7285
-
Rolesz #6107 Letöltötem
Kitömöritettem
Virtuálisra raktam
Install Full
Crack
És nekem ment rákatintorram Start Game! nem tiltja le a meghajtóimat csak a Dvd meghajtómat kiir egy hibaüzit megy! -
#6106 amennyi tökölődés van ezzel a játékkal,annyit nem ér az egész!!!!(GTR,RBR ez az ISTEN!!!!!!) -
Rolesz #6105 Nekem megy de én letörlöm! 1 Nagy szar az egész! Akad meg minden kutyafasza!Rohat sok helyet foglal! Irjam ki 10 cd-re? Nekem nem jön be a game NFS A KIRÁLY! -
#6104 nekem ez elv. nagyon kevés programot veszek meg, és azt a kis pénzt, amit erre fordithatok, hadd ne egy CODEMASTERS (vagy egy EA) zsebébe csusztassam! az egyik legnagyobb tetü kiado ...
(a GTR sem eccerü, azt 8 ezerért megvenném, de az is EA lesz, legalábbis az angol, ahogy hallom ...) -
#6103 -
#6102 nekem sem megy ,hanem áll a feltörö csapat ablakánál a strart game-re nyomva amit má leírtam .
pedig felraktam má minden faxságot :( -
#6101 Ja, és amúgy megnéztem tényleg letiltja az optikai meghajtókat, csak a virtuális marad és mégsem működik... -
#6100 Crassus és Chaos! Ne aggódjatok, nem vagytok egyedül! Már hárman vagyunk! Ugyanez van nálam is, origi verzió: Hibaüzi, reset
driver, reboot, anyámkinja stb.: Tedd be a lemezt! 1.2-es patch:
dettó. Crackfix letölt: nincs már hibaüzi, de ugyanúgy nem indul
2 reboot után sem: Tedd be a lemezt! Reggel álmos fej, melóhelyen
karikás szemek, f*sza... Sztem alakítsunk klubbot: Nem megy a Race Driver 2, de azért sem veszem meg - Klub -
#6099 A legeslegelső DTM Race driver néven futó -asszem' torrentes- verzióval. -
Chaos25 #6098 Ugyan ebben a cipőben járok én is! Annyira szájba rágosan leírta valaki hogy hogyan kell (amit én is tudtam magamtól is ) telepíteni de nem megy kéri még mindig az eredeti lemezt sokadik reset driver és társai után is crack fix is fent van már de nem, egyszerűen nem indul! Crack fix felrakása után mikor próbálkoztam a feladat kezelőben megjelenik rd2 16000k foglal és egy kissebb is 1500k val de a progi nem indul el! -
#6097 FELASOOOOOM!
Újra felinstalláltam krekket betettem,parancsikont faszán raktam az asztalra indítottam a reszet drivert faszán újraindúlt majd kockás zászlós háttérnél faszán kiírta,hogy faszán felinstalláltam kérdi reboot? mondom csináljad wazze .reboot megvolt parancsikonra klikkelek játék mondja NO PÖCSÖM DISK DETECTED!!!2 és fél órája szívok holnap hulla fáradt leszek melóban NEEEEM HISZEM EL ?HOGY NEKEM NEM TUD MENII!!!!MI A FRANCOT CSEZSEK EL??? MOSTMÁR NAGYON FELQRTAM MAGAM IDEGIGEG AZTGISZEM LEFEKSZEM?DE KÚRVA SZARUL FOGOK ALUDNI?MERT ROHADTUÓL NEMTUDOM MI A FRANCOT CSESZTEM EL MIÉRT NEM TUDOK EZZEL A TETVES JÁTÉKKAL JÁTSZANI???!!!
