TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok az akérdésem hogyha a kétgépes modszerrel telpítettem akkor a mini iso hoz újra kell e vagy nem u.is. 1-elõre még csak azt írja hogy egy kis hiba történt. Mekkora ez a miniiso lehet hogy csak 28,3 k az mds és 56,4k az mdf?
karikusz
nekem a le-fel 120 körül van

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

toMpEr
ja ennyi a feltoltesem, probaltam fxp-vel de ugy is csak 120 korul ment

Alexease
Az FBI figyel?!;)) LOL!:))) Raadasul pont egy angol ceg jatekat:)))))
karikusz
szerintem nem vagyunk nagyon kompatibilisek, mert 512-nél nagyobb a sávszélem

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
sajna nincs:((

IMYke2.0.0.0

Az, amelyiket kijelöltem neked egérrel!!!!

A German-változat nem jó!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mukika
persze!

mukika
mi az hogy melyik?

Duddits
Eredetinél szerintem nem. De lehet csak akkor annyira nem fenyeget a veszély! De minden progid eredeti?? :-)

mukika
ja ez az FBI progi az eredetinél is elindul??? jajaj!!!

Duddits
http://www.gamecopyworld.com/
Melyik?

IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
pfff. Azt hiszed már emlékszem? Meg apám haverja is mondta.

IMYke2.0.0.0
De téged is... A Windows-od, a WinRAR-od, WinZP-ed, Total Commander-ed, Microsoft termékeid, Adobe termékeid (stb. stb. stb.), Norton-termékeid legálisak?
Na ugye, hogy nem...

Duddits
Valaki linklene egy Mini Imaget?

mukika
mondjuk én nem félek, mert engem ez a veszély nem fenyeget! Titeket visz el majd az FBI!

mukika
pl. hol? :D

Duddits
Oké. De csak úgy mondom, hogy a Hitman 3-nal is ez volt a situ és egy csomó helyen olvastam.

grebber
Én abban hiszek az a biztos hogy 3óra múlva már én is tolom a game-el.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
igaz. higyjen ha akar. tõlem a radarokban is hihet.

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Azért ne vegyük el az önbizalmát.Mindenki abban hisz amiben.

jAsOn VoOrHeEs
:DDDDDDDD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[HUN]FaTaL
Ez nem kicsit, ez nagyon LoL:D Radart is telepít a háztetõre és figyeli ki melyik gamét tölti le és indítja el:DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Ez kicsit lol.És van aki hisz is benne.

Breki33
:-)

Ha minden igaz ez ügyben holnap megkereshetsz P
Breki33
Ez abszolúte nemigaz

nemtudom honnan veszed

tapasztalatból mondom
toMpEr
eleg lassu...gyorsabb nincs?

mukika
loál.

Imremagdi
és ha most lehuzom (ugy hogy fel van már telepitva a játék, és nem indult el) akkor el fog indulni?

Hülye vok, minek kérdezem, inkább kiprobálom

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Duddits
Sorry, de ezt apám haverja mondta aki nagyon jártas a számítástechnikába!! De hát ti tudjátok.

toMpEr
nem

Imremagdi
ez nem elég ha csak letiltom az eszközkezelõben a cd meghajtókat? mert én igy probáltam és nem indul el

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

toMpEr
bittorent protokolbol adodoan ez lehetetlen, mivel minden leszedett 512k-t crccsekkel es ha esetleg hibas leszedi ujra.

bazzeg, az ilyenek fogjak alkotni az aktiv dolgozo reteget, ha en mar nyugdijas leszek...

kicsit kezdek felni...
karikusz
Az iso nagyon gyakran megsérül, ha több szálon szedik. Haverom nagyon sok dvd-vel, én meg vagy 2 játékkal befürödtem...:(

karikusz
Még nem.
Valaki, akinek gyors a feltöltési sebessége feltöltené ftp-re?

karikusz.tx.hu

anonimusként fel tud jönni.

köszi sokunk nevében is

toMpEr
jaja meg radall egy kemmuhold es kibombaznak napalm-al

mukika
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Duddits
Na ma este én is leszedtem másodszor. Régebben egy csomó ideig tartogattam erre meg nemhogy megcsinálják?! :-) Amúgy azt mondtam már hogyha online vagytok a neten (csatlakozva vagytok játék közben a nethez) akkor egy FBI kémprogram elindúl és leszed egy csomó adatot a gépedrõl (vagy hogy is van ez)!! A Hitman 3 is ilyen! És én sajnos azt úgy játszottam. De szerencsére még nem csináltak semmit az ügyben. Csak azért mondom hogy szerintem offline játszatok vele!

toMpEr
miniimg-hez elvileg csak csinalni kell alcohol-al egy imaget aztan mindent kipakolni belole egy iso-editor-al

Amse
Bocs!Én nem agresszív megnyilvánulásnak szántam, csak nem érettem a "bedõltem" kifejezésed, ezért kérdeztem.Nekem eredeti a játék és nem volt dolgom még a mini image-el ezért nem tudok segíteni, de ha tudnék akkor azt tenném.Peace!

Nem!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Két merevlemez van nálam is. Én Daemon 3.47-tel töltöm be a mini-image fájlt, ha ez segít. Sokat nem értek a dolgokhoz.

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Panther
Két vincseszter a gépben nem zavarhat be? Esetleg mobilrack?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Nem hiszem, csak annyit mondtam, hogy nekem nem megy. Mindenki ennyire agresszív itt? Inkább segítõkész lenne. Mindent a leírás szerint csináltam és nem indul. Ennyi.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

és feltöltötte?

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.

Breki33
ezt nem tudom honnan veszed
Amse
Godoltam, hogy nála hibázik valami, csak õ azt gondolja, hogy mindenki más kamuzik.

karikusz
nem...csak szerintem õ is torrenttel szedte és hibás volt a letöltött fájl. Ezért nem annyira közkedvelt a torrent, mert nagyon sokszor hibázik, mert több szálról szed. Sajna a több szálú dc kliensek is hibáznak, de már kezdik ezt kiküszöbölni.
Ezért kértem meg Tomper-t hogy töltse fel egy ftp-re és akkor mindenki simán le tudja szedni hiba nélkül.