7285
  • Curze
    Köszi, mindkettőtöknek! Ki is próbálom! :-)
  • IMYke2.0.0.0
    ======================================
    Race Driver 2 Offline Replay Recording
    ======================================

To enable offline replay recording add the line
    ExternalReplay=On
    to Mods.ini in the GameData\frontend directory. Note, this is an unsupported feature.

On enabling, each race will be recorded to a .dat file in the GameData\Replay directory. The format is as follows:

1x OfflineReplayHeader
    Lots of [
    1x OfflineReplayRecordHeader
    Nx OfflineReplayRecord
    ]
    End of file

Where 'N' is n32Cars, the number of cars in the race.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • IMYke2.0.0.0
    Helyesebben: Replay könyvtárban a Replay.txt-ben!

• Panther
    Megvan a hiba oka: ha a Mod.ini fájlban benne van az, hogy ExternalReplay=On, akkor töröld ki é minden rendben lesz, nekem ez segített. :)))
  • Panther
    Na akkor meg vagyok nyugodva, bár ez nem igaz. :((( Pont ez a hiba nekem is. Most mentem Free Race módban Laguna Secaban, utána jóa replay, amíg nem mentem. Amint elmentem és vissza akarom játszani, nekia falnak, tekergetia kormányt a figura, de sehová nem megy a kocsi.

Azt hittem, hogy a John Bodine kiegészítés miatt van, ami lehetővé teszi, hogy egy versenysorozatban több pályát is használjunk, de ezek szerint nem. :(((

Megoldásról egyelőre én sem tudok.
  • Curze
    Én igen. :-(
    Nekem úgy tűnik a kormánymozdulatok, gáz/fék ugyanaz, mint amikor elmentettem, csak épp fáziskéséssel, így az autó nem marad a pályán. Pl: a visszajátszásban állok a fallal szemben, tőgázzal, néha fékezgetek, ide-oda tekerem a kormányt, stb...

Nem tudom mi a megoldás. Talán egy peccs?
  • Panther
    Nagyon fura jelenség jött elő a játékban, nem tudom tapasztalt-e ilyet valaki. van egy csomó elmentésem már, replayek, ezeket a verseny után simán vissza lehetett nézni. Vissza is néztem őket, semmi gond, elmentettem. csakhogy amikor a mentett fájlokat nyitom meg, minden esetben azt látom, hogy pár méterrel a rajt után összetöröm a kocsit (!!!) és egyéb nincs is rajta. Az ESC hatására kilépek, de ekkor meg azt mutatja, hogy én nyertem azta futamot, amiről a replay szól.

Mi a fene ez, találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
  • Istencsászár
    lol bocsi 1 házszámmal arább sorry:DDDD
  • Istencsászár
    Hát megnéztem (kár volt)
    Azthittem legalább egy uj enginét irnak alá meg fizikát de nem.
    ez a játék egy az egyben street legalra épül ugyan az dobtad hozzá pá effectet és egy "szebb" belső nézetet ( nézzétek meg a vátlót hamarabb vált mint a keze odaér giga lol):D irányitás nagy szar fizika is ugyanaz semmi ujdonság. Gépigénye ugyan az a optimalizálatlan szar mint a street legalba semmi előrelépés.
    Nagy csalódás hogy ennyit sikerült összhozniuk:(
    !!!!Flatout 4ever!!!!!!!
  • KG21
    mi a lófaszról zagyválsz?
  • Duddits
    Azt nem mondtam hogy nem kell húzkodni! Azt igenis kell!
  • arty
    nem tetszik meg kell venni, nem kényeskedni ;)
  • arty
    ennél kell, mivel nem tört, csak egy modszerrel megy. a lehuzkodossal.
  • Goliath
    Te figyeeeelj!
    Nem te vagy az efbiájos????
    Tudod mi az a lolláma?
    Válaszoltál ár? Men kodut inrí?? et es...
    Tehát a starforce 3 nak semmi köze a starforce 3-hoz? Ok.
    Különben szedem. És remélem nem kell húzkodnom a meghajtókat meg kikapcsolgatni.. Dum spiro spero....
  • Duddits
    Értettem mert végülis válaszoltam ár, nem? Mondtam hogy szedheted mert semmi köze hozzá! És még mindig Xpand Rally.
  • Goliath
    Ha akartad akkor megértetted mit kérdeztem. Látom nem sikerült. Meg azt is hogy nagyon nem vagy képben.
    Szóval én azért írtam amit írtam, hogy az x-pand is felrakja a starforce 3-at ha jól tudom, csak valahogy az ultima belepiszkált. Namost ha felrakom a trd2-t akkor az valószínűleg felülírja a meglévő straforcét és akkor gebasz van. Ha rosszul tudom mindezt akkor az nekem csak jó.
  • Duddits
    Írjál rendesen!

