7285
-
#5835 tutti. csináltam már ilyet. -
#5834 Biztos vagy benne? -
#5833 nem lesz semmi változás azon kívül, hogy ntfs lesz, és egy pillanat az egész (partition magic). -
#5832 Tényleg nem tud nekem senkise válaszolni erre az élsimításos kérdésemre? Tényleg zavar, hogy az élek cikcakkosak. Csak van valmi módja az élsimítás bekapcsolásának nem? -
#5831 Egy kis extra magyarul:
BORÍTÓ
LEÍRÁS -
#5830 Formázd át a winyót NTFS-re!!! -
lemmy #5829 nem a winrar miatt van, bazz... -
#5828 A legújabb winrar tudja:
rar: 8GB
zip: 4GB -
#5827 Leszedtem a játékot, de a RAR file kicsomagolásakor azt írja ki, hogy a FAT32 fájlrendszerű vinyó nem tud 4GB-nál többet kicsomagolni! Mit tudok csinálni? Átkonvertálni? Ha átkonvertálom, nem fog elveszni a vinyóról az összes adat? -
#5826 Meg kell mindent.Nem elég csak a kupát elvinniű!.=o) -
#5825 Na szóval még 1X.
Lehet valahogy élsimítást varázsolni a játéknak? Radlinkerrel adtam neki 1 4x-es élsimitást, és ezek után a játékban már csak az autók árnyékait lehetett látni :( (Radeon 9800Pro Omega 4.10) Van erre valami megoldás?
-
#5824 Minden versenyt??? Nem elég ha első leszek összetettbe?? -
#5823 Minden kupában minden versenyt meg kell nyerni. -
#5822 A Free Race-nél hogy adja a %-ot? Én végigvittem már az első Gt kupát de nem adott semmit. Csak kupát. -
#5821 Jó lenne ha elküldenéd! [email protected] THXTHXTHX! -
#5820 Én végigvittem a carrier-t is meg a Free Race-t is.
Ha kell elküldöm a mentésem. -
Ol4h c164ny #5819 hali Arcok!
Nagy gondom lenne...! Hazahoztam a kormányom...feltettem...és játszani akartam a Toca 2 vel..de amikor elindulok a versenyen akkor döcög..kb 5-6 másodpercenként döccen egyet ami kb 10 másodpercces...szal elég zavaró! De amikor billentyűzettel tolom akkor meg fut mint állat!
Thrustmaster ferrari racing wheel -em van! Szerintetek mi lehet a baj?
-
#5818 Szevasztok! Nincs valakinek 100 százalékos mentett állása vagy cheat kódja a játékhoz? Már kezd idegesíteni,hogy ez a BUNKÓ gép mindíg hátulról indít! Valaki help,mert a billentyűzet már nem bírja sokáig és széttörik. THX! -
#5817 egyébként én nem vagyok nagy arcadefan (annyira nem is arcade), de megéri még a kábelhúzkodást is...hangulatos kis game...marhajó átvezetőanimokkal, többszörjátszható, szal, el van találva, na... -
#5816 karikusz (nem), és a többi "nemtudjáccani"-s .
Nemkő lehúzni, elég, ha biosban letiltjátok azt az ide csatornát, amelyiken az író/olvasótok van...(remélhetőleg nem 1 csatornán a winyóval...). Simán megy úgy is...DE NE A BASIC SETUP-ból vegyétek ki magát az eszközt, hanem ADVANCED--->INTEGRATED--->IDE
--->PRIMARY/SECONDARY DISABLE (amelyiken van a cédé/dévédé)
szasztok. -
#5815 nem tudom mit nyavajogtok?????
Le lett írva, hogy úgy lehet elindítani a játékot, hogy lehúzod a kábelt.!!!
Nem akarod lehúzni???
Akkor nem játszol...ennyi..
...ha ki akarod próbálni akkor le kell venned. Megmondom az őszintét, én lehúztam, játszottam 2 napot vele aztán nem. 2 hétig le volt húzva a cd olvasó és a kutyát nem zavarta. Amúgy meg nagyon leszedik az oldalát a gépnek és úgy üzemel. Így ennek tekintetében nem nagy kunszt lenyúlni megfogni a dugezst és kihúzni. -
tonnni #5814 letöltöttem a clone-os verziot, persze így se megy, most már kezdem unni!Van valami megoldás, vagy marad az IMIKE verzio? -
steweee #5813 csak kábelkihúzással vagy ide letiltással tehető működővé a dolog? az eszközkezelőből a sima szoftveres letiltással már próbálkoztam, de úgy nem jó. mert akkor azthiszem uninstall... -
steweee #5812 nem akarok ilyesmivel bajlódni. szted megéri a játék a kábellel való tökölődést? -
My name is Nick #5811 Húú emberek én a rally témánál már azt mondtam,hogy leteszem...
Nemrég fogtam bele,de én hülye túl sokat vártam tőle...!Kár volt a várakozásig a F1 Challenge MOD-jaival próbálkozni,mert borzasztó csalódás ez a játék :)))
Nekem főleg az AI-val van gondom..nevetséges,manipulált,csal,béna stb...áá ez a rally meg...
