TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen embereknek is megkéne tanulni a fórum használatát és akkor nem kérdeznének feleslegesen. mondjuk 1-et kellett volna visszaolvasnia és akkor a válaszokból megtalálta volna hogy ez volt leírva...
Ebben az esetben azonban a videok és a rádiózás az adott idegennyelv hangján szólalnak meg - azaz, az angol helyett olaszul vagy spanyolul stb..."
IMYke2.0.0.0 dolgozik rajta.Szerintem nemsokéra meg is oldja.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A válasz további részét is nagyjából elõre láttam, kedvem sincs foglalkozni a kérdéssel, a véleményem azonban a továbbiakban is fenntartom. Hülyén hangzik és kész. Ha neked így tetszik, hát tessék.
Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.
A www.gamecopyworld.com-ról le lehet szedni a mini image-et.Az kell ami a #5379-ban ki van jelölve.
Az installáláshoz infókat pedig az #5285 hozzászólásban.

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mert serialt kér.... ha megy akkor hogyan?a clonecds verzió
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nem állítom, hogy tévedhetetlen vagyok - egyedül a Kedvesem hív istennek, négyszemközt, nehogy megrohanjanak az emberek
- , de azért igyekszem nem hibázni.
S büszkén vallom azt, amit Hykao is szokott: inkább tökölök fél órát egy mondattal (persze nem egy autós vagy FPS játék szövegénél), mintsem gyorsan összecsapjam.
Amennyiben hibázok, azt igyekszem kijavítani - de nem érzem, hogy azért mély hajbókolással elnézést kellene kérnem magamtól.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azonfelül, hogy tudom a "challenge" szó mit jelent, elárulom neked, hogy nem véletlenül használták ezt a kifejezést a fejlesztõk és a versenytípust kitalálók.
S hogy értsd:
challenge <ˈtʃælɪndʒ>ˈtʃælɪndʒ> I. fn 1. a) kihívás, felhívás , erõpróbára való alkalom b) átv kihívás, provokáció c) (megoldásra váró) feladat, kihívás, kihívást jelentõ, ösztönzõ feladat; meet the challenge elfogadja a kihívást, megfelel a kihívásnak 2. a) felelõsségre vonás b) kat challenge igazoltatás katonai õrszem részérõl (jelszó/jelhang útján) 3. kétségbevonás, vitatás; bring sg into challenge kétségbevon, vitat vmt 4. jog kifogásolás, visszautasítás
Amennyiben a bajnokság szót vélték volna jónak, biztos vagyok benne, hogy a championship szerepelne a feliratokon és a szövegekben.
Sõt, - a Te értelmezésednek megfelelõen - akkor a Challenge Day-t Bajnokság Nap-nak kellene értelmeznünk?
Még egyszer: nem akarlak megsérteni, de gondold át, mire is reagáltál...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.
A Mustang Challenge nemes egyszerûséggel Mustang Bajnokság. Van a challenge szónak egy olyan jelentése is amit te írtál de az nem illik ide.
Ne sértõdj meg kérlek, további jó munkát!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
2 és fél nap 64% a story-ban.
bár itt már az az érzése az embernek,hogy régebbi technikával verenyezik a gép ellen.
ui.:a rally-t és a kamionos versenyt kihagyhatták volna,elég gyenge
AmdPower
Valaki letudná nekem fordítani ezt a szöveget?
Az 1.2 parch readmejébenvan.És A save game kombatibilitásáról van szó.
"Save game files are not compatible between patched and un-patched versions of Race Driver 2. The patch will automatically upgrade the save game. Please note than the old save game will remain, which means that if the game is ever re-installed without the patch, the old save game will be loaded, without any progress made with the patch. However, on re-applying the patch the previously upgraded save game will once again become available, with progress intact."
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
megállt a feltöltés..(( pedig nem kell sok csak 15 fájl...1 óra lett volna vissza
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ezalatt a menürendszerben lévõ szöveges - szükségszerûen lefordítandó részeit kell érteni.
Pl.:

A többit pedig el tudjátok képzelni, de láthatjátok is, ha elindítjátok a Játékot... minden ilyen szöveges elem le lett magyarítva...
Angolul tudok, ezért az angol nyelvi fájlt fordítottam le.
Mivel a Játék nem használja ezt a módosított fájlt, ezért sorra kicseréltem a Játék által támogatott nyelvek fájljait - átnevezve egyenként - az angol módosítottra.
Így tehát, ha az olaszt, spanyolt, németet stb. választod a nyelvek közül akkor MAGYAR NYELVÛ lesz a szöveges része a TOCA RD 2-nek.
Ám, a hangos része azon a nyelven fog szólni, amelyet "eleve" kiválasztottál akkor, amikor a magyarrá változtatott idegen nyelvet kijelölted a Profil alatt.
Ha például az Olasz nyelvre épített magyart választottad, akkor a feliratok magyar nyelvûek, a videok és a rádióüzenetek olasz nyelvûek lesznek!
Most azon dolgozom, hogy megtaláljam a Játék archívumaiban a nyelvekre vonatkozó bejegyzéseket, hátha trükközéssel megoldható a magyar nyelv + angol hang problematikája...
Bár, én egyenként rá tudnám tenni a *.bik fájlokra, de a 38 darab filmecske összesen 1.1 GB-ot tesz ki!
Ekkora magyarítást amúgy sem tudnék feltenni sehová... :(
...a kínai vagy az arab nagyon brutál lehet..DDD
A probléma - mert az mindig van - , hogy csak akkor mûködik, ha a Profil alatt a nyelvet bármi másra, csak nem angolra állítjuk.
Ebben az esetben azonban a videok és a rádiózás az adott idegennyelv hangján szólalnak meg - azaz, az angol helyett olaszul vagy spanyolul stb...
Dolgozom a megoldáson.

Szerkesztõtárs kerestetik!
Az autosjatekok.hu-nak a szerkesztéséhez, angolul tudó, dreamweaver -ben kicsit jártas emberek jelentkezését várom. Vagy privin vagy [email protected] mailen lehet a kapcsolatot felvenni velem.
1épként tényleg jobban illik a bajnokság szó a játékba.