7285
-
#7165 hi.Valaki segíthetne,már írtam hogy nemtom hogy kell beállitani az anisotropic filteringet+ valamér nagyon szaggat a game pedig a gépem 100 % hogy jó hozzá (mindent maxra tettem)valaki segítsen!!!!előre is köszönöm -
#7164 köszi kiprobálom.Elsiklottam felette mert az elején másrol volt szo igy nem olvastam végig. -
DarkCruiser #7163 olvasd el a 7159 et! -
#7162 valaki megoldást tud a #7156-os hsz-emre vagy hogyan lehet szerverhez kapcsolodni? -
#7161 Nemtudja valaki hogy miért nem lehet állítani az anisotropic filteringet?pedig gépem jó hozzá.el van szürkítve.PLEASE fontos lenne -
DarkCruiser #7160 ja ha van vki aki jönne neten nyomulni lehet ujra felrakom, most egy ideje nincs fent, de megvan a game és szeretem és eredeti, szal privátoljon rám aki jönne neten, meglássuk mittehetünk az ügy érdekében:))) -
DarkCruiser #7159 nekem sosesemmi gond nemvolt vele csak kicsit nehéz volt jórabirni a kalibráciot a gamen belül mert nemakarta a tengely felétől venni a dolgot, mindig egésztengelyre vette a kormánymozdulatot.
hogy mért nem érzékeli fogalmam sincs:D
a netes izénál meg javaslom a játékon belül probálkozz, ASE sztem nem látja, gamespy meg szar...
nemtom mérnem megy a @, láttam már olyan problmt hogy altgr+v re nem a @ jött be hanem bemásolta az előtte ctrl+c zett szöveget, ez esetben játékon kivül irj vhova egy kukacot, copyzd, és utána altgr+v re a @ fog megjelenni, nekem simán ment neten jatekon belül, nememléxem efféle problémára -
#7158 Köszi! Szerinted nem ellenőriztem le? Más programokkal (Colin5, Richard Burns Rally,Need for Speed-Most Wanted,stb.)műkszik!No, most mondj vmit! -
Deajka #7157 Winben kalibráld be a kormányt!
Emberek !
Hogyan lehet a fényerősséget állítani a gamen belül? -
#7156 Már végigprobáltam minden gombot, de a multiplayer beállitásoknál nem tudom beirni az emil cimemet mivel nem tudom sehogy elövarázsolni a @ simbolumot.Vagy milyen más modon lehet online kapcsolodni a játékhoz?All see eye progival lehet? -
#7155 Jó reggelt!
Most már harmadszor is felteszem a kérdést: mi lehet az oka annak, hogy nem érzékeli a force feedback kormányomat a progi? A pedálok és egyéb gombok jók, csak a axis1-et nem ismeri fel. A program eredeti, bestsellers sorozatu dvd a CD Galaxis-tól, s fent van az 1.2-es patch is! Mi lehet a baj?! -
#7154 ITT van a crack! -
Cole16 #7153 Valaki tudna küldeni egy crack-et? -
rokawa #7152 Nincs tuningolva.
De a legelső pályán mentem azon még nem fagyott csak szaggatott,de a Geforce fx5600-as kártyámon nem fagyott és nem is szaggatott.
Rendszeresen lefagy.
Mi lehet a gond?
Radeon X600-as a kártya.
köszi a eéőre a segítséget.Meg az eddigi segítségeteket is köszönöm.
-
rokawa #7151 Nincs tuningolva.
De a legelső pályán mentem azon még nem fagyott csak szaggatott,de a Geforce fx5600-as kártyámon nem fagyott és nem is szaggatott.
Rendszeresen lefagy.
Mi lehet a gond?
Radeon X600-as a kártya.
köszi a segítséget
-
#7150 Például, hogy rendszeresen lefagy...
Azonban a tuning is pont ilyet eredmlényez(het). -
rokawa #7149 Újratelepítettem a Windows-t tehát az nem lehet.
Akkor lehet,hogy hibás a kártya?ezt honnan lehet megtudni?
-
#7148 Mivel VGA-t cseréltél, s mivel a régi nVidia volt, ezért esetleg a régi driver bezavar. Ha húzd a géped, az is hiba lehet. Esetleg egy hibás kártyát kaptál, de sok minden más is lehet... -
rokawa #7147 Feltettem a legújabb Catalystot és még mindig lefagy a Toca race driver 2.
