7285
  • JohnnyG
    Sikerült felrakni az 1.2 update-et. Úgy néz ki a Daemon Tools-al van valami, mert véletlenszerüen hibásan jönnek ki az általa emulált mds image-ből a fájlok. :( Alcohol-al már jó volt az emuláció. :)
    Amúgy tényleg mindegy honnan van indítva az update, nem kell a game könyvtárában lennie.

Szerintem akárki-akármit is mond, nem igazán egészséges menet közben lekapcsolni a kakaót az opikai eszközről. Főleg annak nem éri meg akinek DVD írója van.
  • Curze
    Ja, de egy dvd rom áráért megvehetnéd a játékot is... :)
  • SinClaiR
    Hát tudod az nem baj, hogy nem látsz különbséget, lényeg hogy semmi baja nem lesz. :) De csak gondolj bele, mivel másabb, ha kikapcsolod egy tápellátás alatt levő rendszer áramforrását, mint mikor bekapcsolsz egy 0 állapotban levő gépet, ezáltal a perifériáit is. Mi történik? Ugyanaz. Ha lehúzod a tápcsatit menet közben, az más tészta, rossz táp esetén ívet is húzhat, kapcsolóval viszont 100 évig is kapcsolgathatod, nem lesz baja.
    Bár a vinyóval nem merném megcsinálni, ez tény. De egy dvd romot, hogy is mondjam, ha károsodna sem sajnálnék.:)
  • ddd
    Jo, szoval nem indítasz újra hanem menet közben kikapcsolod az optikai meghajtot és azt mondod, hogy nem károsodhat. Na itt van Lásva a kutya: a között, hogy lehuzod a tápkábelt vagy egy beépített kapcsoloval szakítod meg a tápot én nem látok különbséget. Tehát a meghajto károsohat!
  • SinClaiR
    Gépet :)
    Dunakeszi Fő út. x. Budapest-től 6 km északra a 2 es úton. ne kérdezd hány szám. mert nem tudom :) de holnapra megnézem a telszámukat ha kell.
  • JohnnyG
    Kipróbáltam a 0-as device verziót és nem múxik. Aki azt mondta, hogy emiatt megy annak valszeg valami más dolog miatt müxik. Hiába mount-oltam az image-et a 0-as virtuális eszközbe, sőt én még a betüjelet is a fizikai egység elé raktam az sem számit. A fizikai egység port-ja mindíg kisebb lessz és azon fogja először a DVD-t keresni a védelem. Ime egy rendszerinfó:
    ############################ Device(s) List ############################
    (G:) _NEC DVD_RW ND-2500A (atapi, Port 1, Bus 0, Target 0, Lun 0)
    (F:) Generic DVD-ROM (d347prt, Port 2, Bus 0, Target 0, Lun 0)
    Azt nem tudom a port-ot meg lehet-e változtatni, de nekem eddig nem sikerült. Szerintem ez lenne a kúlcs a mindenkinek működö kábel lehuzás nélküli módszerhez.

• sada67
    Merre van a bolt?????
  • ddd
    ezt nem egészen értem: "...mellékelt ábra szerint kapcsolható tápcsatlakozót a DVD re, és nem kell ki/be kapcsolgatni a DVD t..."
    minek a kapcsolható tápcsatlakozó ha nem kell ki/be kapcsolni?

• SinClaiR
    Amúgy csak nálam tolja az autó maghát kanyarban a saját tengeje körül? Jelenleg csak GTR hez tudom hasonlítani, annak is a demojához, és meg kell mondjam, a 2 ég és föld fizika terén. Ez sim módban is árkád? Vagy csak fel kéne raknom a kormányt? (lusta) :)