Semmi köze az Xpand-hez. Nyugodtan szedheted!
  • bodesz
    lol.
    miaz újratelepytést nembírod? :)
    mondjuk én se :)
  • Goliath
    Szisztok!
    Előre helyzem vettem a fáradságot és visszaolvastam 10 oldalt.
    A kérdés az lenne, hogy én most készülök leszedni a gamét viszont az
    OFF X PAND on már fennt van a kicsinált starforcéval. A kvescsön az lenne hogy fel fogom e tudni e rakni e a játékoit és futni fog e. És a folyománya, hogy meg fogja e dögleszteni az xpandot?
  • IMYke2.0.0.0
    Elméletileg.
    De ehhez ÚJRA KELL telepítenem a játékot, méghozzá NÉMET nyelven... na, elhiheted, ehhez most nincs kedvem :)))
    De szeretném már megoldani ezt a problámát a hétvégén.

• Panther
    AI update nincs ehhez véletlenül? Eszméletlen, ahogy az AI csal, nem a vezetési képességemen múlik, hogy hanyadik leszek. Bár eddig megnyertem mindent, de néhány dolog nagyon felbassza az ember agyát....
  • Amse
    IMYke én azon gondolkoztam, hogy te az angol nyelvi fájlokara installálod a magyart és így nem lehet választani az angolt valamiért.És ha mondjuk a németre installálnád?Akkor angolt lehetne választani nem?
  • Duddits
    IMYKe csinált csak nem működik "rendesen".
  • ddd
    Van hozzá magyarítás?
  • Duddits
    IMYke: Ha le lesz formázva a gépem, és utánna újrarakom a játékot mondjuk német nyelven és utánna rárakom a magyarítást akkor magyar lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    OKé

• sada67
    Köszi letőltöttem és kiadta, még egyszer köszi
  • IMYke2.0.0.0

A képen látsz egy Bonus Access Code nevezetű rubrikát.
    Ez az ÉN játékomra vonatkozik, melyet az eddig végigjátszott (leversenyzett) versenytípusok után ad, generál.
    Megpróbálhatod a kódokat, melyeket feljebb látsz, de félek, nálad nem fog működni.
    El kellene érned azt, hogy a Bonusoknál megjelenjen - a JÁTÉKBAN! - egy négyjegyű szám, na azt írd be nekem, és generálok neked kódokat.
    De a legjobb az lenne, ha letöltenéd magát a Cheatgenerator-t innen: www.gamecopyworld.com

• sada67
    IMYke segíts, van a bonuszhoz kódod? Tudod az összes autó és pálya.
  • Duddits
    Na én már 70%-nál járok! Ez a Fomula 1000 vagy mi nagyon durva volt elsőre. Utánna aztán belejöttem. Meg amikor pofánvágja a csaj a csávót (mert megfogta a seggét), azt úgy elesik hogy ott fekszik végig. :-D
  • KG21
    kösz szépen, ezzel sikerült is áthidalni a problémát, el is indult a játék
  • IMYke2.0.0.0