Mi lehet a gond?
-
#7146 Hy! Játsza valaki force feedback-kel a játékot?Mert nekem még mindig nem megy!! -
#7145 Ennyire nem lehetsz béna... -
rokawa #7144 tudsz egy pontos linket adni ahonan letudnám szedni a .net2.0-át?
Ami az ati.com-on van catalyst az magyar nyelvű?
Köszi a segítséget
Ezek után biztos nem fog majd fagyni?
-
#7143 .NET : Microsoft termék. www.microsoft.hu
Catalyst: ATI termék. www.ati.com
-
rokawa #7142 és azt honnan tudom leszedni azt a Net 2.0-át?
Catalystot melyik oldalról töltsem le?
Köszi a segítséget.
-
#7141 Szerintem, tégy egy kis rendet a gépeden - rendesen távolítsd el a korábbi Catalyst drivert és az újat tedd fel. Ahhoz pedig kelleni fog a .NET 2.0 is.
-
rokawa #7140 Melyik Catalyst-ot tegyem fel,mert már próbáltam azal amit hozzáadtak,meg az 5.13-asat is és mindkettőnl lefagy
-
#7139 Nincs köze a VGA-hoz. Tedd fel a megfelelő Catalyts drivert hozzá és láss csodát...
-
rokawa #7138 sziasztok!
MEgvan eredetibe ez a játék és van egy Radeon X600-as videókártyám és állandóan lefagy.ezelőtt geforce videókártyám volt azon ment rendesen.
mi lehet a gond?
-
#7137 Sziasztok!megrendeltem a progit a CDGALAXIS-ból!Felpakoltam, fut is szépen, de van egy bi-bi!A MOMO Force Racing Force kormányommal nem tudom irányítani!Pedálok , egyéb kütyük mennek, csak a kormányt nem érzékeli!!!
Mi a pöcs lehet vele?
Help Me!!! -
#7136 Köszi megnézem. Mindig szerettem volna menni DTM autokkal más pályákon is... ;) -
Gabika78 #7135 http://www.bhmotorsports.com/file/6382
Ezt kell letölteni, utána pedig értelemszerű! -
#7134 Ha sikerült leírnád ide is? -
Gabika78 #7134 Nekem akkor csinált ilyet, mikor a videokártyám memóriája nagyon fel volt húzva.
Érdekes módon, csak ennél a játéknál produkálta ugyanezeket a hibajelenségeket nekem is. -
Gabika78 #7133 Sikerült!
Köszi annak aki próbált segíteni!!! -
Gabika78 #7132 -
Gabika78 #7131 Senkinek nincs tippe? -
Gabika78 #7130 Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a játékban bármelyik autóval, pl. a V8 -al tudjak menni ovál, jeges, városi, vagy bármelyik pályán, ne csak az alapértelmezetteken? Összes pálya kód beírásával csak az adott széria összes pályája érhető el.
Köszönöm a segítségeket! -
#7129 még 1 dolog, elképzelhetö hogy azzal van a baja hogy nagyon töredezett a c meghajtó? mindenre gondoltam már... hely effektive van rajta csak szét van esve mint atom! -
#7128 stewee: videókari: hmmm... apámnak 733MHZ, 512SDram, ati 9000 64MB ugy fut a játék mint ha kötelezö lenne :) ráadásul a GTR és más játékok ugy futnak mint a szél!
azért vagyok bajba mert a fent emlitett konfigon hibátlanul fut a játék, ugyan ugy nod32 mellet, talán az ad-awere ad watchja zavarhat be? mondjuk azt is kiszoktam kapcsolni!
pont 5 mp nekem is gyanus, eddig a rekordom 16 szor 5 körös játék alatt! gondolhatjátok mekkora volt a fejem!
megprobálom akkor kikapcsolni ezeket a tényezöket, megnézem a videó karit!
Nagyon köcce a segitséget srácok! -
partotmos #7127 vírusirtó, tűzfal, háttérben futó alkalmazások is produkálhatnak hasonló jelenséget, ez a pontosan 5mp nagyon gyanús...