TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Warezes Toca 2 elindítása:

Minden cd/dvd meghajtót ki kell húzni a tápból
1:Egy megosztott mappát kell létrehozni a hálózaton (mondjuk ezt nem vágom, hogy , hogy van, mert nekem pl nincs helyi hálózatom, de azt hiszem nélküle is meglehet csinálni)
2:Az image-t (ugye a toca image-ét) rakd ebbe a megosztott mappába
3:Jobb klikk a Sajátgépen, és itt asszem Hálózati meghajtó csatlakoztatása
4: Kattitns a tallózásra, majd válaszd ki a megosztott mappát
5:Rakd fel a Daemon tools 3.46-ot (nem tom miért pont ezt, de ezt rakjátok fel, vagy ennéál újabbat)
6:daemonon jobb klikk a tálcán lévõ ikonján és válasszad ki a device 0-át.
7:Menj a csatlakoztatott meghajtóhoz a sajátgépnél és válaszd ki az image-et.
8: Toca-t rakd fel (ha elõtte nem tetted meg)
9: Jobb klikk a daemon-on és válaszd az emulálást, minden más opció off-on.
10:Start TocaRD2 és Play. Mûködik on-és offline-ban is. ))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

mukika
akkor oszd meg "velünk". 😊))

karikusz
Na én spec. egy 3. megoldásról beszélek.😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

mukika
szvsz ez a téma ezerszer átrágott.
igen ellehet indítan, igen megy stb.... de marha sokaknak nem megy.

Sok embernek nincs 2 gépe, és Virtual Pc-vel pedig nem indul el. Õ mit csináljon???

Visszaolvasás persze nuku...

warez téma lezárva. nem kell vitatkozni ismér errõl. aki akarja megveszi, aki meg az nem...

karikusz
Csak egyet nem vett figyelembe, hogy minden warezen fent van és azt is el lehet indítani egy kis furfanggal...ennek tekintetében minek veszed meg? 😊

karikusz
Örömmel látom, hogy vannak itt is poénemberek...

hitman FX ???
Hitm@n
Köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

mukika
aham. az a baja tuti.

Hitm@n
GeForce 5700-asom van, tegyem fel a legújabb frissítést?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

mukika
próbálj videókártya frissítés. bizots az a baj...

Hitm@n
Ma vettem meg, de sajna eddig még nem tudtam játszani vele, mert egyfolytában ilyen "össze-vissza színekben" hozza be a játékot, már mindent néztem, de nem tudom, mi tévõ legyek. Lehet, hogy a videodriver-rel van a baj? Pedig rohadt jó game lenne...

manj a picsába

mukika
NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!

téma befejezve...

ZsoltiHunGames
Ugyebár 2 változatot lehet eléri a Warez oldalakon.
Az egyik a Deviance féle a másik pedig a Dragonheart-es.
A Deviance-es láttam 2db crack-et.
A kérdésem hogy mûködik-e valakinek valamelyik? És milyen crack kell hozzá?

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A toca race driver 1 crack-jét valaki betudná nekem linkelni ide?
Elõre is kösz!

3P
Sõt picit gyorsultam is, mert az elején tele tankkal indultam....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hiba
vagy virtualis geppel, de no crack.

FRenkie
HI!Tényleg csak úgy megy a warez verzió, hogyha van 2 géped lanban? kommentszámot írjatok, ne Bart-ot😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

hiba
betepve nem vezethet 😊

K.András
Abban az esetben ha tartod 37 körön keresztül azt a tempot...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

mukika

Mikor lesz krekkkkk?????
vagy van vlm megoldás amivel elindul??????
3P
Na ja 😊, de itt 3 kör kontra 37(!) körröl volt szó, tehát matematika esetén 2 másodperc kontra 20-25 másodpercnek kellene kijönni...