• KG21
    letöltöttem, azzal sem megy sajnos
  • arty
    asszem microsoft oldalárol le lehet tölteni a legujabb ms installert ...
  • KG21
    Akkor nem tudnád nekem megnézni azokat a kulcsokat a registryben?
    csak annyit kérnék, hogy csinálj róla egy képet, úgy ahogy most én erről a demóról
  • IMYke2.0.0.0
    Nem neked címeztem, tudom, hogy nem vagy béna, és ugye nincs is a hozzászólásom alján a "Válasz 'KG21' üzenetére"...
    Nem, egyszerűen a tapasztalatlan és LUSTA felhazsnálók kedvéért időnként beszúrom ezt a hozzászólást, hogy ne menjenek mások idegeire... Lásd, lejjebb!

Amúgy, szerintem a sorrend a fontos!

1. StarForce Cleaner.
    2. Restart és egyben gép leállít.
    3. CD/DVD lehúz.
    4. Gép bekapcsol, ISO bemountol (Daemon Tools 3.47!!!)
    5. Játék telepít.
    6. Restart a SF driverek miatt.
    7. Mini Image bemountol (Daemon Tools 3.47!!!)
    8. Játék elindít, CD-kód beír, beállít és játszik!

• KG21
    ha ezt nekem címezted, ezekkel már tisztában voltam, nekem egyszerűen TELEPÜLNI nem hajlandó, addig el sem jutottam, hogy megpróbálnám elindítani. starforce cleanerrel kezdtem, DVD-t kihúztam ahogy kell, alcohollal és daemonnal is bemountoltam. És akkor a telepítsd fel a játékot résznél nem tudok túljutni. Ezért kérném, hogy valaki adja már meg a registry kulcsokat, mert vmi gubanc lehet a windows installeremmel.
  • IMYke2.0.0.0
    Kilencmillió háromszázhúszeezer-kettőszáztizenkettedszer:

#5285-ben (és már ki tudja hány helyen) már írtam, de leírom újra - kiegészítésekkel:

Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévő ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:

Elsőként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
    [Megjegyzés: A GTR Demo igenis felteszi a StarForce 3 védelmet a gépre!]

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
    Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.

2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
    [Megjegyzés: Nem muszáj lehúznod, de akkor az újraindítást követően lépj be a BIOS-ba - bootolás alatt DEL gomb megnyomása, akkor amikor a winchestereket mutatja! - és tiltsd le az IDE vezérlőket! Ezután a BIOS-ból való kilépéssel (és a beállítások mentésével) a gép újraindul és belépsz a Windows XP/2000-be. Ott a Sajátgép / Vezérlőpult - kinek mi áll kézre - tíltsd le a Secondary IDE channelt! Ennyi]

3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
    [Az új Deamon Tools 3.47 is megfelel!]

4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!

5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
    Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!

6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!

7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenőrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezőbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

8) A Játék ezután lellenőrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
    Hurrá, máris van egy működő Race Driver 2-őd!

9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.

10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenőrzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
    ===========
    Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlőket.

Ez a módszer működik, tényleg, leellenőriztem.

MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetősége: www.gamecopyworld.com

Csak ez a mini image jó nekünk:

Egyéb válaszok:
    - a Játék a mentéseit a FŐKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
    - a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
    - a Multiplayer és a LAN is működik!;
    - Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.

• KG21
    Van egy kis gondom, nem tudom valaki tapasztalt-e már ilyet. Alcohollal bemountoltam ezt a CXZiSO-t, de az istennek sem tudom felinstallálni, mert az autorun nem indul, a race driver2.msi-re meg ezt írja ki:

Ha csak felmásolom a codemasters alkönyvtárat a vinyóra, akkor kellenének a registry kulcsok is hozzá, hogy elinduljon. Nem tudná valaki megadni ezeket, vagy tudna esetleg más megoldást erre a problémára?
  • [HUN]FaTaL
    igen, kiírtam cd-rw-re nemmegy a dolog lemezolvasási hibát ír ki.