Amúgy szép a játék tényleg,jók a pályák,az autók,töménytelen bajnokság,de idétlen a játék..túl gyors,csak vadállat módjára füvön-sáron,mindenkibe belemenni stílusba lehet továbbjutni!
Ez nem szimulátor,hanem egy jó kis Need for Speed zárt pályákon...
Én lusta voltam szétszedni a gépet,meg ilyen hülye huzogatós módszert alkalmazni.Letiltottam a Secondary IDE-t,amin a CD író van,meg a DVD olvasó,aztán szépen elindul ahogy kell :)
-
#5810 Nah végre én is kipróbáltam:) Első benyomás elég jó, talán annyi, hogy SIMULATION-on kicsit könnyű, PRO-SIMULATION-on pedig túl érzékenynek tűnt elsőre, de ezt tényleg, csak egy kör megtétele után mondom. Ami elsőre szúrta a szemem, azok a papírfigurák (közönség) egyébként elég szép.
Ja én telepítés előtt ezt a STARFORCE uninstallert elfelejtettem lefuttatni de szerencsére nincs gondja, így is megy, pedig volt fent a GTR demo.
A végére 2 kérdés. Az 1.2-es patch Read Me-jében valami olyasmi van leírva, hogy az 1.2-es patch telepítése előtt telepítve kell legyen az 1.1-es is mert ezek egymásra épülnek, ha jól értettem, viszont itt a fórumon se negyon olvastam az 1.1-es Patch-ről, ha már Patch volt emlegetve akkor leginkább az 1.2-es. Tényleg kellene az 1.2-es előtt az 1.1-es? Ha 1.1-es nélkül használom az 1.2-est okozhat e hibákat?
Lehet valahogy élsimítást varázsolni a játéknak? Radlinkerrel adtam neki 1 4x-es élsimitást, és ezek után a játékban már csak az autók árnyékait lehetett látni :( (Radeon 9800Pro Omega 4.10) Van erre valami megoldás? -
#5809 Jaja. Biztos. :-) Nem értem. -
#5808 Más nyelvvel még nem próbáltam telepíteni, csak azt vettem észre, hogy az angulul telepített, de lemagyarított játék csak akkor lett szövegében magyar, ha a Profil alatt az angol helyett - a korábban kicserélt - más nyelvre állítottam a Játékot.
Ekkor azonban a hangok arra az adott nyelvre váltottak és a játék egyes elemei, melyeket NEM lehet lefordítani szintúgy.
Én pedig nem szeretnék egy ilyen magyarítást kiadni a kezemből...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5807 IMYke: Mi van a magyarítással? Ha felrakom más nyelven nem fog működni?? -
HUN Thomas #5806 Valaki egyszer írta, hogy recseg a hang a játékban, ne ez nálam szintén megvan és én is szeretném tudni, hogy valaki tud e valami megoldást (SB live 5.1), új driver nem segített? Egyébként általában abbahagyja de ez néha 1 óráig is eltart addig meg kész rémálom. -
#5805 Eza tény már bennem is megfogalmazódott, mire leírtam reggel azt amit :) -
peTer #5804 Valami értelmes válasz? Esetleg? Hmm? -
mikuc #5803 Hát!! Köszi a segitséget. Bár okosabb nem lettem. De ezekszerint nem csak én jártam igy!!!
De megoldást nem találtam. -
ddd #5802 akarod?
csak szeretnéd :) -
#5801 hülye kérdés, alant válasz. -
peTer #5800 Hi! Az lenne a kérdésem, valaki kiirta-e DVD-re a MI.CLONE-CXZISO-s verziót, és utána telepíttte, majd futtatta-e? Megvan a régifajta ISO, müxik is a CD lehuzós módszer, de nekem ez elég nyakatekert módszer.Én csak szimplán ki akarom irni DVD-re, majd mint a többi gamét futtatni, nem ezzel a ki-be mountolással, CD ki-be huzással szarakodni. -
#5799 A PCDome aktuális (értsd ugyanilyen nevű) topikjában megtalálod a megoldást!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
mikuc #5798 Hello!!
Vettem egy Logitech MOMO kormányt. Minden játékkal (NFS:Underground, CMR04,F1 99-02, RB Rally) müködik rendesen. Viszont ezzel nem megy. Nem ismeri fel a kormányt. Vagy ha esetleg igen akkor forditva müködik. Jobba tekerem és balra megy. :-)
Esetleg valakinek valamilyen ötlete!!!
Köszi -
Mat #5797 Ez így igaz! HEHE -
#5796 Ácsi!
Nem állítottam azt, hogy olyan realisztikus minr a NR2003, de messze sem egy sima arcade! A NFS és társain erősen túlmutat, s szvsz. közelebb áll egy jó szimulátorhoz, mint pl a sokat emlegetett NFS sorozathoz. Persze ehhez játszanod is kellene vele (nem az első résszel), s lehet hogy utána te is másként gondolkodnál... :)