7285
-
#6026 elvileg jó, nincs nuke-olva -
#6011 jó az szedd :D -
#6010 Most akkor nem jó ez a verzsön sem???Nehogymá!
Kezdtem beleélni magam ,még nem nuke-olták le! -
#6009 zTc
member
Posted: Wed, 1st Dec 2004 09:34 Post subject:
I just installed it updated to patch 1.2 did as the nfo told me to do and....
The game works 100% fine stupid ass scat nukers
forrás: nforce fórum
hát én már nemtudom... -
#6008 elvileg nem jo es Nforce-on is rovidesen nukolni fogjak:( -
#6007 jóaz csak nem akarom feleslegesen letölteni:) -
#6006 még úgy 17-19 óra múlva !
megfelel ? -
#6005 ha vkinek leért már akkor írjon majd hogy működőképes e a crack -
Roland 92 #5987 Elkezdtem tölteni!! 23 órára lent lesz! UHH REMÉLEM MENNI FOG ÉS NEM KELL LEBASZNOM FOJTON AZ ÖSZES KÁBELEM! -
Boroskóla #5986 Úgylátszik az nfo fájlból hogy csak az exét kell cserélni remélhetőleg az fölrakják valahova külön is,nekeljen már ujból 4,5GB-ot leszedni. -
#5985 nuked -
#5984 Én mondtam hogy lesz normális törés!!!!!!!!! -
#5983 VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2004-11-30 DTM Race Driver 2 (c) Codemasters *MULTILANGUAGE* *DVD* NCRYSO 94x50 MB -
bjz5501 #5982 Nekem minden ok, csak egyedül az élsimitás bekapcsolása probléma. Olyankor eltünnek az autók, csak az árnyékuk marad a betonon, és szépen mennek :))) Nagy buli,minha szellem autókkal versenyeznék...Azért jobb lenne,ha az élsimitás menne, mint ez! Valakinek hasonló tapasztalata, ötlete? -
#5981 miért pont az ITALIAN-t a mikor van ENGLISH is? -
#5980 Nálam sajna nem vált be de nem is baj jó nekem a kábel lehuzógatos. -
#5979 mért nem olvasol egyel alattad ?
jaa, hogy Te csak irni jársz a forumba? :D .... -
Roland 92 #5978 Valaki már probálta azt a modszert:
Üdv emberek aki még szeretne játszani ezzel a játékkal és nem az eredeti van meg akkor azoknak ajánlom figyelmükbe ezt az oldalt "http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tocaracedriver2.htm" és innen a TOCA RACE DRIVER 2 v1.0 [ITALIAN] MINI BACKUP IMAGE (9KB)
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenőrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek -
dhs #5977 Üdv emberek aki még szeretne játszani ezzel a játékkal és nem az eredeti van meg akkor azoknak ajánlom figyelmükbe ezt az oldalt "http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tocaracedriver2.htm" és innen a TOCA RACE DRIVER 2 v1.0 [ITALIAN] MINI BACKUP IMAGE (9KB)
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenőrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek -
#5976 van!
le kell tiltani a bios-ban + eszközkezelőben(cd,dvd+ide másodlagos...)
a franc aki huzogassa+aki ki van éhezve! -
steweee #5975 na jó, akkor 4,517 mega hellyel mindjárt több lesz a vinyómon ! :)) így legalább nyugodt a lelkiismeretem. nektek meg jó játékot ! :) -
#5974 NINCS!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
steweee #5973 akkor most van kábellehúzogatás nélküli törés vagy nincs? -
#5972 Sikerült elindítani a játékot az eredeti DVD-ről (magyar) készült iso képpel!
De a játék kiírta, hogy: "Please insert the disc labelled Race Driver 2 into your cd drive." ,ha neked is ez van akkor töltsd be a teljes DVD image-t a virtális meghajtódba! -
#5971 nagyon köszi!! -
#5970 igen -
#5969 hello,nem tud esetleg valaki ehhez dvd borítót?(még ha fos is!)kösz -
Roland 92 #5968 ÉN IS KIDOBTAM KALAP RAKÁS FOS ILYEN SZART MÉG NEM LÁTTAM! -
#5967 Mit kell ezen magyaritani?! -
#5966 Hi! Van már valami bíztató a magyarítással kapcsolatban? IMYke? -
#5965 nem gond, aki egy csak nocd peccsel játszana valamivel, az azzal nem is igazán akar játszani, ugy meg minek nekiállni ... ;) csak időt rabol, játékélmény ugy sem lesz ....
én ezért is részben örülök az sf3 nak ... jojo, tudom örülhetnék inkább egy szép virágnak vagy hogy éppen béke van ... ;) -
#5964 jah, majd valaki nekiáll egy lassan féléves játék kemény védelmének megtörni ... amikor naponta jönnek ki a cuccok, amivel nevet szerezhet :) és azokhoz nem kell hetekig szorakozni, ráadául valszeg többen örülnek pl. egy nfsu2 törésnek, mint egy régi játék nocd peccsének, amit ettől függetlenül igy vagy ugy, de játszhat ...
ez NEM lesz megtörve, hacsak nem magát az SF3 mat nem fogják valami általános trükkel kiirtani :) Én arra szavazok, hogy nem fogják.
Bár ne lenne igazam. -
#5963 Ha így állsz hozzá..... -
#5962 Csinálhattál volna te is egy kapcsolót, nem kellett volna fel-le huzogatni. Megértem bár, hogy kidobtad, engem ezzel az egyszerű indítási módszerrel sem győzött meg a játék arról, hogy érdemes megvenni. ergo, csak a helyet foglalta.. persze ez is szubjektiv. Van akinek mindegy, csak eredeti legyen.. :) -
#5961 Talan, amire kijon a 3. resz, addigra lesz:)) Termeszetesen SF4-el egyetemben:))) -
#5960 mar mind1 kidobtam :)) -
#5959 Ezt én nem jelenteném igy ki. -
#5958 koszi akkor dobom ki :) -
#5957 nincs, nem is lesz. -
#5956 na van mar a jatekohoz egy rendes crack hogy ne kelljen huzkalni a romokat??