TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden cd/dvd meghajtót ki kell húzni a tápból
1:Egy megosztott mappát kell létrehozni a hálózaton (mondjuk ezt nem vágom, hogy , hogy van, mert nekem pl nincs helyi hálózatom, de azt hiszem nélküle is meglehet csinálni)
2:Az image-t (ugye a toca image-ét) rakd ebbe a megosztott mappába
3:Jobb klikk a Sajátgépen, és itt asszem Hálózati meghajtó csatlakoztatása
4: Kattitns a tallózásra, majd válaszd ki a megosztott mappát
5:Rakd fel a Daemon tools 3.46-ot (nem tom miért pont ezt, de ezt rakjátok fel, vagy ennéál újabbat)
6:daemonon jobb klikk a tálcán lévõ ikonján és válasszad ki a device 0-át.
7:Menj a csatlakoztatott meghajtóhoz a sajátgépnél és válaszd ki az image-et.
8: Toca-t rakd fel (ha elõtte nem tetted meg)
9: Jobb klikk a daemon-on és válaszd az emulálást, minden más opció off-on.
10:Start TocaRD2 és Play. Mûködik on-és offline-ban is. ))
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
igen ellehet indítan, igen megy stb.... de marha sokaknak nem megy.
Sok embernek nincs 2 gépe, és Virtual Pc-vel pedig nem indul el. Õ mit csináljon???
Visszaolvasás persze nuku...
warez téma lezárva. nem kell vitatkozni ismér errõl. aki akarja megveszi, aki meg az nem...
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Az egyik a Deviance féle a másik pedig a Dragonheart-es.
A Deviance-es láttam 2db crack-et.
A kérdésem hogy mûködik-e valakinek valamelyik? És milyen crack kell hozzá?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Elõre is kösz!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
vagy van vlm megoldás amivel elindul??????

http://druglord.buzz.hu/ ;)
Épp 100%-os verseny távon nyomom végig a DTM-et, s a verseny végén az ellenfelek hátránya kb 2x annyi amennyit 3 körös verseny után szoktam adni nekik. (A rend kedvéért írom, hogy nem hibáztam (nagyot) a teljes versenytáv alatt, s mégis ez az eremény...)
Lehet, hogy pivit "csal" a játék és egy adott különbség után javulnak az ellenfél köridejei is.
Na igen mondhatnánk, hogy ez azért lehet, mert tanulos AI van benne, de ez picit túlzás... 😊
AMSE.: és minden versenyen 1 sõnek kell lenni hogy megkapd a kocsikat mert én van olyan hogy 1-2 pályán nwem elsõ leszek a de a bajnokságba elsõvagyok a végén és mégse kapomk meg a gépet.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Bajnokság??? Ha lesz crack megyek én is!!!

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert én nem ilyennek láttam a gémben
2. Mar ideje volt😊)
3. Annyira nem korrekt mint lehetne, de meg mindig felnek elszakadni az arkadtol, vagy sokkal korrektebbet csinalni😊))
- Hogy legyen mibe belekotnod, es hogy a GT4 kiralysagodat reklamozhasd😛PPPPP
1, hogy nehéz warezolni
2, hogy DVD-n van
3, hogy korrekt a gamma
gratula a kódmestereknek, mert az elõzõ TOCA hagyott némi kívánnivalót maga után
és a topic is jó...vagyis nem arról szól, hogy ki honnan szedheti le, hanem játékról
ps: én az Xbox verziót toltam...sajna kormány nélkül
nem vezethet 😊