Ha jól tudom itt ahol lakom, van egy ilyen bolt, de csak hallomásból, benn még nem jártam.
  • SinClaiR
    Haver letöltötte, kiírta nekem DVD re, csináltunk hozzá a mellékelt ábra szerint kapcsolható tápcsatlakozót a DVD re, és nem kell ki/be kapcsolgatni a DVD t. ergo nem kell ujraindítani, nem károdosíik az optikai meghajtó, stb.
    Szóval a lent említett dvd lehúzós megoldás eddig 3 gépen sikeresen szerepelt.
    Amúgy ha jól gondolom a DVD t azért kell lehúzni, amiért vinyóról kell telepíteni. Hiszen a DVD n az írott játék van, annak az elenőrző filejait nem lehet felülírni, vinyón viszont lehet kavarni a másolásvédelemmel. Hogy hogyan, az más kérdés.
  • sada67
    Én is egyetértek veled, valóban már a gép, ha folyamatosan bővíted az is rengeteg pénz, + a hozzá való progik. A játékok pedig elég húzósak és nem is tudok olyan üzlete ahol a már megunt játékokat (mint psx) meg lehet venni. Te tudsz ilyen üzletet?
  • Alexease
    En is majd' 3 honapot "gyujtottem" ra, es ugy vagyok vele, hogy megerte. Ha az ember ara hasznalja, azt varja el tole amire keszitettek - leszamitva a marketinget:D - es hosszutavon hasznalja is - meg ha nem is naprol-napra rendszeresen - akkor tenyleg megeri. Nehany pizza, vagy hamburger, vagy par doboz cigi, vagy 2-3 mozi ara.:))

Amugy meg csak mosolygok rajta ami itt megy:) Lefogadnam, hogy a nagyresze aki honapok ota szenved a warezzel, ha sikerul is elinditani, nem hasznalna tobbet mint a tobbi "jatek gyujtemenyet":))) Ez csak "kihivas" meg "csak azert is", meg "azert is/ez is kell":))))))
    Annyi hatranya van, hogy szet "off-oljak" a topic-ot, de amugy sem lenne mit irni a jatekrol, igy legalabb megtelik, mef az SG-nek is csordogal a banner letoltesi mutatoja;)))))))))))
  • ChevyG #5783
    NR2003 az szimulácio kökeményen!!! (ezt Alex jobban tudja) ezt csak akkor nevezném annak, ha kb 20 napot az nfsu-val jáccotam volna mijelöt kiprobálom. eleve nem lehet szimu, mivel több kategoria is van benne aminek csak 1 közös jelemzöje van: benne vanak a ToCa 2 nevü gémbe...
  • Matheus
    háát, jah, yo lenne ha mindenkinek műxene :(, ez a StarForce 3 nem egy kispályás védelem :'(
  • maffia79
    SAJNÁLOM EMBEREK HOGY NÁLATOK NEM MÜKSZIK AZ ÉN MODSZEREM !!!!
    NÁLAM MEGY!!!!
  • 3P
    Igen, ebben 100%-ban igazad van. Mondjuk én még csak el sem ítélem a legtöbb embert, hiszen sokunknak a gép megvásárlása is nagy teher, nem hogy a szoftveré. Viszont erőm szerint megpróbálok megvenni néhány játékot, s főleg azokat, amelyeket várhatóan hónapokig nyúzni fogok. Így került még az elején a TOCA2 is megvásárlásra, de tényleg az a kisebbség aki ezért vette meg és nem azért mert nem lehetett warezben megszerezni...
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Alexease
    A vedelem es a jatek eladas lehet hogy osszejott nekik:)) Bar csak itt a forumon szukos korben tudom, de legalabb 10 embert ismerek aki megvette a jatekot, plusz en! Es abban is biztos vagyok, ha van crack (rendesen, konnyen, esszeruen mukodo!!!!) akkor vagy senki vagy talan egy-ket ember lett volna aki megveszi utolag.
  • 3P
    No!
    Ebben már több a fantázia... :)
  • 3P
    Na ezzel erősen vitatkoznék!

Az első rész és e között órási a különbség, természetes a 2. javára.
    A javulás főként, vagy inkább kimondottan a vezetésélményben jelentkezik. Nem egy vérbeli sim, de bizony erős szimulátoros jegyeket mutat, s így már nem sorolnám az arcade versenyek közé. A legárkádosabb részek a körítésből jönnek elő, de az is inkább csak karrier módban.
    Röviden ennyit mondanék... :)
  • Mat
    "én is elértem azt h ne keljen llehúzni a kábeleket, az virtual drive id jét 0-ra kell állítani", "hát régebben nyomattam így, ugyebár a toca csak a 0-ás idjű cd -t sasolja meg, és ha ez a virtual drive akkor pafffff, megvan és lets go play...........enjoy........" Nha ezt olvastam valahol. Eről mi a véleményetek?
  • ChevyG #5774
    a kódmesterek jol kibasztak a játékkal, mert rendben, hogy van rajta "1 kis crack", de hogy ijen? És szerintem soxxorta népszerübb lenne a gém, ha rendesen fel lehet törni. -szoval nem sokkal több bevételre tesznek szert, mert kevés olyan felhasználo van ako az "akkoris megveszem" kategoriába tartozik. A játék (demo és az elsö rész alapján) mondhatom, hogy az átlagon kicsit felüli, de nem 1 nagy szám. Nekem a NR2003 és MODjai kedvencem és ugy érzem hogy az is marad! Viszont az NFSU hozzá képest sehol nincs. (igaz nem volt nehéz legyürni:)))))
  • 3P
    Ezt elfogadom, hiszen én sem tudnám megmagyarázni, de a módszer mint müködőképes megoldás szerintem akkor lesz elfogadott, ha többen is visszajelzik.

