TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kell letölteni, utána pedig értelemszerû!
Érdekes módon, csak ennél a játéknál produkálta ugyanezeket a hibajelenségeket nekem is.
Köszi annak aki próbált segíteni!!!
Köszönöm a segítségeket!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
azért vagyok bajba mert a fent emlitett konfigon hibátlanul fut a játék, ugyan ugy nod32 mellet, talán az ad-awere ad watchja zavarhat be? mondjuk azt is kiszoktam kapcsolni!
pont 5 mp nekem is gyanus, eddig a rekordom 16 szor 5 körös játék alatt! gondolhatjátok mekkora volt a fejem!
megprobálom akkor kikapcsolni ezeket a tényezöket, megnézem a videó karit!
Nagyon köcce a segitséget srácok!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Problémám a következö:
A játék folyton folyvást, akár single, akár multi neten, lanon megakad, enyhe kifejezés hogy megakad megáll! és pontosan 5mp! én megállok, de körülöttem mindenki tovább megy!
Gépem:
1.7 MHz Cerka, 512MB Ram, 5.1 SB Live, Ati 9100 128MB
Grafika - játékon belül közepes alatt jóval! sehol sincs pipa!
- videókarinál a 3d Direct3D max telesitményre húzva
hang - standard alatt 1 csikkal, 5.1 es kimenettel!
A legfrissebb Ati drivert használom, és 1500 felett van a virtuális memoria a windowsban!
Akinek van valami épkézlább ötlete, hogy mi a baja kérlek segitsen!
Elöre is köcce!
Megjegyezném, hogy a GTR High grafon 30fps fut, NFSUMW is simán megy!
ShadowQuality=2 sztek kapcsold ki mert ez a kocsik alatti árnyékot jelöli, vagy legyen a minimum 1
DrawDistance=100 ez volt az egybe 3000, itt legyen mondjuk 125 ez a látótávolság
VSync=0 legyen 1
AnisotropicFiltering=0 legyen 4
FullScreenRefresh=60 ezt meg amennyit a moncsid bír, de 85hz ajánlott. a 100 hz nem
VideoDetailReduction=0
HighQualitySunFlare=1
HiResBonnetTexture=1
FECharacters=1
ShadowQuality=2
CarLOD=10
UseShaders=1
UsePostProduction=0
ReflectionLOD=13
TextureQuality=4
MaxParticleCount=1000
DrawDistance=100
LogNetworkRaces=0
EnableAlphaEffects=1
VSync=0
32BitZBuffer=1
AnisotropicFiltering=0
TimestepFrameAverage=10
StartWindowed=0
FullScreenRefresh=60
FullScreenHeight=768
FullScreenWidth=1024
FullScreenBitDepth=32
(melyik a látótávolság?)
sajnos nekem ezek az opciók szürkék, nem lehet választani, ki tudja miért, hiszen gf 6600gt-m van
egyébként az engine ua mint az egyben, talán még gyorsabb is, bár nem is annyira szép sztem. ami roppantul idegesítõ az az, hogy csak alibi háttérnézetet csináltak neki, több mint szégyen az a kamerabeállítás, egyszerûen nem élvezhetõ vele. az elsõ részben nagyszerû pozicióban volt a "picsakamera". bár ennek talán lehet az az oka, hogy aki hátulnézetben szeret vezetni, az multiban a készítõk szerint ne jusson "jogtalan" elõnyhöz a belsõnézetesekkel szemben, hiszen már távolabbról látom a kanyar ívét, vagy látom hogyha kicsúcsik a fûre mikor akar kitörni a kocsi, nem csak "érzésbõl" kell korrigálni. de akkor meg megtehették volna hogy multiban nincs hátsó nézet csak belsõ, a singlét kár volt ezzel elrontani
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
valaki tudja, hogy lehet a zig fájlokat kitömöríteni (amúgy ezekben vannak a hangok)
ACER Aspire 5738ZG
Ezt rakjátok fel azt ezen keresztl indítani azt megszünik minden hiba
Az élet eleme a lét!
Itt csak 2500 Ft...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Mert az eredeti nem írja ki. No, és ha a gép is rendben van alatta... <#nyes>#nyes>
nem tud valaki segíteni????
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Én eddig csak a Race Driver 1-hez készítettem magyarítást!
A telepítésnek eleve Toca2 könyvtárat ad meg.
Amit ki akarok cserélni...nos ott van a gubanc: Nincs olyan file.
De már túrom, hogy hol lehet a gebasz...természetesen 2 játék közt. 😊))
Sõt, nekem a DVD-s van meg és azzal teszteltem elsõsorban...
Arról nem tehetek, ha rosszul telepíted a magyarítást és nem hagyod, hogy a telepítõ elvégezze a dolgát...
Egyébként nem mûxik a magyarításod a DVD-s verzióra.... 😊)
Én most vettem meg.
Futár hozta, megbeszélt idõpontra, 3480 Ft volt mindenestõl.
A múlt hétre akarta hozni, de simán megbeszéltünk 1 héttel késõbbi idõpontot.
Mivel már fél éve szopok a crackelt verzióval, és ennek ellenére nem mûködik nálam, sõt egyszer a "crack" úgy szétbaszta az XP-m, hogy csak a format c: segített, így kibaszottul elegem lett.
A sok szarakodásból, az isten tudja mennyire megbízható crackekbõl, és az egész felhajtásból.
Akinek nem ér meg a játék 2500Ft+990Ft szállítási költséget, az menjen az anyjába! - már ne is haragudjon meg érte senki.
Tele van a faszom az olyan lúzerekkel, akiknek az idióta hozzászólásait kell végiglapoznom, mert nem megy náluk a crack.
EZZEL VAN TELE A FÓRUM JAVA!!!!!
Ha tényleg értékes információra van szükségem, akkor egy csomó plusz idõt kell elbasznom a valódi információ megkeresésére.
Elvileg ez a fórum arról szól, hogy ha valaki megakad, akkor segítsünk egymásnak,és megdumáljuk a tapasztalatokat.
Nem arról, hogy hogyan kéne feltörni.
Nekem is vannak tört játékaim, és anyagilag sem állok fényesen.
De, ha valaki nem képes pár ezer forintot áldozni a kedvenc játékáért, arról megvan a véleményem.
Pláne, ha az illetõ nem 2 éves konfiggal nyomul, mint én, hanem a legjobb vas van a keze alatt.
Szóval az ilyeneket nem értem meg.
És aki úgy érzi, hogy személy szerint megsértettem, az gondolkozzon el.
Ne hozzon szégyent a magyar VALÓDI játékostársadalomra.
Ennyi.