TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha tudtk segítsetek.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Leírtam ide ami szerint csinlom
Toca race driver 2 indítás.
1 lépés:
Az Sfclean program futatása, és ha kéri, újra indít.
2. Az SFNightmare. exe progit indítani és disable cd.(ezt minden 1-es játékindításnál meg kell csinálni) ez után a startmenü/vezérlõpult/rendszer/hardver/ eszközkezelõ és a dvd cd meghatókban meg nézni, hogy bent van-e valamelyik meghajtó. Ha igen letiltani és eltávolítani.
3. A játékot be mountolni a Daemon Managerbe és telepíteni. Mini imagét és a RD2V12UPGRADE bemásolni ahova telepítetted a játékot. Innen be mountolni a Deamons-ba a Mini imagét arra a meghajtóra, ami elöréb van az á b c-ben. RD2V12UPGRADE indítani.
Mikor ez mind kész indítani a játékot. Ha kéri a játék a gép újra indítását vagy a serialt akkor indítani vagy beírni. Újra indítás után meg nézni a startmenüt, és ha kell meg csinálni újra az
(startmenü/vezérlõpult/rendszer/hardver/ eszközkezelõ és a dvd cd meghatókban meg nézni, hogy bent van-e valamelyik meghajtó. Ha igen letiltani és eltávolítani). Megnézni a daemont hogy a Mini Image is bent van-e és ezek után indítani a játékot. És kész.
Serial: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
CDKEY: QPNT7W-E7F839-VS27AL-5WBRMU
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pls!!!
Valaki segítsen!!!
Amit te keresel az gondolom magyarítás (a két szó nagyon mást jelent!!!). Ahhoz meg KATT ide.
Az indításához meg nem kívánok hozzászólni, ez már túlontúl fárasztó ebben a topikban. Hidd el nekem, jobb ha megveszed, hiszen már csak 2400 Ft.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De hol kell beállitani?
valaki tudnasegiteni?
A tükröt hol kell beállitani
köszi<#rinya>#rinya>
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
hogy mért nem érzékeli fogalmam sincs😄
a netes izénál meg javaslom a játékon belül probálkozz, ASE sztem nem látja, gamespy meg szar...
nemtom mérnem megy a @, láttam már olyan problmt hogy altgr+v re nem a @ jött be hanem bemásolta az elõtte ctrl+c zett szöveget, ez esetben játékon kivül irj vhova egy kukacot, copyzd, és utána altgr+v re a @ fog megjelenni, nekem simán ment neten jatekon belül, nememléxem efféle problémára
Emberek !
Hogyan lehet a fényerõsséget állítani a gamen belül?
Most már harmadszor is felteszem a kérdést: mi lehet az oka annak, hogy nem érzékeli a force feedback kormányomat a progi? A pedálok és egyéb gombok jók, csak a axis1-et nem ismeri fel. A program eredeti, bestsellers sorozatu dvd a CD Galaxis-tól, s fent van az 1.2-es patch is! Mi lehet a baj?!<#szomoru1>#szomoru1>
http://goo.gl/gd6Zi5
De a legelsõ pályán mentem azon még nem fagyott csak szaggatott,de a Geforce fx5600-as kártyámon nem fagyott és nem is szaggatott.
Rendszeresen lefagy.
Mi lehet a gond?
Radeon X600-as a kártya.
köszi a eéõre a segítséget.Meg az eddigi segítségeteket is köszönöm.
De a legelsõ pályán mentem azon még nem fagyott csak szaggatott,de a Geforce fx5600-as kártyámon nem fagyott és nem is szaggatott.
Rendszeresen lefagy.
Mi lehet a gond?
Radeon X600-as a kártya.
köszi a segítséget
Azonban a tuning is pont ilyet eredmlényez(het).
Akkor lehet,hogy hibás a kártya?ezt honnan lehet megtudni?
Mi lehet a gond?
Ami az ati.com-on van catalyst az magyar nyelvû?
Köszi a segítséget
Ezek után biztos nem fog majd fagyni?
Catalyst: ATI termék. www.ati.com
Catalystot melyik oldalról töltsem le?
Köszi a segítséget.
MEgvan eredetibe ez a játék és van egy Radeon X600-as videókártyám és állandóan lefagy.ezelõtt geforce videókártyám volt azon ment rendesen.
mi lehet a gond?
Mi a pöcs lehet vele?
Help Me!!!