7285
  • beeboci
    1.Image a HDD-n. (.cue, .bin)
    2.Telepítsd a Daemont. (Minden más virtuális meghajtót kapcsolj ki. Meg azokat a meghajtókat is, amik raid vagy scsi vezérlőről működnek. Legegyszerűbb, ha magát vezérlőt tiltod le)!
    3.Újraindul.
    4.Mountold az imaget a Daemon virtuális meghajtóba, és telepítsd a játékot.
    5.A Daemonban (systray [ahol az óra van] ikonon jobb egérgomb) "Emulation" azon belül válaszd az "All options on" -t.
    6. Telepítés után másold a crack file-t (a DVD-n a "NCRYSO" mappa) a játék főkőnyvtárába és írasd felül az ott lévőt. Erről csinálj parancsikont az asztalon.
    7.A játék első indításakor még egyszer újraindítja a gépet a védelmi rendszer, de ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam, akkor működni fog.
    8.A játék indításakor a crack automatikusan tiltja, és engedélyezi az optikai meghajtókat. (Amikor elindítod a játékot, automatikusan tiltja, amikor pedig befejezted és kilépsz a játékból, akkor újra engedélyezi, és ismét láthatóvá válnak, újraindítás nélkül).

Az itt leírtak első nekifutásra működtek(nek).
    (Konfig: XP2000+,512DDR,Maxtor120GB,FX5700ULTRA).
  • Morpheus
    Már van is. DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE.CRACKFIX-NCRYSO Ilyet keressetek!
  • grebber
    tuti lesz crackfix ,mert sokaknál megy a game.
    Lehet hogy a hiba a mi készülékünkben van.
  • Chaos25
    Nekem is ezek a hibaüzik vannak! De a meghajtókat reset driver és újraindítás után letiltotta de mégis kell neki az eredeti cd de miért azt nem tudom? Jön a crack fix remélem az orvosolja a bajunkat!
  • fitutufi
    lol
    mindenki nagyban nyomja én meg itt lúzerezek
  • fitutufi
    ezt is kiírja a reset drivers után ! (még a rebootot írja előtte)

17:57:13: Execution of command 'del %TEMP%\ncrdtm2daem.conf && del %TEMP%\ncrdtm2path.conf' failed (error 2: a rendszer nem találja a megadott fájlt.)
    17:57:13: Execution of command 'C:\DOCUME~1\Peti\LOCALS~1\Temp\_MEI2324ncrclean.exe' failed (error 2: a rendszer nem találja a megadott fájlt.)
  • fitutufi
    még mindig ezt írja ki peccsel is !
    Bootlog
    Start requested,settings up...
    writing game serial (refer to NFO)...

nem kell vmi serial ? mert nfo-ban van egy de nem tom hova beírni
    valaki pls help mert ideges leszek :D
  • fitutufi
    te tettél fel pecset azt az 1.2-eset telepítés után ? lehet h az elindítaná nekem !
    vagy küld el a te krekkedet hátha...
  • Chaos25
    Nem megy! Azt írja ez a sz@r hogy tegyem be az eredeti cd-t?
    pedig bemásoltam a cracket csináltam róla parancsikont bekapcsoltam a daemonban a összes emulációt és nem akarja az igazságot! Mikor reset drivert nyomok és kiírja hogy reboot..stb utánna kidob egy hibaüzis ablakot, másnak is szarakszik vagy én vagyok béna? Ez most letiltja az cd/dvd meghajtókat?
  • Wanted
    Kösz!
  • fitutufi
    tedd fel vhova a te krekkedet !
  • sumi
    ftp-re!!login inkorrekt
  • fitutufi
    privi ment nézd ! :P
  • sumi
    joczika:mekkora a postaládád???
  • fitutufi
    kész !
    lehet tölteni a toca 2 crackjét !
    !!! ToCa 2 crack !!!
  • sumi
    ezt honnét szetted??az enyém 4 és fél mega
  • fitutufi
    5 perc múlva fennt lesz a serveremen !
    !!! TOCA 2 CRACK !!!
  • sumi
    joczika:levélke ment :hdsnet-es cimre
  • Wanted
    valaki megoszthatná a cracket
  • fitutufi
    hát nem megy tovább mossem :(
    tippek ?
  • sumi
    Amugy baromira teccik,sokkal jobb mint az elözö rész.......
  • sumi
    kérlek szépen azt enm tudom,csak a klon termékeket hallottam a sztarforsz miatt...
  • fitutufi
    alcohol törlése után kell reboot ?
  • fitutufi
    alcohol van fennt !
  • sumi
    pedig már jó uton haladsz............várj egy kicsit....Ja ami a lényeg!!klon cd,dvd progikat uninstal!!!
  • fitutufi
    nah feltettem a krekket ez az új verzsőn-re és most elindulna a game de kiírja ezt és nem megy tovább !
  • sumi
    Joczika:ezt figyeld!!

Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected] cimre”. Tárgy 'krekk', Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '451 4.1.8 Recipient domain must resolve', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 451, Hibaszám: 0x800CCC79

Szal,most akkor mi van??
  • sumi
    a daemonnál az all opcio van bepipálva nálam.bemuntoltam,azt telepités,semmi hókuszpokot nem csináltam.Ja.Amit ikont kirak ( xp )azt töröltem és a játék könyvtárában találhatót raktam ki inditoikonnak.ennyi
  • Chaos25
    Segítsen valaki léci léci! Daemonnal mit kell csinálni, vagy mit nem kell?
  • Chaos25
    Hogyan csináltátok? Nekem nem akar menni!
  • sumi
    Hali.Én lecibáltam az ujverziot.Frankó.Megérte várni!!Telepit,krekkel,HardwareSetup.exe....és láss csodát,müxik.1szer nem inditottam ujra a gépet...f@ca!!
  • 3P
    Megnéznétek, hogy megy-e a patch-el is? A tükör elég jó dolog benne, és az meg ugye csak patch-el kerül bele.
  • beeboci
    Felejtsd el!!!
  • beeboci
    1.2 patch nélkül indítottam a mellékelt crack-el, daemonból mountolva. A raid, illetve az scsi felületű optikai meghajtókat tiltsd le. (Tiltsd le a vezérlőt). Összesen két reboot, onnantól kezdve a game automatikusan tiltja és engedélyezi a fizikai meghajtókat. (Játék elején tiltja, a végén engedélyezi). KORREKT!!!
  • ati2002
    Valaki töltse fel valahová a crack-jét. Kipróbálnám a Deviance-féle Toca Race Driver 2-vel.

Tehát először peccselni kell...
  • beeboci
    Megy a dolog!!!
  • grebber
    Töccse akinek hyper nete van azt ossza az észt hogy megy-e.
  • fitutufi
    most hogy megint jó az nforce > mossincs nukeolva :P
  • Amse
    Roland 92:
    Töröltem a hozzászólásaid és a reagálásokat rá, mert nem itt kell offolni és nagyon szépen megkérlek, hogy fejezd be!Nem csak itt mindenhol.Ha így folytatod nagyon hamar ki fognak tiltani.
  • Roland 92
    Holnap reggel megmondom hogy megy-e!