K.András
Egyszerü matematika,ha három kör alatt adsz nekik pl 2 mp-t akkor lehet h 10 körnél már 6-7 másodperc lesz a különbség.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

3P
Egy elég "érdekes" dologra lette figyelmes...
Épp 100%-os verseny távon nyomom végig a DTM-et, s a verseny végén az ellenfelek hátránya kb 2x annyi amennyit 3 körös verseny után szoktam adni nekik. (A rend kedvéért írom, hogy nem hibáztam (nagyot) a teljes versenytáv alatt, s mégis ez az eremény...)
Lehet, hogy pivit "csal" a játék és egy adott különbség után javulnak az ellenfél köridejei is.
Na igen mondhatnánk, hogy ez azért lehet, mert tanulos AI van benne, de ez picit túlzás... 😊

Amse
Asszem nem.De lehet.De ha ki akarod szabadítani a lockolt bajnokságokat akkor muszály minden versenyen elsõnek lenni.De ha már megnyerted a bajnokságot úgy, hogy nem nyerted meg mindegyiket akkor elég csak a nem megnyert versenyeket újranyomni.

Clava
Vedd meg eredetibe megéri.

AMSE.: és minden versenyen 1 sõnek kell lenni hogy megkapd a kocsikat mert én van olyan hogy 1-2 pályán nwem elsõ leszek a de a bajnokságba elsõvagyok a végén és mégse kapomk meg a gépet.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Bajnokság??? Ha lesz crack megyek én is!!!

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Istencsászár
komolyan: mondtam aki komolyan jelentkezne az irjon az http://onlinegames.uw.hu fórumba vagy nekem az msn címemre a [email protected]!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mukika
UP!

akkor most a bajnoksággal mi lesz?

komolyan csináljuk, vagy nem? 😄

Amse
Nekem sikerült a végigvinni.A nem kiszabadított kocsikat úgy tudod kiszabadítani, hogy az adott bajnokságot meg kell nyerned a free race-ben úgy, hogy berakod az összes pályát és átrakhatod 1 körösre a versenyeket, de az ellenfeleken ne állíts.

Istencsászár
nem is a kivitelezéssel van a gond hanem a SIRALAMAS 0 fizikája a rally mõdnak és az autó elbaszott mozgása.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Clava
hé neketek sikerült végig tolni az ucsso bajnokságot azzal a F1-es kocsival? mert sztem kurvanehéz. de így is van 1 jó pár kocsi amiket nem kaptam még meg azokat hogy lehet megszerezni??

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

mukika
NEM! egyszerûen siralmas.... :C

nagyon gyengére sikerült.

hiba
meg mikor nem1

Amse
Nem!Sokkal jobb!!!

Amse
Csináld meg mert nem lesz többet.Egyszer kell csak túllenni rajta.Jah meg ha a Free Race-t is meg akarod csinálni akkor még1x.Én megcsináltam😄

mohus
nem olyan a rally mint a colin 4 ben?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
errõl a buzi Gt4-ezésrõl leszokhatnál😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
gondoltam...
mert én nem ilyennek láttam a gémben

Istencsászár
aki megálomodta a rally módot ebbe a gammába elkéne törni a kezét. Iszencsászár gamma és egy ilyennel sikerült elvenni e kedvemet a singel kipörgetéséhez.

mukika
passszzz pedig maxon nyomom, gondolom a kép összenyomása miatt. gamen belül nem ilyen...

toMpEr
Tenyleg erdekes az a razoko, gondolom a grafikai butitas eredmenye

Alexease
1. Ha jo a jatek, es megeri, akkor nem gond😊
2. Mar ideje volt😊)
3. Annyira nem korrekt mint lehetne, de meg mindig felnek elszakadni az arkadtol, vagy sokkal korrektebbet csinalni😊))
Alexease
- Mert az ugy jo😊))
- Hogy legyen mibe belekotnod, es hogy a GT4 kiralysagodat reklamozhasd😛PPPPP
mohus
egyébként örülök a PC-s verziónak

1, hogy nehéz warezolni
2, hogy DVD-n van
3, hogy korrekt a gamma

gratula a kódmestereknek, mert az elõzõ TOCA hagyott némi kívánnivalót maga után
és a topic is jó...vagyis nem arról szól, hogy ki honnan szedheti le, hanem játékról

ps: én az Xbox verziót toltam...sajna kormány nélkül

mohus
a rázókõ miért olyan homály?

Amse
Én éjfél után tudok menni.