TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is egyetértek veled, valóban már a gép, ha folyamatosan bõvíted az is rengeteg pénz, + a hozzá való progik. A játékok pedig elég húzósak és nem is tudok olyan üzlete ahol a már megunt játékokat (mint psx) meg lehet venni. Te tudsz ilyen üzletet?

Alexease
En is majd' 3 honapot "gyujtottem" ra, es ugy vagyok vele, hogy megerte. Ha az ember ara hasznalja, azt varja el tole amire keszitettek - leszamitva a marketinget:D - es hosszutavon hasznalja is - meg ha nem is naprol-napra rendszeresen - akkor tenyleg megeri. Nehany pizza, vagy hamburger, vagy par doboz cigi, vagy 2-3 mozi ara.:))

Amugy meg csak mosolygok rajta ami itt megy:) Lefogadnam, hogy a nagyresze aki honapok ota szenved a warezzel, ha sikerul is elinditani, nem hasznalna tobbet mint a tobbi "jatek gyujtemenyet":))) Ez csak "kihivas" meg "csak azert is", meg "azert is/ez is kell":))))))
Annyi hatranya van, hogy szet "off-oljak" a topic-ot, de amugy sem lenne mit irni a jatekrol, igy legalabb megtelik, mef az SG-nek is csordogal a banner letoltesi mutatoja;)))))))))))
ChevyG
NR2003 az szimulácio kökeményen!!! (ezt Alex jobban tudja) ezt csak akkor nevezném annak, ha kb 20 napot az nfsu-val jáccotam volna mijelöt kiprobálom. eleve nem lehet szimu, mivel több kategoria is van benne aminek csak 1 közös jelemzöje van: benne vanak a ToCa 2 nevü gémbe...
háát, jah, yo lenne ha mindenkinek mûxene :(, ez a StarForce 3 nem egy kispályás védelem :'(
maffia79
SAJNÁLOM EMBEREK HOGY NÁLATOK NEM MÜKSZIK AZ ÉN MODSZEREM !!!!
NÁLAM MEGY!!!!

3P
Igen, ebben 100%-ban igazad van. Mondjuk én még csak el sem ítélem a legtöbb embert, hiszen sokunknak a gép megvásárlása is nagy teher, nem hogy a szoftveré. Viszont erõm szerint megpróbálok megvenni néhány játékot, s fõleg azokat, amelyeket várhatóan hónapokig nyúzni fogok. Így került még az elején a TOCA2 is megvásárlásra, de tényleg az a kisebbség aki ezért vette meg és nem azért mert nem lehetett warezben megszerezni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alexease
A vedelem es a jatek eladas lehet hogy osszejott nekik:)) Bar csak itt a forumon szukos korben tudom, de legalabb 10 embert ismerek aki megvette a jatekot, plusz en! Es abban is biztos vagyok, ha van crack (rendesen, konnyen, esszeruen mukodo!!!!) akkor vagy senki vagy talan egy-ket ember lett volna aki megveszi utolag.
3P
No!
Ebben már több a fantázia... :)

3P
Na ezzel erõsen vitatkoznék!

Az elsõ rész és e között órási a különbség, természetes a 2. javára.
A javulás fõként, vagy inkább kimondottan a vezetésélményben jelentkezik. Nem egy vérbeli sim, de bizony erõs szimulátoros jegyeket mutat, s így már nem sorolnám az arcade versenyek közé. A legárkádosabb részek a körítésbõl jönnek elõ, de az is inkább csak karrier módban.
Röviden ennyit mondanék... :)

"én is elértem azt h ne keljen llehúzni a kábeleket, az virtual drive id jét 0-ra kell állítani", "hát régebben nyomattam így, ugyebár a toca csak a 0-ás idjû cd -t sasolja meg, és ha ez a virtual drive akkor pafffff, megvan és lets go play...........enjoy........" Nha ezt olvastam valahol. Erõl mi a véleményetek?
ChevyG
a kódmesterek jol kibasztak a játékkal, mert rendben, hogy van rajta "1 kis crack", de hogy ijen? És szerintem soxxorta népszerübb lenne a gém, ha rendesen fel lehet törni. -szoval nem sokkal több bevételre tesznek szert, mert kevés olyan felhasználo van ako az "akkoris megveszem" kategoriába tartozik. A játék (demo és az elsö rész alapján) mondhatom, hogy az átlagon kicsit felüli, de nem 1 nagy szám. Nekem a NR2003 és MODjai kedvencem és ugy érzem hogy az is marad! Viszont az NFSU hozzá képest sehol nincs. (igaz nem volt nehéz legyürni:)))))
3P
Ezt elfogadom, hiszen én sem tudnám megmagyarázni, de a módszer mint müködõképes megoldás szerintem akkor lesz elfogadott, ha többen is visszajelzik.

