo! 😄 😄 😄 😄 LOL
Hi sry... de alaludtam, durva volt a tegnap este, a mai még durvább. 😄DDD
voltam Parádsasváron a gyorsulásin, úgyhogy egy kis kedvet kaptam a játékhoz!!! 😄DDDDD
voltam Parádsasváron a gyorsulásin, úgyhogy egy kis kedvet kaptam a játékhoz!!! 😄DDDDD
LOL nézd meg ez elvileg a sima toca race driver eggyik crckjébõl csinálták 😄
mibajod? LOLler
Az al-crack-ek nagyresze fereg, virus es egyebb okossag, vagyis csak ovatosan😊)) Nem biztos hogy meger egy komplett vinyot vagy uj installt 9900 HUF😊
De senki nem tudja felfogni, hogy amig az nForce-on nem irjak ki korrektul, addig nincs normalis crack!?!? 😊
De senki nem tudja felfogni, hogy amig az nForce-on nem irjak ki korrektul, addig nincs normalis crack!?!? 😊
én is láttam...
Nem tom!😄
Bazz, kért vagy 5 dll-t, odadom neki, erre registry bejegyzéseket kér! Kapja be! Nálad mi volt?
Nem tom!😄
Bazz, kért vagy 5 dll-t, odadom neki, erre registry bejegyzéseket kér! Kapja be! Nálad mi volt?
Egy csomó crack mellett van egy ilyen nevû fájl is: Rd2.exe -starforce 3.3
Ez mi akar lenni?
Ez mi akar lenni?
http://epica.nl
http://epica.nl
Hali! na kezdenek hírek keringeni egy krekkrõl, amit nem találok sehol, mert mindenhonnan töröltek...
A neve így van pontosan:
Toca race driver 2 no-cd crack only by FS-r.rar
Ha valaki találkozna vele, ide is linkelje be plz!
Bye!
A neve így van pontosan:
Toca race driver 2 no-cd crack only by FS-r.rar
Ha valaki találkozna vele, ide is linkelje be plz!
Bye!
na van 10e forintom még várok 1-2 hetet azt megveszem vhogy vagy használtan errõl jut eszembe most nincs vki aki eladná?
van vki aki már nero 6.3.1.17 el írta ki a TDR2-õt mert az elvileg asszem tudja starforce 3 védelmet de nem tuti csak mintha azt olvasta volna vhol
En mentem par versenyt online😊 Senkivel nem talalkoztam, meg amugy is csak 1-3 ProSim szerver volt😞(
Na mi van?Mindenki a Rocky-t nézi 😄???Hol vannak az emberek?Úgy néz ki ma se lesz játék.Akkor én mentem aludni.Majd bepótóljuk.
Amugy meg nem igazan izgat, ez nekem foleg offline-ba kellett, hogy neha KV mellett meg csak ugy neha korozgessek lazan egy kicsit😉 Arra tokeletes😊
Ha meg nagyon versenyezni akarok, akkor ott a Nascar meg az LFS Bajnoksag😊
Ha meg nagyon versenyezni akarok, akkor ott a Nascar meg az LFS Bajnoksag😊
Azert ez nem biztos hogy mervado😊 Valszeg egy LFS-sel, Nascar-ral, a 6 eves GPL-lel egyenkent tobben jatszanak rendszeresen online mint ezzel😊)
Ennek a jateknak a celkozonsege az arkadosabb reteg, annak meg a sima Sim kell😊)
Az hogy van benne ProSim-nek nevezett "valami" meg belsonezet-kezdemenyezes, az csak azert van, hogy olyan is tolja talan mint en😊)
Ennek a jateknak a celkozonsege az arkadosabb reteg, annak meg a sima Sim kell😊)
Az hogy van benne ProSim-nek nevezett "valami" meg belsonezet-kezdemenyezes, az csak azert van, hogy olyan is tolja talan mint en😊)
Ja ez is extra-gagyi, de hat ez van😊 Az eredeti is szar, talan meg szarabb is😊) Itt gagyi a textura, meg kicsit egyszeru, de legalabb van kormany meg kez😊)))
Amugy CamHack-el egyszeruen "beletoltam" egy kulsonezetes kamerat az autoba😄DDDDDDDDDD
Amugy CamHack-el egyszeruen "beletoltam" egy kulsonezetes kamerat az autoba😄DDDDDDDDDD
Na ez talan jo. Ennyit szivni egy ilyen szarral😊))
TRD2 Cockpit (AVI, DivX, 4.5 Mb)
TRD2 Cockpit (AVI, DivX, 4.5 Mb)
PrintScreen-nel nekem szart se csinált... 😞
majd nézek valamit, és csinálok egy kis kedvet a játékhoz.
majd nézek valamit, és csinálok egy kis kedvet a játékhoz.