TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez igazi vagy csak a játékbeli kocsi?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
idézet:Tomper #5431-es üzenetébõl.
Az a technikája hogy kikell huzatni a maxot a kocsiból és akkor váltani. De még az elõtt mielõtt elkezdene kattogni.
Bár ma nem, mert vissza kellett dugnom a CD-írót is és a DVD-írót is a gépre - de ma még úgyis játszom 😊
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarostást lehlehet már szedni oldaLADRÓL?
mert én nem talállom csak TOCA 2 van.
Alapjárat fogalma is távol állt a készítõktõl berakod a kocsit egyesbe és áll mintha üresben lenne😊
A szélárnyék is mintha eltünt volna hiába megyek a gép mögött uyanúgy gyorsul az autóm és egyenesbe szinte lehetetlen utolérni õket...
50%-nál járok volt már olyan pálya is ahol gyakorlatilag úgy lehetett nyerni hogy kanyarokban mindig nagysebességgel becsapódva oldallal valakit kilökve vettem a kanyart hogy 1 helyezéssel elõrébb jussak és így kanyaronként 1-1 ellent lehagyva gyõzzek...Pördülés esetén egybõl restart...Karambol esetén szintén...Az ellenfél gépe hiába sérül ugyanúgy lealáz...Az egyik feladat az volt hogy két embert kell legyõznöm 5 versenyben összesítettben...Utolsó versenyen vezettem vagy 20 ponttal tökmind1 hanyadik lettem volna namondom poénból nekimegyek az egyik nagyellenfélnek szembõl...kb 250-el frontápuszit nyomtam vele én ripityára törtem az meg horpadással ment tovább😊
Szal vannak azé érdekességek sajna....Ha ezek nemlennének és nemlenne ilyen beállított helyzet (aminek meg annyira sok értelme nincs mert gyakorlatilag csak versenyzünk és általában videóükban történik vmi) akkor azért bõ 10%-al többet kaphatna a játék az értékelésekben....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mindettõl eltekintve frankó kis cucc a kamionozás mókás a pályaautók frankók a hátsókerekes dögök pörögnek ahogy kell szal frankó kis arcade élmény a cucc pár idegesítõ hibával.
En probaltam-probaltam, de a rallynal meguntam😉) Az bun rossz😊) De mivel nekem amugy is "csak" autokazni kellett - sokfele jo autoval, latvanyos palyakon - igy maradt az "all in wonder" aztan hajra😊)))
Nemtudom miért nem lehetett egy idõmérõt berakni amiben MI határozzuk meg hogy hányadik helyrõl induljunk....
Arról nem is beszélve hogy míg le kell hagynunk mondjuk 2 kör alatt 15 ellenfelet az MI eléggé bénácska kanyarban nemegyszer úgy kilöktek hogy csak úgy pislogtam...A gép autói mindig jobban gyorsulnak gyakran nemkevés nitrobeütéssel --> Belsõíven elõzöm lököm kifelé keresztbeáll énmeg simán kilõnék mellõle de az visszarántja a kocsit és úgy kigyorsít hogy 10 mp-el késöbb már 20-30 méterrel elöttem van...na neeeee😊
A pályát levágni soxor lehet de van hogy a programozók úgy találták hogy túl könnyû helyzetünk lenne ezért a levágásra AKÁRMENNYIVEL megyünk ki az autó érdekes módon megpördül (de mitõl? Nehogymár egy kamion 50-nélmegpördüljön a füvön ha ráfut nyíl egyenesen😊 )
Ez egy igazi oszver progi, igy elofordulhat, hogy a jonehany totalisan arkadosnak (pl. NFS cuccik) vagy a szimesnek nem tetszik, de ez igy van jol.
Ritkan, de versneyezgettem online is, es ha normalis ProSim-esek jottek ossze, azert eleg jo kemeny de megis laza versenyeket futottunk. Persze, sajnos azert ott is elofordult, hogy neha-neha betevedt egy pelenkas hulyegyerek, akinek fingja nem volt semmirol es
csak rombolt.
Sajnos rengeteg a korlatolt, fogyatekos, kreten kis pocs - es ez sajnos nem csak erre a jatekra igaz, es nem is csak az autosjatekokra;/
Elég sok embernek tetszik a játék és még olyan emberek is azt mondták, hogy nem rossz akik csakis simulator játékokkal játszanak.Ez nem simulator, de az arcad játékokkal ellentétbe ez kapott 1 kis fizikát.
a realitáshoz az égvilágon semmi köze nincs de még csak távolrol se 😞(
én nem vagyok valami nagy realsim mániás autoversenyeknél de ez még nekem is sok... 😞(
és ráadásul mindez egy dvd-n..., még az egy cd-t is sajnáltam volna érte leszedni de egy dvdt egy iylen szinvonalért..., ehh :///
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
privit olvasd el
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Azt javaslom mindenkinek, hogy váltóval csinálja és huzza egy kicsit a kocsit! Egyenesbe nekem még a sárga sérült motorral is sikerült utolérnem az elõttem lévõt. Autómata váltóval ezt nem bírtam megcsinálni.
Ha megvárjátok a holnapot fenyomom.
Let\'s get ready to Rumble!
Végigolvastam atopicot,és a readme-t is,de mindig azt írja a telepítés végén,hogy a telepítés megszakadt.miért??
Let\'s get ready to Rumble!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudni illik rajongok a rallyért. A Colin 4-et végigtoltam. Most mikor beülök egy autóba ebben a játékban egyszerûen végigrallizok a pályákon. :-)) Szinte minden kanyart farolva veszek be (ami tudnillik az elején még jó de késõbb nem) fõleg az SVT Cobrával. Hát a kamionról nem is bszélve. Alapból csuszkál.
A Játék a gyökerébe teszi a mentéseit! Egyetlen fájlba: SaveData_1_1.rd2
De olyan színû lesz, amilyet akartok 😊)
Nforcon nincs. És? Colin 5-t is kiadták még sincs az Nforcon! Stb.
Közvélemény kutatás! Ki, hány éves?? Válaszoljatok egy külön üziben!