A tesztet én nem végzem el, mert megvan eredetiben, de szurkolok, hogy sikerüljön, mert nem mindennapi védelem ez a SF3...

hát gyakorlatban semmi, dehát neki mûxik, nemtom mér van ez így
3P
Csak akkor kérlek azt áruld el, hogy mi az összefüggés az install eredete és az indításkori ellenõrzés között?

Az igazság az, hogy sajnos sok kacsa röppent már fel ebben a topikban azért van ez a hatalmas szkepticizmus.

haveron = haverom
figy, haveron "találta" ki ezt a dolgot és neki mûxik ... nem húz ki semmit ...
nah, ezaz amit említettem én is :D
3P
Korábban erre írtam, hogy a trükk nem az installálásnál van (az mindegy, hogy wincsirõl image-bõl, hálózatról, vagy DVD-rõl nyomod fel). A lemez eredetiségét a játék az indításkor nézni, ergo, akkor kell kijátszani a védelmet. Magyarul nem hinném, hogy menne ez a módszer kábel lehúzás nélkül, mivel nincs sok összefüggés, a játék indítása és a között, hogy honnan került fel.

Persze a tévedés joga az enyém, de cáfolatot sem olvastam eddig.

ChevyG
ezt a megoldást kiprobálta már valaki????:

Hozzászólás Elküldve: Vas Okt 24, 2004 9:25 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az elõzmény idézésével
1 : ÍRD FEL A ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZ ISO FÁJT UDF MODBA EGY DVD-RE(a régi iso nem fér rá)!
2 : A MEGÍRT DVD-RÕL MOUNTOLD AZ ISO FÁJLT NE A VINYORÓL!!!
3 : TELEPÍSD FEL A JÁTÉKOT!!!
4 : VEDD KI A MEGHAJTÓBÓL A DVD-T!
5 : MOUNTOLD BE A CXZ-ToCA2.mds MINI IMAGE FÁJLT !!
6 : INDÍSD EL A JÁTÉKOT ÉS ADD MEG A CD KULCSOT!!
7 : UTÁNA ELLENÕRZI A LEMEZT ÉS INDUL A JÁTÉK!! Smile

Frank99
hát, Imyke, ezt a könyvtár így elsõ ránézésre 1,5 év felfüggesztve :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jééé, neten valaki ember leírta hogy neki meghajtóhuzogatás nélkül mûxik a game ... lehet majd megszerzem a gamet és megnézem télleg yo-e :)
GTi Gaga
nagyon köcce szépen a segitséget imike!

müszik a járét!

isten király csár vagy

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Gorcsev Iván
le

Amse
CD/DVD meghajtókról le van húzva a táp?

Gorcsev Iván
Volna megint 1 kis gondom!!

A leirtak szerint telepítettem a a gémet és a következõ üzenetet kapom: "Olvasási hiba a lemez olvasása közben.Gyõzödjön meg róla, hogy a meghajtóban lévõ lemez fizikailag sértetlen." Mit rontontottam el?????

GTi Gaga
imike! itt vagy?

esetleg feltudom veled veleni a kapcsolatot, msn-en skype stb? kérdeznék akkor pár dolgot, hogy megprobáljam megcsinálni a gamet...

msn cimem: [email protected]

ha valami más van ird meg lécci megkereslek.

köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

IMYke2.0.0.0
Nem létezik más verziója

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valahol nem tud valaki nem install-os 1.2-es patch-et?
IMYke2.0.0.0
Egyszerû - én is onnan szedtem, csak átneveztem. Akkurátus ember vagyok, szeretem, ha mindennek meg van a neve - rendesen.

IMYke2000 te honnan szedted le az 1.2 update-et, mert nekem nem ez a neve? Pedig én a Codemaster-tõl szedtem.
Gorcsev Iván
thx

Amse
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
De legközelebb nézd át legalább az elsõ oldalt, mert nem 1x találod meg rajta.

Gorcsev Iván
Sziasztok!!

