7285
  • magus755
    végül is nekem meg van eredetiben csak a sogoromnak kéne nagyon és meg akarom lepni vele hogy igy is elindul ugy ha tudja valaki legyenszives irja meg.Elöre is köszönöm
  • BaziJoe
    Én is ezzel szórakozok ugyhogy ha tudja valki akkor irja le?
  • magus755
    hali azt kérdezném még ilyen torentes izét nem szedtem le hogyan kell ezt átalakitani hogy rar legyen?
  • grebber
    Olvassámá wazeg :)) TOMPER leirta hogy van akinál megy és adtam is linket ahol leirják elvileg azt hogy hogyan kell csinálni.
  • Duddits
    Nah akkor működik?
  • Breki33
    klikk
  • grebber
    Okosság
  • Breki33
    nem csak úgy van
  • grebber
    De akkor le kel szednetek mégegyszer a gamet mert csak úgy van.
    http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2782/Toca%20racedriver%202%20with%20working%20crack.torrent
  • BaziJoe
    Sziasztok a mini imaget honnan lehet leszedni?
  • Breki33
    Toca Race Driver 2 - working mini image for RACEDRIVER2.iso (DVD)

This is mini image for Toca Race Driver 2.
    It works with RACEDRIVER2.iso (DVD) from SuprNova.org (maybe with the others too).

Install Notes.

After you install Toca:RD2 turn off computer and detach optical drives (such as: DVD,CD-ROM,DVD-RW,CD-RW...). Mount image from this archive - RACEDRIVER2.MDS - with Deamon Tools and start game.

S/N: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

Have Fun.

Thanks to:
    4PL

by Me...(PL) ;)
  • karikusz
    Ha valakinek megy akkor tessen mindenképp szólni nekem. Mert akkor átszedném tőle, játékostól, rafináltságtól kezdve..)
  • Szabyka
    Jaja linket pls :)
  • Ridley
    arsenal akko gyorsan szedd le és linkeld be pls, thx
  • grebber
    Egyébként hány verzió is van 2??
  • grebber
    Most nézem van egy ilyen verzió a Suprnovan tegnap tették fel : Toca Race Driver 2 With Working Crack
  • Duddits
    Tehát akkor valahogy működésre lehet bírni mini image-el és StarForceClean-nel?
  • grebber
    Igen akkor ott rég nem voltam mert amikor kikerült az image amit ide be is linkeltem rá egy npra még olvastam és akkor nem ment senkinek azt az is igaz utánna jött szóba a SFClean majd kiprobálom én is.
  • toMpEr
    nforceon sokan irjak hogy mukodik tokeletesen, egyes rendszereken meg a cdromot se kell lehuzni
  • Szabyka
    Fake lenne ?
  • grebber
    Nem tudom én sem nem láttam még nagyon akinek ment volna a mini image-el. :(
  • Duddits
    Nah. Akkor mi értelme?!
  • Amse
    Nem. =oP
  • Duddits
    És el is indúl?
  • toMpEr
    persze
  • Breki33
    tudom az meg van

de akkor ezek szerint el lehet távolítani_?
  • toMpEr
    el kell tavolitani a starforce-ot sfclean a neve fent van a codemasters honlapjan is, de a googleval rakeresel azis biztos ad sok talalatot
  • Breki33
    Mi ez a szöveg a gcopyworld-on?

"In some cases it will be necessary to remove the StarForce device driver from your PC using StarforceClean."
  • Jackson
    Ha van egy jó TimeTrial időeredményed a Formula Ford osztályban és szeretnéd viszontlátni a neten mások eredményei mellett: http://highscore.uw.hu
  • toMpEr
    pff...szerinted van valami koze a ps2-es es a pc-s jatek vedelme kozott?
  • Duddits
    PS2-ből kiadtak egy ujjat. akkor nem lehet, hogy sikerült feltörni? Vagy Ps2-n mindig is jó volt? DTM Race Driver 2 (c) Codemasters *FULLDVD* *Read Nfo*
  • Duddits
    Ne mond, hogy ez egy szar játék!
  • arty
    mert a profit érdekében a codemasters kéthetente kiad egy sz*r játékot, nincs idő normálisan megirni... sajnos most a colin2005re megy a szupport, hogy ha már megjelent, bebefejezék rendesen :D
  • karikusz
    :)))
  • Bullet
    Valaki áruljon el valamit. 91 %-nál járok. Van ez a Ceasar pofa. A harmadik futam után én a harmadik helyen állok ő meg az ötödiken. A negyedik futamon harmadik leszek, ő meg negyedik. Aztán az összesítésben meg látom, hogy elöttem van két ponttal. MIÉRT? Szétvertem a széket mérgemben.
  • Duddits
    Hát most sajnos nincs pénzünk, de pár hét múlva is meg lesz akkor lehet, hogy megveszem. De nem biztos.
  • Zetorg
    ok
  • Duddits
    Oké. Akkor faterrel megbeszélem ha hazajön. Oké?
  • Zetorg
    4000 alatt nem adom
  • Duddits
    3000 Ft.-ért elviszem. Ha az jó neked.