TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
ÚRISTEN!

Olvassatok: #5582

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laciiiiiii
Hát az a gáz a gamevel h. nem lehet 1 gépen a game + a képfile!!! Nekem is ez a bajoom,de már rég ota...!!! szal nemtom!! meg kellene venni eredetibe v. nemtom...de van lejebb kérdésem,és lehet h. van már rá megoldás!!!!!

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

kÖSZI SZÉPEN, de van még egy kis gondom, azt írja ki folyamatosan h. helyezzem be a lemezt egy másik meghajtóba, de nem tudom, mert image- be megy, és a demon toolsal nyomom, de nem akarja elindítani!Nme tudod mi lehet a gáz?
Laciiiiiii
Hali!Van már megoldás??Mármint arra h. lehet 1 gépen jácccani?? THX

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

IMYke2.0.0.0
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki megtudná adni nekem a kulcsot?Fontos lenne!
ez is egy lehetõség és talán meg is ér ennyi fáradtságot, hogy utána már magyarul-angolul játszuk :)

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudod imádom az autós játékokat és az 1 is annyira tetszett. Ha pedig nem rohanok minden nap a számítógépes boltokba és nem fejlesztem minden nap a gépemet, akkor ez egy örök játék lesz az biztos.

bocs nem #5285 hanem #5582 :)

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Kicsit olvass vissza ...
Imyke párszor leírta RÉSZLETESEN!
#5605 #5285 ....

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

HI!
Mi az a "mini images" file? Nekem megvan a 4.6gb-os mdf file telepitem, patchelem, beirom a kodot es nem fogadja el.:( help...
insp
Dehogynem. Pl nálam.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Duddits
Bazz! :-( Nem baj. Akkor újrarakom. De fölrakod? És milyen nyelven kell hogy legyen?

IMYke2.0.0.0
Ezen dolgozom még... hogy mûködjön angol telepítés mellett is, mert én ugye angolul tudok és a játékosok is jobban szeretik, ha nem spanyolul szól egy itiner a fülükre...

IMYke2.0.0.0
A helyzet az, hogy csak akkor mûködik, ha nem angol nyelven telepíted a játékot!

Duddits
És nem akarod fölrakni? Nekem kellenne.

IMYke2.0.0.0
Sehol ill. a gépemen.

Duddits
Hol a magyarosítás?

IMYke2.0.0.0
Ajánlott olvasmányok: #5605 és #5582

me mindig csak a kihuzogatos megoldas letezik ennel a gamnal?

IMYke2.0.0.0
A magyarítás kész, megcsináltam gyorsan - grafikai módosítással együtt.
A gondról olvashatsz lejjebb...

Mikiller
Hi!
Tomy_: Sajnos látszik, nem tom ,hogy miért, mert elvileg nem kéne, ezért le kell tiltani az eszközkezelõben is.Kipróbáltam úgy is, hogy csak a BIOS-ban tiltom le, de úgy nem mûködött, látszanak a meghajtók a Saját gép alatt. Nekem ezzel a két letiltással megy a játék.Mondjuk az a jó,hogy mind a két ROM-om a Secondary IDE-n van,és egyszerûbb letiltanom, mintha a winyóval lenne párosítva.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sipka
Két kérdésem lenne:
1. Visszaolvastam pár hozzászólást és kipróbáltam azt a változatot, hogy az eredeti DVDrõl telepítem a játékot, nem húztam le a meghajtókat, a mini imagerõl próbáltam indítani a játékot. De nekem nem mûködik. :-( Valaki olyan segítségét várom, aki próbálkozott így és ment neki a dolog (ha lehet egy hozzászólásban).
2. Van-e már a játékhoz letölthetõ magyarosítás, ha igen egy linket kérnék.

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Ha BIOS-ban letiltottad, akkor már nem kell az XP Vezérlõpultjában is tökölõdni, ugyanis ott már nem látszik.
karikusz
akkor már egyszerûbb ha lehúzza.:)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

kcsbubi
Nem muszáj lehúznod, de akkor az újraindítást követõen lépj be a BIOS-ba - bootolás alatt DEL gomb megnyomása, akkor amikor a winchestereket mutatja! - és tiltsd le az IDE vezérlõket! Ezután a BIOS-ból való kilépéssel és a beállítások mentésével a gép újraindul és belépsz a Windows XP-be. Ott a Sajátgép / Vezérlõpult - Rendszer - Hardver - Eszközkezelõ - tíltsd le a Cd/Dvd meghajtókat!

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

karikusz
Az Sp2 dok mindent bezavar...én nem is teszem fel...ez olyan mint a dream 2004 egy kalapszar...nem kompatibilis olyan jó dolgokkal mint a 2003

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
ebben benne vagyok

Amse
3 napig nem leszek addig jók legyetek!Bye!

És nyomhatnánk majd vmikor 1 multit, ha visszajöttem.

Köszi!
toMpEr
biosban nem eleg letiltani, ki kell huzni

Hi!
Segítene nekem valaki abban hogy a BIOS-ban hogy kell a meghajtókat leállítani a játékhoz mert a kihúzogatás nekem nem jó mert nehezen férek a házhoz!
Köszi!
Zetorg
persze tied az elsöbbség ;)

Amse
Nekem sp1em van szóval nem.=o(

Sziasztok!

Tapasztaltatok olyat, hogy ha fent van az SP2 akkor fagy (szaggat) a játék?
Valami megoldás?!

köszi :)

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Amse
Le kell húzni a tápot a cd/dvd driveokról mert bezavar.De az #5582-es hozzászólásban minden pontosan le van írva.

Ki kell húzni mindet és csak úgy mûködik?
Amse
Lehúztad a cd/dvd meghajtókat?

Hi!
Leszedtem a ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO,de nem tudom elindítani.
Feltelípem, kéri akulcsot azt beírom...és nem indul.
Valaki segítene nekem azt megköszönném!
Amse
=o)Köszönjük neked az eddigi közremûködésed!

Amse
Jó az tényleg hülyeség, de multiba nincs ilyen probléma.

mukika
na akkor elköszönök a topictol :DDDDD

nem úgy hanem a házigazda jog vissaztér ahhoz aki eredetileg "gyárilag" megérdemli. :)

karikusz
hát az a legundorítobb pedug szerintem az egész játékba...150-nel veszel be vele egy 90°-oskanyart mert amúgy lemaradsz...na menyjenek a faszomba!...a készítõket belezavarnám egy ilyen helyzetbe élõben...lehet hoyg nem élnék túl...

Amse
Azért ez 1 kicsit túlzás.=o) Jó játék, de nem 1 örök amit minden generáció evolúciós elõrelépésnek fog emlegetni.

Amse
Nekem a demó is nagyon tetszett.A vintage classic-ban a Jaguár késztettett a játék megvételére.És nem bántam meg.

Ja meg még egy hét

Bízom benned és már csütörtök van és eddig én adtam érte 6-ot. Egyébként szerintem megéri, az új 10 és ez egy olyan game amit eredetiben kell játszani és elrakni az utókornak. Kb olyan mint a NFSU1 vagy a toca 1. Tudod kerettel kell a falra kirakni, mint egy csodálatosan szép képet.

karikusz
A demó egy szar volt...

karikusz
ja azt hittem a mostani péntek.