Tudna nekem adni valaki serialt a toca2-höz????

IMYke2.0.0.0
Ennek erõsen ellent mond az én példám, saját gépemrõl lopott kép:

A képen jól látható, hogy a telepítési útvonal más és az is, hogy a könyvtárban ott van az 1.2-es patch. Bárhonnan is futtattam, nem fogadta el - de amint innen tettem felkúszott, annak rendje-módja szerint!

Ui.: Bocs a nagy kép miatt!

12346
gyáh. megin nem figyeltem... pofán verem az öcsémet:// örökké vmi ökörséggel fáraszt..

12346
ez engem is érdekelne. nem mind1 melyik sok gébét szedem le.

Mikiller
Ezt nem is tudtam,hogy a játék könyvtárában kell futtatni a patch-et.
Nekem felment simán onnan ahova letöltöttem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sipka
Nekem is voltak problémáim a frissítéssel. Akkor is, ha a játék könyvtárából futtatam az update-t. Nekem az volt a gond, hogy a játékot nem abba a könyvtárba telepítettem amit felajánlott (c:\program files\codemasters\race driver 2\). Uninstalláltam és feltettem a d:\ meghajtómra a fent leírt könyvtárakba majd ment a frissítés. Érdekes... De nem ez az elsõ dolog ennél a játéknál, ami érdekes.

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Az elõbb a mail címet elfelejtettem megadni. :)
[email protected]
Valaki nem tudná elküldeni az 1.2 update fájljait zip-ben. A telepítésnél kíírja milyen fájlokat update-elt, és ez alapján össze lehet szedni azokat.

Nagyon megköszönném!
Mûködik a game az általad leírt módon ezzel a verzióval is (ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZ ISO), a másik módszert ki se próbálom mert minek ha így is megy. Egyébként sikerült valamit csinálni a magyarosítással mester? :)

Ott is futtattam! Sajnos ugyanaz a hiba.
Ezt találtam a hibáról:
Error code:
ept0036
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Description:
PATCH was unable to locate an exact match for the original file to be updated. PATCH was able to locate a file with the same name as the original file; however, the file found did not have either the same size or checksum as the actual original file that PATCH is seeking in order to perform the update.In other words, the wrong version of a file was found.

Az az érdekes, hogy újratelepítésnél szinte mindíg másik fájlra írja ezt a hibát. Hibázna a proci, vagy a memória? Nem hiszem, mivel a tömörítésekkel nincs gond. Megsérûlt a beépített Win Installer? (úgy tudom erre épül az RTPatch program)
IMYke2.0.0.0
A Játék könyvtárában kell futtatni az 1.2-es patch-et!

Segítség kellene!

Nem tudom feltenni az 1.2 update-et mert a köv. hiba jön elõ:
RTPatch Error. Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.

Érdekes, hogy ha leszedem a progit és újrarakom, akkor egy másik fájlnál akad ki a patch.

Másnak elõfordúl ilyesmi? Mi lehet a gond? A ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZ ISO image-rõl rakom fel a game-t.
IMYke2.0.0.0
Na azér' :)))))

Ok köszi, milyen módszerekkel, csak vicceltem

IMYke2.0.0.0
Mindenképp próbálkozz!

Elõször azzal a módszerrel, amit anno - párszor :))) - én kopiztam be magyarul, majd azzal, amit maffia79 írt be lejjebb...

Tehát ha nekem ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO-van meg +mini image akkor ne is próbálkozzak? (a 7-vip-rõl van)

IMYke2.0.0.0
Nos.
Amennyiben a leírásom alapján csinálod mûködnie kell!...
Feltételezve azt, hogy az ál-Deviance-os ISO és az EU-s Mini Image áll rendelkezésedre.
Ha ezek közül egy is hibádzik, akkor cseszheted.
De tegyük fel, ezek megvannak, minden ok.

A hiba forrása az lehet, hogy a winchestered és a CD/DVD-író/olvasó egy IDE-kábelen vannak, sõt, az is elõfordulhat, hogy a Windows-od a slave/cable select végén lévõ wincsin pihen. Azaz: master a CD/DVD-rom/íród.
Ezért nem indul a Windows.

Menetközben NEM HÚZZUK le az optikai eszközöket! Azzal egyrészt hülyeséget csinálunk, másrészt tönkrevághatjuk az eszközt - és ha bénák vagyunk - az alaplapot is...