A tesztet én nem végzem el, mert megvan eredetiben, de szurkolok, hogy sikerüljön, mert nem mindennapi védelem ez a SF3...
  • Matheus
    hát gyakorlatban semmi, dehát neki műxik, nemtom mér van ez így
  • 3P
    Csak akkor kérlek azt áruld el, hogy mi az összefüggés az install eredete és az indításkori ellenőrzés között?

Az igazság az, hogy sajnos sok kacsa röppent már fel ebben a topikban azért van ez a hatalmas szkepticizmus.
  • Matheus
    haveron = haverom
  • Matheus
    figy, haveron "találta" ki ezt a dolgot és neki műxik ... nem húz ki semmit ...
  • Matheus
    nah, ezaz amit említettem én is :D
  • 3P
    Korábban erre írtam, hogy a trükk nem az installálásnál van (az mindegy, hogy wincsiről image-ből, hálózatról, vagy DVD-ről nyomod fel). A lemez eredetiségét a játék az indításkor nézni, ergo, akkor kell kijátszani a védelmet. Magyarul nem hinném, hogy menne ez a módszer kábel lehúzás nélkül, mivel nincs sok összefüggés, a játék indítása és a között, hogy honnan került fel.

Persze a tévedés joga az enyém, de cáfolatot sem olvastam eddig.
  • ChevyG #5766
    ezt a megoldást kiprobálta már valaki????:

Hozzászólás Elküldve: Vas Okt 24, 2004 9:25 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
    1 : ÍRD FEL A ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZ ISO FÁJT UDF MODBA EGY DVD-RE(a régi iso nem fér rá)!
    2 : A MEGÍRT DVD-RŐL MOUNTOLD AZ ISO FÁJLT NE A VINYORÓL!!!
    3 : TELEPÍSD FEL A JÁTÉKOT!!!
    4 : VEDD KI A MEGHAJTÓBÓL A DVD-T!
    5 : MOUNTOLD BE A CXZ-ToCA2.mds MINI IMAGE FÁJLT !!
    6 : INDÍSD EL A JÁTÉKOT ÉS ADD MEG A CD KULCSOT!!
    7 : UTÁNA ELLENŐRZI A LEMEZT ÉS INDUL A JÁTÉK!! Smile

• Frank99
    hát, Imyke, ezt a könyvtár így első ránézésre 1,5 év felfüggesztve :-)))
  • Matheus
    jééé, neten valaki ember leírta hogy neki meghajtóhuzogatás nélkül műxik a game ... lehet majd megszerzem a gamet és megnézem télleg yo-e :)
  • GTi Gaga
    nagyon köcce szépen a segitséget imike!

müszik a járét!

isten király csár vagy
  • Gorcsev Iván
    le
  • Amse
    CD/DVD meghajtókról le van húzva a táp?
  • Gorcsev Iván
    Volna megint 1 kis gondom!!

A leirtak szerint telepítettem a a gémet és a következő üzenetet kapom: "Olvasási hiba a lemez olvasása közben.Győzödjön meg róla, hogy a meghajtóban lévő lemez fizikailag sértetlen." Mit rontontottam el?????
  • GTi Gaga
    imike! itt vagy?

esetleg feltudom veled veleni a kapcsolatot, msn-en skype stb? kérdeznék akkor pár dolgot, hogy megprobáljam megcsinálni a gamet...

msn cimem: [email protected]

ha valami más van ird meg lécci megkereslek.

köcce!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik más verziója

• JohnnyG
    Valahol nem tud valaki nem install-os 1.2-es patch-et?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerű - én is onnan szedtem, csak átneveztem. Akkurátus ember vagyok, szeretem, ha mindennek meg van a neve - rendesen.