7285
-
#5915 Alcohol120%-al próbáltad? -
#5914 ehhe kicsi méretű imaget ki se engedi írni dvd-re csak cd-re
lol:( -
#5913 védelem meglátja, hogy irt média és máris nem fog menni :) ezt inkább egy rw re kéne irni, és lejátszobol nézni! (persze ha van ramot evő lejátszod az is jo, csak ne irobol !! -
#5912 ez egy nem hülye ötlet, ki is próbálom majd dvd-ramon. -
#5911 játszik vele valaki neten? -
#5910 Nem telepítéshez, hanem azt rakni be, mountolás helyett,és hátha akkor nem kell kihúzni. -
#5909 ööö...
Lehet, hogy én nem értem, de minek akarod kiírni a mini image-et dvd-re?Csak pár kb.Vagy a fullt akarod kiírni?Szerintem nem fog menni a telepítés, de nem biztos. -
#5908 Hi!
Lehet,hogy hülye ötlet, de ha a miniimage tartalmazza a védelmet, és mountolva megy, akkor mi lenne ,ha kiírnánk DVD-re.Akinek van újraírható DVD lemeze, esetleg kipróbálhatná .
Persze lehet,hogy már próbáltátok régebben, de annyit nem olvasok vissza, sorry. -
#5907 Akkor meg varok arra a rohaddt crackre :) -
#5906 Szerintem nemsokára lesz nomrális törés! Az Xpand Rally-t is megcsinálták, akor ezt miért ne csinálnák?? -
steweee #5905 köszi, akkor csinálok róla egy biztonsági másolatot ! :) a vincseszterről -
BBS #5904 Nincs , de nem zárja azt ki hogy esetleg később lesz. -
steweee #5903 nekem van miniimage, csak egy kérdés? létezik már olyan törés ami kiküszöböli hogy le kelljen tiltani/húzni a cd/dvd-ket? mert ha igen akkor máris írom ki, ha nem máris törlöm -
BBS #5902 Helyesen:
Az egy iso amiben csak a védelmi információk vannak benne, de adat nem.
Ez pár kb-os file.
-
Maksi #5901 Megértem az álláspontodat, de akkor miért írja azt, hogy olvassak vissza? Akkor inkább ne írjon semmit, és nem lesz senkinek rossz szájíze... Talán csak a volt orosztanárnőmnek, de azon semmilyen visszaolvasás sem segítene!
Mindenesetre köszönöm a tippet!
Esetleg be lehetne tenni a topic címébe a működőképes verziók nevét, és akkor a kedves friss felhasználók, mint én, ott NEM tudnánk megtalálni a keresett választ a kérdésünkre... :D -
BBS #5900 Az hason lít egy isora ,de csak a védelmi információk vannak benne.
Gamecopyworld-röl le tudod szedni. -
#5899 akkor mar csak azt kerdezem hogy mi az a miniimage??? vagyt hogy kell vagy mar irta valaki es akkor visszaolvasok -
BBS #5898 Bármilyen verziót müködésre lehet bírni a megfelelő miniimage-val. -
#5897 igen az a verzio az.
képzeld magad annak a helyébe, aki hetek, honapok ota ittopikol. szted hanyadszor kell eltűrnie ezt a kérdést? minduntalan a válasz gomb jusson eszébe, karöltve a segítő szándék megingathatatlan érzetével??? ;) kizárt, hogy ez bárkinek is menjen. pláne, ha UGYANEZ megy MINDEN topikban amit látogat.
halál evidens LENNE, h ha az ember becsöppen egy topikba, visszaolvas 3-4-5 oldalt, s ha nem lel megoldást a kérdésére, akkor érdeklődik. szerintem. -
#5896 Nekem valami TOCA RACE DRIVER 2 DVDR.ISO ilyenem van ez mukodhet vagy ez nem jo vagy netan crack?? Help Pliiiiz -
Maksi #5895 Valahogy sejtettem, hogy ez lesz... Feltettem egy kérdést, amire BÁRKI, aki folyton erre a topicra irogat, zsigerből tudja a választ, de ahelyett, hogy ezt begépelné, inkább arra veszi a fáradságot, hogy, közölje velem, hogy olvasgassak vissza...
Miért nem lett volna egyszerűbb egy nyomorult címet beírni?
De könnyítek mindenkinek a dolgán... Úgy kérdezem meg, hogy ez-e az a működőképes változat, vagy sem?
Toca Racedriver2 (c) Codemasters *MINIIMAGE* *CLONE* CXZISO
Ha lehet, ne azt írjátok már be, hogy "olvass vissza!, elég annyi, hogy IGEN, vagy NEm... Sőt megelégszem az I vagy az N betűvel is, ha már veszi valaki a fáradságot! THX -
#5894 az információ hatalom ... visszaolvasás :) -
#5893 honnan lehet megszerezni a mukodo cracket a dologhoz? -
Maksi #5892 Nos, én is így gondoltam a "megjavították" dolgot... De melyik csapatnak sikerült is ezt megtennie? Vagyis melyik játszható színesfotós tok nélkül? :D -
#5891 Nem megjavitottak, hanem elrontottak hogy egyaltalan elinduljon:)))) -
Maksi #5890 Úgy látom, végre sikerült valami megoldást találni a krekkelt változathoz... Megtudhatnám pontosan kiknak is sikerült megjavítani az eredeti játékot? Melyik változat, ami igazán használható? -
#5889 mexox vagy mexöx ... az papyrus, ez meg codemasters. ég és föld minden tekintetben :) -
#5888 nem mondod? az anyját -
#5887 Jéh, nem mondod?? mivel eredeti. -
sada67 #5886 Sziasztok! Zetorgtól vettem meg eredetben és nem kell különböző próbálgatással behozni (kikapcs cd stb...) akinek tényleg nagyon kell az vegye meg eredetben, javaslom. Egyébként meg meg kellene várni a tuti törést!!!! -
#5885 Hát bazzer...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5884 Egy gyors kérdés. megint feltettem a cuccot és nekiestem kormánnyal, de nekem így nem igazán jön be. Az autók hihetetlenül lóbálják az elejüket minden kis kormánymozdulatra is.
Az 1.2-es patch után benne van ugye a steering linearity, ami a Nascar racingben is. De ott láthatóan be lehet állítani. Itt a játékban nem lehet? nem jelenik meg valamiféle panel?
Azért kérdezem, mert a Mods.ini fájlba beírtam ugyan, ami a patch readme-jében volt (SteeringLinearity=100), de érezhető változást nem vettem észre, ugyanolyan az irányítás.
Ti mit tapasztaltatok?
-
#5883 -
#5882 be volt mountolva a játék iso-ja és a miniimage is. Ahogy kivettem az játék ISO-t egyből ment -
#5881 Mi volt a baj? -
#5880 SIKERÜLT! KÖSZI MINDENT! -
#5879 Ha a GTR demót próbáltad, szedd le és futtasd még egyszer a Starforce Cleanert. Mini image legyen bemountolva, reboot, mert telepíti újra a Starforcet, aztán megadod a serialt és menni kellene. Ha nem, akkor installáld újra az egészet. -
#5878 ehhhheeee! Nem jó! Ugyanazt írja ki.... Nem értem.. -
#5877 Akkor nálad van valami bibi.
Serial:
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR -
#5876 Ma reggel csak 3x telepítettem újra a játékot az #5689-es módszer szerint és ugyanazt írja ki, mint az #5874-es hozzászólásomnál!