7285
-
#6066 1.Image a HDD-n. (.cue, .bin)
2.Telepítsd a Daemont. (Minden más virtuális meghajtót kapcsolj ki. Meg azokat a meghajtókat is, amik raid vagy scsi vezérlőről működnek. Legegyszerűbb, ha magát vezérlőt tiltod le)!
3.Újraindul.
4.Mountold az imaget a Daemon virtuális meghajtóba, és telepítsd a játékot.
5.A Daemonban (systray [ahol az óra van] ikonon jobb egérgomb) "Emulation" azon belül válaszd az "All options on" -t.
6. Telepítés után másold a crack file-t (a DVD-n a "NCRYSO" mappa) a játék főkőnyvtárába és írasd felül az ott lévőt. Erről csinálj parancsikont az asztalon.
7.A játék első indításakor még egyszer újraindítja a gépet a védelmi rendszer, de ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam, akkor működni fog.
8.A játék indításakor a crack automatikusan tiltja, és engedélyezi az optikai meghajtókat. (Amikor elindítod a játékot, automatikusan tiltja, amikor pedig befejezted és kilépsz a játékból, akkor újra engedélyezi, és ismét láthatóvá válnak, újraindítás nélkül).
Az itt leírtak első nekifutásra működtek(nek).
(Konfig: XP2000+,512DDR,Maxtor120GB,FX5700ULTRA). -
#6065 Már van is. DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE.CRACKFIX-NCRYSO Ilyet keressetek! -
#6064 tuti lesz crackfix ,mert sokaknál megy a game.
Lehet hogy a hiba a mi készülékünkben van. -
Chaos25 #6063 Nekem is ezek a hibaüzik vannak! De a meghajtókat reset driver és újraindítás után letiltotta de mégis kell neki az eredeti cd de miért azt nem tudom? Jön a crack fix remélem az orvosolja a bajunkat! -
#6062 lol
mindenki nagyban nyomja én meg itt lúzerezek -
#6061 ezt is kiírja a reset drivers után ! (még a rebootot írja előtte)
17:57:13: Execution of command 'del %TEMP%\ncrdtm2daem.conf && del %TEMP%\ncrdtm2path.conf' failed (error 2: a rendszer nem találja a megadott fájlt.)
17:57:13: Execution of command 'C:\DOCUME~1\Peti\LOCALS~1\Temp\_MEI2324ncrclean.exe' failed (error 2: a rendszer nem találja a megadott fájlt.) -
#6060 még mindig ezt írja ki peccsel is !
Bootlog
Start requested,settings up...
writing game serial (refer to NFO)...
nem kell vmi serial ? mert nfo-ban van egy de nem tom hova beírni
valaki pls help mert ideges leszek :D -
#6059 te tettél fel pecset azt az 1.2-eset telepítés után ? lehet h az elindítaná nekem !
vagy küld el a te krekkedet hátha... -
Chaos25 #6058 Nem megy! Azt írja ez a sz@r hogy tegyem be az eredeti cd-t?
pedig bemásoltam a cracket csináltam róla parancsikont bekapcsoltam a daemonban a összes emulációt és nem akarja az igazságot! Mikor reset drivert nyomok és kiírja hogy reboot..stb utánna kidob egy hibaüzis ablakot, másnak is szarakszik vagy én vagyok béna? Ez most letiltja az cd/dvd meghajtókat? -
#6057 Kösz!
-
#6056 tedd fel vhova a te krekkedet ! -
#6055 ftp-re!!login inkorrekt -
#6054 privi ment nézd ! :P -
#6053 joczika:mekkora a postaládád??? -
#6052 kész !
lehet tölteni a toca 2 crackjét !
!!! ToCa 2 crack !!! -
#6051 ezt honnét szetted??az enyém 4 és fél mega -
#6050 5 perc múlva fennt lesz a serveremen !
!!! TOCA 2 CRACK !!! -
#6049 joczika:levélke ment :hdsnet-es cimre -
#6048 valaki megoszthatná a cracket
-
#6047 hát nem megy tovább mossem :(
tippek ? -
#6046 Amugy baromira teccik,sokkal jobb mint az elözö rész....... -
#6045 kérlek szépen azt enm tudom,csak a klon termékeket hallottam a sztarforsz miatt... -
#6044 alcohol törlése után kell reboot ? -
#6043 alcohol van fennt ! -
#6042 pedig már jó uton haladsz............várj egy kicsit....Ja ami a lényeg!!klon cd,dvd progikat uninstal!!! -
#6041 nah feltettem a krekket ez az új verzsőn-re és most elindulna a game de kiírja ezt és nem megy tovább !
-
#6040 Joczika:ezt figyeld!!
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected] cimre”. Tárgy 'krekk', Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '451 4.1.8 Recipient domain must resolve', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 451, Hibaszám: 0x800CCC79
Szal,most akkor mi van?? -
#6039 a daemonnál az all opcio van bepipálva nálam.bemuntoltam,azt telepités,semmi hókuszpokot nem csináltam.Ja.Amit ikont kirak ( xp )azt töröltem és a játék könyvtárában találhatót raktam ki inditoikonnak.ennyi -
Chaos25 #6038 Segítsen valaki léci léci! Daemonnal mit kell csinálni, vagy mit nem kell? -
Chaos25 #6037 Hogyan csináltátok? Nekem nem akar menni! -
#6036 Hali.Én lecibáltam az ujverziot.Frankó.Megérte várni!!Telepit,krekkel,HardwareSetup.exe....és láss csodát,müxik.1szer nem inditottam ujra a gépet...f@ca!! -
#6035 Megnéznétek, hogy megy-e a patch-el is? A tükör elég jó dolog benne, és az meg ugye csak patch-el kerül bele. -
#6034 Felejtsd el!!! -
#6033 1.2 patch nélkül indítottam a mellékelt crack-el, daemonból mountolva. A raid, illetve az scsi felületű optikai meghajtókat tiltsd le. (Tiltsd le a vezérlőt). Összesen két reboot, onnantól kezdve a game automatikusan tiltja és engedélyezi a fizikai meghajtókat. (Játék elején tiltja, a végén engedélyezi). KORREKT!!! -
#6032 Valaki töltse fel valahová a crack-jét. Kipróbálnám a Deviance-féle Toca Race Driver 2-vel.
Tehát először peccselni kell... -
#6031 Megy a dolog!!! -
#6030 Töccse akinek hyper nete van azt ossza az észt hogy megy-e. -
#6029 most hogy megint jó az nforce > mossincs nukeolva :P -
#6028 Roland 92:
Töröltem a hozzászólásaid és a reagálásokat rá, mert nem itt kell offolni és nagyon szépen megkérlek, hogy fejezd be!Nem csak itt mindenhol.Ha így folytatod nagyon hamar ki fognak tiltani. -
Roland 92 #6027 Holnap reggel megmondom hogy megy-e!