7285
  • Mikiller
    Alcohol120%-al próbáltad?
  • [HUN]FaTaL
    ehhe kicsi méretű imaget ki se engedi írni dvd-re csak cd-re
    lol:(
  • arty
    védelem meglátja, hogy irt média és máris nem fog menni :) ezt inkább egy rw re kéne irni, és lejátszobol nézni! (persze ha van ramot evő lejátszod az is jo, csak ne irobol !!
  • [HUN]FaTaL
    ez egy nem hülye ötlet, ki is próbálom majd dvd-ramon.
  • Buba007
    játszik vele valaki neten?
  • Mikiller
    Nem telepítéshez, hanem azt rakni be, mountolás helyett,és hátha akkor nem kell kihúzni.
  • Amse
    ööö...
    Lehet, hogy én nem értem, de minek akarod kiírni a mini image-et dvd-re?Csak pár kb.Vagy a fullt akarod kiírni?Szerintem nem fog menni a telepítés, de nem biztos.
  • Mikiller
    Hi!
    Lehet,hogy hülye ötlet, de ha a miniimage tartalmazza a védelmet, és mountolva megy, akkor mi lenne ,ha kiírnánk DVD-re.Akinek van újraírható DVD lemeze, esetleg kipróbálhatná .
    Persze lehet,hogy már próbáltátok régebben, de annyit nem olvasok vissza, sorry.
  • Atika :o)
    Akkor meg varok arra a rohaddt crackre :)
  • Duddits
    Szerintem nemsokára lesz nomrális törés! Az Xpand Rally-t is megcsinálták, akor ezt miért ne csinálnák??
  • steweee
    köszi, akkor csinálok róla egy biztonsági másolatot ! :) a vincseszterről
  • BBS
    Nincs , de nem zárja azt ki hogy esetleg később lesz.
  • steweee
    nekem van miniimage, csak egy kérdés? létezik már olyan törés ami kiküszöböli hogy le kelljen tiltani/húzni a cd/dvd-ket? mert ha igen akkor máris írom ki, ha nem máris törlöm
  • BBS
    Helyesen:
    Az egy iso amiben csak a védelmi információk vannak benne, de adat nem.
    Ez pár kb-os file.
  • Maksi
    Megértem az álláspontodat, de akkor miért írja azt, hogy olvassak vissza? Akkor inkább ne írjon semmit, és nem lesz senkinek rossz szájíze... Talán csak a volt orosztanárnőmnek, de azon semmilyen visszaolvasás sem segítene!
    Mindenesetre köszönöm a tippet!
    Esetleg be lehetne tenni a topic címébe a működőképes verziók nevét, és akkor a kedves friss felhasználók, mint én, ott NEM tudnánk megtalálni a keresett választ a kérdésünkre... :D
  • BBS
    Az hason lít egy isora ,de csak a védelmi információk vannak benne.
    Gamecopyworld-röl le tudod szedni.
    akkor mar csak azt kerdezem hogy mi az a miniimage??? vagyt hogy kell vagy mar irta valaki es akkor visszaolvasok
  • BBS
    Bármilyen verziót müködésre lehet bírni a megfelelő miniimage-val.
  • arty
    igen az a verzio az.

képzeld magad annak a helyébe, aki hetek, honapok ota ittopikol. szted hanyadszor kell eltűrnie ezt a kérdést? minduntalan a válasz gomb jusson eszébe, karöltve a segítő szándék megingathatatlan érzetével??? ;) kizárt, hogy ez bárkinek is menjen. pláne, ha UGYANEZ megy MINDEN topikban amit látogat.

halál evidens LENNE, h ha az ember becsöppen egy topikba, visszaolvas 3-4-5 oldalt, s ha nem lel megoldást a kérdésére, akkor érdeklődik. szerintem.
    Nekem valami TOCA RACE DRIVER 2 DVDR.ISO ilyenem van ez mukodhet vagy ez nem jo vagy netan crack?? Help Pliiiiz
  • Maksi
    Valahogy sejtettem, hogy ez lesz... Feltettem egy kérdést, amire BÁRKI, aki folyton erre a topicra irogat, zsigerből tudja a választ, de ahelyett, hogy ezt begépelné, inkább arra veszi a fáradságot, hogy, közölje velem, hogy olvasgassak vissza...
    Miért nem lett volna egyszerűbb egy nyomorult címet beírni?
    De könnyítek mindenkinek a dolgán... Úgy kérdezem meg, hogy ez-e az a működőképes változat, vagy sem?
    Toca Racedriver2 (c) Codemasters *MINIIMAGE* *CLONE* CXZISO

Ha lehet, ne azt írjátok már be, hogy "olvass vissza!, elég annyi, hogy IGEN, vagy NEm... Sőt megelégszem az I vagy az N betűvel is, ha már veszi valaki a fáradságot! THX
  • arty
    az információ hatalom ... visszaolvasás :)
    honnan lehet megszerezni a mukodo cracket a dologhoz?
  • Maksi
    Nos, én is így gondoltam a "megjavították" dolgot... De melyik csapatnak sikerült is ezt megtennie? Vagyis melyik játszható színesfotós tok nélkül? :D
  • Alexease
    Nem megjavitottak, hanem elrontottak hogy egyaltalan elinduljon:))))
  • Maksi
    Úgy látom, végre sikerült valami megoldást találni a krekkelt változathoz... Megtudhatnám pontosan kiknak is sikerült megjavítani az eredeti játékot? Melyik változat, ami igazán használható?
  • arty
    mexox vagy mexöx ... az papyrus, ez meg codemasters. ég és föld minden tekintetben :)
  • [HUN]FaTaL
    nem mondod? az anyját
  • Duddits
    Jéh, nem mondod?? mivel eredeti.
  • sada67
    Sziasztok! Zetorgtól vettem meg eredetben és nem kell különböző próbálgatással behozni (kikapcs cd stb...) akinek tényleg nagyon kell az vegye meg eredetben, javaslom. Egyébként meg meg kellene várni a tuti törést!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát bazzer...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Panther
    Egy gyors kérdés. megint feltettem a cuccot és nekiestem kormánnyal, de nekem így nem igazán jön be. Az autók hihetetlenül lóbálják az elejüket minden kis kormánymozdulatra is.

Az 1.2-es patch után benne van ugye a steering linearity, ami a Nascar racingben is. De ott láthatóan be lehet állítani. Itt a játékban nem lehet? nem jelenik meg valamiféle panel?

Azért kérdezem, mert a Mods.ini fájlba beírtam ugyan, ami a patch readme-jében volt (SteeringLinearity=100), de érezhető változást nem vettem észre, ugyanolyan az irányítás.

Ti mit tapasztaltatok?
  • Duddits
  • Buba007
    be volt mountolva a játék iso-ja és a miniimage is. Ahogy kivettem az játék ISO-t egyből ment
  • Panther
    Mi volt a baj?
  • Buba007
    SIKERÜLT! KÖSZI MINDENT!
  • Panther
    Ha a GTR demót próbáltad, szedd le és futtasd még egyszer a Starforce Cleanert. Mini image legyen bemountolva, reboot, mert telepíti újra a Starforcet, aztán megadod a serialt és menni kellene. Ha nem, akkor installáld újra az egészet.
  • Buba007
    ehhhheeee! Nem jó! Ugyanazt írja ki.... Nem értem..
  • Duddits
    Akkor nálad van valami bibi.
    Serial:

CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
  • Buba007
    Ma reggel csak 3x telepítettem újra a játékot az #5689-es módszer szerint és ugyanazt írja ki, mint az #5874-es hozzászólásomnál!