Mindenkitól elnézést,de ez nonszensz! -
#6096 Kérdezd meg a Codemasters -től! -
#6095 Tockos sztem lassan kapsz egy tockost itt a fiúktól.....(lehet én is he he) -
Tockos #6094 Mondjatok meg nekem mi akar lenni ez a DTM 2? -
#6093 Kormánnyal, v. annélkül?? -
#6092 ott lesz ígérem:) -
#6091 #6066 !!! Lényeges, hogy az asztalon a crack-elt RD2.EXE-nek legyen ott a parancsikonja !!! -
Tockos #6090 Nekem az unoka tesvérem kuldte el Kanadábol a Toca Race Driver-2-ot
de elegge csalodtam benne mert elegge nehéz és nem tokeletes az irányitosaga. -
#6089 Ja!! -
Ez nagyon tetszik:
Install the game - Full Installation.
Replace the original RD2.EXE file with the one from the File Archive.
Play the Game!
ha ez ilyen egyszerű lenne........:))
-
Tockos #6087 Van kulonbség a DTM 2 és a Toca Race River 2 Kozott?
-
#6086 Amúgy beszélhtnénk róla, hogy ki mennyire rajong a progiért! Van aki képes akár 1/2 évet is várni, mert biztos benne, hogy ami egyesek és nullák sorozatából tevődik össze, azt fel lehet törni! Lehet, hogy te kiadtál 10 ropit a gamáért, majd egy hét múlva a polcra raktad, de akinél még a 7000 is sokat számít, az megbecsüli még akkor is, ha csak egy hetet nyomul vele!!! -
#6085 Símán telepítés után exe csere és nem kell pöcsölni a rebootokkal és megy??
(nem mintha nem próbáltam volna ezta variációt is) -
Tockos #6084 Valaki mondja nekem meg a Toca Race Driver 2 ugyanaz mint DTM 2 vagy mi a kulonbseg en megvettem az original verziojat a Tocanak és most látom hogy kijott a DTM 2 is mi a kulonbség?
-
#6083 A NCRYSO! Hibátlan. -
#6082 Aki játszik vele annak dögöljön meg a teene!!:DDDDDD
( hiszen az én tehenem is megdöglött :) -
#6080 Melyikkel megy főnök?:) -
#6079 Gamecopy-n is kint van az utolsó crack, simán megy cdlehúzogatás nélkül... -
#6078 Ezt nem hiszem el:
1, játék felinstall (dameonnal)
2,felkrekkeltem a fain krekkel
3,resetelem a drivert majd restart
4,játékot indítom kiírja sikeresen felment most ujraindul......
5,nem találja a CD-t...
kérdés mit qurok L? -
#6077 Én öszintén bevallom fukar vagyok ilyen téren. -
#6076 Na mi van, meg mindig nem megy a warez?! :)))) Hamarosan jon mar a harmadik resz;P
Nem hiszem el, hogy akinek (elvileg) annyira tetszik, hogy kepes mar lassan fel eve folyamatosan zizegni, toltogetni, forumozni, nem kepes osszeszedni ~7000 forintot hogy megvegye?!
Bar van egy erzesem, hogy inkabb csak a gyujtoszenvedely es a "csakazertis" hajtja az embereket, de valszeg, komolyan 1 oranal tobbet ugy sem jatszananak vele... -
#6075 ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO nekem ez a verzió van meg feltéve rá a DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE.CRACKFIX-NCRYSO cuccot nem indul. -
#6074 Majd a tapasztalatot légyszi írd be, mert csak akkor telepítem a game-et, ha megy, meguntam a ROM tiltogatást
-
#6073 Király kiprobálom! -
#6072 Közben felraktam IDE -
#6071 nekem előző kékképernyőt adott, ez az uj krekkfixelt pedig nem megy.. a játék keresi a CD-jét ...
Igaz, a régi alcohol image van meg, nem ez az uj NCRYSO ... talán ez a gond. Mindenesetre nem semmi, h megcsinálták :) -
#6070 GameCopy world-ön fennt vam most szedtem le, de még nem próbáltam,mert nincs felrakva a game
-
#6069 DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE.CRACKFIX-NCRYSO ez hol található?? -
#6068 Valóban megnyitja, de nem rezidens. -
#6067 Nálam az új crack után indult el rendesen. Csak egyet rontottam el. Mindig felhozta a meghajtót, amiben a dvd van. Én meg bezártam mindig.:) Ekkor Fatal error üzenet volt. Ha nem zártam be, minden ok.:)